FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

VeteranSA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la VeteranSA » 14 apr 2021, 19:04

Cunami87 je napisao/la:
14 apr 2021, 18:36
VeteranSA je napisao/la:
14 apr 2021, 18:13
Cunami87 je napisao/la:
14 apr 2021, 18:06
Fina je prica sa igracima iz nase skole ali nisam odusevljen njihovim mogucnostima,pokusao bih vratiti nase igrace koji su prosli kroz nasu skolu ali nisu se uspjeli nametnuti ili sta vec.Mekic,Dzenis,Hiros,3-4 mladja sa strane kao ovaj bek Malic i onaj iz Ljubuskog.Dvojicu,trojicu dovesti na posudbu iz jacih liga,i postaviti malo drugacije ciljeve.
Slažem se oko ovih imena koje si naveo, ali zašto nisi (ne samo ti nego mnogo nas) oduševljen momcima koje sam naveo iz našeg OP? Koliko su šanse dobili u zadnje dvije godine od kako su uz prvi tim? Znamo da Amar nije neko ko će zarizikati i gurnuti mladog igrača, više voli sigurice. Duraković, mislim 0 minuta, Kulašin isto, Miličević ni jednu ni na klupi, a dovodiš rezervnog golmana, Gsal jednu utakmicu, i odigrao više nego korektno, i nestao poslije.
Gledao sam zimus pripremne utakmice, i u jednoj je igralo 5-6 omladinaca, trka, pasovi iz prvog dodira, po zemlji, smisleno, ovi trenutni to ne mogu ni na PS-u...
Nemamo imperativ slijedeće sezone, a ako ih ne probamo, nećemo ni znati, ovako nepravedno je prema njima, unaprijed ih otpisivati...
Pratim redovno omladince,posljedni derbi i jedni i drugi,tanko.
Na momente bljesnu,pa ih nema,nije ni cudno sto su 4.
Vidi druže....samo kod nas je bitno koje su mjesto na tabeli mlađe kategorije. Šta imaš od toga što uzmeš kao neku titulu, a niti jednog igrča za prvi tim izbaciš? Zar ne bi bilo bolje da smo svake godine 5-6 a da dvojicu u prvi tim promovišemo. To sam uvijek govorio našim trenerima, posebno juniora kada bi razgovarali.
A razumjem i ove momke. Gasal odigra u Bijeljini, u debiju i više nego dobro, od tada ga ni na mapi...godinu i po dana...ostali ni minute, ali fakat NI MINUTE. Po meni nema smisla, ali eto. Zato mislim da je sada prilika da im se da šansa, i da se vidi imaju li snage za seniorski nogomet ili nemaju.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 14 apr 2021, 19:07

Nemojte onda nikoga za trenera.jao čuj Drulović, Nalić..... F u j.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 14 apr 2021, 19:09

LjoZee je napisao/la:
14 apr 2021, 19:03
Dejan1921 je napisao/la:
14 apr 2021, 18:58
Na kraju će i biti izabran neko takav, moguće baš taj Nalić ako nema neke visoke zahtjeve. Ali to jeste prvi zadatak uprave, da otvoreno kaže kakva je situacija bez imalo uvijanja. Vidjeli smo da nam neko guranje na silu ništa dobro nije donijelo.
Mi smo Nalicu posao, ne emocija tako da ne vjerujem da mu to nije bitno. U odnosu na Blaza je jeftiniji, ali sumnjam da je inace jeftin pogotovo sto zivi inace u Svedskoj i morat ce se placati i smjestaj i sve ili povecati plata da to on poplaca.
Naravno, ali ako i bude izabran sigurno je da je pristao na cifru koja je manja dosta od one koju je imao Amar Osim. Generalno meni je izbor trenera toliko nebitan trenutno. Najbitnije je šta će se dešavati na vanrednim skupštinama koje nam slijede. Kako će se klub postaviti, u kojem pravcu ići i tako dalje.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 14 apr 2021, 19:13

VeteranSA je napisao/la:
14 apr 2021, 17:50
Za Nalića je onaj koji broji pare, a ovi koji ćunom ne mrdaju su za Sliškovića....šta bi vi?
I nama je trener u ovom momentu najmanje bitna stavka. Još samo treba da Jasko povuče ručnu, da popizdi i fakat napusti sve. To bi igranka bila prava...
Baku. Zato što nam treba Fakin a ne demagog ojeg će igrači ismijavati kao u TC , Slobodi itd.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 14 apr 2021, 19:18

Admir74 je napisao/la:
14 apr 2021, 19:13
VeteranSA je napisao/la:
14 apr 2021, 17:50
Za Nalića je onaj koji broji pare, a ovi koji ćunom ne mrdaju su za Sliškovića....šta bi vi?
I nama je trener u ovom momentu najmanje bitna stavka. Još samo treba da Jasko povuče ručnu, da popizdi i fakat napusti sve. To bi igranka bila prava...
Baku. Zato što nam treba Fakin a ne demagog ojeg će igrači ismijavati kao u TC , Slobodi itd.
Imali smo najvećeg fakina kojeg je ova liga dala od osnivanja. I hajde što je im je bio trener nego i neko ko se najviše pita u klubu pa je opet pomnožen s nulom na kraju kada su shvatili da od priče da će dobiti plate nema ništa. A svakako većina tih igrača neće ni biti naši čim završi sezona. Da ne misliš da sam za Nalića, nisam uopšte, ali govorim ovo zbog ovog odnosa trener/fakin-igrači.

didnot
Kontakt:

Post Postao/la didnot » 14 apr 2021, 19:19

Ma daj Nalica sta se peglate. Nala ili niko..

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 14 apr 2021, 19:19

VeteranSA je napisao/la:
14 apr 2021, 19:04
Cunami87 je napisao/la:
VeteranSA je napisao/la:
14 apr 2021, 18:13

Slažem se oko ovih imena koje si naveo, ali zašto nisi (ne samo ti nego mnogo nas) oduševljen momcima koje sam naveo iz našeg OP? Koliko su šanse dobili u zadnje dvije godine od kako su uz prvi tim? Znamo da Amar nije neko ko će zarizikati i gurnuti mladog igrača, više voli sigurice. Duraković, mislim 0 minuta, Kulašin isto, Miličević ni jednu ni na klupi, a dovodiš rezervnog golmana, Gsal jednu utakmicu, i odigrao više nego korektno, i nestao poslije.
Gledao sam zimus pripremne utakmice, i u jednoj je igralo 5-6 omladinaca, trka, pasovi iz prvog dodira, po zemlji, smisleno, ovi trenutni to ne mogu ni na PS-u...
Nemamo imperativ slijedeće sezone, a ako ih ne probamo, nećemo ni znati, ovako nepravedno je prema njima, unaprijed ih otpisivati...
Vidi druže....samo kod nas je bitno koje su mjesto na tabeli mlađe kategorije. Šta imaš od toga što uzmeš kao neku titulu, a niti jednog igrča za prvi tim izbaciš? Zar ne bi bilo bolje da smo svake godine 5-6 a da dvojicu u prvi tim promovišemo. To sam uvijek govorio našim trenerima, posebno juniora kada bi razgovarali.
A razumjem i ove momke. Gasal odigra u Bijeljini, u debiju i više nego dobro, od tada ga ni na mapi...godinu i po dana...ostali ni minute, ali fakat NI MINUTE. Po meni nema smisla, ali eto. Zato mislim da je sada prilika da im se da šansa, i da se vidi imaju li snage za seniorski nogomet ili nemaju.

Vjerujes li da sam slicnu diskusiju vodio i bas sam tako rekao, bolje svake sezone izbacit dva vanredna igraca nego 11 prosjecnih. Jer 11 igraca koji su otprilike svi na istom nivou ce bit prvi u juniorima a dva predobra i 9 losih ce bit 6,7 a ta dvojica ce zaigrat za prvi tim a niko od ovih 11 nece.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 14 apr 2021, 19:22

Ako ne može Baka, volio bih više Drulovića nego Nalića.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 14 apr 2021, 19:27

Ma samo Memica i neka mu Amar suflira iz tunela. Mislim da moleri ne bi imali nista protiv..
Pročepit će negdje.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 14 apr 2021, 19:29

A gospodin Dino Djurbuzovic?

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 14 apr 2021, 19:30

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
14 apr 2021, 19:19
VeteranSA je napisao/la:
14 apr 2021, 19:04
Cunami87 je napisao/la:

Vjerujes li da sam slicnu diskusiju vodio i bas sam tako rekao, bolje svake sezone izbacit dva vanredna igraca nego 11 prosjecnih. Jer 11 igraca koji su otprilike svi na istom nivou ce bit prvi u juniorima a dva predobra i 9 losih ce bit 6,7 a ta dvojica ce zaigrat za prvi tim a niko od ovih 11 nece.
Na žalost se to kod nas ne gleda tako. Pa evo sada je situacija da se ne borimo ni za šta. Gdje je golman Miličević? Ovaj iz Dubrovnika nije došao da brani za džaba. Vraćaj onog malog iz Banja Luke Malića, lijeva strana defanzivno nam je pišurija. Daj tog malog stopera, Drina je li? Duraković, Gasal, Kulašin..šta je sa onog malog iz Goražda? Gdje je onaj Mujić? Seha u juniorima igrao desno krilo, sada lijevi bek. Bojo zadnji vezni, ni jednu tekmu tu nije odigrao. Čeliković stoper, a kod nas zadnji vezni...sve naopako, i sve se treba mjenjati, a kada je vrijeme, ako nije sada?

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 14 apr 2021, 19:35

Mamba21 je napisao/la:
14 apr 2021, 19:22
:salut:

Ma samo ne Nalić. Eto dosadan sam više , ali nevjerovatno je da je Nalić uopšte u opticaju za Želju. Mada i Drulović vodio reprezentacije većinom...

Hau jes nou.

slika

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 14 apr 2021, 19:41

Jedini razlog, ali fakat jedini zbog kojeg bi eventulno doveli SLiškovića je iluzija da ipak možemo u Europu, ali kako? Nema licence, a nije realno ni rezultatski. Dakle nema nikakvog drugog razloga zašto bi ovoga doveli uopšte kod nas. Uz sve preskup, a i da nije mi pare za njega nemamo. Zamisli igračima dužan, a njega plaćaš. Atmosfera za 10, nastavak dubioze vol.2

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 apr 2021, 19:45

Mamba21 je napisao/la:
14 apr 2021, 19:22
:thumbup:
Dovedi i pusti nek procijeni sta moze ko od mladih. On je i radio sa mladim i zadnji angazman je vezan za mladje igrace.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 14 apr 2021, 19:47

Jedini razlog sto nam treba Sliskovic je taj sto on nece trpiti nebuloze i biti poslusnik. Vise bi volio, recimo, Lalatovica. Kakve bi to bile press konferencije, utakmice ne bi ni gledali.
Pročepit će negdje.

sassari
Kontakt:

Post Postao/la sassari » 14 apr 2021, 19:53

MojaMalenkost je napisao/la:
14 apr 2021, 19:47
Jedini razlog sto nam treba Sliskovic je taj sto on nece trpiti nebuloze i biti poslusnik. Vise bi volio, recimo, Lalatovica. Kakve bi to bile press konferencije, utakmice ne bi ni gledali.
Vjerujem i da bi sa Sliskovicem press konferencije bile urnebesne, pa da Amaru ako bude SD kaže: šta je, hoš mi to ti nešto brko :urnebes:

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 14 apr 2021, 19:58

Pa on je po tim pitanjima za Amara rinaka, pa im ni on ništa nije mogo. Shvatite bez para ne može niko. Kako ne shvatate...

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 14 apr 2021, 20:02

Jedva cekam kraj sezone da svi ovi ljudi napuste klub zajedno sa Amarom.
Mjau !

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 apr 2021, 20:02

Dokle su srozali klub da ljudi podrzavaju **** Nalica :rol:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 14 apr 2021, 20:02

VeteranSA je napisao/la:
14 apr 2021, 19:58
Pa on je po tim pitanjima za Amara rinaka, pa im ni on ništa nije mogo. Shvatite bez para ne može niko. Kako ne shvatate...
Ma pravo da ti kazem ako Amar ostane u klubu, na bilo kojoj bitnoj poziciji, zaboli me **** ko ce biti novi trener jer se sustinski nista nece promijeniti..

Razlika izmedju Amara i Sliskovica, kada je "poslusnost" u pitanju, bi bila u tome sto bi Baku bolio **** za njih, dok je Amar sa vecinom u jaranskim odnosima i najzasluzniji je sto su uopce u klubu..
Pročepit će negdje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.