A Sloboda ce ostati u ligi.

Odmah skuckati ligu 8 i 1 da ispada, vratiti Celik i Jedinstvo u PLBiH, oprostiti svima dugove u inat dusmanima, hhh. Samo sta cemo sa Velezom i Zrinjskim, jel ostaju pod nasim okriljem oba kluba?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A Sloboda ce ostati u ligi.
Mostarci svakako :bihBeduin je napisao/la: ↑18 apr 2021, 10:03A Sloboda ce ostati u ligi.![]()
Odmah skuckati ligu 8 i 1 da ispada, vratiti Celik i Jedinstvo u PLBiH, oprostiti svima dugove u inat dusmanima, hhh. Samo sta cemo sa Velezom i Zrinjskim, jel ostaju pod nasim okriljem oba kluba?
Desavalo se tako da me ne bi nista cudilo.90minut je napisao/la: ↑18 apr 2021, 08:51Svi mi ovako mislimo svaki navijac svakog kluba ako imaš pare i mozes završiti ispod stola za bilo šta imaš moju podršku pusti mi se šuplje.Convicts1988 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 08:47Jel moguće da ovako pojedinci razmišljaju ?StrikeWarzone je napisao/la: ↑18 apr 2021, 08:42
Nisu te pljuvali,navikli su oni na to.Nekad Ibraković i Dinokio, sad nek adžija pogura.![]()
Jbt, ljudi razmišljaju na štetu svog kluba, ne znam dal oni to razumiju. Alaselamet ja mentaliteta ...
Naravno da se to nece desiti niti trebate citirati ovog debila koji je to pisao niti mene debila samo necemo se lagati.
Nama samo da je da prezivimo naredna 2 kola pa poslije redom završavaj ispod stola zašto da ne.![]()
Sto se ernica vratila iz sveCke ?svrakino1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 10:28Umjesto na + 8
Sad moraju premirat druge klubove
Da igraju za njih
Da se razumijemo-premiranje je dozvoljeno
E sad
Da sam ja glavni u F.K.Sarajevo
Svima bi 50% od place za premiranje
Od Sabre preko Hadzije do igraca
Spremacice,cistacice,domare i juniore ne bih rezao
Bjezi bolanZoran28 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 10:38Sto se ernica vratila iz sveCke ?svrakino1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 10:28Umjesto na + 8
Da igraju za njih
E sad
Kakva reakcija kapitena kod prvog gola, osta na petercu jebote veze nema gdje je Mehanovic a 5s prije toga trcali jedan za drugimsvrakino1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 10:43
Al Mesanovica i suta preko gola
Svasta
Jel ovo sto se cuje psovanje kod prvog gola
Jel to Hadzo
![]()
![]()
Nisam trazio gole slike, samo info sto se vratila ?svrakino1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 10:48Bjezi bolanZoran28 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 10:38Sto se ernica vratila iz sveCke ?svrakino1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 10:28Umjesto na + 8
Da igraju za njih
E sad
Postim
13,14,15 i 16 maja sam tamo
Za Bajram
Pa da se vidimo
Ne znam Belli
Vasi su prodavali utakmice kako su stigliSteelman je napisao/la: ↑18 apr 2021, 10:20Desavalo se tako da me ne bi nista cudilo.90minut je napisao/la: ↑18 apr 2021, 08:51Svi mi ovako mislimo svaki navijac svakog kluba ako imaš pare i mozes završiti ispod stola za bilo šta imaš moju podršku pusti mi se šuplje.Convicts1988 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 08:47
Jel moguće da ovako pojedinci razmišljaju ?Jbt, ljudi razmišljaju na štetu svog kluba, ne znam dal oni to razumiju. Alaselamet ja mentaliteta ...
Naravno da se to nece desiti niti trebate citirati ovog debila koji je to pisao niti mene debila samo necemo se lagati.
Nama samo da je da prezivimo naredna 2 kola pa poslije redom završavaj ispod stola zašto da ne.![]()
Medjutim, ne razmisljamo svi tako. Ni slucajno. Necemo se lagati, svi smo svjesni koliko je liga u zivom blatu, ali nastavljati ici tim putem znaci dugorocno ici protiv svoje lige, a s tim i protiv svog kluba. Ko god ucestvuje u tom, predstavlja rak ranu.
Primjera radi, mi smo 2017. odmah poceli vrsiti pritisak na tadasnjeg predsjednika kluba da zna da ce imati problem ako se bude bavio mutnim radnjama i bili kontra gradske vlasti da se stimaju tekme zarad opstanka kluba. Znaci javno smo izasli sa saopstenjem i zaprijetili da cemo u slucaju bilo kojeg dokaza takvih radnji izaci u javnost s tim, da bude cisto pa makar ispali iz lige. I opet nisi siguran da neko nije muljao da nesto ne znas, ali bitno je da se boris protiv onoga sto unistava ligu i klubove. Vjerujem da ce nas klub ici sad nakon ovog dizanja iz pepela tim zdravim putem, jer inace sva borba nema svrhe. To zelim svakom klubu. Mozda jest borba s vjetrenjacama, ali borba koja je neminovna ako zelis nesto normalno. Tako ide kad zelis izgraditi zdrav klub. Ko zeli biti prljav neka bude, ja to svom klubu ne zelim.
Svjestan sam i da su navijaci ucestvovali u toj igri stimanja tekmi svojih klubova u sklopu tog lanca, ali zato sto liga smrdi od glave do repa i jest jedna od najlosijih u Evropi po kvalitetu, slabo posjecena u odnosu na svoj potencijal, bez terena kakvi bi trebali biti i preko 25 godina od rata, a i igraci idu ispod trzisne vrijednosti. Puno teze je dovesti i normalne investitore za one koji bi to zeljeli, a koji bi vodili klubove na osnovu borbe na trzistu, a ne da moraju biti bliski politici. Naravno, najruznije je to da je iskrenim i normalnim navijacima koji zele biti ponosni uz svoj klub uglavnom popisan obraz ako krenemo vaditi ostavstinu iz sehare. Znaci ko podrzava to, zeli svom klubu i ligi dugorocno da je u qrcu.
Bar bi pocetno razmisljanje nas obicnih navijaca i simpatizera trebalo biti da smo u startu protiv stimanja tekmi svojih klubova. Bice uvijek stimanja, ali protiv toga se treba boriti, a ne podrzavati!
svrakino1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 11:04Ne znam BelliZoran28 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 10:59Nisam trazio gole slike, samo info sto se vratila ?svrakino1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 10:48
Bjezi bolan
Postim
13,14,15 i 16 maja sam tamo
Za Bajram
Pa da se vidimo
Vidim drago ti
A to ti ne valja
Moze se odrazit na nekom tvom
Belli cobane
Ne sumnjam da je bilo kao sto kazes, ali niko ko iskreno voli klub ne podrzava takve stvari vec je izricito protiv toga. Onaj ko podrzava to, a da misli da mu cini dobro, grijesi. Imamo mi svog prljavog vesa koliko hoces i zato jesmo tu gdje jesmo. Kad ronis u gov.nima, smrdis na gov.na i uvijek su velike sanse da se udavis od gov.ana.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑18 apr 2021, 11:18Vasi su prodavali utakmice kako su stigliSteelman je napisao/la: ↑18 apr 2021, 10:20Desavalo se tako da me ne bi nista cudilo.90minut je napisao/la: ↑18 apr 2021, 08:51
Svi mi ovako mislimo svaki navijac svakog kluba ako imaš pare i mozes završiti ispod stola za bilo šta imaš moju podršku pusti mi se šuplje.
Medjutim, ne razmisljamo svi tako. Ni slucajno. Necemo se lagati, svi smo svjesni koliko je liga u zivom blatu, ali nastavljati ici tim putem znaci dugorocno ici protiv svoje lige, a s tim i protiv svog kluba. Ko god ucestvuje u tom, predstavlja rak ranu.
Primjera radi, mi smo 2017. odmah poceli vrsiti pritisak na tadasnjeg predsjednika kluba da zna da ce imati problem ako se bude bavio mutnim radnjama i bili kontra gradske vlasti da se stimaju tekme zarad opstanka kluba. Znaci javno smo izasli sa saopstenjem i zaprijetili da cemo u slucaju bilo kojeg dokaza takvih radnji izaci u javnost s tim, da bude cisto pa makar ispali iz lige. I opet nisi siguran da neko nije muljao da nesto ne znas, ali bitno je da se boris protiv onoga sto unistava ligu i klubove. Vjerujem da ce nas klub ici sad nakon ovog dizanja iz pepela tim zdravim putem, jer inace sva borba nema svrhe. To zelim svakom klubu. Mozda jest borba s vjetrenjacama, ali borba koja je neminovna ako zelis nesto normalno. Tako ide kad zelis izgraditi zdrav klub. Ko zeli biti prljav neka bude, ja to svom klubu ne zelim.
Svjestan sam i da su navijaci ucestvovali u toj igri stimanja tekmi svojih klubova u sklopu tog lanca, ali zato sto liga smrdi od glave do repa i jest jedna od najlosijih u Evropi po kvalitetu, slabo posjecena u odnosu na svoj potencijal, bez terena kakvi bi trebali biti i preko 25 godina od rata, a i igraci idu ispod trzisne vrijednosti. Puno teze je dovesti i normalne investitore za one koji bi to zeljeli, a koji bi vodili klubove na osnovu borbe na trzistu, a ne da moraju biti bliski politici. Naravno, najruznije je to da je iskrenim i normalnim navijacima koji zele biti ponosni uz svoj klub uglavnom popisan obraz ako krenemo vaditi ostavstinu iz sehare. Znaci ko podrzava to, zeli svom klubu i ligi dugorocno da je u qrcu.
Bar bi pocetno razmisljanje nas obicnih navijaca i simpatizera trebalo biti da smo u startu protiv stimanja tekmi svojih klubova. Bice uvijek stimanja, ali protiv toga se treba boriti, a ne podrzavati!![]()
Sezonu prije nego sto ste ispali i otisli u kantonalnu, 10 milja prije svake utakmice dijelila 4 igraca i namjestali bez ikakvih problema. Meni se cini da su kasnije malo poskupili ali se isplatilo ulagacima
Ja sam uzeo fine pare kad ste igrali sa Slobodom, namjesteno bilo da ce Sloboda dati vise 2 gola barem u prvom poluvremenu, 3+ golova do kraja i pobjeda hendikepom. Povela Sloboda cim je pocela utakmica i onda su fulili zicere do pred kraj poluvremena, nije htjela lopta u gol i gotovo. Kad u 45toj otprilike korner za Slobodu i zakuca ga Celikov stoper sam sebi i ja uze milju na poluvremenu![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.