FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 18 apr 2021, 21:12

Roki12 je napisao/la:
18 apr 2021, 21:00
A od cega ce zavisiti?
U prvoj izjavi na Grbavici rekao je da je Uprava svjesna da cemo tesko izboriti Evropu ove sezone. Ceric je danas rekao da Blaz moze ostati i sljedece sezone sve i da ne izadjemo u Evropu ako se popravi igra. Njegov ostanak zavisi prije svega od njegove zelje, a onda i ambicija kluba za narednu sezonu. Ako ne mozemo ganjati rezultat vec na mladje idemo on nece biti trener.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 18 apr 2021, 21:14

E majke mi, ja vise nemam pojma sta da mislim...
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 18 apr 2021, 21:15

Rastjerati sve naravno , ništa ispod, kakva krivica i sve. Dok se krivice dokažu, odosmo u hendek.

Moraju novi , treći ljudi ući u klub . Naredna Skupština je ključ svega. Smijeniti ovu ublehu od Cerića, i potvrditi ostavke članova Skupštine i izabrati nove ljude. Primjeniti statut.

Pružiti priliku mladim iz OP-a za igru.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 18 apr 2021, 21:15

Ja bi samo napomenuo da je Erić bio bolji golman kada je tek došao kod nas, nego što je to danas. Ko ga je trenirao, dobro nije završio karijeru do sada. Karić, Gušo, Fejzić. Oni bi Handanovića, ili Oblaka unazadili kakvi su to pacijenti. Šatro treneri golmana. Bolje ga nemati, uštedio si par milja, nego da ovakvi pacijenti budu treneri. Pa i Vedran je bolji golman bio kada je izašao iz juniora, nego nakon dvije tri sezone u prvoj ekipi.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 18 apr 2021, 21:19

Sta ce ono nekog naucit lik branio cijeli zivot za nekav Pandur **** pleme u picku. Ono pobjeglo u juniore. **** mater svima redom, svaki smrad koji ostane ce nas opet ukopati kad-tad. Samo zbog tog bi volio da dodje neko s parama kupi sve i posalje u picku materinu parazite i nehljebe.
Cuva Bog Zelju svog!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 18 apr 2021, 21:21

I do navijaca je, i generalne atmosfere. Nemojmo zaboraviti da su navijaci i Sadikovica otjerali, pa Blagojevica pa ovog pa onog. Svaki 6 mjeseci sve se goni, a ti igraci koji dolaze su u najmanju ruku istog ili losijeg kvaliteta.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 18 apr 2021, 21:22

bojamora je napisao/la:
18 apr 2021, 19:55
Ja sam još prije početka prvenstva pisao da ne pamtim kad smo imali gore igrače. Ali je isto tako istina da je liga tako slaba da se i sa ovim igračima moglo i moralo izači u Evropu. Ko prati pomno klub a ima mozga u glav izna šta se sve događalo zadnjih godina u i oko kluba i šta je dovelo do ovoga gdje smo sada. Nemam ja snage da više objašnjavam nekome ko pojma ni o čemu nema a predstavlja se kao navijač Želje.
Jedina mi je satisfakcija što ikako pišem to što sam omrženi forumaš pitarima koji ulaze u naš forum, Mi čemo bez obzira uvijek biti institucija za njih a nikad iza nas nisu stajali ni režimi ni partije nit smo se prodali Vijetnamcima. Siguran sam da čemo kao največi klub u državi sa največim brojem navijača izači iz svega ovoga i vratite se da im koplekse nabijamo kojih ih još drže i od Torpeda i Domorockog i od Zubana ,Škije Meše, Amara , najboljeg stadiona i najboljih navijača.
Kako te nije SRAMOTA stavljati ga u istu rečenicu sa JOŠKOM, ŠKIJOM, MEŠOM, ILI NE DAJ BOŽE SA IVICOM ILI RIBAROM? Pa frajer 8 milja mjesečno uzima da bi kvalitetnu dženazu Želji spremio!!!! Pet prelaznih rokova je imao, i vidi nam ekipe!!! Ne mogu da potrče, pasa da sastave, mjesec dana na pripremama zajedno zimus proveli!!!
Dobro je više ba!!!

I ne levati nikoga ovdje više@bojamora i @plavo u srcu je jedna osoba. Nema ostanka ni pravdanja ovdje više nikoga. Skupština mora, i hoće biti naredne sedmice. Novi ljudi, i nakon toga rekonstrukcija upravnog i nadzornog odbora. Može samo Badžak ostati, ostale biljke i ikebane noga!!!

Dosta je igranja sa Željom, 100-ti rođendan slavi, sunce vam yebem!!!

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 18 apr 2021, 21:22

Velez je odradio tekmu da valja, sad nemamo bas nikakve sanse za tu 4tu poziciju, dati prilike juniorima

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 apr 2021, 21:23

VeteranSA je napisao/la:
18 apr 2021, 21:15
Ja bi samo napomenuo da je Erić bio bolji golman kada je tek došao kod nas, nego što je to danas.
Pisali smo zimus da je on prvu polusezonu branio ok. Jedino gdje nas je zaebao je u BL. E zadnje dvije su problem. Da li je to (ne)kvalitet ili on namjerno radi odjednom pitanje je.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 18 apr 2021, 21:23

Brkooo je napisao/la:
18 apr 2021, 20:24
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
18 apr 2021, 19:32
Ne mogu da vjerujem da je nas golman najgori prvi golman u ligi nevjerovatno. Najgori yebem i tebe Gušo usta glupa. Raspravljao sam se sa Brkom u prvom djelu oko Erića poslije BL mislio sam vadio nas je par tekmi nije toliko los kolko sam bio u krivi yebem li ti ericu mamicu usta odvratna gadna. Brko izvini.
Ma ja vec godinama pisem da Eric, Sinisa, Blazevic i velika vecina sadasnjih igraca(njih 97%)nemaju kvalitet za Zelju. Cudim se godinama kako oni zive od fudbala. Zaradjuju novac na osnovu ovoga, fakat treba biti majstor i za ovo varanje. Vece su ublehe i od onog Brazilca sto je citavu "fudbalsku karijeru" lazirao a potpisivao ugovore i sa najboljim klubovima u Brazilu.

Evo taj Eric, nije lik u Zvijezdi bio najbolji ili jedan od najboljih golmana u ligi pa da kazes ima kvalitet i potencijal hajde da ga dovedemo. Bio i tad i sad prosjecan golman koji nekad moze odbraniti nesto a nekad moze napraviti vise kardinalnih greski. Nikad ne znas na cemu si sa njim. Kjosevski je bio isti potpuno kao Eric. I ljudi misle da se sa takvim golmanima moze ici u borbu za trofeje. Isto vazi i za ostale pozicije..

I to sam se 100% slozio uvijek ali nesto nisam mislio da je Eric toliko los nakon one tuzle city a poslije me dobro demantovao. Ozbiljni golman je Kolak iz Krupe od njega 5 puta yebem li mu komplet familiju.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 18 apr 2021, 21:25

LjoZee je napisao/la:
18 apr 2021, 21:23
VeteranSA je napisao/la:
Ja bi samo napomenuo da je Erić bio bolji golman kada je tek došao kod nas, nego što je to danas.
Pisali smo zimus da je on prvu polusezonu branio ok. Jedino gdje nas je zaebao je u BL. E zadnje dvije su problem. Da li je to (ne)kvalitet ili on namjerno radi odjednom pitanje je.
Sjecam se utakmice protiv Celika u Zenici kad nas je Eric spasio. Ali ne radi se o Ericu, nego kojeg smo mi igraca evo zadnjih godina napravili boljim. Da je dosao, a mi ga unaprijedili. Znaci nesto je i do nas i generalne atmosfere.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 18 apr 2021, 21:25

HongKong je napisao/la:
18 apr 2021, 21:19
Sta ce ono nekog naucit lik branio cijeli zivot za nekav Pandur **** pleme u picku. Ono pobjeglo u juniore. **** mater svima redom, svaki smrad koji ostane ce nas opet ukopati kad-tad. Samo zbog tog bi volio da dodje neko s parama kupi sve i posalje u picku materinu parazite i nehljebe.
Ma meni ne bi ni Raif Zeba bio fiziotarapeut iduće sezone. I one doktore bi nove našao. I i kondicione, i sve. Još šatro psihologa nakog doveli, i njega usta yebem jeste ih spremio!!! Igrače sve, nijedan ne zaslužujue Željin dres obući. Ma ne sazlužuju utakmicu sa tribina pogledati.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 18 apr 2021, 21:27

Tristan10 je napisao/la:
18 apr 2021, 21:21
I do navijaca je, i generalne atmosfere. Nemojmo zaboraviti da su navijaci i Sadikovica otjerali, pa Blagojevica pa ovog pa onog. Svaki 6 mjeseci sve se goni, a ti igraci koji dolaze su u najmanju ruku istog ili losijeg kvaliteta.
Koji ba crni navijaci. Haj da smo na tribinama pa da covjek kaze trpe pritisak i pljuvanje. Mislis da igraci citaju forume? ebe se njima za navijace. Da im je stalo sekunde ne bi nam priredili ovo sto jesu..
Pročepit će negdje.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 18 apr 2021, 21:28

https://i.postimg.cc/4xCJJ6C7/20181223-164101.jpg

Gledaj slavljeničke, usta ih yebem!!!

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 18 apr 2021, 21:29

Još ne mogu da vjerujem da je onaj konj naš golman
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 18 apr 2021, 21:31

VeteranSA je napisao/la:
18 apr 2021, 21:28
https://i.postimg.cc/4xCJJ6C7/20181223-164101.jpg

Gledaj slavljeničke, usta ih yebem!!!
Steta sto najtrofejniji covjek nema neku bitnu ulogu u klubu i sto nema Stane da pokaze saigracima sta je Zeljo.. Sjecanje na to slavlje samo je dodatni grc u zeludcu. Grobari.
Pročepit će negdje.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 18 apr 2021, 21:34

Braco je napisao evo evo u ove tri sezone drugi put necemo ni izaci u Europu :urnebes:
Ne vidim fakat bilo kakvu potrebu za raspravom, analizom, prijedlozima, gledanju u grah. Brate pa nismo mi Radnik. Svako ko ima ili je imao veze s ovom sramotom treba **** uz par samara. Ne znam cemu rasprave o bilo cemu, pravdanje, trazenje solucija i slicno. Svi redom.
Prvo kurceve ikebane koje sjede u skupstini. Mrs.
Nadzorni odbor koji je pojma nemam kakva smijurija i retardacija.
Upravni odbor koji ne zna popuniti uplatnicu, koji nije sposban da namakne pare za igrace. Tjeraj u picku materinu.
Trener, Sd, **** palac koji je doveo ovaj skart u klub, koji nam je obezbjedio da gledamo na terenu ovo sto gledamo treba dobro nalupati pa onda otjerati da im vise ne padne na pamet da prismrde klubu. Znaci cijeli strucni stab, ne samo trener. Svi mrs.
Ojebine od igraca, invalidi i amateri, njih posebno nalupati i **** im majku majcinu za sve sto su nam priredili.
Sve trenere iz omladinskog pogona jos vise nalupati. Ukoliko retardi nisu sposbni od toliko djece napraviti **** igraca koji ce igrati prije **** Veselinovica ili prevare Blazevica ne vidim svrhu njihovog postojanja. Nek kupe sebi ovce ili koze i cuvaju. Mamu vam **** uhljebsku
Cuva Bog Zelju svog!

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 18 apr 2021, 21:37

VeteranSA je napisao/la:
18 apr 2021, 21:25
HongKong je napisao/la:
18 apr 2021, 21:19
Ma meni ne bi ni Raif Zeba bio fiziotarapeut iduće sezone. I one doktore bi nove našao. I i kondicione, i sve. Još šatro psihologa nakog doveli, i njega usta yebem jeste ih spremio!!! Igrače sve, nijedan ne zaslužujue Željin dres obući. Ma ne sazlužuju utakmicu sa tribina pogledati.
Fakat da li je realno da ovaj psiholog ima kakva primanja kod nas. Da li nas i on može tužiti za neispunjavanje obaveza. Mi njega vjerovatno ne možemo tužiti.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 18 apr 2021, 21:42

Jel istina da ce Amar na poziciju direktora marketinga :urnebes: Kad sam cuo umalo se nisam udavio od sege..
Pročepit će negdje.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 18 apr 2021, 21:43

Tristan10 je napisao/la:
18 apr 2021, 21:25
LjoZee je napisao/la:
18 apr 2021, 21:23
VeteranSA je napisao/la:
Sjecam se utakmice protiv Celika u Zenici kad nas je Eric spasio. Ali ne radi se o Ericu, nego kojeg smo mi igraca evo zadnjih godina napravili boljim. Da je dosao, a mi ga unaprijedili. Znaci nesto je i do nas i generalne atmosfere.
@Tristan, Ne mozes lose igrace napraviti boljim. Prividno i kratkorocno moze ali dugorocno, ne moze. Moze Milicevic(golman) juniora biti bolji i napredovati. Mogu i Durakovic, Gasal,Kulasin, Drina itd da napreduju i budu dobri igraci. Zato sto su talentovani i imaju potencijal.

Moze atmosfera biti vrhunska ali ne mozes ti nauciti Erica (koji ima 27 godina)kako treba da brani ili Sinisu u 32-oj godini da naucis kako se izvodi aut ili kako se treba kretati jedan bek ili Veselinovica da kao popravljas i objasnjavas mu sta jedno krilo treba da radi..
Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 18 apr 2021, 21:45, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 26 gostiju.