Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Super League
pazi pojedinaca sto ocekuju neki svemirski fudbal u toj superligi iz sedmice u sedmicu 

Don't believe the hype.
To ocekujes negdje bolji i kvalitetnijiakisarajevo92 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 16:18pazi pojedinaca sto ocekuju neki svemirski fudbal u toj superligi iz sedmice u sedmicu![]()

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
I zamisli da 15 klubova ima sigurno učeće u toj ligi 23 godine bez obzira na rezultateDonnie Darko je napisao/la: ↑19 apr 2021, 16:06Potpisani su već ugovori koji ih vežu sa ESL 23 godine. Kakvi demanti.

- tutankamon1905
- Kontakt:
Ovo ce biti interesantno poput onih turnira u americi prije sezone. Neku utakmicu cu i pogledat naravno, ali me apsolutno nece zanimat ni osvajac, ni kad se igraju utakmice nit ista u vezi toga..
Kako bi tocno izgledalo ligaško prvenstvo s ovim natjecanjem..za sta bi se borili totenhem, arsenal(ajde dobro oni se ni sad ne bore), ali evo real, inter, juve..rekreativno sutanje lopte i cuvanje za superligu
Kako bi tocno izgledalo ligaško prvenstvo s ovim natjecanjem..za sta bi se borili totenhem, arsenal(ajde dobro oni se ni sad ne bore), ali evo real, inter, juve..rekreativno sutanje lopte i cuvanje za superligu
- IlCapitano
- Kontakt:
Imali bi ga i po novom formatu UCL.SF6 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 16:21I zamisli da 15 klubova ima sigurno učeće u toj ligi 23 godine bez obzira na rezultateDonnie Darko je napisao/la: ↑19 apr 2021, 16:06Potpisani su već ugovori koji ih vežu sa ESL 23 godine. Kakvi demanti.![]()
![]()
Za titulu domaće lige?tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 16:22Ovo ce biti interesantno poput onih turnira u americi prije sezone. Neku utakmicu cu i pogledat naravno, ali me apsolutno nece zanimat ni osvajac, ni kad se igraju utakmice nit ista u vezi toga..
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 19 apr 2021, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nemam šta zamišljat, pratim to u NBA već 16 godina, i nemam ni najmanjih problema s tim čak štaviše suprotno od problema.SF6 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 16:21I zamisli da 15 klubova ima sigurno učeće u toj ligi 23 godine bez obzira na rezultateDonnie Darko je napisao/la: ↑19 apr 2021, 16:06Potpisani su već ugovori koji ih vežu sa ESL 23 godine. Kakvi demanti.![]()
![]()
Moj tim bio zadnji na zapadu prije dvije godine, evo ih sad drugi i prijete da uzmu i prvo mjesto. Ljepota.
- akisarajevo92
- Kontakt:
evo jucer Betis - Valencia bolji mec nego bilo koji derbi ove sezone u Engleskoj, Cagliari - Parma u subotu bolji mec od vecine derbija u ItalijiZonked je napisao/la: ↑19 apr 2021, 16:20To ocekujes negdje bolji i kvalitetnijiakisarajevo92 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 16:18pazi pojedinaca sto ocekuju neki svemirski fudbal u toj superligi iz sedmice u sedmicu![]()
![]()

Don't believe the hype.
e moralne vertikale i qrca

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pa eto znaci bit ce fudbala za sve ne znam zasto onda ovaj slom pojedinaca("fudbal je mrtav" i sl. )akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 16:25evo jucer Betis - Valencia bolji mec nego bilo koji derbi ove sezone u Engleskoj, Cagliari - Parma u subotu bolji mec od vecine derbija u ItalijiZonked je napisao/la: ↑19 apr 2021, 16:20To ocekujes negdje bolji i kvalitetnijiakisarajevo92 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 16:18pazi pojedinaca sto ocekuju neki svemirski fudbal u toj superligi iz sedmice u sedmicu![]()
![]()
![]()

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da. Svih 75 ljudi što su gledali ove dvije utakmice, moći će to i dalje raditi, možda čak i u direktnim duelima za titulu ili plasman u Ligu Prvaka. Predobra stvar.Zonked je napisao/la: ↑19 apr 2021, 16:32Pa eto znaci bit ce fudbala za sve ne znam zasto onda ovaj slom pojedinaca("fudbal je mrtav" i sl. )akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 16:25evo jucer Betis - Valencia bolji mec nego bilo koji derbi ove sezone u Engleskoj, Cagliari - Parma u subotu bolji mec od vecine derbija u Italiji![]()
![]()
- BenjooJutub
- Kontakt:
Pa ne takmiče se predsjednici klubova i vlasnici nego nogometaši. Ovo bi moglo postati financisjko takmičenje između klubova, ko će bolje poslovati a ne nogometno takmičenje.nextterrain je napisao/la: ↑19 apr 2021, 14:41
Kako će ubiti natjecateljsku draž kad se od početka bore za 8 pozicija koje vode u 1/4 i nagradni fond je 500 M ? Sve se vrti oko para i to je to, mogu i ja biti romantik neki, al nemam ja šta tu biti protiv i za. Nit su moje pare i pratim ovaj sport ko hobi, a i taj hobi izgleda da ulazi u novu fazu![]()
Do neke granice sportiste možeš plaćati ali ja se nadam du su oni još uvijek sportisti i da ih ne možeš nakon neke granice kupovati jer će sve izgubiti sportsku draž. Nadam se da ćemo tako najbolje nogometaše nakon nekog vremena gledati u klubovima koji ne igraju ovu ligu

- LlullSergio
- Kontakt:
Nepravdom odgovaraju istom tom nepravdom
Čuj podržavaju ove gluposti od izjava pijanog Slovenca.

Čuj podržavaju ove gluposti od izjava pijanog Slovenca.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
A lik doslovno presjedio ugovor od 350k funti sedmično.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ovo je zvanična himna novog takmičenj.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nije to nikakva Super Liga, to je Liga Super zaduzenih klubova, koji ce sa ovom ligom jos vise upasti u dugove, tako sto ce raditi jos bolesnije transfere i davat ce jos bolesnije ugovore svojim igracima, ali srecom velika vecina navijaca ne pristaje na ovo, gledanost ce biti minimalna, samo ljudi koji su brutalni materijalisti ce pratiti ovakav nogomet. Kad klubovi poput Reala i Barcelone, nisu uspjeli voditi klub bez zaduzivanja zaradjujuci stotine miliona eura, nece ni sa milijardama biti bolji, samo ce jos vise tonuti u dugove, ali ocito nekom treba ovo, da se novac dodatno moze oprat, nije dovoljno sto fifa i uefa peru love, morao se pojaviti i treci igrac, naravno ne moze nista bez amerikanaca, sve oni moraju pokvariti i umijesat svoje prste... ali ajd, hvala ljudima sto unistavaju nogomet, ovako cu imati vise vremena za druge stvari, super stvar u jednu ruku, hvala sto ste mi zgadili fudbal
- invincible1921
- Kontakt:
kazem ja audi kuptutankamon1905 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 16:22Ovo ce biti interesantno poput onih turnira u americi prije sezone. Neku utakmicu cu i pogledat naravno, ali me apsolutno nece zanimat ni osvajac, ni kad se igraju utakmice nit ista u vezi toga..
=\_1921_/=
Problem je sto ne znam ni da su igrane ove utakmice a ne da jos trosim vrijeme i da ih gledamDonnie Darko je napisao/la: ↑19 apr 2021, 16:35Da. Svih 75 ljudi što su gledali ove dvije utakmice, moći će to i dalje raditi, možda čak i u direktnim duelima za titulu ili plasman u Ligu Prvaka. Predobra stvar.Zonked je napisao/la: ↑19 apr 2021, 16:32Pa eto znaci bit ce fudbala za sve ne znam zasto onda ovaj slom pojedinaca("fudbal je mrtav" i sl. )akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 16:25
evo jucer Betis - Valencia bolji mec nego bilo koji derbi ove sezone u Engleskoj, Cagliari - Parma u subotu bolji mec od vecine derbija u Italiji![]()
![]()

A neces napisati koliko statusa, lajkova, dova i fatihi je obezbijedio za jadne kineske ujgurske muslimane.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 apr 2021, 16:37A lik doslovno presjedio ugovor od 350k funti sedmično.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Bilo je i vrijeme da se malo razdrmaju lopvčine iz UEFA i FIFA. Jašu decenijama kao nedodirljivi i još imaju muda da izjave da će banovati igrače nastupe za reprezentacije
Čeferin veli iznenadilo ih ponašanje pojedinaca
Kakva dvoličnost jazvca.
FIFA kao vrhunska fudbalska mafija treba pola članova poslati u zatvor da bi imali pravo pričati.

Čeferin veli iznenadilo ih ponašanje pojedinaca

FIFA kao vrhunska fudbalska mafija treba pola članova poslati u zatvor da bi imali pravo pričati.
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 19 apr 2021, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je vise udar na LP nego na nacionalna prvenstva. Nacionalni savezi ce sigurno dogovoriti se s klubovima kada su u pitanju nacionalna prvenstva, jer odma se upraznjuju mjesta za dodatne klubove sto je finansijska inekcija. Gube nacionalne selekcije i prvenstva i sto je najvise bolno za UEFU finasijski kolac LP. Nacionalni savezi mogu uvesti neka pravila za ekipe koje se takmice u SL, kada je kontrola i broj recimo igraca koji ima pravo nastupa na vise frontova.
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.