Druže propadale su i propadaju mnogo vrednije kompanije od tih timova. Ocekujes da ih neko pardonira zbog trofeja, broja navijaca, marketinga ili nekakvog potencijala ? "Hej necemo mi vas. Vratite pare kad budete mogli. Hvala lijepo doviđenja"
Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Super League
Ja koliko vidim otpor Engleza je ubjedljivo najveci i dobre su sanse da senilnom starkelji plan propadne.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Otkud ovom @Justinu ove info. 

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
nažalost ja ne vidim načina da im to pođe za rukom. u pitanju je privatno vlasništvo koje je u engleskoj svetinja.Justin je napisao/la: ↑20 apr 2021, 17:42Ja koliko vidim otpor Engleza je ubjedljivo najveci i dobre su sanse da senilnom starkelji plan propadne.![]()
jedino što mi pade na pamet bi bilo da preko nekog dekreta o nacionalnom interesu nacionalizuju te klubove, što mislim da nije moguće. osim toga koštalo bi cca dvadeset milijardi što nijedan birač ne bi podržao
Kakav bola otpor, o čemu pričaš, ugovori potpisani, adio...tako isto mogu ovi iz Barcelone pričati, Laporta je do jučer bio protiv SL, pa preko noći potpisan ugovor.
Čuj otpor, nakon što je haman sve završeno...

Kad to fino krene, pa nek' onda Henderson ustane i kaze, ja to necu igrat, trazim raskid ugovora. Al u qrcu

Sreća pa u Engleskoj igrači igraju za ljeljke i isključivo zbog ljubavi prema klubu i sportu pa nema zaduženog kluba, samo su problem zaduženi Real i Barca. 

- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa nisu glupi da podrže, i da unište sebi reputaciju jer bi ih balavurdija zasula desetinama hiljada uvreda i negativnih komentara na društvenim mrežama.jestamaji je napisao/la: ↑20 apr 2021, 17:33za svu balavurdiju i slijepce ..... nađite mi jednog fudbalera ili bitnu ličnost iz svijeta fudbala van ovih 12 timova koji su podržali super ligu
ili uključite mozgove, ako ih imate i shvatite da to što volite gledati utakmice najvećih klubova nema značaja u ovoj priči koja je puno dublja
Pepu, Kloppu i Pochettinu uveliko jebu mater zato što nisu direktno popljuvali Super Ligu.
Podržat će tako što će sve prešutiti, nastavit raditi svoj posao, uredno nastaviti sakupljati čekove i igrati Super Ligu. Počevši od Brune koji se kao objavio sherajuci story na instagramu

Kapetani iz sestorke se ubrzo sastaju. Ako oni odbiju, samim time i igraci tih ekipa, to ce pasti.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nije da vjerujem, ali ako zajednicki izadju i kazu da nece igrat, sta se onda dogadja? Zamijenit ce 10-15 igraca svaki klub?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ljudi 70 strana pišu Hayat ispuni mi želju i onda druge nazivaju balavurdijom 

Kako ce se zvati zajednicka liga Talijana i Spanaca? 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
The 17th Commercial Court of Madrid has prohibited FIFA, UEFA, LaLiga and the soccer federations this morning from adopting any measure that prohibits, restricts, limits or conditions in any way, directly or indirectly, the start-up of the Superleague. [@el_pais]
It also vetoes the exclusion of Super League clubs "from any of the international or national club competitions in which they have been participating regularly", such as the Champions League. [@el_pais]
The legal action comes after UEFA has threatened the rebel clubs and their players with excluding them from their competitions "as soon as possible" and after FIFA threatened the driving teams to stay out of the competitions it sponsors. [@el_pais]
Ima Pero i svoj sud ako zatreba.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Da, i jos ce traziti da im unaprijed isplate preostale plate do isteka ugovora.

Ako igraci odbiju da igraju.

Jesu mi oni bitni u 3.14čku materinu.
Zamišljam Aubu i Maguirea na tom sastanku. Ili tek jednog Silvu (jel' on sad biješe kapiten Čelzija?) koji je godinama odbijao transfer u Barcu jer su mu nudili nešto malo manju platu nego u PSG, pa je odbio jer se jadan zabrinuo za svoju egzistenciju i budućnost djece. I takvi poput njega bi se trebali pobuniti protiv SL?
Zamišljam Aubu i Maguirea na tom sastanku. Ili tek jednog Silvu (jel' on sad biješe kapiten Čelzija?) koji je godinama odbijao transfer u Barcu jer su mu nudili nešto malo manju platu nego u PSG, pa je odbio jer se jadan zabrinuo za svoju egzistenciju i budućnost djece. I takvi poput njega bi se trebali pobuniti protiv SL?

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Obamejang ce na sastanku pozvati na jedinstvo i licnu zrtvu. Dat ce primjer ostalima tako sto ce svoja 3 Lamba ofarbati u bijelu boju. Cetvrtog, sljastece-platinastog, nece dirati, sentimentalno je vezan za njega. 

Englezi ako izglasaju u parlamentu zabranu i donesu zakon, Super Liga je vec proslost.jestamaji je napisao/la: ↑20 apr 2021, 17:45nažalost ja ne vidim načina da im to pođe za rukom. u pitanju je privatno vlasništvo koje je u engleskoj svetinja.
jedino što mi pade na pamet bi bilo da preko nekog dekreta o nacionalnom interesu nacionalizuju te klubove, što mislim da nije moguće. osim toga koštalo bi cca dvadeset milijardi što nijedan birač ne bi podržao
Ako pokusaju prebaciti iz Engleske utakmice, Chelsea, United, City i Liverpool ostaju bez prava na imena. Samim time si osto bez branda. Sumnjam da ce neko htjet gledat west london bluese kako igraju protiv merseyside reda
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Azpilicueta je kapiten Celzija, zamjenik Jorginhorope11 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 17:58Jesu mi oni bitni u 3.14čku materinu.
Zamišljam Aubu i Maguirea na tom sastanku. Ili tek jednog Silvu (jel' on sad biješe kapiten Čelzija?) koji je godinama odbijao transfer u Barcu jer su mu nudili nešto malo manju platu nego u PSG, pa je odbio jer se jadan zabrinuo za svoju egzistenciju i budućnost djece. I takvi poput njega bi se trebali pobuniti protiv SL?![]()
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Pardon onda, Dave je pošten momak.
Znam da je i ovaj nosio, mislio sam da je rezervni kapiten.

Znam da je i ovaj nosio, mislio sam da je rezervni kapiten.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.