FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
2 igraca iz Cityja bi mogli zaganjati. Ovaj momak po desnoj strani Nukic i ovaj mali defanzivni vezni Karjasevic.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
sad ja krenuh napisati da sam vecinu utakmica TC-a pogledao i da me Karjasevic zainteresovao igrama te je bio dosta konstantan
Nukic manje vise , podsjeca me na Hebibovica i Hodzica prije nego sto su dosli kod nas , strah me vise takvih igraca
Kad’ jednom prodje sve...
Umjesto da kao prvi imamo najbolji raspored mi dobili najtezi. Bas glup sistem.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 14:50Borac nam se je približio jer je imao stvarno lak raspored u ovih 7 kola osim gostovanja kod nas i Veležu.
Igrali su 2x Olimpik, 2x Radnik, Mladost i Sarajevo sve pobjede.
Poraz protiv Veleža.
Velež u 8 kola igrao protiv Radnika 2x, Sloboda, Borac, Olimpik, Sarajevo, Široki, Krupa.
Zrinjski u 8 kola Krupa, Sarajevo, Tuzla, Sloboda, Mladost, Radnik, Olimpik, Sarajevo.
A pazi nas sad: Željezničar, Zrinjski, Široki, Krupa, Široki, Velež, Borac, Zrinjski![]()
![]()
-
- Kontakt:
Bilo bi dobro da kone ovo pobjede, bitno je da imaju bilo kakvu, pa i minimalnu šansu za Evropu, uoči dolaska Borca na Grbavicu.
- ImeiBrezime
- Kontakt:
UPRAVA NAPOLJE!!!!
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
e tobe, tobe..

Ma da Nukic je ko Hebibovic,krilo inace samo cijelu sezonu igra na beku. Nepotrebno realno imati takvog igraca,nit je super krilo a jos manje super bek . Nekako bi najbolji bio za 3-5-2 formaciju sa tim karakteristikama koje ima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ImeiBrezime
- Kontakt:
Mayku im yebem uhljebljenu sad se sjetili pisati saopstenja. Krive im sudije sto su unistili sve dobro sto smo imali u klubu- od akademije do prvog tima. Nema vise ni zadnjeg aduta kojeg su koristili kod navijaca - ''plusa'' pa se izmisljaju drugi problemi da se ovcama skrene paznja i tema i da se krivica i prica prebaci na nekog drugog. Kopy paste bakira i sda.
Bolje uzeti malog gogica iz radnika da igra za burek i kao takav je bolji od pejovica
This time next year, we'll be millionaires!
-
- Kontakt:
Oni i dalje daju podraku Celavomzagorski je napisao/la: ↑25 apr 2021, 13:36zoka i zipko su jedini pravi navijacifks74 je napisao/la: ↑ Majke mi, nema nas gorih na planeti. Pobijediš najbolji igrači na svijetu, na pobijediš,ide hljaganje igrača, ismijavanje, j.bavanje svih živih itd. Pravi navijač treba da je uvijek uz klub, u dobru i zlu.![]()

-
- Kontakt:
Moraju nečim pokušati zataškati najgori prelazni rok u historiji kluba i vjerovatni gubitak titule i svih benefita koje ona donosi.
“Nisam mogao ni sanjati da će titula biti pod upitnikom. Mislim da su momci s karakterom i vjerujem da će oni iznijeti taj zadati teret. Bit će stvarno teško, ali, eto, u srijedu su pokazali isto jednu dozu karaktera, okrenuvši utakmicu u svoju korist. Teško je u velikom klubu poput Sarajeva, pogotovo kad uđeš u seriju loših rezultata. Tad je duplo teže”, rekao je Rahmanović za Dnevni avaz.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Zaguzvaj pa se izmakniImeiBrezime je napisao/la: ↑25 apr 2021, 16:42Mayku im yebem uhljebljenu sad se sjetili pisati saopstenja. Krive im sudije sto su unistili sve dobro sto smo imali u klubu- od akademije do prvog tima. Nema vise ni zadnjeg aduta kojeg su koristili kod navijaca - ''plusa'' pa se izmisljaju drugi problemi da se ovcama skrene paznja i tema i da se krivica i prica prebaci na nekog drugog. Kopy paste bakira i sda.

- ImeiBrezime
- Kontakt:
Nije to samo prelazni rok nego sve. Uhljebili nesposobne prijatelje u klub, skroz unistili akademiju, unistili prvi tim, stvorili gubitnicki mentalitet, zaduzili klub itd itd.. I sada ide stari isprobani recept koji kod bosnje uvjek prolazi: izmisli neprijatelja i prebaci krivicu na njega. Sve su drugi syebali, nismo mi nista.. yebem im najmilije.Historicar je napisao/la: ↑25 apr 2021, 16:49Moraju nečim pokušati zataškati najgori prelazni rok u historiji kluba i vjerovatni gubitak titule i svih benefita koje ona donosi.
-
- Kontakt:
Tuzla ostaje u kakvoj - takvoj igri za Evropu, protiv nas ce im biti veoma bitan meč.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Jos kmecanje pljuvaca i psovaca traje ccccc.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovaj se Zeljkan ubio da ga se natambura 3,4 razlike.
Poznavajuci nas bice remi ili cemo ispusiti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ako ne pobjedimo ovog raspalog zeljkana, onda ne zaluzujemo nista...
Ma pasce fizicki Baka opalio presing nece izdrzati ni poluvrijeme.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 17:29Ovaj se Zeljkan ubio da ga se natambura 3,4 razlike.
Kakave kone pa ovaj Olimpic je Zrinjski razmontiro na proste faktore.