Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Trebali su ga opet...Dobro je sudio...Nešto su naši tražili penal nad Ziljkićem,ali ono i može i ne mora da se svira....Vjerovatno da saperu ljagu sa onako sramotne igre
...

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja, Kaljanac ili Peljto, ko će drugi.braco je napisao/la: ↑27 apr 2021, 11:00Spo,rt1 objavio, sad da li je tačno...
Poznato ko sudi derbije u Mostaru, Sarajevu i Širokom Brijegu?
Derbi sarajevskih rivala igra se na Koševu, gdje Sarajevo dočekuje Željezničar. Arbitraža na ovim duelu trebala bi pripasti Harisu Kaljancu, navode naši izvori. Kao jedan od kandidata se pominje i Irfan Peljto, naš najbolji sudija, koji će u slučaju da ne bude sudio na derbiju arbitrirati u susretu na Pecari, u kojem Široki Brijeg dočekuje ekipu Zrinjskog.
Derbi o kojem se priča već nekoliko dana je onaj u Mostaru. Na stadionu Rođeni zahujtali Velež dočekuje trenutnog lidera na tabeli banjalučki Borac.
Prema našim informacijama, ulogu glavnog sudije na ovom meču bi trebao dobiti Zoran Grbić iz Prijedora.
S obzirom na to da se utakmice ovog kola igraju već u petak, delegiranje bi trebalo da se obavi danas, a ostaje da se vidi koga će komisija za suđenje odabrati da sudi u ovim izuzetno važnim duelima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ja kolko se sjecam on je za tu utakmicu dobio istu ocjenu ko Gigović u Banja Luci.

Tako da sumnjam da ce on opet bit.
Iako je sudio jako dobro u Mostaru.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Borac ima meč loptu , ako pobijedi Veleza nema se vise sta pricati titulu osvajaju ...
Cuj ko... pa MujicMortemHz je napisao/la: ↑27 apr 2021, 11:13Ma ja, Kaljanac ili Peljto, ko će drugi.braco je napisao/la: ↑27 apr 2021, 11:00Spo,rt1 objavio, sad da li je tačno...
Poznato ko sudi derbije u Mostaru, Sarajevu i Širokom Brijegu?
Derbi sarajevskih rivala igra se na Koševu, gdje Sarajevo dočekuje Željezničar. Arbitraža na ovim duelu trebala bi pripasti Harisu Kaljancu, navode naši izvori. Kao jedan od kandidata se pominje i Irfan Peljto, naš najbolji sudija, koji će u slučaju da ne bude sudio na derbiju arbitrirati u susretu na Pecari, u kojem Široki Brijeg dočekuje ekipu Zrinjskog.
Derbi o kojem se priča već nekoliko dana je onaj u Mostaru. Na stadionu Rođeni zahujtali Velež dočekuje trenutnog lidera na tabeli banjalučki Borac.
Prema našim informacijama, ulogu glavnog sudije na ovom meču bi trebao dobiti Zoran Grbić iz Prijedora.
S obzirom na to da se utakmice ovog kola igraju već u petak, delegiranje bi trebalo da se obavi danas, a ostaje da se vidi koga će komisija za suđenje odabrati da sudi u ovim izuzetno važnim duelima.

Uglavnom,čim se ozvaniče sudije,ne ginu saopštenja 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Njegomirovic, Gigovic i Grbic zacarani krug.
Grbic je izmislio Radovcu zuti u sirokom da ga pripremi za treci protiv krupe.
#musvdg
Cak mislim da je Gigovic dobio vecu, koliko se sjecam.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 11:14Ja kolko se sjecam on je za tu utakmicu dobio istu ocjenu ko Gigović u Banja Luci.![]()
Iako je sudio jako dobro u Mostaru.

-
- Kontakt:
Tuzno, ja se s glave ne mogu sjetit nijedne greske Peljti.Rodjeni81 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 11:19Cak mislim da je Gigovic dobio vecu, koliko se sjecam.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 11:14Ja kolko se sjecam on je za tu utakmicu dobio istu ocjenu ko Gigović u Banja Luci.![]()
Iako je sudio jako dobro u Mostaru.![]()
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ma cirkus, napisali mu da je trebao dati crveni igracu Borca zbog napucavanja lopte, i da je trebao svirati penal Borcu.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 11:23Tuzno, ja se s glave ne mogu sjetit nijedne greske Peljti.Rodjeni81 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 11:19Cak mislim da je Gigovic dobio vecu, koliko se sjecam.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 11:14
Ja kolko se sjecam on je za tu utakmicu dobio istu ocjenu ko Gigović u Banja Luci.![]()
Iako je sudio jako dobro u Mostaru.![]()
Sad imas derbije i odlucujuce utakmice a nama najbolje sudije sude Olimpiku i u nekim "nebitnim" utakmicama.
- feniksptica
- Kontakt:
Zato sam ja napiso da se ovo oko Borca ne treba vezati nikako za nacionalnost. I odmah se jedan navijac Veleza slozio. Znamo da ce se igrat na tu kartu koni uvijek kad se prave stanja pa se odigra na to. Sve je postalo providno jadno pateticno. Bosnjak Srbin Hrvat a kriminal cvate
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
1922VFC1981 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 11:18Njegomirovic, Gigovic i Grbic zacarani krug.

Najbolje da ukinu žute kartone.
Kakvih hajvana majko draga...teoRAtićari zavjera

Inaće ste oštećeni pravo na šb, sudio vam je taj isti 2 penala. Istupite iz lige, molim vas

Zadnja izmjena: Herero, dana/u 27 apr 2021, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.
HŠKZ
-
- Kontakt:
Al Armenska liga 4 kluba u bod 

-
- Kontakt:
Dok beus steli sve je regulara, nema sekiracijeHerero je napisao/la: ↑27 apr 2021, 11:531922VFC1981 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 11:18Njegomirovic, Gigovic i Grbic zacarani krug.
Grbic je izmislio Radovcu zuti u sirokom da ga pripremi za treci protiv krupe.![]()
Inaće ste oštećeni pravo na šb, sudio vam je taj isti 2 penala. Istupite iz lige, molim vas![]()
![]()

#musvdg
8 penala do sada, istupite iz lige!1922VFC1981 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 11:58Dok beus steli sve je regulara, nema sekiracijeHerero je napisao/la: ↑27 apr 2021, 11:531922VFC1981 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 11:18Njegomirovic, Gigovic i Grbic zacarani krug.
Grbic je izmislio Radovcu zuti u sirokom da ga pripremi za treci protiv krupe.![]()
Inaće ste oštećeni pravo na šb, sudio vam je taj isti 2 penala. Istupite iz lige, molim vas![]()
![]()
![]()
HŠKZ
-
- Kontakt:
Ma jadno, nikad ova liga napredovati nece.Rodjeni81 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 11:39Ma cirkus, napisali mu da je trebao dati crveni igracu Borca zbog napucavanja lopte, i da je trebao svirati penal Borcu.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 11:23Tuzno, ja se s glave ne mogu sjetit nijedne greske Peljti.
Sad imas derbije i odlucujuce utakmice a nama najbolje sudije sude Olimpiku i u nekim "nebitnim" utakmicama.
Ove sedmice se igra najbitnije kolo u ovoj sezoni i sad se prelama zivo me zanima koje ce sudije delegirat.
Sretno u petak

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Nakantat cemo Sarajevo 5-2,i pjevat ce navijaci sarajeva sve je isto sammo titule nema zajedno sa nama.
Pa je li samo Sarajevo kukalo do sada na sudjenje? Ti mene licno hranis tom svojom mrznjom prema Sarajevu, ti i jos par ljudi ovdje me stalno podsjecaju koliko smo zapravo veliki i koliko smo sjebavali necije zivote sve ovo vrijeme do sada. I opet cemo ako Bog da. Cega je kulminacija i frustracija kada su se iz Veleza zalili poslije Krupe? Cega je frustracija kada su se zalili iz zeljeznicara poslije Olimpika i ostalih? Cega je frustracija jer se listica sada zali? Svi se smiju zaliti po tebi, samo Sarajevo ne smije je li? Odmah su neke frustracije u pitanju?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 apr 2021, 09:06Nema potrebe za tim.
Ovo iz FKS preuveličavaju da se dešava krađa, ok, mora se priznati da se Borcu gleda kroz prste ali ne bi se trebala ovolika halabuka dizati oko suđenja. Sve je ovo samo kulminacija i frustracija radi prosutih 13 bodova.
Sad je i zapišana tema sa sudijama i ko je koje nacionalnosti.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pa FKS objavljuje saopštenja i saziva sastanke.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, Pablo11 i 36 gostiju.