X je najbolji rezultat za nas.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:15Objasni zbog cega nam paše x? Upravo zbog tog x je Borac u prednosti kako god okrenes. Da su zijanili bilo bi bolje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sutra samo na pobjedu ici,i borac ce se okliznuti bar jos jednom ili zrinjski ili uhljupi ne mogu ni oni sve do kraja uzeti
- PeppermintSA
- Kontakt:
Zato sto liga nije takmicenje dva kluba. Da je Velež dobio on bi te preskočio.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:15Objasni zbog cega nam paše x? Upravo zbog tog x je Borac u prednosti kako god okrenes. Da su zijanili bilo bi bolje.
- feniksptica
- Kontakt:
Pa Velez da je dobio..osto bi mu Zrinja za titulu. Sve ostale utakmice manje vise su ko nama, dobili bi sve il ne bi bili nista losiji od nas.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:15Objasni zbog cega nam paše x? Upravo zbog tog x je Borac u prednosti kako god okrenes. Da su zijanili bilo bi bolje.
Ovako su nama dali sansud a zavisimo sami od sebe. Svaki drugi rezultat ti to nije garantovo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Kako ce nambrate odgovarat ?
Bitnije je da Borca ostavimo iza sebe nego Velez.
Oni ce svakako do kraja jos dvije najmanje kiksat, a Borac ne gubi cak i kada igra lose...
- 19BordoBijeli46
anamo oni jos jednom pokazali kako se ne drze ama nijednog navijackog kodeksa danasnjim upadom na praznu sjevernu tribinu.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

Lakrdija pa nama penal nije sviro proslu i kartoniro nas za oskara. Znas kad ce nama ovako penal svirnuti do kraja nikad. Mi kad bi sutra dobili i Tuzlu u gostima mogli bi se svi slikat samo
Nije tacno. Ovo je bonus bod za Borac kome silje sudije. Ne moze nikako biti X dobro za nas.MortemHz je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:17X je najbolji rezultat za nas.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:15Objasni zbog cega nam paše x? Upravo zbog tog x je Borac u prednosti kako god okrenes. Da su zijanili bilo bi bolje.
Velez vec sledjecu igra protiv Zrinjskog i tu im je kraj.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Borac tri kući igra i željo i sloboda u gostima. Oni sigurno pobjeđuju svih 5 utakmica
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

ajdohordas je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:09Ja imam osjecaj da pojedini ovdje kao da jedva cekaju da mi zijanimo titulu da bi svoje stavove dokazali, sta je vama ljudi ?? Govore da je bio penal cist samo da bi mogli reci... eh ja kada sam govorio losi smo vi ste se smijali. Eto otprilike to tako ispada, a da nije bilo guranja Borca mi i ovako losi bi sada imali bar 4 boda prednosti u odnosu na Borac i Velez.
Ljudi se nisu bunili jer su bili svjesni sta ih ceka, svaku odluku su sa osmijehom docekali... izasli poginuli za dobru tekmu i ja im kapu skidam.
Mi sve nesto bojazljivo i sa kalkulacijom od pocetka polusezone...
Treba ih prijaviti, za nedozvoljeni ulazak. Donijeli bi oni sami to što su uzeli.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:19anamo oni jos jednom pokazali kako se ne drze ama nijednog navijackog kodeksa danasnjim upadom na praznu sjevernu tribinu.
-
- Kontakt:
Treba objektivan biti ovo je i crveni nije samo penal. Jadan borac svi protiv njih se zale a oni jadni nevini samo fudbal igraju.
Ma bijednici umjesto da je klub ispred svega ovdje je nekim veca satisfakcija da kazu jesam vam reko neki cak idu tako daleko da kazu da je hocemo zijanit itd72220 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:20![]()
ajdohordas je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:09Ja imam osjecaj da pojedini ovdje kao da jedva cekaju da mi zijanimo titulu da bi svoje stavove dokazali, sta je vama ljudi ?? Govore da je bio penal cist samo da bi mogli reci... eh ja kada sam govorio losi smo vi ste se smijali. Eto otprilike to tako ispada, a da nije bilo guranja Borca mi i ovako losi bi sada imali bar 4 boda prednosti u odnosu na Borac i Velez.
Ljudi se nisu bunili jer su bili svjesni sta ih ceka, svaku odluku su sa osmijehom docekali... izasli poginuli za dobru tekmu i ja im kapu skidam.
Mi sve nesto bojazljivo i sa kalkulacijom od pocetka polusezone...
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Na ukradene parole sa praznog stadiona se furate samo vi i Torcidasi. Ocito ste od njih naucili.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
1,70 kvota na nas ne znam dali je ikad manja bila

Trenutno korisnika/ca: amypitar, EastMadness, galia95, Rajvosa4ever, Vanja8 i 76 gostiju.