20 KMmadridista je napisao/la:može li mi neko reći koliko koštaju ovi šalovi željo 1921 i bar šalovi koji će se danas prodavati u udruženju?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
20 KMmadridista je napisao/la:može li mi neko reći koliko koštaju ovi šalovi željo 1921 i bar šalovi koji će se danas prodavati u udruženju?
Pocinje ti u 5sektm87or je napisao/la:u koliko sati pocinje prodaja salova??????!!!!!!!
Nije niko ni rekao da se neko dogovara sa njim vise je suplja ovdje na forumu...kalimero je napisao/la:Rovcanin uopste nije vazan za nas i ne bi bio hendikep da nas napusti.Osim voli ¨debele"u napadu i tu je kraj price.Odnos prema klubu i profesionalnost Rovcanina je izbacila iz ekipe.Mozda bi i bolji bio da malo smanji kockanje
![]()
Veoma mi je zao bilo kad je Selimovic otisao jer sam misljenja da je one utakmice sto je odigrao bio medju najboljim na terenu ako ne i najbolji.Dragicevic je dobar igrac i nadam se da cemo se uspjeti dogovoriti s njim.
do 20hLiMvOtElJoZe je napisao/la:Pocinje ti u 5sektm87or je napisao/la:u koliko sati pocinje prodaja salova??????!!!!!!!
pile87 je napisao/la:Eldar u Celikuneko mi rece da je Riki Pljevljak nas omaldinac na probi u olimpicu
pile87 je napisao/la:Eldar u Celikuneko mi rece da je Riki Pljevljak nas omaldinac na probi u olimpicu
Nasi mudro sute nema nikavih najava uostalom u Amarovom stilu i ko dodje bice bez velike pompe i eksponiranja uostalom oni o kojima se prica nikad ne zavrse u klubu Amar ne voli ni neke velike promjene u zimskoj pauzi ne treba puno cekivati jednog dvojicu igraca i to je to...nick je napisao/la:pile87 je napisao/la:Eldar u Celikuneko mi rece da je Riki Pljevljak nas omaldinac na probi u olimpicu
pa imali iko ziv da ce kod nasbar da mahalamo po forumu
ma znam, mislim sem napadaca ostalo je manje vise ok, ne znam sta je sa bogicevicem ali koliko se ja razumijem u koljena,potkoljenice i zaporkepile87 je napisao/la:Nasi mudro sute nema nikavih najava uostalom u Amarovom stilu i ko dodje bice bez velike pompe i eksponiranja uostalom oni o kojima se prica nikad ne zavrse u klubu Amar ne voli ni neke velike promjene u zimskoj pauzi ne treba puno cekivati jednog dvojicu igraca i to je to...nick je napisao/la:pile87 je napisao/la:Eldar u Celikuneko mi rece da je Riki Pljevljak nas omaldinac na probi u olimpicu
pa imali iko ziv da ce kod nasbar da mahalamo po forumu
Mislim da nije naletio ni na koga, ovo mi izgleda totalno izmišljeno. Zato je i tekst sam po sebi jako siromašan i loš.alipasha je napisao/la:Oštar start
"'Ta će Džeko, ja mu kroz noge probaciv'o"?!
Na koga li je naletio ?
ja se sjecam da su se ađam i pehlivanovic poigravali sa baljicem u juniorima ali su imali puno losije karijerenikad_izvini je napisao/la:Laže žohar. Pusti šuplje priče. Men se čini da imamo Borovinu 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 64 gosta.