FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 13 jan 2011, 18:02

pile87 je napisao/la:Eldar u Celiku :shock: neko mi rece da je Riki Pljevljak nas omaldinac na probi u olimpicu 8-)

pa imali iko ziv da ce kod nas :) bar da mahalamo po forumu :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jan 2011, 18:08

nick je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Eldar u Celiku :shock: neko mi rece da je Riki Pljevljak nas omaldinac na probi u olimpicu 8-)

Nasi mudro sute nema nikavih najava uostalom u Amarovom stilu i ko dodje bice bez velike pompe i eksponiranja uostalom oni o kojima se prica nikad ne zavrse u klubu Amar ne voli ni neke velike promjene u zimskoj pauzi ne treba puno cekivati jednog dvojicu igraca i to je to...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

dolina cupova 1921
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova 1921 » 13 jan 2011, 18:14

Zamolio bih nekog ko ima linkove da se skine utakmica Zeljeznicar-new castle da mi posalje na PP, unaprijed hvala.
PS znam da je vec bilo, i sl ali stvarno ne mogu da nadjem.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 13 jan 2011, 18:23

pile87 je napisao/la:
nick je napisao/la:

Nasi mudro sute nema nikavih najava uostalom u Amarovom stilu i ko dodje bice bez velike pompe i eksponiranja uostalom oni o kojima se prica nikad ne zavrse u klubu Amar ne voli ni neke velike promjene u zimskoj pauzi ne treba puno cekivati jednog dvojicu igraca i to je to...
ma znam, mislim sem napadaca ostalo je manje vise ok, ne znam sta je sa bogicevicem ali koliko se ja razumijem u koljena,potkoljenice i zaporke :D na njega se ne bi smjeli oslonit u ovoj polusezoni :), interesuje me sta je sa onim pehiljem,baljecem nikolicem jesu li jos uvijek tu i racuna li se na njih
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 13 jan 2011, 18:28

Od ove trojice mladih moguce je da bi Baljic mogao dobiti najvise sansi...Nikolic je tek sada spreman i ostaje mu da se kroz pripreme dokaze...koliko ce se racunati na njih pitanje je za struku,ja bi licno volio da pokazu mnogo na pripremama,imace sansu svakako...Pehilj,ako je jos u klubu po meni ima manje sansi od navedene dvojice,to je samo moj dojam,mozda grdno grijesim :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 13 jan 2011, 18:43

alipasha je napisao/la:Oštar start
"'Ta će Džeko, ja mu kroz noge probaciv'o"?!

Na koga li je naletio ? :D
Mislim da nije naletio ni na koga, ovo mi izgleda totalno izmišljeno. Zato je i tekst sam po sebi jako siromašan i loš.

Kad sve sumiraš dobiješ jednu poluinformaciju o mišljenju nekog propalog mahalca (koja možda i nije tačna).

Sa velikim dijelom mišljenja tog propalog (da ne stavljam i pridjev "izmišljenog") fudbalera se slažem (kako mediji nemaju šta drugo pisati već o Džeki - ima i ironični prijedlog da Džeko bude naslijednik Chuck Norrisa).

Ovakvih nazovi autoriteta i kolumnista mi je pun q. Kao i ove "kloc" priče. Hajd da mu je čitava tribina zviždala i skandirala "kloc" pa bi ja i razumio, ali je ovo slučaj nekolicine isfrustriranih idiota koji su i Dželi znali dobacivat još gadnije stvari kad je zabijo po 40 golova u sezoni.

Isto ko što se za Ćiru i Prosinečkog priča, tako ide i ova "Kloc" priča. Ćiro je vjerovatno masi fudbalera reko da su netalentovani, a samo je Prosinečki od te čitave mase uspio. Izuzetak koji potvrđuje pravilo da je čovjek bio u pravu. Više je onih koje je Ćiro gurnuo pa postali haos fudbaleri. Isto tako ima i masa onih koji su na Grbavici dobili svoju priliku i, ako su bili pametni, iskoristili je. A ovi fudbalski "autoriteti" ne bi znali dvije smislene napisati da nije "Kloca".

Ako ćemo pošteno, Željo je tada sjajnu generaciju proizveo (razlika u godinu-dvije) - Cocalić, Kerla, Džeko, Šehić, Štilić, Dialiba, ranije Jahić. Ne znam se sada još sjetiti. Da je tada ostao AO, bilo bi ih još.

PS Što ovaj kolumnista ne napiše da je i on propali fudbaler?

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 13 jan 2011, 18:59

Laže žohar. Pusti šuplje priče. Men se čini da imamo Borovinu 2 :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 13 jan 2011, 19:07

Leg'o šal ! ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

reebok23
Kontakt:

Post Postao/la reebok23 » 13 jan 2011, 19:10

moze li neko ubaciti link finale kupa zeljo - sarjevo 3:2 na kosevu, ne znam koja je godina bila, bilo je sedam dana poslije onog sudara na kosevu hah

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 13 jan 2011, 19:19

Joj sto kenjaju o Dzeki. Svi konstantno potenciraju i govore o tome da je u Zelji bio kloc, da je bio sljivotres i ostalo. Bog sami zna sta bi bilo da nije otisao kad je otisao i da je ostao u Zelji. Ne sumnjam da ne bi bio solidan igrac al' ponovo 100% ne bi otisao u City u ovim godinama i za onolike pare. Sve sto se desilo se desilo na najbolji moguci nacin i po Dzeku i Zelju i Bosnu...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 13 jan 2011, 19:59

nikad_izvini je napisao/la:Laže žohar. Pusti šuplje priče. Men se čini da imamo Borovinu 2 :mrgreen:
ja se sjecam da su se ađam i pehlivanovic poigravali sa baljicem u juniorima ali su imali puno losije karijere

Urban

Post Postao/la Urban » 13 jan 2011, 20:22

uskoro ce bit objavljeno da je jedan igrac borca potpisao za zelju na 2 godine :D
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 13 jan 2011, 20:26

Urban je napisao/la:uskoro ce bit objavljeno da je jedan igrac borca potpisao za zelju na 2 godine :D
??????

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 13 jan 2011, 20:27

hm ako je istina nadam se da je vukelja ili onaj sto igra sredinu(nezz mu ime)

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 13 jan 2011, 20:29

reebok23 je napisao/la:moze li neko ubaciti link finale kupa zeljo - sarjevo 3:2 na kosevu, ne znam koja je godina bila, bilo je sedam dana poslije onog sudara na kosevu hah
i meni ovo treba
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 jan 2011, 20:30

Urban je napisao/la:uskoro ce bit objavljeno da je jedan igrac borca potpisao za zelju na 2 godine :D
pa kad prije napisa ovdje...brz si :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 13 jan 2011, 20:33

Nadam se da je Stančeski...ako je istina naravno :D

Urban

Post Postao/la Urban » 13 jan 2011, 20:35

Seyo_TM je napisao/la:
pa kad prije napisa ovdje...brz si :mrgreen:

hahah taman malo citao po forumu kad mi stize sms i hajde reko da obradujem malo raju al bez objave imena igraca :D
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 13 jan 2011, 20:39

Mislim da je Vukelja.On je jedini koji je mogo dzabe (valjda) :lol:
svoj ti pos'o !

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 13 jan 2011, 20:39

Ajde ba napisite :( . Moze i pp. :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, mavi i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []