FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 13 jan 2011, 16:14

madridista je napisao/la:može li mi neko reći koliko koštaju ovi šalovi željo 1921 i bar šalovi koji će se danas prodavati u udruženju?
20 KM :roll: :?:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

sektm87or
Kontakt:

Post Postao/la sektm87or » 13 jan 2011, 16:25

u koliko sati pocinje prodaja salova??????!!!!!!!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 13 jan 2011, 16:28

Rovcanin uopste nije vazan za nas i ne bi bio hendikep da nas napusti.Osim voli ¨debele" :mrgreen: u napadu i tu je kraj price.Odnos prema klubu i profesionalnost Rovcanina je izbacila iz ekipe.Mozda bi i bolji bio da malo smanji kockanje :mrgreen:

Veoma mi je zao bilo kad je Selimovic otisao jer sam misljenja da je one utakmice sto je odigrao bio medju najboljim na terenu ako ne i najbolji.Dragicevic je dobar igrac i nadam se da cemo se uspjeti dogovoriti s njim.
AMAR OSIM!

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 13 jan 2011, 16:34

sektm87or je napisao/la:u koliko sati pocinje prodaja salova??????!!!!!!!
Pocinje ti u 5

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jan 2011, 16:39

kalimero je napisao/la:Rovcanin uopste nije vazan za nas i ne bi bio hendikep da nas napusti.Osim voli ¨debele" :mrgreen: u napadu i tu je kraj price.Odnos prema klubu i profesionalnost Rovcanina je izbacila iz ekipe.Mozda bi i bolji bio da malo smanji kockanje :mrgreen:

Veoma mi je zao bilo kad je Selimovic otisao jer sam misljenja da je one utakmice sto je odigrao bio medju najboljim na terenu ako ne i najbolji.Dragicevic je dobar igrac i nadam se da cemo se uspjeti dogovoriti s njim.
Nije niko ni rekao da se neko dogovara sa njim vise je suplja ovdje na forumu...
Ono sto bi mene ucinilo sretnim je da odradimo pripreme po uzoru na proslu godinu a nema razloga da tako ne bude, od bitnih igraca falice Kerla, da potpise neki junior za prvi tim u prvom redu Zoletic i da se eventualno pojacamo sa jednim kvalitetnim igracem ako izleti jedan takav naravno na poziciji gdje nam skripi a po meni necemo puno pogrijesiti da dovedemo i odbranbenog i veznog i napadaca pa sta bude na raspolaganju u svakom slucaju cemo uci jaci uz povoljni rapored= uspjeh.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 13 jan 2011, 17:01

LiMvOtElJoZe je napisao/la:
sektm87or je napisao/la:u koliko sati pocinje prodaja salova??????!!!!!!!
Pocinje ti u 5
do 20h

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jan 2011, 17:21

Eldar u Celiku :shock: neko mi rece da je Riki Pljevljak nas omaldinac na probi u olimpicu 8-)

sektm87or
Kontakt:

Post Postao/la sektm87or » 13 jan 2011, 17:29

5.00
40 ljudi u udruzenju (o onima koji nisu uspjeli uci do tog trenutka necu ni da pricam ^^) :) sumnjam da je ista ostalo al eto moze neko probat naci
sal je predobar svaka cast
mislim na željo 1921 :))

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 13 jan 2011, 17:59

pile87 je napisao/la:Eldar u Celiku :shock: neko mi rece da je Riki Pljevljak nas omaldinac na probi u olimpicu 8-)

Cuo sam za Pljevljaka da je najbolji bio u ovoj polusezoni u Gorazdu.Mogla bi se na njega obratiti paznja jer je nase dijete i sigurno talentovan igrac.
AMAR OSIM!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 13 jan 2011, 18:02

pile87 je napisao/la:Eldar u Celiku :shock: neko mi rece da je Riki Pljevljak nas omaldinac na probi u olimpicu 8-)

pa imali iko ziv da ce kod nas :) bar da mahalamo po forumu :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jan 2011, 18:08

nick je napisao/la:

Nasi mudro sute nema nikavih najava uostalom u Amarovom stilu i ko dodje bice bez velike pompe i eksponiranja uostalom oni o kojima se prica nikad ne zavrse u klubu Amar ne voli ni neke velike promjene u zimskoj pauzi ne treba puno cekivati jednog dvojicu igraca i to je to...

dolina cupova 1921
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova 1921 » 13 jan 2011, 18:14

Zamolio bih nekog ko ima linkove da se skine utakmica Zeljeznicar-new castle da mi posalje na PP, unaprijed hvala.
PS znam da je vec bilo, i sl ali stvarno ne mogu da nadjem.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 13 jan 2011, 18:23

pile87 je napisao/la:
nick je napisao/la:

Nasi mudro sute nema nikavih najava uostalom u Amarovom stilu i ko dodje bice bez velike pompe i eksponiranja uostalom oni o kojima se prica nikad ne zavrse u klubu Amar ne voli ni neke velike promjene u zimskoj pauzi ne treba puno cekivati jednog dvojicu igraca i to je to...
ma znam, mislim sem napadaca ostalo je manje vise ok, ne znam sta je sa bogicevicem ali koliko se ja razumijem u koljena,potkoljenice i zaporke :D na njega se ne bi smjeli oslonit u ovoj polusezoni :), interesuje me sta je sa onim pehiljem,baljecem nikolicem jesu li jos uvijek tu i racuna li se na njih
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 13 jan 2011, 18:28

Od ove trojice mladih moguce je da bi Baljic mogao dobiti najvise sansi...Nikolic je tek sada spreman i ostaje mu da se kroz pripreme dokaze...koliko ce se racunati na njih pitanje je za struku,ja bi licno volio da pokazu mnogo na pripremama,imace sansu svakako...Pehilj,ako je jos u klubu po meni ima manje sansi od navedene dvojice,to je samo moj dojam,mozda grdno grijesim :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 13 jan 2011, 18:43

alipasha je napisao/la:Oštar start
"'Ta će Džeko, ja mu kroz noge probaciv'o"?!

Na koga li je naletio ? :D
Mislim da nije naletio ni na koga, ovo mi izgleda totalno izmišljeno. Zato je i tekst sam po sebi jako siromašan i loš.

Kad sve sumiraš dobiješ jednu poluinformaciju o mišljenju nekog propalog mahalca (koja možda i nije tačna).

Sa velikim dijelom mišljenja tog propalog (da ne stavljam i pridjev "izmišljenog") fudbalera se slažem (kako mediji nemaju šta drugo pisati već o Džeki - ima i ironični prijedlog da Džeko bude naslijednik Chuck Norrisa).

Ovakvih nazovi autoriteta i kolumnista mi je pun q. Kao i ove "kloc" priče. Hajd da mu je čitava tribina zviždala i skandirala "kloc" pa bi ja i razumio, ali je ovo slučaj nekolicine isfrustriranih idiota koji su i Dželi znali dobacivat još gadnije stvari kad je zabijo po 40 golova u sezoni.

Isto ko što se za Ćiru i Prosinečkog priča, tako ide i ova "Kloc" priča. Ćiro je vjerovatno masi fudbalera reko da su netalentovani, a samo je Prosinečki od te čitave mase uspio. Izuzetak koji potvrđuje pravilo da je čovjek bio u pravu. Više je onih koje je Ćiro gurnuo pa postali haos fudbaleri. Isto tako ima i masa onih koji su na Grbavici dobili svoju priliku i, ako su bili pametni, iskoristili je. A ovi fudbalski "autoriteti" ne bi znali dvije smislene napisati da nije "Kloca".

Ako ćemo pošteno, Željo je tada sjajnu generaciju proizveo (razlika u godinu-dvije) - Cocalić, Kerla, Džeko, Šehić, Štilić, Dialiba, ranije Jahić. Ne znam se sada još sjetiti. Da je tada ostao AO, bilo bi ih još.

PS Što ovaj kolumnista ne napiše da je i on propali fudbaler?

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 13 jan 2011, 18:59

Laže žohar. Pusti šuplje priče. Men se čini da imamo Borovinu 2 :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 13 jan 2011, 19:07

Leg'o šal ! ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

reebok23
Kontakt:

Post Postao/la reebok23 » 13 jan 2011, 19:10

moze li neko ubaciti link finale kupa zeljo - sarjevo 3:2 na kosevu, ne znam koja je godina bila, bilo je sedam dana poslije onog sudara na kosevu hah

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 13 jan 2011, 19:19

Joj sto kenjaju o Dzeki. Svi konstantno potenciraju i govore o tome da je u Zelji bio kloc, da je bio sljivotres i ostalo. Bog sami zna sta bi bilo da nije otisao kad je otisao i da je ostao u Zelji. Ne sumnjam da ne bi bio solidan igrac al' ponovo 100% ne bi otisao u City u ovim godinama i za onolike pare. Sve sto se desilo se desilo na najbolji moguci nacin i po Dzeku i Zelju i Bosnu...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 13 jan 2011, 19:59

nikad_izvini je napisao/la:Laže žohar. Pusti šuplje priče. Men se čini da imamo Borovinu 2 :mrgreen:
ja se sjecam da su se ađam i pehlivanovic poigravali sa baljicem u juniorima ali su imali puno losije karijere

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Dofu, Hrasno15, Merhaba, OzmoodPinglewood, Tarapi i 67 gostiju.