FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@zip, klub ima jedan drugi problem, a to je da se brendiramo kao klub visoke klase u kojem igrači imaju bijesne plate, najskuplju opremu itd. U takvim uslovima ne možeš očekivati da ljudi hrle i od relativno tankih plata kupuju artikle i podržavaju klub.
Vlasnik kluba milijarder, igrači pretplaćeni i ja sad da kupujem neke karte koje kad se sve skupe nisu ni ko pola mjesečne plate najlošijeg našeg igrača. Teško će to tako ići.
Da smo neka radnička varijanta ala Velež, pa i Željo raja bi davala bez imalo problema, ovako...
Vlasnik kluba milijarder, igrači pretplaćeni i ja sad da kupujem neke karte koje kad se sve skupe nisu ni ko pola mjesečne plate najlošijeg našeg igrača. Teško će to tako ići.
Da smo neka radnička varijanta ala Velež, pa i Željo raja bi davala bez imalo problema, ovako...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- forza_juve
- Kontakt:
Pa ja sam odmah rekao vani sam i ne mogu kupiti, ako ko ima neka uzme dvije ja mu dam 10€ kada Dodjem a pola marke neka on namiri.
Loše odrađeno sa kartama i gotovo. Neka se iskupe sa nečim drugim pa onda da se vidi na čemu smo
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Foux87 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 21:39Dobro došao, ne podržavamo mi Želju zbog Želje već zbog sebe tako da sutra će biti dosta pitara koji će biti uz kone, btw i sa patriotske strane draži su mi oni nego banjalučani.kucica je napisao/la: ↑15 maj 2021, 21:36Pozdrav braco novi sam,ali ne mogu a da ne napisem da neki pojedini pitari objavljuju poruke podrske i navijaju sutra za smradove s Grbavice javno... a ti isti smradovi izjavljuju bolje Zrinja nego cigani i da ne pricam dalje o rivalitetu. Gledajte svoju guzicu prvo da mi dobijemo, a dabogda borac dobio 10 0 i ponizio NASE NAJVECE RIVALE !!!! DOZOVI SE PITARU
Poz brate razumijem podrzavanje , ali nesto vece je navijati za najvece smradove na planeti ,uredu se nadati pobijedi Zelje ali objave pojedini nasih momaka i navijaca me vec zabrinjavaju, procice i ova sezona docice derby. Gledaj sebe dobiJ sutra i lagano da cekamo kiks Borca.. Navijaj za svoj klub budi primjer dok ne dodjemo tobe nismo ni za bolje... Mislis da bi obrnuto da je bila ovakva atmosfera ?
-
- Kontakt:
Znaci ako smo dobrostojeci ne trebaju se kupovati ni clanske ne trebamo imati ni fan shop, ne trebaju se kupovati historijske ulaznice, godisnje, ulaznice podrske itd ?Zeko87 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 22:04@zip, klub ima jedan drugi problem, a to je da se brendiramo kao klub visoke klase u kojem igrači imaju bijesne plate, najskuplju opremu itd. U takvim uslovima ne možeš očekivati da ljudi hrle i od relativno tankih plata kupuju artikle i podržavaju klub.
Hahahah svasta
I kakve veze ima koja smo klasa, ti ako volis klub kartu ces kupiti makar mi ugrali kanton sa ovakvim platama.
Da Bog sacuva i sakloni kakva su opravdanja ovdje za **** 10km koje je tesko dati klubu i mi hocemo titule i iskorake ?
Evo izvini unaprijed ako sam te ja pogresno shvatio ili ako se ti nisi dobro izrazio ali ja sam ovo shvatio na ovakav nacin.
Narodski receno ovo sto si ti napisal, mi smo razmazeni navijaci.Zeko87 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 22:04@zip, klub ima jedan drugi problem, a to je da se brendiramo kao klub visoke klase u kojem igrači imaju bijesne plate, najskuplju opremu itd. U takvim uslovima ne možeš očekivati da ljudi hrle i od relativno tankih plata kupuju artikle i podržavaju klub.
Ja kazem, nas treba biti minimum 2 milje koji ce odmah, kad klub objavi da se prodsju karte, iste kupiti. Bez bilo kakvih pitanja sto, kako, zasto. Znaci dodju, kupe i odu. Za nesta vise, svakako da trebas marketing ds privuces one koji se dvoume.
Mi smo prodali yebenih 784karte.
Naknadno je pustena i online prodaja, i to poslije pobjede i derbiju. Al qurko. Lakse srati.
Izgleda, neki bi da ti na vrata dolazi Sabrina i da te moli da kupis kartu sa histroijske utakmice i jos da ti ga popushi s vrata u znak zahvalnosti.
-
- Kontakt:
Najbolji marketing je kad se navijaci osjecaju dio kluba, kad ima povjerenja, kad je zajedništvo kluba i navijaca, kad je klub otvoren i transparentan. Kad osluškuje puls navijace itd itd. Jedino ako im je u cilju da odmaknu navijace od kluba i da mogu raditi sta hoce , onda dobro rade.Zip je napisao/la: ↑15 maj 2021, 21:58Kakav bolan marketing ti treba, da bi navijac kluba kupio ulaznicu sa prve zvanicne utakmice na svom stadionu, i to protiv zelje.
De ba, ne opravdavajte da vasu ljubav prema klubu moraju bilbordi tjerati da istu pokazete.
Mogu shvatiti ako je neka tekma, nesta, da se poveca broj gledalaca, al ovo... Haloo 784 navijaca koja zele historijsku ulaznicu....
Kakvo svaljivanje na marketing... Ako mi nemamo dvije milje(i to je malo) da bez icega ode i da klubu 10KM... Yebes ti nas.
Dokazali smo da nemamo. A zelimo da znamo i odredjujemo kako ce NAM da radi.
Sto bordo bijeli?
Jel sto nema vise skole fudbala da zeka i ekipa prave minus od 200k
Ili sto nema bijelog hljeba u akademiji?
Pusti suplju
U izboru nakon svake akcije gledaj reakciju i ko reaguje. Kada vidis švrakica da cvili znaci da je potez vrhunski!
A da greske prave, prave itekako
Pusti suplju
U izboru nakon svake akcije gledaj reakciju i ko reaguje. Kada vidis švrakica da cvili znaci da je potez vrhunski!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ja evo dan trubim da nesto ne stima u tim nekim stvarima, od marketniga, opreme i svega ostalog sto jedan klub treba da ima mimo sportskog segmenta, sto naravno ne opravdava neaktivnost navijaca po pitanju kupovine, jer ja garantujem da mozda hiljadu ljudi trenutno posjeduje orginal dres voljenog nam kluba(od tog jedno 100 se ogrebalo od igraca)
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ma ja govorim o prosječnom stavu naših navijača koji je otprilike sadržan u tezi "ja da dajem cenera za kartu da gledam Milanovića koji ima 8 milja platu, ne pada mi napamet".ajdohordas je napisao/la: ↑15 maj 2021, 22:09Znaci ako smo dobrostojeci ne trebaju se kupovati ni clanske ne trebamo imati ni fan shop, ne trebaju se kupovati historijske ulaznice, godisnje, ulaznice podrske itd ?Zeko87 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 22:04@zip, klub ima jedan drugi problem, a to je da se brendiramo kao klub visoke klase u kojem igrači imaju bijesne plate, najskuplju opremu itd. U takvim uslovima ne možeš očekivati da ljudi hrle i od relativno tankih plata kupuju artikle i podržavaju klub.
Hahahah svasta
I kakve veze ima koja smo klasa, ti ako volis klub kartu ces kupiti makar mi ugrali kanton sa ovakvim platama.
Da Bog sacuva i sakloni kakva su opravdanja ovdje za **** 10km koje je tesko dati klubu i mi hocemo titule i iskorake ?
Evo izvini unaprijed ako sam te ja pogresno shvatio ili ako se ti nisi dobro izrazio ali ja sam ovo shvatio na ovakav nacin.
Ja sam lično došao prvi dan po kartu i rekoše mi u Fun shopu da nisu još stigle. Kupim suvenir i odem kući nije mi se dalo čekati s djecom...
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 15 maj 2021, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Krivica je na obje strane. Lazu i jedni i drugi da nije.esprit24 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 22:29Ja evo dan trubim da nesto ne stima u tim nekim stvarima, od marketniga, opreme i svega ostalog sto jedan klub treba da ima mimo sportskog segmenta, sto naravno ne opravdava neaktivnost navijaca po pitanju kupovine, jer ja garantujem da mozda hiljadu ljudi trenutno posjeduje orginal dres voljenog nam kluba(od tog jedno 100 se ogrebalo od igraca)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bukvalno natjerali ljude da kupuju ulaznicu poslije odigrane utakmice a to se ne radi tako, za ovaj primjer još nisam čuo. Naravno, navijači trebaju kupiti i tad ali ovo je baš očajno urađeno. Mislim hajde sve i to nego što su pustili samo dan prije derbija a i netačna je satnica bila, sve su fulili. Više ljudi koji su van Sarajeva su potvrdili da im ulaznica još nije stigla, katastrofa živa a tako je lagano to uraditi.forza_juve je napisao/la: ↑15 maj 2021, 22:05Pa ja sam odmah rekao vani sam i ne mogu kupiti, ako ko ima neka uzme dvije ja mu dam 10€ kada Dodjem a pola marke neka on namiri.
Loše odrađeno sa kartama i gotovo. Neka se iskupe sa nečim drugim pa onda da se vidi na čemu smo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Čisto ako nekog zanima ,danas je naša kadetska ekipa dobila Želju.Ništa to ne bi bilo posebno da se ne vidi rad i ideja novog šefa Akademije.
Danas su u našoj kadetakoj ekipi igrali igrači večinom 2005 godišta i jedan čak 2006 protiv njihovog 2004 godišta.
Velika je to razlika i veliki plus za tu kadetsku generaciju.
Danas su u našoj kadetakoj ekipi igrali igrači večinom 2005 godišta i jedan čak 2006 protiv njihovog 2004 godišta.
-
- Kontakt:
Bgm sve vise je koji su kontra uprave, odnosno sve je vece nezadovoljstvo. A razloga ima visePantelija je napisao/la: ↑15 maj 2021, 22:27Sto bordo bijeli?
Pusti suplju
Da izadjem sa posla, odem u grad, hebem se sa guzvama u saobracaju, placam parking, pa onda cekam u redu da bih uplatio 10KM? Ma ne pada mi na pamet. Ako ne znaju napraviti online formu uplate, onda neka i ne rade nista.Zip je napisao/la: ↑15 maj 2021, 21:58Kakav bolan marketing ti treba, da bi navijac kluba kupio ulaznicu sa prve zvanicne utakmice na svom stadionu, i to protiv zelje.
De ba, ne opravdavajte da vasu ljubav prema klubu moraju bilbordi tjerati da istu pokazete.
Mogu shvatiti ako je neka tekma, nesta, da se poveca broj gledalaca, al ovo... Haloo 784 navijaca koja zele historijsku ulaznicu....
Kakvo svaljivanje na marketing... Ako mi nemamo dvije milje(i to je malo) da bez icega ode i da klubu 10KM... Yebes ti nas.
Dokazali smo da nemamo. A zelimo da znamo i odredjujemo kako ce NAM da radi.
Naravno da je ovo bruka uprave.
Pa neka je. Svako treba da odgovara za svoj rad. Tako je u svijetu fudbala. Pakleni svijet gdje si danas prvak evrope a par mjeseci kasnije noga.bordobijeli je napisao/la: ↑15 maj 2021, 22:47Bgm sve vise je koji su kontra uprave, odnosno sve je vece nezadovoljstvo. A razloga ima visePantelija je napisao/la: ↑15 maj 2021, 22:27Sto bordo bijeli?
Pusti suplju
Ja mrzim ljude koji bilo koga stavljaju ispred rezultata kluba i ispred napretka kluba makar bio moj otac.
Ovog čovjeka pustiti da radi ciklus jedan (4_5g) mislim da bi bili u top 3 akademije na Balkanu.michplatini je napisao/la: ↑15 maj 2021, 22:45Čisto ako nekog zanima ,danas je naša kadetska ekipa dobila Želju.Ništa to ne bi bilo posebno da se ne vidi rad i ideja novog šefa Akademije.
Otkako je otisao onaj savjetnik klub se raspada 

-
- Kontakt:
Samo prokockanih +13 je dovoljno za veliko nezadovoljstvo, bit cemo predmet ismijavanja cijelo ljeto.bordobijeli je napisao/la: ↑15 maj 2021, 22:47Bgm sve vise je koji su kontra uprave, odnosno sve je vece nezadovoljstvo. A razloga ima visePantelija je napisao/la: ↑15 maj 2021, 22:27Sto bordo bijeli?
Pusti suplju
Pročitao sam, 2:1 pobjeda golom Bjelonje, drago mi je da je mlada ekipa uspjela pobjediti.michplatini je napisao/la: ↑15 maj 2021, 22:45Čisto ako nekog zanima ,danas je naša kadetska ekipa dobila Želju.Ništa to ne bi bilo posebno da se ne vidi rad i ideja novog šefa Akademije.
Čestitke i Cioffiju, to će nam za dvije tri godine biti prvotimci.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Bila bi fora da prije svake domaće utakmice klub pusti u prodaju ulaznice i podjeli po kategorijama npr. 1. Kategorija jeftine karte tj. oko 10 KM
2. Kategorija karte oko 20 KM i kupac te karte npr. ima popust u Fan shopu kad bude kupovao oko 10%
3. Kategorija oko 50-100 KM pustiš npr. takvih 50-ak karti i slučajnim odabirom navijač dobija dres sa te utakmice (sad da li staviti od svih igrača da dresovi idu na više kupaca ili samo jedan dres).
2. Kategorija karte oko 20 KM i kupac te karte npr. ima popust u Fan shopu kad bude kupovao oko 10%
3. Kategorija oko 50-100 KM pustiš npr. takvih 50-ak karti i slučajnim odabirom navijač dobija dres sa te utakmice (sad da li staviti od svih igrača da dresovi idu na više kupaca ili samo jedan dres).
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Hebo te zivot kad bosnjo koji nije vidio 100 maraka u zivotu i otisao dalje od Makarske kaze Omerika Cemerika a zavrsio visu skolu u Kiseljaku sunce ti poljubim,SDA debilni kadar nije ni cudo sto svi odose iz ove vukohebineRed1946 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 21:16.
jako loše su završili finansijski dio Ugovora o Zakupu. Ovo sam ranije danas napisao. Trebalo je ići na pravičnu naknadu, po završetku ugovora za uložena sredstva, obzirom da je sama Općina rekla da samo ulazi u dubiozu sa Stadionom, ali naši teletabisi umjesto da izvuću maximum , ponašali se kao pijani milioneri... Ali što očrkivati od seljančice iz Siminog hana sa diplomom prestižnog Stanforda, ops nekog koledža u Omeriki čemeriki...
A posebna priča je član 51. i 52. Ugovora o Zakupu, gdje sve prelazi po prestanku Zakupa u vlasništvo Općine. Znači to da pored 4.000KMMM mjesečno, odnosno 4.000x12x30, i sva ulaganja za Vlasnika propadaju i prelaze u Vlasništvo Općine.
Jedina nada Vlasnika je da će u periodu Zakupa IZVUĆI uloženi novac. Ende![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Antikloc, Beli98, boki86, bordobijeli, budzak, Cwirek, dacco, Dadox, Evander, Fudo, gh0stHZ, Grk1234, iliyaa8, kanarinac, Lecler, maroon46, MaroonWhite1946, misstianopenaldo, MokraKifla, MSOZ101, Napapijri, Pantelija, plisek, Posejdon, ronaldo99, sekac, Serha, Taree, TefalTava i 280 gostiju.