Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

Mokes
Kontakt:

Re: Jelen Super liga Srbije

Post Postao/la Mokes » 25 maj 2021, 21:57

delinjo je napisao/la:
25 maj 2021, 21:52
Ali jel realno da je golman Zvezde izasao 3 metra ispred kad je odbranio penale,naravno sve regularno haha

Onda nije mi jasno ovo sto Mokes pise,kako nije dobio covjek crveni karton ?
Mislim da je i Mustafa izletio koji put s linije. Ali eto nije mu se dalo da odbrani.

Komentator je pojasnio ovo. Računaju se kartoni odvojeno na penal seriji. Zato je mogao nastaviti braniti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 25 maj 2021, 21:57

delinjo je napisao/la:
25 maj 2021, 21:52
Ali jel realno da je golman Zvezde izasao 3 metra ispred kad je odbranio penale,naravno sve regularno haha

Onda nije mi jasno ovo sto Mokes pise,kako nije dobio covjek crveni karton ?
Ma haos pravi :urnebes:

i 4 penal isto izašao i trebao biti ponovljen, a za 5 da ne pricamo koliko :mrgreen:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 maj 2021, 22:01

Ja mogu shvatiti da ti progledaju malo kroz prste,pola metra ali da ti 3 metra progledaju,e to je vec bolest :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 25 maj 2021, 22:15

Iako prate fudbal neki jos ne znaju da je bitno da je jedna noga na liniji kod samog suta, a posle ako mozes stici iskociti na 11 metara iskoci. Krenuo je Borjan ranije kod petog, sto su obojica radili kod skoro svih penala. Evo upravo gledam snimak frke kod penala
slika

Bukvalno ista stvar, sa obje noge van gola u momentu suta. Bas bih volio da neko analizira cijelu penal seriju i udari skrinsotove.

Sto se Zvezde tice, fantasticna sezona :tokralju: :tokralju:

Dupla kruna, proljece u Evropi i sekunda do prolaska Milana.. samo jedan jedini poraz u sezoni, i to od Hofenhajma na gostovanju :tokralju: :tokralju:
Zadnja izmjena: dscile, dana/u 25 maj 2021, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 25 maj 2021, 22:16

slika
Don't believe the hype.

Vagabundo88
Kontakt:

Post Postao/la Vagabundo88 » 25 maj 2021, 22:27

Jedna noga mora biti na liniji pre nego sto izvodjac uputi udarac, za prvi Borjanov odbranjen gol sam skoro pa siguran da je sve ok, dok onaj zadnji nisam dobro video, bas cu da pogledam, ali za prvi sam siguran da je jendom nogom bio na liniji.

Inace utakmica veliki promasaj, kako veme prolazi svaki derbi je sve gori i gori.

Zvezda za celu sezonu samo jedan jedini mec izgubila, u LE u Nemackoj protiv Hofenhajma, ne znam ima li jos neki klub u Evropi sa takvim skorom

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 maj 2021, 22:29

akisarajevo92 je napisao/la:
25 maj 2021, 22:16
slika
Koliko je klinac nalozen, sta tek da mu je iz igre dao :mrgreen:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 25 maj 2021, 22:32

delinjo je napisao/la:
25 maj 2021, 22:01
Ja mogu shvatiti da ti progledaju malo kroz prste,pola metra ali da ti 3 metra progledaju,e to je vec bolest :D
Kakva tri metra, samo kod drugog penala ne dira gol liniju nogom sto mora po pravilima, i to za par cm
slika

slika
Kako je to prije znalo izgledati prije uvodjenja pravila :mrgreen:
slika
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 25 maj 2021, 22:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't believe the hype.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 25 maj 2021, 22:34

25 maj 2021, 22:32
delinjo je napisao/la:
25 maj 2021, 22:01
Kakva tri metra, samo kod drugog penala ne dira gol liniju nogom sto mora po pravilima, i to za par cm
slika

slika

Hvala sto si razbio mit :thumbup:

Mada mi se cini da oni nisu znali da golman uopste mora izletiti, tj da mora jedna noga biti na liniji prilikom samog izvodjenja, a ne u momentu odbrane.

Vagabundo88
Kontakt:

Post Postao/la Vagabundo88 » 25 maj 2021, 22:36

I ja bas vadim screenshoiot, prva cista ko suza, drugi tek par storinki je pre suta izasao. Ali sam primetio da je Stojkovic skoro svaki penal ranije izasao sa linije samo sto nista nije odbranio pa se zato ne ponavlja

Vagabundo88
Kontakt:

Post Postao/la Vagabundo88 » 25 maj 2021, 22:39

marconato je napisao/la:
25 maj 2021, 22:29
25 maj 2021, 22:16
slika
Koliko je klinac nalozen, sta tek da mu je iz igre dao :mrgreen:
Lik je nevidjena paljevina, kad da gol kao da je ga dao u finalu LS. Secam se onog jednog gola sto je dao na nekom mecu, lik umalo iz koze da iskoci :D

Da se vratim na penale, tesko je sudiji da gleda u isto vreme na izvodjaca i na liniju, tj onaj linijski sudija, nema sanse da primeti malu razliku izmedju izletanja i suta, on treba da odluci za sekundu a mi imamo snimke, screnshoot.. Za to je samo VAR lek.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 maj 2021, 22:57

Poceli su :rol:

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 maj 2021, 22:59

Ima li nesto gore od toga da bivsi sudija komentarise sudjenje? Bolje nista nego slusati neka pravdanja kao da nemamo oci eto sudija je odradio perfektan posao pa se ne smije reci pogrijesio je tu i tu.

Daleko bolje je bilo da su dva komentatora Arene na kraju pustili situacije i dali svoje misljenje, rekli bi sve kako je bez pardona.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 maj 2021, 23:09

Ovaj zadnji penal ako je regularan ja sam Valderama,ne mogu da vjerujem da se ovo opravdava.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 26 maj 2021, 00:04

SNS drzava. SNS pravila. SNS titula.
SNS vreca za udaranje - FKP.
Grobqri su po zatvorima. Ostali ucutkani.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 26 maj 2021, 07:23

Grobari po zatvorima.. Tuga sto takvi momci trunu tamo. Nije da su radili sa drogom, reketirali vlasnike lokala, ubijali i mljeli ljude u masini za mljevenje mesa. Oh, wait.

Sunce ti j*bem kakve isprane lobanje postoje, bez grama mozga. Ubijedjeni da su ovi u zatvoru zato sto su grobari, a ne sto su talog drustva i kriminalci. Jedina losa stvar u tome sto nisu na slobodi jeste sto se sad ne mogu medjusobno poubijati.

Hvala Vucicu sto nam je omogucio ovakvu sezonu i kup na penale. Tako je sladje posto sam znao da nas ne mogu dobiti ni u 240 minuta igre.

Vagabundo88
Kontakt:

Post Postao/la Vagabundo88 » 26 maj 2021, 09:24

dscile je napisao/la:
26 maj 2021, 07:23
Grobari po zatvorima.. Tuga sto takvi momci trunu tamo. Nije da su radili sa drogom, reketirali vlasnike lokala, ubijali i mljeli ljude u masini za mljevenje mesa. Oh, wait.

Sunce ti j*bem kakve isprane lobanje postoje, bez grama mozga. Ubijedjeni da su ovi u zatvoru zato sto su grobari, a ne sto su talog drustva i kriminalci. Jedina losa stvar u tome sto nisu na slobodi jeste sto se sad ne mogu medjusobno poubijati.

Hvala Vucicu sto nam je omogucio ovakvu sezonu i kup na penale. Tako je sladje posto sam znao da nas ne mogu dobiti ni u 240 minuta igre.
Bolesno brate, bolesno, **** Velja im u zatvoru, sekao glave ljudima, bacao u bunare, 11 ili 12 porodica ne moze svoje najmilije da sahrani jer su unistili tela, kosti, a ovde debilana dodje napise "Grobari u zatvoru". Sigurno su u zatvoru jer su presli na crveno i jer su prodavali ljubicice po trznim centrima.

Dabogda vas ugasili takve smrdljive
delinjo je napisao/la:
25 maj 2021, 23:09
Ovaj zadnji penal ako je regularan ja sam Valderama,ne mogu da vjerujem da se ovo opravdava.
Sto ne oladis malo majstore? Ti mislis da sudija moze da gleda na dve strane, jednim okom gleda kada igrac sutira a drugim da gleda gde su golmanu noge? Kada bude VAR ovakav penal ce biti ponisten, vecinu penala danas poniste nakon asistencije iz VAR sobe, skoro je nemoguce da sudija sa linije gleda golmanu u noge i izvodjaca. Razumem da si ogorcen, da bih verovatno i ja bio na tvom mestu, pa skoro sigurno da bih al kad se malo ohladi covek, skonta da je nama lako da vracamo snimke, zaustavljamo, crtamo linije, sudija ima jednu sekundu da odluci bez mogucnosti da kaze "Ej pogresio sam, ne vazi"

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 maj 2021, 11:59

Sta da ohladim,**** mi se i za jedne i za druge,gledao sam onako utakmicu i komentarisem,ako nesto nije regularno onda nije,svejedno na kojoj stani i koji tim zakine :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Kristijan
Kontakt:

Post Postao/la Kristijan » 26 maj 2021, 12:30

dscile je napisao/la:
26 maj 2021, 07:23

Tuga je što ne trunu svi tamo.
Međutim, trunu samo navijači jednog tima. Drugi su uzorni građani. Vlasnici ULtra kopa i isisivaju milione svake godine. Diluju po Kosi i ostalim elitnim mjestima. Ubijaju djecu koja crtaju grafite. Demir Jukić, samo jedan od primjera. Zaštićeni su kao bijeli medvjedi. Država je Belivuka stavila na partizanovu ogradu. Ne klub. Država je instalirala novu navijačku grupu i dozvolila da rade ono što su radili. Zaslužuju zatvor. Ali zaslužuju i desetine onih koji su na sjeveru. A umjesto zatvora dobili su firme da vode.

Što se same utakmice tiče, očajna. U svakom smislu.
Stanojevićev poraz.

Vagabundo88
Kontakt:

Post Postao/la Vagabundo88 » 26 maj 2021, 15:07

Neko dobio da gradi a neko da obezbedjuje lokale, diluje drogu, ucenjuje, samo sto su se ovi drugi malo zajebali i prevrsili svaku meru. Nisu ih dirali dok nisu udarili na Vuckovog malog, sta jedan samar moze da uradi..

A da se slazem da su bagra i jedni i drugi, pa jesu.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.