Mislim da je i Mustafa izletio koji put s linije. Ali eto nije mu se dalo da odbrani.
Komentator je pojasnio ovo. Računaju se kartoni odvojeno na penal seriji. Zato je mogao nastaviti braniti.
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Mislim da je i Mustafa izletio koji put s linije. Ali eto nije mu se dalo da odbrani.
Ma haos pravi
Koliko je klinac nalozen, sta tek da mu je iz igre dao
Kakva tri metra, samo kod drugog penala ne dira gol liniju nogom sto mora po pravilima, i to za par cm
akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 22:32Kakva tri metra, samo kod drugog penala ne dira gol liniju nogom sto mora po pravilima, i to za par cm
Lik je nevidjena paljevina, kad da gol kao da je ga dao u finalu LS. Secam se onog jednog gola sto je dao na nekom mecu, lik umalo iz koze da iskoci
Bolesno brate, bolesno, **** Velja im u zatvoru, sekao glave ljudima, bacao u bunare, 11 ili 12 porodica ne moze svoje najmilije da sahrani jer su unistili tela, kosti, a ovde debilana dodje napise "Grobari u zatvoru". Sigurno su u zatvoru jer su presli na crveno i jer su prodavali ljubicice po trznim centrima.dscile je napisao/la: ↑26 maj 2021, 07:23Grobari po zatvorima.. Tuga sto takvi momci trunu tamo. Nije da su radili sa drogom, reketirali vlasnike lokala, ubijali i mljeli ljude u masini za mljevenje mesa. Oh, wait.
Sunce ti j*bem kakve isprane lobanje postoje, bez grama mozga. Ubijedjeni da su ovi u zatvoru zato sto su grobari, a ne sto su talog drustva i kriminalci. Jedina losa stvar u tome sto nisu na slobodi jeste sto se sad ne mogu medjusobno poubijati.
Hvala Vucicu sto nam je omogucio ovakvu sezonu i kup na penale. Tako je sladje posto sam znao da nas ne mogu dobiti ni u 240 minuta igre.
Sto ne oladis malo majstore? Ti mislis da sudija moze da gleda na dve strane, jednim okom gleda kada igrac sutira a drugim da gleda gde su golmanu noge? Kada bude VAR ovakav penal ce biti ponisten, vecinu penala danas poniste nakon asistencije iz VAR sobe, skoro je nemoguce da sudija sa linije gleda golmanu u noge i izvodjaca. Razumem da si ogorcen, da bih verovatno i ja bio na tvom mestu, pa skoro sigurno da bih al kad se malo ohladi covek, skonta da je nama lako da vracamo snimke, zaustavljamo, crtamo linije, sudija ima jednu sekundu da odluci bez mogucnosti da kaze "Ej pogresio sam, ne vazi"
Tuga je što ne trunu svi tamo.dscile je napisao/la: ↑26 maj 2021, 07:23Grobari po zatvorima.. Tuga sto takvi momci trunu tamo. Nije da su radili sa drogom, reketirali vlasnike lokala, ubijali i mljeli ljude u masini za mljevenje mesa. Oh, wait.
Sunce ti j*bem kakve isprane lobanje postoje, bez grama mozga. Ubijedjeni da su ovi u zatvoru zato sto su grobari, a ne sto su talog drustva i kriminalci. Jedina losa stvar u tome sto nisu na slobodi jeste sto se sad ne mogu medjusobno poubijati.
Hvala Vucicu sto nam je omogucio ovakvu sezonu i kup na penale. Tako je sladje posto sam znao da nas ne mogu dobiti ni u 240 minuta igre.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.