FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Naravno, finansije su im ok vec je kao problem stadion koji nema reflektore pa ljudi prijavili bilino polje. Sad kao problem dobili odobrenje gradonacelnika nisu nk celika. Ma daaj ba!Antikloc je napisao/la: ↑31 maj 2021, 17:35A Mladost je imala finansije u dure i izbacili ih onako,jer ih mrze !? Zao mi ih je u neku ruku ( blizu otici ) ali ko ih jb u konacnici. Takav sistem,ne mozes krasti i muljati ako nemas ledja !
A nemojte se prosipati s Dinamom. Dinamo je gradski klub i Grad Zagreb im godisnje daje 20-25 miliona KM. Znaci vise para godisnje ,nego nasi investitori za 7-8 godina. Dinamo bi s B timom prosetao kroz BH kukuruz ligu. Zvezda isto tako. Igraci oba kluba vrijede vise nego citava BH Premier liga.
Sarajevo je s ovim igrackim kadrom,bez Ahmetovica,Rahe i Benje,igracki barem 2-3x slabije od Borca. Pustite paranoisanje,nacionalizam i zavjere. Uhvatite se rada,sporta,treninga. Igrali smo s Borcem na Kosevu,s odlicnim sudjenjem bez ijedne greske. Ubili nas ljudi k'o mraz paprike. Imao si travnjak s dva gola,po 11 igraca i udri,trci,skaci ! Pokazi se,dokazi se ! Pusti placpizdenja poslije !! Nije sportski !! Sportski je pruziti ruku i cestitati !!
Pa ako su stvarno problem reflektori to se nekako uslovno rijesi,nade se 100 nacina,medutim ovdje se radi o trazenju dlake u jajetu. Vrlo jednostavno, izabaci bosnjacki da bi zadrzao srpski klub u ligi, to je sva sustina.
"Oko izbora trenera i eventualnih pojačanja pita se Italijan Matteo Cioffi, čovjek od posebnog povjerenja većinskog vlasnika iz Vijetnama Nguyen Hoai Nama."
P.S. Mešanović i Fanimo su se obratili sindikatu zbog plata.
P.S. Mešanović i Fanimo su se obratili sindikatu zbog plata.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
"Navijači smatraju da bi najveće pojačanje za Sarajevo bio povratak trofejnog Husrefa Musemića. Koji je grarant stabilnosti i ostvarenja klupskih ambicija za narednu sezonu."

Sta bi s plata? Evo.poceli su se i Sindikatu obracati. Jadno je na koliko niske grane smo spali.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ne mogu da vjerujem, da se ovo ne može riješiti.
Neka njega gdje jeste, on i sisoja su savrseno kompatibilni. A i bolja mu je para tamo.
- NisamInSajder
- Kontakt:

slinan u akciji
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Mogu dobiti raskid ugovora i jos te tuzi i moras mu sve isplatiti. Ako to Sabra dozvoli da se desi koje li ce opravdanje biti.
- forza_juve
- Kontakt:
Kaže trandza nije odavde.
Ona ne zna ništa za to, kaže nije njeno da dijeli plate nego ima kadar za to.
Plata nema, more bit bidne

Kako su bezobrazni igrači, oni bi da igraju i da primaju platu ehhhhhh
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
Ne kazem da treba sad pusku u ruke al treba je imat!
Ovo ako dozvolimo za par godina ce biti nesto poput zidova i Palestine!!!
Ugnjetavat ce nas na svakom cosku!!!
Meni stara prica, "prije rata par godina sjedim ti ja u trafici na Grbavici kad eto sefa, kaze... ne mozes ti Amela vise radit evo jos danas da pokazes Milici kako ide i gdje sta stoji".
E tako ce nam biti, od ovog sve pocinje...
Ovo ako dozvolimo za par godina ce biti nesto poput zidova i Palestine!!!
Ugnjetavat ce nas na svakom cosku!!!
Meni stara prica, "prije rata par godina sjedim ti ja u trafici na Grbavici kad eto sefa, kaze... ne mozes ti Amela vise radit evo jos danas da pokazes Milici kako ide i gdje sta stoji".
E tako ce nam biti, od ovog sve pocinje...
A znaš šta će reći "Ja sam nešto kao direktorica, ali nisam direktorica" nije do mene Namu će trepnuti okicama i eto ga, hajde Jovo nanovo.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Koliko me sjecanje sluzi,prije par sezona je Borac iz istog razloga ostao bez licence. Mladost nije bosnjacki klub,to je Musijin klub.zagorski je napisao/la: ↑31 maj 2021, 17:59Naravno, finansije su im ok vec je kao problem stadion koji nema reflektore pa ljudi prijavili bilino polje. Sad kao problem dobili odobrenje gradonacelnika nisu nk celika. Ma daaj ba!Antikloc je napisao/la: ↑31 maj 2021, 17:35A Mladost je imala finansije u dure i izbacili ih onako,jer ih mrze !? Zao mi ih je u neku ruku ( blizu otici ) ali ko ih jb u konacnici. Takav sistem,ne mozes krasti i muljati ako nemas ledja !
A nemojte se prosipati s Dinamom. Dinamo je gradski klub i Grad Zagreb im godisnje daje 20-25 miliona KM. Znaci vise para godisnje ,nego nasi investitori za 7-8 godina. Dinamo bi s B timom prosetao kroz BH kukuruz ligu. Zvezda isto tako. Igraci oba kluba vrijede vise nego citava BH Premier liga.
Sarajevo je s ovim igrackim kadrom,bez Ahmetovica,Rahe i Benje,igracki barem 2-3x slabije od Borca. Pustite paranoisanje,nacionalizam i zavjere. Uhvatite se rada,sporta,treninga. Igrali smo s Borcem na Kosevu,s odlicnim sudjenjem bez ijedne greske. Ubili nas ljudi k'o mraz paprike. Imao si travnjak s dva gola,po 11 igraca i udri,trci,skaci ! Pokazi se,dokazi se ! Pusti placpizdenja poslije !! Nije sportski !! Sportski je pruziti ruku i cestitati !!
Pa ako su stvarno problem reflektori to se nekako uslovno rijesi,nade se 100 nacina,medutim ovdje se radi o trazenju dlake u jajetu. Vrlo jednostavno, izabaci bosnjacki da bi zadrzao srpski klub u ligi, to je sva sustina.
A osim toga puca mi qrac za srpskim i bosnjackim klubovima,dokle god ne diraju vijetnamske klubove !!

A mogli bi i vijetnamski doci na red ako ovako nastave s platama !!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Učestvovao si itekako.obrijanopile je napisao/la: ↑31 maj 2021, 14:51Mozes li mi reci u cemu smo mi ucestvovali? Ti ako ne vidis, da je ovo boldirano istina, to je do tebe. Tako je bilo i pocetkom rata, puca se u Bijeljini, Zvorniku, razoreno Ravno, a vecina je govorila "ovo je patka, rata nece biti". Zagorski je sve u pravu. I mi nismo ni ucemu ucestvovali, vec je Borac skidao koknurente za evropu.Testo je napisao/la: ↑31 maj 2021, 14:23Svi smo učestvovali u ovome, nema čistih u ovoj polusezoni osim možda Veleža.zagorski je napisao/la: ↑31 maj 2021, 14:07Koliko god da mi se gade Vico i ostala banda iz NSBiH jos mi se vise gade ovi sto vode klubove iz FBiH npr. Tuzla,Sloboda,Zeljo...da ne spominjem Zrinjski i Listicu. Umjesto da se zajednicki nastupi da se zajednicki bori protiv ocitog lopovluka i kriminala oni sute kao pichke. Ili su potkupljeni ili ucijenjeni ili je jednostavno mrznja prema nama prevelika.
Sve ovo polahko ide u rasulo i nazadak,a to i jeste upravo cilj Vice i Dodika,a vjerujem i Covica i njegovih ljudi u savezu. Na sve to 'nasi' predstavnici klimaju glavom...kako su samo jeftini i pokvareni!
Ovo ostalo je patka za javnost.
Dobio si covid titulu i sada kup, a pustio si titulu njima ove sezone.
Samo lud čovjek može da misli da mi ne bi uputili šut u okvir gola protiv Slobode, MDK i Radnika u prvom poluvremenu.
Još Sloboda i MDK uopšte nisu zapinjali, jednostavno naši nisu ni htjeli, a ni smjeli da pobjede.
Kad smo čuli da Borac vodi 2-0, onda naši odjednom naučili da igraju i zabili 3 komada za 9 minuta protiv Radnika.
A sad je pitanje samo da li ti to prihvataš ili ne.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Yebe se Sabri.feniksptica je napisao/la: ↑31 maj 2021, 16:28Treba vidjet je l se Sabra ugradila tu i gdje je njena krivica![]()
Danas ide lagano Renault KADJAR, ne gleda ni desno ni lijevo

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
- forza_juve
- Kontakt:
Ti stvarno misliš da smo mi nekome pustili?Testo je napisao/la: ↑31 maj 2021, 18:39Učestvovao si itekako.obrijanopile je napisao/la: ↑31 maj 2021, 14:51Mozes li mi reci u cemu smo mi ucestvovali? Ti ako ne vidis, da je ovo boldirano istina, to je do tebe. Tako je bilo i pocetkom rata, puca se u Bijeljini, Zvorniku, razoreno Ravno, a vecina je govorila "ovo je patka, rata nece biti". Zagorski je sve u pravu. I mi nismo ni ucemu ucestvovali, vec je Borac skidao koknurente za evropu.
Dobio si covid titulu i sada kup, a pustio si titulu njima ove sezone.
Samo lud čovjek može da misli da mi ne bi uputili šut u okvir gola protiv Slobode, MDK i Radnika u prvom poluvremenu.
Još Sloboda i MDK uopšte nisu zapinjali, jednostavno naši nisu ni htjeli, a ni smjeli da pobjede.
Kad smo čuli da Borac vodi 2-0, onda naši odjednom naučili da igraju i zabili 3 komada za 9 minuta protiv Radnika.
A sad je pitanje samo da li ti to prihvataš ili ne.
Dovodili pojačanja, ta ista pojačanja koja hoće da te tuže zbog neisplaćenih plata, dali otkaz treneru i SD samo eto što smo puštali nekima pa da ne bude ofirno i neko mora letit.
Nismo mi nikome pustili, izgubili smo titulu našim neznanjem i plus kradjom i to je to
❤️1946❤️
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, johntravolta123, Napapijri, ubipara i 52 gosta.