@testoTesto je napisao/la: ↑31 maj 2021, 18:39Učestvovao si itekako.obrijanopile je napisao/la: ↑31 maj 2021, 14:51Mozes li mi reci u cemu smo mi ucestvovali? Ti ako ne vidis, da je ovo boldirano istina, to je do tebe. Tako je bilo i pocetkom rata, puca se u Bijeljini, Zvorniku, razoreno Ravno, a vecina je govorila "ovo je patka, rata nece biti". Zagorski je sve u pravu. I mi nismo ni ucemu ucestvovali, vec je Borac skidao koknurente za evropu.
Dobio si covid titulu i sada kup, a pustio si titulu njima ove sezone.
Samo lud čovjek može da misli da mi ne bi uputili šut u okvir gola protiv Slobode, MDK i Radnika u prvom poluvremenu.
Još Sloboda i MDK uopšte nisu zapinjali, jednostavno naši nisu ni htjeli, a ni smjeli da pobjede.
Kad smo čuli da Borac vodi 2-0, onda naši odjednom naučili da igraju i zabili 3 komada za 9 minuta protiv Radnika.
A sad je pitanje samo da li ti to prihvataš ili ne.
Ponašanje i način izvođenja penala od strane igrača Borca je upravo iz ovog razloga. Tvoje razmišljanje i zaključci iz toga su upravo ono što kriminalci iz RSa žele. A šta žele? - Pustite im kup i neka misle da je i njihov klub u kriminalnom dealu sa nama i da smo svi isti. Ista ona matrica poput priče da je Armija ispalila granatu na Markale kako bi satanizovala bezgrešne Srbe. U zdravlje druže moj, da ti kažem "u pamet", mislim da je kasno.