FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 31 maj 2021, 18:44

Testo je napisao/la:
31 maj 2021, 18:39
obrijanopile je napisao/la:
31 maj 2021, 14:51
Testo je napisao/la:
31 maj 2021, 14:23

Svi smo učestvovali u ovome, nema čistih u ovoj polusezoni osim možda Veleža.
Ovo ostalo je patka za javnost.
Mozes li mi reci u cemu smo mi ucestvovali? Ti ako ne vidis, da je ovo boldirano istina, to je do tebe. Tako je bilo i pocetkom rata, puca se u Bijeljini, Zvorniku, razoreno Ravno, a vecina je govorila "ovo je patka, rata nece biti". Zagorski je sve u pravu. I mi nismo ni ucemu ucestvovali, vec je Borac skidao koknurente za evropu.
Učestvovao si itekako.
Dobio si covid titulu i sada kup, a pustio si titulu njima ove sezone.
Samo lud čovjek može da misli da mi ne bi uputili šut u okvir gola protiv Slobode, MDK i Radnika u prvom poluvremenu.
Još Sloboda i MDK uopšte nisu zapinjali, jednostavno naši nisu ni htjeli, a ni smjeli da pobjede.
Kad smo čuli da Borac vodi 2-0, onda naši odjednom naučili da igraju i zabili 3 komada za 9 minuta protiv Radnika.
A sad je pitanje samo da li ti to prihvataš ili ne.
@testo

Ponašanje i način izvođenja penala od strane igrača Borca je upravo iz ovog razloga. Tvoje razmišljanje i zaključci iz toga su upravo ono što kriminalci iz RSa žele. A šta žele? - Pustite im kup i neka misle da je i njihov klub u kriminalnom dealu sa nama i da smo svi isti. Ista ona matrica poput priče da je Armija ispalila granatu na Markale kako bi satanizovala bezgrešne Srbe. U zdravlje druže moj, da ti kažem "u pamet", mislim da je kasno.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 31 maj 2021, 18:46

Oko placanja igraca mi nista nije potaman; Damir rece da se plate daju u razmaku, kao dok docekaju pare od Evrope, sponzora, transfera i dok strani kapital udje u BiH preko centralne banke...zato se daje plata svaka tri mjeseca.
Ispade da se bukvalno nema para svakog prvog da se plate igraci...ne svidja mi se ovaj nacin placanja. Obezbijedi svaki mjesec platu i cao.
Sramote se sa ovim neplacanjem.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 31 maj 2021, 18:52

Testo je napisao/la:
Testo je napisao/la:
31 maj 2021, 14:23

Svi smo učestvovali u ovome, nema čistih u ovoj polusezoni osim možda Veleža.
Ovo ostalo je patka za javnost.
Mozes li mi reci u cemu smo mi ucestvovali? Ti ako ne vidis, da je ovo boldirano istina, to je do tebe. Tako je bilo i pocetkom rata, puca se u Bijeljini, Zvorniku, razoreno Ravno, a vecina je govorila "ovo je patka, rata nece biti". Zagorski je sve u pravu. I mi nismo ni ucemu ucestvovali, vec je Borac skidao koknurente za evropu.
Učestvovao si itekako.
Samo lud čovjek može da misli da mi ne bi uputili šut u okvir gola protiv Slobode, MDK i Radnika u prvom poluvremenu.
Još Sloboda i MDK uopšte nisu zapinjali, jednostavno naši nisu ni htjeli, a ni smjeli da pobjede.
Kad smo čuli da Borac vodi 2-0, onda naši odjednom naučili da igraju i zabili 3 komada za 9 minuta protiv Radnika.
Je li me zayebavas? Kakva ba covid titula? Jedini klub koji je bio spreman da uradi test na koronu svaku utakmicu smo mi, i mi smo predlagali da se nastavi. Jedini kome nije odgovaralo je Borac, i ti nama poturas da smo se mi dogovorili. Bježali smo tada Zelji 4 boda, a Borac je bio 4 i bježao Tuzli 1 bod. I mi stimali? Sloboda, dobila licencu poslije utakmice sa nama, jer su izvukli BOD protiv nas. I nije pitanje da li to prihvatam ili ne, pitanje je da li si ti realan ili ne? Mi nismo učestvovali u tome, i tu je kraj... Titula je zaslužena... Sto je nama to odgovaralo je drugi par rukavica, ali mi nigdje nismo tražili prekid lige. Smrad Vico je to uradio isključivo zbog Borca, kao što je danas izbaci Mladost isključivo zbog povećanja klubova iz manjeg entiteta. Sto se ne izbaci Radnik i ubaci tim iz FBiH lige ili da se igra utakmica izmedju drugih na tabeli.... Ili smo i to stimali...
Evo i oni tebe selame!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 maj 2021, 18:53

muhamedhulk je napisao/la:
31 maj 2021, 18:46
Oko placanja igraca mi nista nije potaman; Damir rece da se plate daju u razmaku, kao dok docekaju pare od Evrope, sponzora, transfera i dok strani kapital udje u BiH preko centralne banke...zato se daje plata svaka tri mjeseca.
Ispade da se bukvalno nema para svakog prvog da se plate igraci...ne svidja mi se ovaj nacin placanja. Obezbijedi svaki mjesec platu i cao.
Sramote se sa ovim neplacanjem.
Problem je sto u aprilu nisu legle ni te tromjesečne, nego su prije desetak dana uspjeli uplatiti jedan mjesec da bar nesto igracima isplate. Nije loš taj tromjesečni sistem isplata al sad je problem sto kasni i nakon tri mjeseca.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 31 maj 2021, 18:54

Gomis99 je napisao/la:
31 maj 2021, 17:45
Al Vico napravi od lige cirkus. Trebala dva kluba iz RS a da ispadnu. Namjesti lik da ispadnu dva iz FBiH. I uz to Borcu titulu. Kakav genije. A mi cemo da spustimo glavu.
Šta covjek sve uradi za tri mjeseca, pa to ni u filmovima ne možeš vidjeti.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 31 maj 2021, 18:57

SarajevoJeBordo je napisao/la:
31 maj 2021, 18:44
Testo je napisao/la:

Učestvovao si itekako.
@testo

Ponašanje i način izvođenja penala od strane igrača Borca je upravo iz ovog razloga. Tvoje razmišljanje i zaključci iz toga su upravo ono što kriminalci iz RSa žele. A šta žele? - Pustite im kup i neka misle da je i njihov klub u kriminalnom dealu sa nama i da smo svi isti. Ista ona matrica poput priče da je Armija ispalila granatu na Markale kako bi satanizovala bezgrešne Srbe. U zdravlje druže moj, da ti kažem "u pamet", mislim da je kasno.
Bravo. Klasično nasjedanje na mahalske price. Jos onaj smrad od trenera kaze "bio je ofsajd, a mi se ne bunimo". Ja sam to vec pisao, napravljena priča unaprijed. Da smo zijanili kup bilo bi da ne možemo dobiti ni nastimanu utakmicu,a kada smo pobjedili onda se ismijavaj i onovazavaj.
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 31 maj 2021, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 31 maj 2021, 18:58

31 maj 2021, 18:52
Testo je napisao/la:

Učestvovao si itekako.
Je li me zayebavas? Kakva ba covid titula? Jedini klub koji je bio spreman da uradi test na koronu svaku utakmicu smo mi, i mi smo predlagali da se nastavi. Jedini kome nije odgovaralo je Borac, i ti nama poturas da smo se mi dogovorili. Bježali smo tada Zelji 4 boda, a Borac je bio 4 i bježao Tuzli 1 bod. I mi stimali? Sloboda, dobila licencu poslije utakmice sa nama, jer su izvukli BOD protiv nas. I nije pitanje da li to prihvatam ili ne, pitanje je da li si ti realan ili ne? Mi nismo učestvovali u tome, i tu je kraj... Titula je zaslužena... Sto je nama to odgovaralo je drugi par rukavica, ali mi nigdje nismo tražili prekid lige. Smrad Vico je to uradio isključivo zbog Borca, kao što je danas izbaci Mladost isključivo zbog povećanja klubova iz manjeg entiteta. Sto se ne izbaci Radnik i ubaci tim iz FBiH lige ili da se igra utakmica izmedju drugih na tabeli.... Ili smo i to stimali...
Nisam ja rekao da mi nismo bili spremni, niti to da mi nismo bili najjači.
Ali fazon je što bi oni PONIŠTILI ligu i to je to. Niko te ne bi pitao za mišljenje, hoćeš li ti to ili ne.
U Evropu bi se išlo po onom plasmanu, ali NE BI DOBIO trofej.
Sjeti se da su KUP skroz poništili.
Srbi su bili jasno ZA dodjelu trofeja Sarajevu.
Isti ovi koji danas određuju sudije i pravila i ostalo.
A za VICU se znalo ODAVNO da dolazi.
Ko neće da vidi neke stvari, džaba mu je pričati.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 31 maj 2021, 19:00

Ušanović je pao pasti će i ovaj debil.
Rat savezu.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 31 maj 2021, 19:05

Stvarno ovdje neko misli da Vico vedri i oblači savezom sam. Pa nije Lukašenko.
Ništa on ne može sam, bez da ima saglasnost druga dva nacionalna faktora. Dakle, sve što radi, ako nešto radi, radi uz odobrenje i uslovno rečeno "naših" ljudi. Ne znam jeste li upratili, ali zadnji potez Begića je bio da vrati nacionalno odlučivanje, nogometni savez je jedino mjesto gdje pravno i na papiru postoje 3 entiteta.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 31 maj 2021, 19:05

Ne želim da se raspravljam, svako ima pravo na svoje mišljenje.

Uglavnom poenta je da smo u velikim GOWNIMA.
Moramo skontati EFIKASAN način kako da se borimo protiv DODIK JUNIORA.

DANAS SU IZBACILI MDK, SUTRA ĆE NAS.

Siguran sam 10000% da će se tekme reprezentacije prekidati stalno, samo da se publika vrati.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 31 maj 2021, 19:06

31 maj 2021, 18:57
Testo je napisao/la:

Učestvovao si itekako.
@testo

Bravo. Klasično nasjedanje na mahalske price. Jos onaj smrad od trenera kaze "bio je ofsajd" a mi se ne bunimo. Ja sam to vec pisao, napravljena priča unaprijed. Da smo zijanili kup bilo bi da ne možemo dobiti ni nastimanu utakmicu,a kada smo pobjedili onda se ismijavaj i onovazavaj.
Sljedeći korak u tom smjeru očekujem u vidu Vicinog gostovanja kod Nenada Hadžifejzovića.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 31 maj 2021, 19:06

Niti je Begic mogao donositi odluke bez odobrenja "hrvata" i "srba", tako ne moze ni Vico bez "bosnjaka" i "hrvata".

Imas u sudijskoj organizaciji predsjednika "bosnjaka" , ako grijesim neka me neko ispravi, pa nijedan sudija nije suspendovan, a ako je ikad bilo materijala za suspenzije to je bilo ovo proljece.

Kriminalac i lopov ne poznaje vjeru ni naciju.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 31 maj 2021, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 maj 2021, 19:07

31 maj 2021, 13:47
Historicar je napisao/la:
31 maj 2021, 13:20
Kakav je ovaj Kobie Morris iz Tuzle, da eventualno uleti ako Miličević ode, jel ga neko upratio bolje ? Jasno je da nece biti novca za bolja i jača imena.
A Kurdica i Basica cemo negdje na posudbu... Kurdić sad moze odmah uletiti u prvi tim, garantujem.
Polako druze, vidis da su ovde padobranci koji nit su gledali pressicu a ne gledaju ni sedmicu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 31 maj 2021, 19:08

Ognjen Valjić iz Banja Luke je sada glavni u sudijskoj organizaciji, naravno Vicin čovjek, on ga je tu postavio.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 31 maj 2021, 19:09

31 maj 2021, 19:06

@testo

Bravo. Klasično nasjedanje na mahalske price. Jos onaj smrad od trenera kaze "bio je ofsajd" a mi se ne bunimo. Ja sam to vec pisao, napravljena priča unaprijed. Da smo zijanili kup bilo bi da ne možemo dobiti ni nastimanu utakmicu,a kada smo pobjedili onda se ismijavaj i onovazavaj.
Sljedeći korak u tom smjeru očekujem u vidu Vicinog gostovanja kod Nenada Hadžifejzovića.
Ništa ne bi mogao Vico da ti nije Alija potpisao Dejton i yebo nam znanje za sva vremena.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 31 maj 2021, 19:10

Historicar je napisao/la:
31 maj 2021, 19:08
Ognjen Valjić iz Banja Luke je sada glavni u sudijskoj organizaciji, naravno Vicin čovjek, on ga je tu postavio.
Nema više ljiljana na tribini. :hmmmmm:

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 31 maj 2021, 19:11

Kad Benji istice ugovor s Abhom nigdje ne pise? Inace, ono sto sam govorio za Fanija se i desilo. Njemu je jos lakse raskinuti ugovor jer je stranac. Husara takodjer napada preko Jasmina. Sramota za nesposobne u klubu, a nek oni samo sklanjaju krivicu sa sebe.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 31 maj 2021, 19:13

Elmir Pilav je u komitetu za sudije i sudjenje...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 31 maj 2021, 19:13

Testo je napisao/la:
31 maj 2021, 19:05
Ne želim da se raspravljam, svako ima pravo na svoje mišljenje.

Uglavnom poenta je da smo u velikim GOWNIMA.
Moramo skontati EFIKASAN način kako da se borimo protiv DODIK JUNIORA.

DANAS SU IZBACILI MDK, SUTRA ĆE NAS.

Siguran sam 10000% da će se tekme reprezentacije prekidati stalno, samo da se publika vrati.
Ima ih ovdje koji su Vicu velicali na sva usta, nesto ih nema da komentarisu.
Svako ko misli da je Vico otrcao slovenskom smradu Ceferinu zbog terena, taj je pravo naivan.

Tek je pocetak ovog smrada poganog, ide lobiranje da FIFA primi FSRS.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 31 maj 2021, 19:14

Testo je napisao/la:
31 maj 2021, 19:09
31 maj 2021, 19:06

Ništa ne bi mogao Vico da ti nije Alija potpisao Dejton i yebo nam znanje za sva vremena.
Sad su mi tek neke stvari jasnije u vezi tvojih komentara. Jest brate, u pravu si.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Beli98, ErosViverosViv, MaroonBjelave, mnon46 i 42 gosta.