To su neprijatelji kluba u najmanju ruku..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Naravno ako je izborimoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jun 2021, 09:37I ja sam to neki dan bas konto...4 terena koja su rekli da ce uraditi ove godine nisu jos ni poceli,niti se zna kada ce poceti.Pa Evrope i sljedece godine u Zenici vjerovatno...gandi je napisao/la: ↑07 jun 2021, 09:32Samo me zanima kada će Savez raditi teren Koševa u 2022 godini ? Šta ako bude preko ljeta, Evropa i sljedece godine u Zenici.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jun 2021, 09:30
Ja bi vise volio da naprave teren i da nam natkriju bar istok i sjever.To bi volio vise nego ista,pa onda tek stolice.Reflektori isto moraju se srediti,ofarbat u bordo.Gledam pola onih svjetala ne radi.Pa imas tu i atletsku stazu,tunel isto.Ma ima tu bas puno posla.Savez je rekao da ce nam uraditi teren,volio bi kad bi se nasi odlucili da natkriju bar 2 tribine prvo.Ako treba sto se mene tice ne bi bilo lose i da navijaci dadnu sta para,tako je u svakom klubu kad se renovira stadion.Opstina je rekla da ce dati oko 400.000 KM a savez ce travu uraditi

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
To ti sve ide ako bude para.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jun 2021, 09:37I ja sam to neki dan bas konto...4 terena koja su rekli da ce uraditi ove godine nisu jos ni poceli,niti se zna kada ce poceti.Pa Evrope i sljedece godine u Zenici vjerovatno...gandi je napisao/la: ↑07 jun 2021, 09:32Samo me zanima kada će Savez raditi teren Koševa u 2022 godini ? Šta ako bude preko ljeta, Evropa i sljedece godine u Zenici.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jun 2021, 09:30
Ja bi vise volio da naprave teren i da nam natkriju bar istok i sjever.To bi volio vise nego ista,pa onda tek stolice.Reflektori isto moraju se srediti,ofarbat u bordo.Gledam pola onih svjetala ne radi.Pa imas tu i atletsku stazu,tunel isto.Ma ima tu bas puno posla.Savez je rekao da ce nam uraditi teren,volio bi kad bi se nasi odlucili da natkriju bar 2 tribine prvo.Ako treba sto se mene tice ne bi bilo lose i da navijaci dadnu sta para,tako je u svakom klubu kad se renovira stadion.Opstina je rekla da ce dati oko 400.000 KM a savez ce travu uraditi
Vjerovatno Vico urgira kod onog Čeferina da mu kakve fondove preusmjeri.
Dotad šuti i sjedi.
Nećemo mi ni za tri godine dobiti teren ako budemo čekali da savez uradi.
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što je najsmješnije, ove a i sljedeće godine nam se brišu odron sezone koje smo mi imali u europi, znači da dođemo do trećeg pretkola ili play-offa u naredne dvije koeficijent bi nam bio preko 10.000, hladno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jun 2021, 09:54Naravno ako je izborimoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jun 2021, 09:37I ja sam to neki dan bas konto...4 terena koja su rekli da ce uraditi ove godine nisu jos ni poceli,niti se zna kada ce poceti.Pa Evrope i sljedece godine u Zenici vjerovatno...![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo da obavijestim investitora, upravu FK Sarajevo i ostale da je žrijeb za prvo pretkolo konferencijske lige sljedeći utorak. Ne žurite, samo polako.
"koja je dovela do toga da ni u jednoj omladinskoj selekciji NS/FS BiH nema niti jednog trenera iz našeg kluba, ali ni iz Kantona Sarajevo"
plansko i sistematsko uništavanje države Bosne i Hercegovine o čemu se ovdje nerjetko raspravljalo
plansko i sistematsko uništavanje države Bosne i Hercegovine o čemu se ovdje nerjetko raspravljalo
NEMA NAZAD
Naši će sad čekati da Savez uradi teren Koševa, makar ga uradili 2029 godine.Shategabri je napisao/la: ↑07 jun 2021, 09:56To ti sve ide ako bude para.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jun 2021, 09:37I ja sam to neki dan bas konto...4 terena koja su rekli da ce uraditi ove godine nisu jos ni poceli,niti se zna kada ce poceti.Pa Evrope i sljedece godine u Zenici vjerovatno...
Dotad šuti i sjedi.
-
- Kontakt:
U prva 2 pretkola smo nosioci
Dok u 3 nismo
Klix neki dan objavio da u 3.pretkolu nema nosioca i ne nosioca vec svako moze sa svakim igrati,sto bi nam svakako dosta pomoglo
Zna li neko jel to istina?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
Normalno kad si kokuz....i muha kad u šupak uleti dobro je.gandi je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:07Naši će sad čekati da Savez uradi teren Koševa, makar ga uradili 2029 godine.Shategabri je napisao/la: ↑07 jun 2021, 09:56To ti sve ide ako bude para.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jun 2021, 09:37
I ja sam to neki dan bas konto...4 terena koja su rekli da ce uraditi ove godine nisu jos ni poceli,niti se zna kada ce poceti.Pa Evrope i sljedece godine u Zenici vjerovatno...
Dotad šuti i sjedi.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
E upravo to hahahahahgandi je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:07Naši će sad čekati da Savez uradi teren Koševa, makar ga uradili 2029 godine.Shategabri je napisao/la: ↑07 jun 2021, 09:56To ti sve ide ako bude para.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jun 2021, 09:37
I ja sam to neki dan bas konto...4 terena koja su rekli da ce uraditi ove godine nisu jos ni poceli,niti se zna kada ce poceti.Pa Evrope i sljedece godine u Zenici vjerovatno...
Dotad šuti i sjedi.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U 3. pretkolu da možeš igrati sa svima? Ne vjerujem, nije nikad tako bilo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:14U prva 2 pretkola smo nosioci
Dok u 3 nismo
Klix neki dan objavio da u 3.pretkolu nema nosioca i ne nosioca vec svako moze sa svakim igrati,sto bi nam svakako dosta pomoglo
Koliko ja znam tu su nosioci Bazel, Kopenhagen, Anderlecht i te ekipe možemo izvući a ne nenosioce poput nas. Možda griješim ali prvi put čujem za to.
Zna li Sabrina uopste u kojem takmicenju nastupamo?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hoćemo li danas vidjeti bijeli dim iz Titove 38/b ili ne?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slabo ti oni barataju sa osnovnim informacijama.

- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tako klix neki dan napiso.I ja mislim da nije to tacno,jer to nikad nije bilo u nijednom takmicenju.Da,otp.ove ekipe sto si nabrojo su nosioci,ali vidio sam i u 3.pretkola medju ekipama koji su nosioci ima ekipa sa kojima bi se mogli nositi,naravno ako nas zrijeb "pomazi" ali znas i sam kakve smo mi srece za izvlacenjima hahaha.A ako prodjemo prva 2 kola i ispadnemo u 3 zaradit cemo 750.000 eura(ne racunajuci pare od ulaznica ako bude navijaca)nije to za nase uslove toliko lose,ali to je samo pola od onoga sto smo ovu zadnju godinu od Evrope zaradili...MortemHz je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:26U 3. pretkolu da možeš igrati sa svima? Ne vjerujem, nije nikad tako bilo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:14U prva 2 pretkola smo nosioci
Dok u 3 nismo
Koliko ja znam tu su nosioci Bazel, Kopenhagen, Anderlecht i te ekipe možemo izvući a ne nenosioce poput nas. Možda griješim ali prvi put čujem za to.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja, napisao sam par najjačih ekipa.. među ''slabijim'' tu su Partizan, Austria Beč, Rosenborg, AEK i ostali ako uzmu svoje protivnike.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:36Tako klix neki dan napiso.I ja mislim da nije to tacno,jer to nikad nije bilo u nijednom takmicenju.Da,otp.ove ekipe sto si nabrojo su nosioci,ali vidio sam i u 3.pretkola medju ekipama koji su nosioci ima ekipa sa kojima bi se mogli nositi,naravno ako nas zrijeb "pomazi" ali znas i sam kakve smo mi srece za izvlacenjima hahaha.A ako prodjemo prva 2 kola i ispadnemo u 3 zaradit cemo 750.000 eura(ne racunajuci pare od ulaznica ako bude navijaca)nije to za nase uslove toliko lose,ali to je samo pola od onoga sto smo ovu zadnju godinu od Evrope zaradili...MortemHz je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:26U 3. pretkolu da možeš igrati sa svima? Ne vjerujem, nije nikad tako bilo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:14
U prva 2 pretkola smo nosioci
Dok u 3 nismo
- feniksptica
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Šta je ovo ba

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Da smo prvaci u 1.pretkolu Lige prvaka bi bili nosioci,prosli to pa onda i da ispadnemo u 2 kolu LP isli bi u 3.pretkolo Evropske lige gdje isto postoje velike sanse da bi dobili nekoga slabijeg od nas.Pa eto i da ispadnemo tu isli bi u play off Koferencijske lige gdje bi bili nosioci i eto grupne faze KL i eto ti 2-3 miliona eura
Ovako proci cemo ribare prva 2 kola,u 3.stizu ovi jaci poput Andrelehta i Basela tu nam je pusiona i kraj Evropske avanture,i zaradit cemo samo 750k eura
Kazem samo jer da nismo idiotski odigrali ova proljetni dio mogli smo zaraditi najmanje 2 miliona eura ovako cemo 750k. 1.3 mil eura gubitka nije malo,pogotovo za nase uslove...
Ovako proci cemo ribare prva 2 kola,u 3.stizu ovi jaci poput Andrelehta i Basela tu nam je pusiona i kraj Evropske avanture,i zaradit cemo samo 750k eura
Kazem samo jer da nismo idiotski odigrali ova proljetni dio mogli smo zaraditi najmanje 2 miliona eura ovako cemo 750k. 1.3 mil eura gubitka nije malo,pogotovo za nase uslove...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, dmx, Google Adsense [Bot], Jadnimi, N3R3D, plisek, ubipara, VolimBiH96 i 90 gostiju.