FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma da je proći ta dva pretkola.. nisu to slabe ekipe tamo, nisu amateri.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Još traju analize, sabura.
Moli boga dragog da I ta 2 pretkola prodjes..mi smo amateri totalni ja ne znam po cemu mi s ovom.situacijom I ovim igrackim kadrom mozemo nekome prijetiti tako da..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:43Da smo prvaci u 1.pretkolu Lige prvaka bi bili nosioci,prosli to pa onda i da ispadnemo u 2 kolu LP isli bi u 3.pretkolo Evropske lige gdje isto postoje velike sanse da bi dobili nekoga slabijeg od nas.Pa eto i da ispadnemo tu isli bi u play off Koferencijske lige gdje bi bili nosioci i eto grupne faze KL i eto ti 2-3 miliona eura
Ovako proci cemo ribare prva 2 kola,u 3.stizu ovi jaci poput Andrelehta i Basela tu nam je pusiona i kraj Evropske avanture,i zaradit cemo samo 750k eura
Kazem samo jer da nismo idiotski odigrali ova proljetni dio mogli smo zaraditi najmanje 2 miliona eura ovako cemo 750k. 1.3 mil eura gubitka nije malo,pogotovo za nase uslove...
-
- Kontakt:
Beridablik (Island), St. Joseph (Gibraltar), Milsami (Moldavija), Kauno Žalgiris (Litvanija), Rigas (Latvija), Inter Turku (Finska), Sileks (Sjeverna Makedonija), Racing Luxembourg (Luksemburg), Swift Hesperange (Luksemburg), Bohemians (Republika Irska), Sligo (Republika Irska) i Struga (Sjeverna Makedonija).
Zatim su tu još timovi: Sfintu Gheorge (Moldavija), Birkirkara (Malta), Vlameria (Latvija), Ararat (Armenija), Vllaznia (Albanija), Dinamo Batumi (Gruzija), Urartu (Armenija), Glentoran (Sjeverna Irska), Honka (Finska), Dila Gori (Gruzija), Gagra (Gruzija), Saint Julia (Andora), Llapi (Kosovo), Mons Calpe (Gibraltar), Paide (Estonija), Dečić (Crna Gora), Podgorica (Crna Gora) i Newtown (Vels).
Protiv ovi ekipa se mozemo sastati,ima dosta nezgodni ekipa ali realno ako dovedemo normalnog trenera,zadrzimo ove igrace(bitne) i pojacamo se bar malo mozemo proci sve ove sa pola snage
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jesi bezobrazan, nemoj ljudima remetiti mir.
Pustite mortema samo vi odmorite dušu i tijelo. Steta sto smo izborili europu moglo se bas fino odmoriti al eto sad je kasno...
Iskreno ja se za pripreme ne brinem, bezveze se potrosimo svake godine a ekipa nakon priprema izgleda kao da se okupila prije 7 dana. Bolje ovako da se odmore ljudi a da se i mi odmorimo od njih a ono sto oni rade na pripremama moze se i za sedmicu odraditi. Tempirace se forma kako god okrenes

You are someone else I am still right here
Ako ne zna, odma je proglasiti legendom, ko Safeta Susica, jer ni on ne zna gdje i kad igramo

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Sve bara-bara s nama.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:51Beridablik (Island), St. Joseph (Gibraltar), Milsami (Moldavija), Kauno Žalgiris (Litvanija), Rigas (Latvija), Inter Turku (Finska), Sileks (Sjeverna Makedonija), Racing Luxembourg (Luksemburg), Swift Hesperange (Luksemburg), Bohemians (Republika Irska), Sligo (Republika Irska) i Struga (Sjeverna Makedonija).
Zatim su tu još timovi: Sfintu Gheorge (Moldavija), Birkirkara (Malta), Vlameria (Latvija), Ararat (Armenija), Vllaznia (Albanija), Dinamo Batumi (Gruzija), Urartu (Armenija), Glentoran (Sjeverna Irska), Honka (Finska), Dila Gori (Gruzija), Gagra (Gruzija), Saint Julia (Andora), Llapi (Kosovo), Mons Calpe (Gibraltar), Paide (Estonija), Dečić (Crna Gora), Podgorica (Crna Gora) i Newtown (Vels).
NEMA NAZAD
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
8 dana do izvlacenja protivnika za 1 pretkolo KL, mi nemamo SD-a, trenera, logicno odmah nemamo nijedno dogovoreno pojacanje 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nije niko lud da mu sefuje sabraGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 jun 2021, 11:008 dana do izvlacenja protivnika za 1 pretkolo KL, mi nemamo SD-a, trenera, logicno odmah nemamo nijedno dogovoreno pojacanje![]()
NEMA NAZAD
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Napisao si da si pogriješio tek poslije jer su te ispravili forumaši, ne zato što je eto bilo slučajno. Nisi znao, to je poenta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Samo je jedina i maala razlika u tome sto je 'ona' direktor kluba i prima za to ogroman novac,a Pape je bivsi igrac koji zivi vani vec vise od 30 godina.
Znaci poredenje i pokusaj sarkazma ti je dno dna.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Cuj prodjemo prva dva pretkola
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A što misliš da ne možemo proći? Još sad kad je Krle produžio, ihhhh vidjećeš ti

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Ma i meni to nerealno bas ali eto malo optimisticki

Cekam samo jos da Handzicu i Hebi produze pa da idemo u grupnu fazu

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma najjaca je prica dobro je sto mahala ne zna sta se desava.. ne moze ni znat, kad se nista i ne desava
Ko je ono rekao da ce press biti pon ili uto?
Ko je ono rekao da ce press biti pon ili uto?
Zadnja izmjena: zlo87, dana/u 07 jun 2021, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ja u ovu pricu o natkrivanju ne vjerujem,savez mozda uradi teren opstina da tih 400 k km i mozda da Nam toliko dadne da se urade osnovne stvari da se dobije Kat 4 ako se i to uspije za natkrivanje treba mnogo vise a mislim da to nije ni uslovNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jun 2021, 09:30Ja bi vise volio da naprave teren i da nam natkriju bar istok i sjever.To bi volio vise nego ista,pa onda tek stolice.Reflektori isto moraju se srediti,ofarbat u bordo.Gledam pola onih svjetala ne radi.Pa imas tu i atletsku stazu,tunel isto.Ma ima tu bas puno posla.Savez je rekao da ce nam uraditi teren,volio bi kad bi se nasi odlucili da natkriju bar 2 tribine prvo.Ako treba sto se mene tice ne bi bilo lose i da navijaci dadnu sta para,tako je u svakom klubu kad se renovira stadion.Opstina je rekla da ce dati oko 400.000 KM a savez ce travu uraditiDadox je napisao/la: ↑07 jun 2021, 03:59Kako li bi izgledalo kad bi zamijenili barem stolice na stadionu.. U bordo boji, ili kombinaciji bordo-bijela, onda na istoku recimo preko sredine, bijelim stolicama godina osnivanja kluba, ali dzaba kad ne znaju nista pokrenuti..Zelene stolice mi dokurcile...
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, dmx, Jadnimi, kogmagie46, N3R3D, plisek, ubipara, VolimBiH96 i 88 gostiju.