Kod kvartalnih plačanja je sve stalo.Čovjek prvi put u životu cuo za takvo nešto.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Propalo..
Ide sutra aBd neko novo ime,nije da nismo navikli(•‿•)
Izgleda zaebo ih prevodilac.
- muhamedhulk
- Kontakt:
INSAJDERIIIIIIII
sve oni znaju 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Niko iz kluba nije rekao ko su kandidati.
Ko su vam favoriti ? Dajte nam imena, za koga se toliko borite da pljujete i ismijavate sve u klubu ?Sanchez1987 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:50Ne treba se zalijetati ima vremenazamisli sad kako je igracima dok gledaju sav ovaj cirkus,dodje im neki adilovic na prozivku da pametuje,ili kazu sutra prvi trening pa nista na kraju,Sabra salje ugovore igracima itd ubise volju u igracima i onako je slabo imaju
![]()
Ko te to slagao?fks74 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:25Mislio sam da legende žive za klub, sjebali ga više nego iko. Musemića sam volio i poštovao a on oguli klub. Niko nije htio pomoći klubu. Da nije Tan došao bili bi ko Čelik. Vinko ispao veći gospodin, nego i jedna naša legenda. Čovjek oprostio sve dugove i otišao.Sanchez1987 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:16Jesu i dali svaka im cast,dao je Tan i Nam ona samo spickala i potrosila sa nekim dugorocnim rijesenjima u vidu Vinka, Hadzije,Jahica,Velica itd,nije znala ni rasporediti pare kamo li sta drugo,ja idem na posao za platu al zato i radim,za razliku od nje.
Jos je klub dodatno ostetio izgubivsi +13, covjek negativni rekorder
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ma yebes 500k€ treba da ode negdje i grije klupu.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:26Kova moze uzeti max 500k€ i to se nogom udarati u guzicu.
Kakvih milion € budite realni.
Bolje je konstantno braniti i pravilno se razvijati u zdravoj sredini.
Ovakav klub, klub sa vizijom, vrhunskim menadzmentom i
kristalno jasnim ciljem nece sigurno nigdje naci.
Jos su za narednu sezonu obecali cak dvije plate.
-
- Kontakt:
Ovaj lik je zipov drugi profil, ne pokusavaj nista @zagorskizagorski je napisao/la: ↑11 jun 2021, 23:10Ko te to slagao?fks74 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:25Mislio sam da legende žive za klub, sjebali ga više nego iko. Musemića sam volio i poštovao a on oguli klub. Niko nije htio pomoći klubu. Da nije Tan došao bili bi ko Čelik. Vinko ispao veći gospodin, nego i jedna naša legenda. Čovjek oprostio sve dugove i otišao.Sanchez1987 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:16
Jesu i dali svaka im cast,dao je Tan i Nam ona samo spickala i potrosila sa nekim dugorocnim rijesenjima u vidu Vinka, Hadzije,Jahica,Velica itd,nije znala ni rasporediti pare kamo li sta drugo,ja idem na posao za platu al zato i radim,za razliku od nje.
NEMA NAZAD
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Allahimanetzagorski je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:38Nemam volje iskreno,mene zanima ovaj forum i ova tema.AngelDiMaria je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:16Ima, bujrum na vjerski forum pa da raspravljamo o tome.
Haj sad sektaš,ćao!
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ma znam da je nekima vrlo tesko objasniti,ali ne mogu nekada presutiti nebuloze.holyman je napisao/la: ↑11 jun 2021, 23:17Ovaj lik je zipov drugi profil, ne pokusavaj nista @zagorskizagorski je napisao/la: ↑11 jun 2021, 23:10Ko te to slagao?fks74 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:25
Mislio sam da legende žive za klub, sjebali ga više nego iko. Musemića sam volio i poštovao a on oguli klub. Niko nije htio pomoći klubu. Da nije Tan došao bili bi ko Čelik. Vinko ispao veći gospodin, nego i jedna naša legenda. Čovjek oprostio sve dugove i otišao.
- feniksptica
- Kontakt:
Ako kojim slucajem ne dodje covjek ne dogovore se mi mozemo ocekivati samo gore opcije.
2 sedmice od zavrsetka prvenstva smo bez trenera i SD
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Koje ublehe vode naš klub. Nevjerovatno.
-
- Kontakt:
28 dana do prve utakmice u Evropi, 35 dana do prve utakmice u prvenstvu, ni trenera, ni sportskog direktora ni pojačanja.feniksptica je napisao/la: ↑12 jun 2021, 00:00Ako kojim slucajem ne dodje covjek ne dogovore se mi mozemo ocekivati samo gore opcije.
-
- Kontakt:
Na transfermarketu stoji 1.2 miliona eura.Sad sta je sa tim parama nezTarpi1234 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 20:57Pa ovdje sve djeca cim.vjeruju za Mujakica 1.2 miliona eura..hahahaha molite boga za 300.000 eura da Vladana prodamo..cuj 500.000 I vise fakat nevjerovatno iz zadnje lige na dunjaluku ...vjero.su ovdje sve djeca igraju menadjere pa mastaju hajd ok,pozzNajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jun 2021, 20:51Ma drug kad su Mujakic za 1.2 miliona eura mogu i Kovu najmanje milion eura
-Najbolji golman lige 3 godine
-Jos mlad
-Ima ugovor do ljeta 2024
Kazem,ako ga dadnu ispod milion eura sve treba ugasiti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- feniksptica
- Kontakt:
Steta kapitala i dobrih vremena i kako se to moglo iskoristit. Al kad te navijac kluba izyebe..sarajlija sto ne ocekivati od onih kojim je to samo posao.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Moze li neko napisati,sta je sa Sablicem?Jel fkt propalo ili ce sutra ili nesto?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, ASD, Beli98, johntravolta123, Lecler, muhamedhulk, Napapijri, Turo, XCustom, ŠTA_JE i 133 gosta.