Jel Dal sa ekipom?revolt je napisao/la: ↑19 jun 2021, 21:43Adukor je u Gani, ima bracnih problema rjesava to. Tako je obrazložio Vrlo vjerovatno da se mu se uruciti papiri jer nema potrebe da opet cekamo 6 mjeseci da bi usao u formu.Historicar je napisao/la: ↑19 jun 2021, 20:57Zanima me jel Adukor, Fanimo i Sušić treniraju sa ostalim momcima u Butmiru ? Osim onda sa prve prozivke, nije vise bilo nikakvih slika sa treninga.bordobijeli je napisao/la: ↑19 jun 2021, 20:45Umjesto stalni prepucavanja daj nek neko napiše trenutno koji igraci su u trenaznom procesu.
Sušić trenira, Sabljić će da ocjeni da li će ostati ili ići. Kako kaze trener ovo sto sad pruza nije na nivou na kojem se ocekuje od njega, poznaje ga Sabljic jako dobro...
Fanimo 50-50... Vrlo moguce da bude transfer od preko 500K EUR. Inace za sada je korektan.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ahmetović ?
Jeko Sabljic, zivota ti?revolt je napisao/la: ↑19 jun 2021, 21:43Adukor je u Gani, ima bracnih problema rjesava to. Tako je obrazložio Vrlo vjerovatno da se mu se uruciti papiri jer nema potrebe da opet cekamo 6 mjeseci da bi usao u formu.Historicar je napisao/la: ↑19 jun 2021, 20:57Zanima me jel Adukor, Fanimo i Sušić treniraju sa ostalim momcima u Butmiru ? Osim onda sa prve prozivke, nije vise bilo nikakvih slika sa treninga.bordobijeli je napisao/la: ↑19 jun 2021, 20:45Umjesto stalni prepucavanja daj nek neko napiše trenutno koji igraci su u trenaznom procesu.
Sušić trenira, Sabljić će da ocjeni da li će ostati ili ići. Kako kaze trener ovo sto sad pruza nije na nivou na kojem se ocekuje od njega, poznaje ga Sabljic jako dobro...
Fanimo 50-50... Vrlo moguce da bude transfer od preko 500K EUR. Inace za sada je korektan.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
2021 godina, tehnologija svakodnevno napreduje, ljudi maltene idu na Mars, roboti hodaju ulicama, Arapi prave stadion pod vodom......a mi ne znamo, vec nabadamo ko nam je od igrača na pripremama, ko je odsutan, ko je povrijeđen....

Da je ove plate rijesiti rodili bi se svi... Fanima svim raspolozivim silama pokusati zadrzati. Onakav talisman koji postize iskljucivo bitne golove tesko moze da se nadje.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ako je ovo istina za Fanima, za muštuluka si.revolt je napisao/la: ↑19 jun 2021, 21:43Adukor je u Gani, ima bracnih problema rjesava to. Tako je obrazložio Vrlo vjerovatno da se mu se uruciti papiri jer nema potrebe da opet cekamo 6 mjeseci da bi usao u formu.Historicar je napisao/la: ↑19 jun 2021, 20:57Zanima me jel Adukor, Fanimo i Sušić treniraju sa ostalim momcima u Butmiru ? Osim onda sa prve prozivke, nije vise bilo nikakvih slika sa treninga.bordobijeli je napisao/la: ↑19 jun 2021, 20:45Umjesto stalni prepucavanja daj nek neko napiše trenutno koji igraci su u trenaznom procesu.
Kad bi ga prodali za 200-300 eura bilo bi top obzirom da nam svaka marka treba, samo da ne ode sporazumnim raskidom..
Ja bi čim prije prodao i Đokanovića.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Bio povredjenHeraklitMracni je napisao/la: ↑19 jun 2021, 18:31Kako se onak zvao sto je dosao u doba Jesica krilo igrao , nije mogao na klupi u Zrinskog pa ga nasi doveli na kraju zavrsio u Radniku , znam da mu je zena kukala preko društveni mreza ..
Za vecu cifru se proda informacija iz MUPa...BordoSarajevo je napisao/la: ↑19 jun 2021, 22:21Ako je ovo istina za Fanima, za muštuluka si.revolt je napisao/la: ↑19 jun 2021, 21:43Adukor je u Gani, ima bracnih problema rjesava to. Tako je obrazložio Vrlo vjerovatno da se mu se uruciti papiri jer nema potrebe da opet cekamo 6 mjeseci da bi usao u formu.Historicar je napisao/la: ↑19 jun 2021, 20:57
Zanima me jel Adukor, Fanimo i Sušić treniraju sa ostalim momcima u Butmiru ? Osim onda sa prve prozivke, nije vise bilo nikakvih slika sa treninga.
Kad bi ga prodali za 200-300 eura bilo bi top obzirom da nam svaka marka treba, samo da ne ode sporazumnim raskidom..
Ja bi čim prije prodao i Đokanovića.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Velika pohvala za ljude u klubu zbog dovođenja Ševelja.
Mislio sam da nema šanse da dodje, zbog same reputacije kluba prilikom izlaznih transfera.
Vise i skuplje se proda igrač iz Slaven Belupa npr, nego iz Sarajeva.
Inače, misljenja sam da će ovaj momak biti top pojačanje.
Sad sve sile i molitve usmjerit na Fanima, da ostane kod nas, trazit jos krilo i jednog poluspica… i spremat se lagano za Evropu.
Mogu ovi momci jos itekako pružit, dosta toga…
Mislio sam da nema šanse da dodje, zbog same reputacije kluba prilikom izlaznih transfera.
Vise i skuplje se proda igrač iz Slaven Belupa npr, nego iz Sarajeva.
Inače, misljenja sam da će ovaj momak biti top pojačanje.
Sad sve sile i molitve usmjerit na Fanima, da ostane kod nas, trazit jos krilo i jednog poluspica… i spremat se lagano za Evropu.
Mogu ovi momci jos itekako pružit, dosta toga…
-
- Kontakt:
Ma, drug, kakva historije? Svake godine novi koeficijent, toliko o historiji.AlfredNobel je napisao/la: ↑19 jun 2021, 21:38Nisam rekao da je napravio loš potez, nego za ove što se prosipaju i porede naš klub i klub u Poljskoj. Koga boli qurac što smo mi veći klub historijski, kad trenutno igramo u najobičnoj kaljuži, a Poljaci ispred nas.obrijanopile je napisao/la: ↑19 jun 2021, 16:52Ne bih se složio da je napravi los potez, ni da je to njegov maximus. Ako pogledaš ovaj klub u koji je otišao vidjet ces da su oni prodali, sad, igrača za 5 miliona eura R.B Salzburgu... Mislim da je mogao bolje, a da i ovo nije los potez. Moze još napredovati, sigurno je u klubu koji je više praćen nego mi.
Evo i oni tebe selame!
Zgrabite duljevica I tatara I procete elfsborg
- ElCartel11
- Kontakt:
Crepulja - Djokanovic
Fanimo - Duljevic - Tatar
Mesanovic
Kakva bi ovo perverzija bila
Mesanovic
Kakva bi ovo perverzija bila

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
To ti govorim, zaebi historiju, kad tamo ima 3x bolje uslove za napredak.obrijanopile je napisao/la: ↑19 jun 2021, 23:42Ma, drug, kakva historije? Svake godine novi koeficijent, toliko o historiji.AlfredNobel je napisao/la: ↑19 jun 2021, 21:38Nisam rekao da je napravio loš potez, nego za ove što se prosipaju i porede naš klub i klub u Poljskoj. Koga boli qurac što smo mi veći klub historijski, kad trenutno igramo u najobičnoj kaljuži, a Poljaci ispred nas.obrijanopile je napisao/la: ↑19 jun 2021, 16:52
Ne bih se složio da je napravi los potez, ni da je to njegov maximus. Ako pogledaš ovaj klub u koji je otišao vidjet ces da su oni prodali, sad, igrača za 5 miliona eura R.B Salzburgu... Mislim da je mogao bolje, a da i ovo nije los potez. Moze još napredovati, sigurno je u klubu koji je više praćen nego mi.
Ne bih Tatara vratio nakon onakvog ponašanja zimus, nema šanse. **** teški.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Ako se isplate plate sve,mozemo mi njih i sa ovim igrackim kadrom bez problema izbaciti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
s'rbe me nozdrve
Ako dvojica od nabrojanih igrali ove sezone za nas bit ce vrh.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 01:12Crepulja - Djokanovic
Mesanovic
Kakva bi ovo perverzija bila![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Kanuric
Dupovac
Lazic
Milicevic
Pidro(Salcin)
Oremus(Sevelj)
Djokanovic
Susic(Adukor)
Fanimo
Hebibovic(Krle)
Mesanovic
Formacija 3-4-3
Ovo je po meni najbolji sastav koji trenutno imamo
Treba tu jos jedan vezni i krilo
Kada bi na te 2 pozicije jos doveli kvalitetne igrace
Uz to da Mili,Fani i Andrej ostanu
I da se bar 80% dugova isplati
Promjenio bi misljenje oko borbe za titulu
Ali realno mi opet imamo najbolji igracki kadar,Borcu ako sad odu Ziljkic i Zakaric nece biti u prve 3 ekipe
Zrinjski smijesan trenutno
Tuzla se pojacava solidno
Kao i Velez
Zeljo smijesan
Siroki isto ne vidim kao nekog konkurenta
Dupovac
Lazic
Milicevic
Pidro(Salcin)
Oremus(Sevelj)
Djokanovic
Susic(Adukor)
Fanimo
Hebibovic(Krle)
Mesanovic
Formacija 3-4-3
Ovo je po meni najbolji sastav koji trenutno imamo
Treba tu jos jedan vezni i krilo
Kada bi na te 2 pozicije jos doveli kvalitetne igrace
Uz to da Mili,Fani i Andrej ostanu
I da se bar 80% dugova isplati
Promjenio bi misljenje oko borbe za titulu
Ali realno mi opet imamo najbolji igracki kadar,Borcu ako sad odu Ziljkic i Zakaric nece biti u prve 3 ekipe
Zrinjski smijesan trenutno
Tuzla se pojacava solidno
Kao i Velez
Zeljo smijesan
Siroki isto ne vidim kao nekog konkurenta
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], laznokrilo, mire971 i 26 gostiju.