Kakve veze ima dupla kruna u ovom jadu od lige ako u evropi ne pravis rezultate i tu ide prodaja igraca i dizanje cijene kluba,sponzorstvo itd.Ovdje mozes sto x osvojit duplu krunu neces se pomjerit sa mrtve tacke sto se tice finansijaOtvoriteoci je napisao/la: ↑02 jul 2021, 10:40Pa jel vi stvarno mislite da potencijalni investitori nemaju finansijske izvjestaje iz prethodnih godina ispred sebe i da ne vide i kad smo duple krune osvajali da smo bili u minusu?
Plus uz to da plati nama 10-15 miliona,plus nase nabrane dugove bog zna koliko miliona i sad on da krene u profit ovdje?
Moze nam samo doci teska kriminalcina da nas dodatno opljacka,a ja se tome dugorocno ne mogu radovati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Šta nije ispoštovao sunce vam poljubim skoro 25 miliona maraka za 3 godine uložio u klub. Jeste li vi normalni?bordobijeli je napisao/la: ↑02 jul 2021, 12:01Jasno je da Nam nije ispoštovao al isto tako ova uprava laže navijace da je sve ok, prica o renoviranju stadiona, akademiji, napredku a onda se ispostavi da su ogromni problemi i da nema ni za plata.Pitar6785 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 11:55Ja mislim da ovo upravo sto si napisao jesi upravu al ovde ljudi u upravinisu krivi. Jer su 99% uslova ispostavali koje je NAM postavio pred njih.bordobijeli je napisao/la: ↑02 jul 2021, 11:19Ovo je bio napuhani balon koji je morao da pukne, preveliki zalogaj za ove nestrucne ljude u upravi, previše su zagrizli i udavili klub. Europsko Sarajevo, iskorak, stadion, kamp sve su htjeli a nista nisu uradili. Zašto ??
Zato sto su muljali, petljali, gurali pod tepih, S Koreja i sad je došlo na naplatu.
Pregrmit cemo mi i ovo, samo ne mogu svarit ove botove
Da je Nam nastavio ulagat u klub2-3m € godisnje jos bar 2-3 godine sigurno bi bi SARAJEVO bilo bh dinamo..
To sto Nam i co nisu ustanju da investiraju 2-3 m €godisnje 5godina to je njihova pogresna procjena.
Takodjer u svaki veci biznis moras stavit faktor taj da ce bit gresaka i promasaja..
Ako je korona uzrokivala da jedna corporacija od 16 m ilijardi dolara nije ustanju godisnje upumpat 2-3 m € i da mora da laze i zabaca ustragu kofu ganja stadion(20 m km u rekonstrukciju) o kofu dajemo posrsku direktorici sve ce bit drugacije bla bla pravi amaterizam i ako treba da krenemo ko celik nekjrenemo **** takvog investitora biznismena
-
- Kontakt:
Kakvi 25 milona ??OsmaDolazi je napisao/la: ↑02 jul 2021, 12:07Šta nije ispoštovao sunce vam poljubim skoro 25 miliona maraka za 3 godine uložio u klub. Jeste li vi normalni?bordobijeli je napisao/la: ↑02 jul 2021, 12:01Jasno je da Nam nije ispoštovao al isto tako ova uprava laže navijace da je sve ok, prica o renoviranju stadiona, akademiji, napredku a onda se ispostavi da su ogromni problemi i da nema ni za plata.Pitar6785 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 11:55
Ja mislim da ovo upravo sto si napisao jesi upravu al ovde ljudi u upravinisu krivi. Jer su 99% uslova ispostavali koje je NAM postavio pred njih.
Da je Nam nastavio ulagat u klub2-3m € godisnje jos bar 2-3 godine sigurno bi bi SARAJEVO bilo bh dinamo..
To sto Nam i co nisu ustanju da investiraju 2-3 m €godisnje 5godina to je njihova pogresna procjena.
Takodjer u svaki veci biznis moras stavit faktor taj da ce bit gresaka i promasaja..
Ako je korona uzrokivala da jedna corporacija od 16 m ilijardi dolara nije ustanju godisnje upumpat 2-3 m € i da mora da laze i zabaca ustragu kofu ganja stadion(20 m km u rekonstrukciju) o kofu dajemo posrsku direktorici sve ce bit drugacije bla bla pravi amaterizam i ako treba da krenemo ko celik nekjrenemo **** takvog investitora biznismena
Gdje staa ??
-
- Kontakt:
Svrha je bacanje sto vise negative. Pročitaj mu svaki post i biće ti sve jasno.MortemHz je napisao/la: ↑02 jul 2021, 11:56Ali koja ja svrha ovog posta? Svi smo manje-više pisali ovo jer je stanje u klubu bili dobro ili makar se činilo tako radi 20 utakmica bez poraza i play-offa europa lige. Šta si ti postigao sa tim što citiraš nekoga poput Miljacke koji je među najkorektnijima forumašima, tebi je nešto kao neugodno?Otvoriteoci je napisao/la: ↑02 jul 2021, 11:31Prije 7 mjeseci......Miljacka je napisao/la: ↑15 dec 2020, 01:19Potpuno povjerenje u upravu, igrače, sš i sve ostalo što ima veze sa Sarajevom. Mislim da će ovo biti najopuštenija i najbolja zimska pauza za nas do sada.
Sarajevo je u sigurnim rukama i mi možemo samo da uživamo u svemu što se desilo i što će se dešavati u budućnosti.
Čak bi se preko pauze moglo posvetiti i nekim drugim stvarima, poput porodice, posla, otići opušteno na neki odmor bez misli kako ćemo i šta ćemo.
![]()
Volimo Sarajevo, oči nam se cakle!![]()
Registrovao si se nedavno i mislim da je glupo od tebe što prozivaš ljude koji su jednostavno bili optimistični radi rezultata, svi smo bili.
Da si ovo pisao prije tih 7 mjeseci ne bi riječi rekao ali lako je biti general poslije bitke.
Ja sam prvi stavljao Cmiljanića u prvih 11 jer smo izgubili dva najbolja igrača na pauzi iako sam pisao da nam on nikad ne može biti pojačanje ili zamjena za nekog. Šta misliš jesam li ga stavljao u prvih 11 jer sam smatrao da je on zvijer ili zbog toga što sam ''morao''?
Napisao sam jednom forumašu jučer da nam Velkoski sad dođe k'o Marko Van Basten, misliš da je to radi toga što je on dobar igrač ili nešto drugo?
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Pa kako cemo praviti ako dolazimo onda i ovog jada od lige.Kako cemo imati sponzore u ovom jadu kao sto kazes.samoSA je napisao/la: ↑02 jul 2021, 12:03Kakve veze ima dupla kruna u ovom jadu od lige ako u evropi ne pravis rezultate i tu ide prodaja igraca i dizanje cijene kluba,sponzorstvo itd.Ovdje mozes sto x osvojit duplu krunu neces se pomjerit sa mrtve tacke sto se tice finansijaOtvoriteoci je napisao/la: ↑02 jul 2021, 10:40Pa jel vi stvarno mislite da potencijalni investitori nemaju finansijske izvjestaje iz prethodnih godina ispred sebe i da ne vide i kad smo duple krune osvajali da smo bili u minusu?
Plus uz to da plati nama 10-15 miliona,plus nase nabrane dugove bog zna koliko miliona i sad on da krene u profit ovdje?
Moze nam samo doci teska kriminalcina da nas dodatno opljacka,a ja se tome dugorocno ne mogu radovati.
Uzdati se da ces se svako malo plasirati u grupe evropskog nekog takmicenja je smijesno.
-
- Kontakt:
25 miliona maraka dao na raspolaganje idiotima. Preko 25 miliona. I ja se pitam gdje i šta.bordobijeli je napisao/la: ↑02 jul 2021, 12:08Kakvi 25 milona ??OsmaDolazi je napisao/la: ↑02 jul 2021, 12:07Šta nije ispoštovao sunce vam poljubim skoro 25 miliona maraka za 3 godine uložio u klub. Jeste li vi normalni?bordobijeli je napisao/la: ↑02 jul 2021, 12:01
Jasno je da Nam nije ispoštovao al isto tako ova uprava laže navijace da je sve ok, prica o renoviranju stadiona, akademiji, napredku a onda se ispostavi da su ogromni problemi i da nema ni za plata.
Gdje staa ??
-
- Kontakt:
Da jesu bile moje riječi, ali to tad je bilo povezano sa titulom jer sam bio takvog misljenja da je onaj kadar bio sasvim dovoljan da odbrani 13 bodova prednosti. I dan danas sam misljenja da nije falilo kvalitete, ne u tolikoj mjeri da se tolika prednost izgubi, nego su neke druge stvari bile u pitanju, bojkoti i nezalaganje zbog plata, sad je bar logicno da je to bio problem.Ahmoveliki je napisao/la: ↑02 jul 2021, 03:35Dobro je Ajdo, ko ti je kriv sto nisi ni htio da posumnjas, a ne da povjerujes, sad qurcu sviraj...ajdohordas je napisao/la: ↑01 jul 2021, 23:57Nasa najbolja a ujedno i jedina prilika za izlazak iz sivila ove lige, i ulazak u grupe EL, je bila u vrijeme Ibrakovića i ono vrijeme gostovanja u Gradačcu, po mom misljenju. Tada smo imali euforiju i neku prica, imali smo koliko toliko Tanovo povjerenje.
Tada su se ogromne pare skrhale na Barbarića, Ikandea, Stepanova, Alispahica kasnije i na brazilce. Kralo se i muljalo uveliko i syebali smo sve sto se syebat moglo…
Imam osjecaj da je Tan vec tada shvatio kakva smo gov.na…. A ovo kasnije sto je dolazilo bila je puka slucajnost vecinom, a manjim dijelom neka strategija i plan koji su donosili trofeje.
Mi ako budemo trazili nove investitore, a morat cemo vrlo vjerovatno, mi prije svega moramo gledati ko je fudbalski fanatik. Ni Tan ni Nam to nisu, Tan ne zna pravila fudbala uopste, covjek je biznismen, ne zanima ga rezultat ne zanima ga trofej. On ako upumpa milion, gleda kako ce ispumpat dva… a Nam opet nije toliko finansijski mocan izgleda da upumpa ozbiljnu lovu. Nek nam je Bog na pomoci u narednom periodu… znaci samo nas Bog moze spasit.
PS.. najiritantniji su ovi likovi sto pisu “ja kada sam govorio vi se smijali”…sada su svi govorili, svi su znali, svi su upozoravali ybt,kako smo onda u ovako teskoj situaciji sad pored vas toliko pametnih, diplomiranih pravnika, ekonomista koji ste znali sta nam se sprema ?
Na prste jedne ruke se mogu nabrojati osobe koje su znali kojim tokom ovo ide… ali eto sada svi pametni.
Jedva si cekao da nam se poseres u usta i natrpas nogom,
tvoje rijeci
Sabrooo eto me za vikend, ostajem mjesec![]()
A niko od nas tad nije pricao niti znao ovo sto se desava… jako jako jako mali broj ljudi je znao za ovakav rasplet događaja a sad svi dolaze i pisu “ja kada sam govorio”.
Jesu se mnogi pribojavali da Nam digne ruke ali nismo znali da ce se to zaista i desiti, to je fazon.
Pa tako sto ce nas,nadam se,kupiti neko ko je investitor (Nam to nije) koji ce da ulaze,liga treba isto tako da se podigne na veci nivo.Ne igra ni Osjek grupe pa vrijede 5x vise od nasOtvoriteoci je napisao/la: ↑02 jul 2021, 12:09Pa kako cemo praviti ako dolazimo onda i ovog jada od lige.Kako cemo imati sponzore u ovom jadu kao sto kazes.samoSA je napisao/la: ↑02 jul 2021, 12:03Kakve veze ima dupla kruna u ovom jadu od lige ako u evropi ne pravis rezultate i tu ide prodaja igraca i dizanje cijene kluba,sponzorstvo itd.Ovdje mozes sto x osvojit duplu krunu neces se pomjerit sa mrtve tacke sto se tice finansijaOtvoriteoci je napisao/la: ↑02 jul 2021, 10:40Pa jel vi stvarno mislite da potencijalni investitori nemaju finansijske izvjestaje iz prethodnih godina ispred sebe i da ne vide i kad smo duple krune osvajali da smo bili u minusu?
Uzdati se da ces se svako malo plasirati u grupe evropskog nekog takmicenja je smijesno.
-
- Kontakt:
Ocito da Nam od korone ne ulaze ili skroz malo. Pa ok mogu shvatit kriza je, al sto onda naše budale to ne rekoše javno i nove ciljeve postaviti smanjit budzet. Nego budale ušle u još vece gubitke, skupa ekipa, ulaganja u stadion, strani treneri itd. Stvarno ne kontam praviti planove i ulagati a investitor te napušta,ili su ludi ili genijalci pa znaju nesto vise.
-
- Kontakt:
Evo ti pričao o poslaniku Sulejmanu i mravu.ajdohordas je napisao/la: ↑02 jul 2021, 12:10Da jesu bile moje riječi, ali to tad je bilo povezano sa titulom jer sam bio takvog misljenja da je onaj kadar bio sasvim dovoljan da odbrani 13 bodova prednosti. I dan danas sam misljenja da nije falilo kvalitete, ne u tolikoj mjeri da se tolika prednost izgubi, nego su neke druge stvari bile u pitanju, bojkoti i nezalaganje zbog plata, sad je bar logicno da je to bio problem.Ahmoveliki je napisao/la: ↑02 jul 2021, 03:35Dobro je Ajdo, ko ti je kriv sto nisi ni htio da posumnjas, a ne da povjerujes, sad qurcu sviraj...ajdohordas je napisao/la: ↑01 jul 2021, 23:57Nasa najbolja a ujedno i jedina prilika za izlazak iz sivila ove lige, i ulazak u grupe EL, je bila u vrijeme Ibrakovića i ono vrijeme gostovanja u Gradačcu, po mom misljenju. Tada smo imali euforiju i neku prica, imali smo koliko toliko Tanovo povjerenje.
Tada su se ogromne pare skrhale na Barbarića, Ikandea, Stepanova, Alispahica kasnije i na brazilce. Kralo se i muljalo uveliko i syebali smo sve sto se syebat moglo…
Imam osjecaj da je Tan vec tada shvatio kakva smo gov.na…. A ovo kasnije sto je dolazilo bila je puka slucajnost vecinom, a manjim dijelom neka strategija i plan koji su donosili trofeje.
Mi ako budemo trazili nove investitore, a morat cemo vrlo vjerovatno, mi prije svega moramo gledati ko je fudbalski fanatik. Ni Tan ni Nam to nisu, Tan ne zna pravila fudbala uopste, covjek je biznismen, ne zanima ga rezultat ne zanima ga trofej. On ako upumpa milion, gleda kako ce ispumpat dva… a Nam opet nije toliko finansijski mocan izgleda da upumpa ozbiljnu lovu. Nek nam je Bog na pomoci u narednom periodu… znaci samo nas Bog moze spasit.
PS.. najiritantniji su ovi likovi sto pisu “ja kada sam govorio vi se smijali”…sada su svi govorili, svi su znali, svi su upozoravali ybt,kako smo onda u ovako teskoj situaciji sad pored vas toliko pametnih, diplomiranih pravnika, ekonomista koji ste znali sta nam se sprema ?
Na prste jedne ruke se mogu nabrojati osobe koje su znali kojim tokom ovo ide… ali eto sada svi pametni.
Jedva si cekao da nam se poseres u usta i natrpas nogom,
tvoje rijeci
Sabrooo eto me za vikend, ostajem mjesec![]()
A niko od nas tad nije pricao niti znao ovo sto se desava… jako jako jako mali broj ljudi je znao za ovakav rasplet događaja a sad svi dolaze i pisu “ja kada sam govorio”.
Jesu se mnogi pribojavali da Nam digne ruke ali nismo znali da ce se to zaista i desiti, to je fazon.
Sulejmanu se desio jedan zanimljiv događaj s mravom. Jedanput je išao sa svojom velikom vojskom sastavljenom od njegovih vojnika ljudi, džinna i ptica, pa je stigao do jednog mjesta u kojem su bili mravi. Vidio je kako jedan mrav gleda prema njemu iz daleka i osjeća njegov dolazak, pa se pobojao da neko od njegove braće mrava ne strada pod nogama vojnika. Mrav na svom jeziku reče ostalim mravima O mravi, uđite u svoje kuće da vas, ne znajući, svojim nogama ne bi zgazio Sulejman i njegova vojska!”
U ovoj se prici mi, kao navijaci, možemo naći, samo suprotno. Ovde je mrav prvo ponudio rješenje problema pa onda ukazao na problem. Vecina nas samo iznosimo probleme, a niko nije predložio rješenje. Samo iznosino problem za problemom i ubijamo i ovo malo nekog optimizma.
Daj da probamo naći neko rijesenje, ako se smatramo toliko jakim da možemo nešto uraditi sa foruma.
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 02 jul 2021, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
Pa sigurno je da znaju nesto vise jer vec duze se rade pregovori sa drugim investitorima,medjutim ako ostane ova klapa sa Sabrinom isto ce se sve desavati preslikano kao do sad.bordobijeli je napisao/la: ↑02 jul 2021, 12:17Ocito da Nam od korone ne ulaze ili skroz malo. Pa ok mogu shvatit kriza je, al sto onda naše budale to ne rekoše javno i nove ciljeve postaviti smanjit budzet. Nego budale ušle u još vece gubitke, skupa ekipa, ulaganja u stadion, strani treneri itd. Stvarno ne kontam praviti planove i ulagati a investitor te napušta,ili su ludi ili genijalci pa znaju nesto vise.
Sad ce i Cioffi da digne sidro. Stay tuned...
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Nam prestao davati od kad vec,a dosao Mesanovic sa tolikom platom? Ko je odobrio?
Pa nadali ste da ce dati Nam u 4, 5 mjesecu, al' zatvorio pipu.Sanchez1987 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 12:26Nam prestao davati od kad vec,a dosao Mesanovic sa tolikom platom? Ko je odobrio?
Ma cim je zatvorio još u 8 mjesecu tako nešto prosle godine bilo je i budali jasno u kojem pravcu ide
-
- Kontakt:
Najveci Bosnjin strah je negativna prica,jer to dovodi do apokalipse.obrijanopile je napisao/la: ↑02 jul 2021, 12:09Svrha je bacanje sto vise negative. Pročitaj mu svaki post i biće ti sve jasno.MortemHz je napisao/la: ↑02 jul 2021, 11:56Ali koja ja svrha ovog posta? Svi smo manje-više pisali ovo jer je stanje u klubu bili dobro ili makar se činilo tako radi 20 utakmica bez poraza i play-offa europa lige. Šta si ti postigao sa tim što citiraš nekoga poput Miljacke koji je među najkorektnijima forumašima, tebi je nešto kao neugodno?
Registrovao si se nedavno i mislim da je glupo od tebe što prozivaš ljude koji su jednostavno bili optimistični radi rezultata, svi smo bili.
Da si ovo pisao prije tih 7 mjeseci ne bi riječi rekao ali lako je biti general poslije bitke.
Ja sam prvi stavljao Cmiljanića u prvih 11 jer smo izgubili dva najbolja igrača na pauzi iako sam pisao da nam on nikad ne može biti pojačanje ili zamjena za nekog. Šta misliš jesam li ga stavljao u prvih 11 jer sam smatrao da je on zvijer ili zbog toga što sam ''morao''?
Napisao sam jednom forumašu jučer da nam Velkoski sad dođe k'o Marko Van Basten, misliš da je to radi toga što je on dobar igrač ili nešto drugo?
Pod kakvom je atmosferom Mamic radio,pa jel ga to sprijecilo da biljezi strasne rezultate.
Kod nas samo suti,ne kritikuj,jer nam se moze neko pokolebat od lose atmosfere,duse nase drage :/
- AngelDiMaria
- Kontakt:
nemoj cioffi samo da ode, osta akademija na ledzendama koje puse tokom treninga
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Bilo je rjesenja ali nisi mogao tad nista ni sabrini ni hadzicu ni vinku, sad se vidi da su trebali neke stvari ranije srediti i ranije otjerati pojedine...
Kad bude saopsten nacin kako se tacno moze ovo zavrsiti volio bih da nas petorica, desetorica otkupimo klub ako ovi vec nisu nasli narednog levata kojeg ce musti par godina i tako u krug...
Kad bude saopsten nacin kako se tacno moze ovo zavrsiti volio bih da nas petorica, desetorica otkupimo klub ako ovi vec nisu nasli narednog levata kojeg ce musti par godina i tako u krug...
-
- Kontakt:
Porediš Mamica s kim? Covijek je svoju lovu ugurao i ima srce za sve, a ovi sto nas vode rade sa tuđim parama.Otvoriteoci je napisao/la: ↑02 jul 2021, 12:36Najveci Bosnjin strah je negativna prica,jer to dovodi do apokalipse.obrijanopile je napisao/la: ↑02 jul 2021, 12:09Svrha je bacanje sto vise negative. Pročitaj mu svaki post i biće ti sve jasno.MortemHz je napisao/la: ↑02 jul 2021, 11:56
Ali koja ja svrha ovog posta? Svi smo manje-više pisali ovo jer je stanje u klubu bili dobro ili makar se činilo tako radi 20 utakmica bez poraza i play-offa europa lige. Šta si ti postigao sa tim što citiraš nekoga poput Miljacke koji je među najkorektnijima forumašima, tebi je nešto kao neugodno?
Pod kakvom je atmosferom Mamic radio,pa jel ga to sprijecilo da biljezi strasne rezultate.
Kod nas samo suti,ne kritikuj,jer nam se moze neko pokolebat od lose atmosfere,duse nase drage :/
Ja nisam protiv kritike, cak sta vise. Pročitaj moje postove i biće ti jasno.
Tvoji postovi nisu kritika vec dodavanje ulja na vatru. Sto te, bar kod mene, svrstava u zlonamjerne forumase. Dosta ovde ljudi iznosi kritike, koje su opravdane ali ti nisi medju njima. Zbog toga mislim da nisi ni navijac FK Sarajeva.
Evo i oni tebe selame!
100 posto si upravu.obrijanopile je napisao/la: ↑02 jul 2021, 09:55Ja ne vidim tvoju potrebu za dokazivanjem. Super, napisao si i tačna informacija. Ti sad jos njima hoces da dokažeš. Kome? Imaš mali milion njih, koji jedva čekaju da napisu lošu informaciju. Imas onih koji možda znaju za to, a ismijavaju te jer imaju neki mali interes u klubu. Mi smo u toliko lošoj situaciji da je, vjeruj mi, upitno da ćemo moći nastaviti ligu. Je li sad treba i na tome likovati. Ovde su se podijelili za Husrefove i Sabrinine.mma_hz je napisao/la: ↑02 jul 2021, 09:20Nije u tome poenta oko,ne moras biti ironican...samo ne treba ljude ismijavati bez potrebe ,a nisi upravu..obrijanopile je napisao/la: ↑02 jul 2021, 09:12
Bravo majstore! Da je i meni da imam nekoga ko nesto zna, pa da i ja ovako kao ti napišem. Jos jednom, čestitam
nesto slicno ovome sto ti sada radis.
Malo je onih koji su realni i gledaju interes kluba.
Iskreno se nadam da se Husref(Runda i FGR) nikada više neće vratiti u klub, a isto se nadam da ce Sabrina i jedan dio uprave veoma brzo biti bivši.
Ja volim Sarajevo!!! Svako onaj ko voli klub i radi u njegovom interesu imaće moju podrsku. Ovo što vi objavljujete to je trebao klub da radi, i pokazuje da smo mi stvarno mahalasko društvo.
Danas je, ako Bog da, prezentacija dresova imat ce i novinari priliku da postave prava pitanja. Naravno ako im bude dozvoljeno.
Obradovalo me malo ovo sto je netko napisao da je se i Tan uključio u pronalasku novog investitora.
Svi ovi koji neće da prihvate smanjenje plate i hoće da idu, neka idu I nije mi zao. Jedino bi mi bilo zao da ode ovaj Talijan iz Akademije. Jer se tačno vidi da covijek zna da radi posao.
Jadno I zalosno je koliko se utrkuju da iznesu sto losijih i grozniji stvari iz kluba. Prosto likuju kao da smo titulu uzeli.
Mozda je bolno ovo reci, ali mi ako zavrsimo ko Celik, mi se gasimo , jer Sarajevo nema navijace koji ce stati uz klub podrzati isti , u bilo kom segmentu.
Mi smo frustrirani, bolesno ljubomorni, i hranimo se negativom ,mrzimo sve zivo, nemamo ideale, ljubav ni prema cemu, osim sami prema sebi.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, Evander, Jadnimi, Mahalac7, MostarskiSin, nedimmmm1337, Proximic, USB i 77 gostiju.