Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hahahhaaha a sta znaci nezadovoljni odnosom saveza prema njima? Sta je problem? Ne igra savez kako oni hoce, a navikli da igra..
-
- Kontakt:
Al kakve pickice iz sirokog i zrinjskog, kilometarska saopstenja pisali i kmecali, pricali o borbi za regularnost lige a sad se nisu udruzili s ovih 5 klubova hahahaha sve je to isto, go' lopov
Dodaj im Mladost, Ćelik i Đerzelez ljudi mogu komotno ligu formirat. Podrška s moje strane u glede ovog bojkota u svakom slučaju. Isto tako još veća podrška Zrinjskom, Širokom i Posušju jer ne sudjeluju u ovim pizdarijama. 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Pa vidi se iz aviona da su državnu politiku prenijeli u savez i klubove. Možda bi oni i bojkotovali, ali im HDZ opali klempu i kaže "sjedi gdje i sjediš".Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑13 jul 2021, 10:19Al kakve pickice iz sirokog i zrinjskog, kilometarska saopstenja pisali i kmecali, pricali o borbi za regularnost lige a sad se nisu udruzili s ovih 5 klubova hahahaha sve je to isto, go' lopov
-
- Kontakt:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Nema mjesta nervozi, samo sam se jako uzbudio, mlatnuli smo exyu velikana jučer pa visoko letimo
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Nije to nervoza nego strah

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Ovi HDZ klubovi ne smiju pisnuti zbog poglavice. Da ih kradu ne znam koliko, da rade bilo sta, oni ce sutiti zbog politicke sprege HDZ - SNSD.
Dokaz da su prije svega politicki projekti, pa tek onda sportski klubovi.
Priske sezone se nije ocekivali bas onakva brutalnost sa sudijama, delegiranjima i sl. Ove sezone se u startu treba pruziti otpor, jer bi mogla biti jos brutalniji od prosle.
Cudi me da je Tuzla City usla u ovu pricu. Asmir intimus sa Vicom. Oni mi djeluju tu ko krtica, koja bi mogla za licni interes sjediti na dvije stolice.
Priske sezone se nije ocekivali bas onakva brutalnost sa sudijama, delegiranjima i sl. Ove sezone se u startu treba pruziti otpor, jer bi mogla biti jos brutalniji od prosle.
Cudi me da je Tuzla City usla u ovu pricu. Asmir intimus sa Vicom. Oni mi djeluju tu ko krtica, koja bi mogla za licni interes sjediti na dvije stolice.
- FKS -
Grijesis za Azmira.Hajdeee je napisao/la: ↑13 jul 2021, 10:51Ovi HDZ klubovi ne smiju pisnuti zbog poglavice. Da ih kradu ne znam koliko, da rade bilo sta, oni ce sutiti zbog politicke sprege HDZ - SNSD.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Vidjet cemo. Uvjeren sam da ne grijesim.Pantelija je napisao/la: ↑13 jul 2021, 10:53Grijesis za Azmira.Hajdeee je napisao/la: ↑13 jul 2021, 10:51Ovi HDZ klubovi ne smiju pisnuti zbog poglavice. Da ih kradu ne znam koliko, da rade bilo sta, oni ce sutiti zbog politicke sprege HDZ - SNSD.
- FKS -
Kao da ce ovo nesto promjeniti vec sutra ce se zaboraviti a prvo kolo nove sezone neki cirkus u reziji sudija.
Mjau !
Azmir i Vico nisu u dobrim odnosima, ta prica dolazi iz izdajnicke sarajevske kuhinje.
Sarajlije kao i uvijek prodaju obraz za marku pa onda pokusavaju ocrniti druge.
U svom dvoristu imate cetnika Pilava koji radi za srpske interese.
Sarajlije kao i uvijek prodaju obraz za marku pa onda pokusavaju ocrniti druge.
U svom dvoristu imate cetnika Pilava koji radi za srpske interese.
Sto se nije oglasio posle one kradje u Banjaluci. Ofsajd bio na metar, riječ nije rekao.Pantelija je napisao/la: ↑13 jul 2021, 10:53Grijesis za Azmira.Hajdeee je napisao/la: ↑13 jul 2021, 10:51Ovi HDZ klubovi ne smiju pisnuti zbog poglavice. Da ih kradu ne znam koliko, da rade bilo sta, oni ce sutiti zbog politicke sprege HDZ - SNSD.
Da je bilo na Koševu ili Grbavici prijetio bih istupanjem iz lige.
Zašto bi se namještala utakmica u Gračanici kada su ljudi te godine superiorno pregazili ligu sa 24 pobjede i tri postignuta gola u prosjeku po utakmici. Isto kao da si napisao Crvena Zvezda namjestila tri boda u Surduliciavenija je napisao/la: ↑13 jul 2021, 00:06Nema ga cistog da bi se ovako ponasao i najavljivao reforme a prije 2 godine ismijavali zdrav razum u nastimanoj utakmici u Gračanici protiv Bratstva.*p!p!t@* je napisao/la: ↑12 jul 2021, 23:49Ono što u normalnom svijetu prođe sa aplauzom kod nas se dočeka na nož, iako je u pitanju stvar zdravog razuma. E zbog toga mentaliteta će nam uvijek drugi biti kriv, a nikada mi sami. Zbog toga prvobitno yebem mater Begiću, i Pilavu i onome mazlumu što ih sve brani ne sjećam mu se prezimena, pa tek onda Vici i njegovim pušiqurcima... Sjeme vam se zatrlo...
Kad je trebalo sa Helicem nacelnikom zavrsiti utakmicu onda je bilo ok, a sada bi trebalo malo postenja.
Taj isti Hasic je obicno **** kao i Vico. Obojica bi bili u KPZ da smo uredjena zemlja.
I dodju tenderasi SDA hocemo postenje. Eno ti ga u Gračanici.
Dosla Seka na celo KCUS i Hasic Nikola Tesla postade hhaha
https://zurnal.info/novost/22699/756-mi ... ina-hasica
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pametno to odradio. Presutio jednu utakmicu, da ga Vico ne bi krao na sljedecih 15, kao Veleza. A sad drugo je sto Sarajevo i Zeljo u savezu nikad nisu bili toliko jaki, pa da diriguju prvenstvo.amypitar je napisao/la: ↑13 jul 2021, 11:14Sto se nije oglasio posle one kradje u Banjaluci. Ofsajd bio na metar, riječ nije rekao.Pantelija je napisao/la: ↑13 jul 2021, 10:53Grijesis za Azmira.Hajdeee je napisao/la: ↑13 jul 2021, 10:51Ovi HDZ klubovi ne smiju pisnuti zbog poglavice. Da ih kradu ne znam koliko, da rade bilo sta, oni ce sutiti zbog politicke sprege HDZ - SNSD.
Da je bilo na Koševu ili Grbavici prijetio bih istupanjem iz lige.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Vidio sam ti za onojubitubi je napisao/la: ↑13 jul 2021, 10:04Svaka cast.ako moze samo da doticni istupe iz lige.manje klubova bi doprinijelo povecanju kvaliteta.u svakom slucaju svaka cast jos jednom!neka bojkot krene od ovog vikenda.nek ne izadju na teren jer nema smisla igrati u ovoj bari kriminala...Zukanovic je napisao/la: ↑13 jul 2021, 10:01
Kao pred početak svake sezone, tako je i juče održana video konferencija, ali bez predstavnika pet klubova.
Naime, kako SportSport.ba nezvanično saznaje video konferenciju je bojkotovalo pet klubova i to Velež, Tuzla City, Sarajevo, Željezničar i Sloboda.
Svaka Cast![]()
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Zeljo mora biti na strani Vice ako zeli ostati u ligi. Jucerasnji potez je sve samo ne pametan, bojim se da ce se Vico naljutiti na Zelju.
svaka cast ovim klubovima--pozdrav iz Mladosti DK..borite se protiv ovih idiota iz saveza..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bordo10, Jugovina, supervizor i 14 gostiju.