Nista,realno
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pidru su poslije povrede trebali poslati na posudbu pa ako trrba i kod drugoligasa dok momak ne vrati prvensveno psihu pa onda formu.
Gurnuli su ga ovdje u vatru i momak je izgorio
Gurnuli su ga ovdje u vatru i momak je izgorio
Svakako podrška.Pitar6785 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 04:50Ja neznam kakoje moguce da se ovako pljuje igrac, koji je prvo iz nase akademija igra za sitne pare, prije povrede je vise obecavao i od kove u djokanovica nazalost povreda ga je unazadila. Povrijedio se u nasem dresu, nije igrac koji se izvlacio i koji nije kalkuliso.
Dosta ima i do losih priprema, dosta ima sto svi lose igraju slabo se krecu bez lopte itd.
Niko nista ne govori za Ahmetovica koji lagano od 7 godina ugovora odigrao je 2.5 godine a godisnja plata ahmetovica veca od 5 godina pidre, tako i krsti hebibovicu susicu.
Lahko je pljuvat apsulutno podrska pidri
Mi smo rođeni pljuvaci, nekog poniziti, omalozavati ,palamuditi, tu smo profesionalci. Ali kad se treba uclaniti dati neki dinar , tad nas nema nigdje.
-
- Kontakt:
Eto vratila se i publika. Vidjeli smo da mozemo dobro igrati ali i lose bez publike. Znaci nije to neki presudni faktor.
Valjda nece svi nakon prve bakljade okriviti sjever da je rak rana kluba i da zato propadamo kao sto je bio slucaj prije korone. Otisli smo u minus i kasne plate igracima i bez sjevera.
Razumijem da smo zbog evrope pomjerili utakmicu za ponedjeljak ali nadam se da ce praksa biti da igramo subotom i pogotovo nedjeljom jer vecini je lakse stici na utakmicu neradnim danom. Ja licno imam sto problema da dodjem na utakmicu kad se ne igra nedjeljom ali uglavnom opet dodjem. Vjerujem da ima puno raje koja slicno razmislja
Valjda nece svi nakon prve bakljade okriviti sjever da je rak rana kluba i da zato propadamo kao sto je bio slucaj prije korone. Otisli smo u minus i kasne plate igracima i bez sjevera.
Razumijem da smo zbog evrope pomjerili utakmicu za ponedjeljak ali nadam se da ce praksa biti da igramo subotom i pogotovo nedjeljom jer vecini je lakse stici na utakmicu neradnim danom. Ja licno imam sto problema da dodjem na utakmicu kad se ne igra nedjeljom ali uglavnom opet dodjem. Vjerujem da ima puno raje koja slicno razmislja
Ima Oliver Mlakar, nije nogometaš.NisamInSajder je napisao/la: ↑18 jul 2021, 00:51Nije to taj Mlakar. U Hajduka je Jan, spic. Ovo je Tilen, lijevi bek, u Seredu igrao proslu sezonu sa Kanuricem, sve ostali klubovi u Sloveniji. Solidan igrac. Za lijevog beka imas opciju i Petra Mamica.
Ali, dzaba kad su stranci. Nema planskog dovodjenja, barem do sad nije bilo. Od Lazica je bilo boljih igraca sa nasim drzavljanstvom.
Ima jos jedan Mlakar, Matic, izgleda da je svaki drugi Mlakar nogometas

-
- Kontakt:
Mora se nesto mjenjati u organizaciji kluba. Treba nam restart uprave i investitora, ovo trenutno je velika negativa. Treba nam pozitivni vibracija, novi ljudi, novog elana, jednostavno previse loši stvari su uradili puno negativni strelica okrenuli na klub.
Upravo to,i ja sam govorio o tome.Dok su god ovi i dalje na celu mi cemo se samo vrtiti u krug.bordobijeli je napisao/la: ↑18 jul 2021, 08:51Mora se nesto mjenjati u organizaciji kluba. Treba nam restart uprave i investitora, ovo trenutno je velika negativa. Treba nam pozitivni vibracija, novi ljudi, novog elana, jednostavno previse loši stvari su uradili puno negativni strelica okrenuli na klub.
Nama treba restart od Akademije pa gore.Sa dolaskom Tana akademija je trebala biti prioritet a oni su to uspjeli srozat kao i sve ostalo
Ja ne znam kako je moguće da frajer svaku loptu yebenu nazad vraća. Ali svaku dođavolju umjesto bacaj u kazneni on nazad vraća, pa poludio sam gledajući ga.amypitar je napisao/la: ↑18 jul 2021, 08:18Svakako podrška.Pitar6785 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 04:50Ja neznam kakoje moguce da se ovako pljuje igrac, koji je prvo iz nase akademija igra za sitne pare, prije povrede je vise obecavao i od kove u djokanovica nazalost povreda ga je unazadila. Povrijedio se u nasem dresu, nije igrac koji se izvlacio i koji nije kalkuliso.
Dosta ima i do losih priprema, dosta ima sto svi lose igraju slabo se krecu bez lopte itd.
Niko nista ne govori za Ahmetovica koji lagano od 7 godina ugovora odigrao je 2.5 godine a godisnja plata ahmetovica veca od 5 godina pidre, tako i krsti hebibovicu susicu.
Lahko je pljuvat apsulutno podrska pidri
Mi smo rođeni pljuvaci, nekog poniziti, omalozavati ,palamuditi, tu smo profesionalci. Ali kad se treba uclaniti dati neki dinar , tad nas nema nigdje.
Da ništa korisno ne zna uraditi prosto nemoguće
-
- Kontakt:
Ma bit ce nas standardni 2-3 milje bolesnika,kao i prije korone.Svaku utakmicu vidim skoro ista raja dolazi
Vjerovarno ce malo povecati brojku to sto su ukinuli testiranje ovo
Samo nez hoce li pustiti onoliki broj kao protiv Milsamija ili je za ligu drugacije?Nece valjda 500 po tribini??
Vidim da je Slobodi i Velezu dopusteno samo 500 po tribini,nez jel za Kanton Sarajevo nesto drugacije
Ako nije to 500 po tribini onda protiv Tuzle ocekujem 3-4 hiljade
Termin utakmice isto je.be ,trebali su u 8 ili 9 stavit
Gdje ces u 6 a radni dan jbt
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Očekujem konkretna djela od današnjeg sastanka.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Umorile se balerine pa odgodile. Ne pamtim da smo ikad imali goru ekipu.Tatamata1946 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 08:23Eto vratila se i publika. Vidjeli smo da mozemo dobro igrati ali i lose bez publike. Znaci nije to neki presudni faktor.
ISTINA ZA VEDRANA!
Bodul novo pojacanje.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Poslije Dražena Bagarića, Sarajevo je dovelo još jedno pojačanje u napadu, a sa bordo klubom ugovor je potpisao Darko Bodul, saznaje S.C.sp.or.t.ba.
Op, da nećemo Bagarića gledat na krilu a ovog u napadu?
Op, da nećemo Bagarića gledat na krilu a ovog u napadu?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- BordoSarajevo
- Kontakt:
I meni su napiso prije par dana za njega.

FK Sarajevo
Valjda ne bude protivnicko

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:38I meni su napiso prije par dana za njega.
![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nije valjda zbog njega bijeli dim?

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, boki86, budzak, Google [Bot], miguelramos, N3R3D, NeSamSafetee, TETRAPAK, vedinjo98 i 83 gosta.