Pa i nismo igrali sa dva spica dugo godina. Mozda i pokusava da ustima taj neki 3-5-2 sistem, iako po nekom mom rezonovanju u toj postavci treba jedan pokretljiviji i brzi spic. Nadam se da je Bagaric takav obzirom da je znao igrati na krilu.miky_hz je napisao/la: ↑18 jul 2021, 11:57Realno,ja kao neko ko cesto obraca paznju na tu visinu u fudbalu nekako tesko mogu provariti krilo od 1.93. Nekako ce mi biti logicnije da cemo igrati sa 2 spica gore. Iskreno ponadao sam se dolaskom Sablic da cemo promjeniti to kako je najavljivano da preferira druge formacije.Nadam se i da hoce sad kad je dobio igrace da cemo promjeniti ovi formaciju koju igramo od 46' .
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
ovaj padobranac igrao u 14 različitih liga + evrope + mlade selekcije. Mene samo zanima može li sa ekipom pokrenuti visoki presing jer ona sramota protiv milsamija kad izađemo samo trojica, a ostali ne mogu da dišu, je tuga za oči. Svakako mislim da je za našu ligu Giroud, sretno
NEMA NAZAD
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nirton je napisao/la: ↑18 jul 2021, 12:38Next please?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jul 2021, 12:32https://fksarajevo.ba/vijesti/darko-bod ... ajevo/6142![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ako nije Burić nula si.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jul 2021, 12:40Nirton je napisao/la: ↑18 jul 2021, 12:38Next please?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jul 2021, 12:32https://fksarajevo.ba/vijesti/darko-bod ... ajevo/6142![]()
![]()
![]()
![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Promijenio jeste dosta ekipa, ali i ima 50+ nastupa u danskoj,austriji,bjelorusiji i rusiji koje su jace lige od nase. I Merso je dosao u slicnim godinama ko i on, neka bude ko on i svi zadovoljniholyman je napisao/la: ↑18 jul 2021, 12:39ovaj padobranac igrao u 14 različitih liga + evrope + mlade selekcije. Mene samo zanima može li sa ekipom pokrenuti visoki presing jer ona sramota protiv milsamija kad izađemo samo trojica, a ostali ne mogu da dišu, je tuga za oči. Svakako mislim da je za našu ligu Giroud, sretno

ma nema šta dobar je, neka bude približno mersi naredne 2 godine svi bi bili presretnikeli je napisao/la: ↑18 jul 2021, 12:42Promijenio jeste dosta ekipa, ali i ima 50+ nastupa u danskoj,austriji,bjelorusiji i rusiji koje su jace lige od nase. I Merso je dosao u slicnim godinama ko i on, neka bude ko on i svi zadovoljniholyman je napisao/la: ↑18 jul 2021, 12:39ovaj padobranac igrao u 14 različitih liga + evrope + mlade selekcije. Mene samo zanima može li sa ekipom pokrenuti visoki presing jer ona sramota protiv milsamija kad izađemo samo trojica, a ostali ne mogu da dišu, je tuga za oči. Svakako mislim da je za našu ligu Giroud, sretno![]()
Moram napomenuti da je ovo samo jedan od 500 dokaza da su dijabole iz uprave izgubile kompas. Strategija i plan su kaoguranje mladih i samoodrživost, htjeli spojiti užasne akademce sa još gorim starkeljama i odmah su vidjeli da od toga nema ništa i da to nije lahko kako su mislili. Nakon podmlađivanja ekipe, dovedosmo lazića, bagarića i ovog sad. Pare bajo moj, samo pare daju rezultat, kakvi akademci kakvo podmlađivanje
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 18 jul 2021, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
Hajde gospodine pogodi nešto.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jul 2021, 12:40Nirton je napisao/la: ↑18 jul 2021, 12:38Next please?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jul 2021, 12:32https://fksarajevo.ba/vijesti/darko-bod ... ajevo/6142![]()
![]()
![]()
![]()
Šalim se po tvojoj reakciji vidim da je u pitanju neki dobar igrač.
- ElCartel11
- Kontakt:
Svidjaju mi se ovi ugovori 1+1.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dobro dosao Darko.
Bodul moze igrati i iza spica, u posljednje vrijeme je to najvise i igrao. To sto Darko nema video na YouTubeu potvrdjiva samo da mu ne treba video na toj platformi da se proda. Dobro pojacanje, otvara nam se mnogo prostora sa Bodulom i Bagaricem. I osim njih dvojice imamo mnogo polivalentnih igraca sto otvara prostor za promjenu formacije, sto Sablicu ide najbolje.
Bodul moze igrati i iza spica, u posljednje vrijeme je to najvise i igrao. To sto Darko nema video na YouTubeu potvrdjiva samo da mu ne treba video na toj platformi da se proda. Dobro pojacanje, otvara nam se mnogo prostora sa Bodulom i Bagaricem. I osim njih dvojice imamo mnogo polivalentnih igraca sto otvara prostor za promjenu formacije, sto Sablicu ide najbolje.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- SarajevoForza
- Kontakt:
Zar nije i Crepulja bio +1 pa nije pristao na naše uvjete i otišao besplatno.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- ElCartel11
- Kontakt:
Kod Crepulje je bila priča, da se je zakacio sa Husrefom.SarajevoForza je napisao/la: ↑18 jul 2021, 12:49Zar nije i Crepulja bio +1 pa nije pristao na naše uvjete i otišao besplatno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Haman se stvari pokreću sa mrtve tačke.
Ovaj Bodul mi djeluje kao neko ko će opravdati pojačanje i da će bit ubica u napadu, prezadovoljan sma njegovim dovođenjem.
Hajmo dalje, nama treba još igrača.
Ovaj Bodul mi djeluje kao neko ko će opravdati pojačanje i da će bit ubica u napadu, prezadovoljan sma njegovim dovođenjem.
Hajmo dalje, nama treba još igrača.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SarajevoForza
- Kontakt:
Šteta, ekstra igrač bio, ne znam što ga sad nismo kontaktirali dok se Astra raspada.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 12:52Kod Crepulje je bila priča, da se je zakacio sa Husrefom.SarajevoForza je napisao/la: ↑18 jul 2021, 12:49Zar nije i Crepulja bio +1 pa nije pristao na naše uvjete i otišao besplatno.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Crepulju nisu produzili Hadzic i Husref. On je bio voljan ostati jos godinu.SarajevoForza je napisao/la: ↑18 jul 2021, 12:49Zar nije i Crepulja bio +1 pa nije pristao na naše uvjete i otišao besplatno.
- FKS -
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Naravno. Ali, polako, ne treba se zalijetati, medjutim ovim ritmom ako nastavimo, i ako se dovede ono sto su planirali, bgm bit cemo pakleni
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Potpisao za Rapid prije par sedmica.SarajevoForza je napisao/la: ↑18 jul 2021, 12:54Šteta, ekstra igrač bio, ne znam što ga sad nismo kontaktirali dok se Astra raspada.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 12:52Kod Crepulje je bila priča, da se je zakacio sa Husrefom.SarajevoForza je napisao/la: ↑18 jul 2021, 12:49
Zar nije i Crepulja bio +1 pa nije pristao na naše uvjete i otišao besplatno.
1+1, ali ne znamo u ciju korist. Cesto igrac bude taj koji odlucuje da li ce produziti ili ne. Ako neko prati NBA, slicno kao team option i player option. Crepulja je imao ovu drugu opciju.SarajevoForza je napisao/la: ↑18 jul 2021, 12:49Zar nije i Crepulja bio +1 pa nije pristao na naše uvjete i otišao besplatno.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Ovo sto ima da se pogleda, izgleda da Bodul ima(o) finu tehniku i sut, nek je i njemu i nama sa srecom
Sve mi znamo.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ima li kakvih bekova. Lijevi recimo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jul 2021, 12:58Naravno. Ali, polako, ne treba se zalijetati, medjutim ovim ritmom ako nastavimo, i ako se dovede ono sto su planirali, bgm bit cemo pakleni
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: admir1946, amypitar, Arhitekt, Arnelv52, Bing [Bot], Confiance, Dave, feniksptica, Galantni, galia95, hz35, itatabisine, J1897, Jadnimi, jurisicduska, Kaunas, Kobayashi, Lecler, LegendKiller, Mocvara1991, Posejdon, r3m1, Rajvosa4ever, ronaldo99, Serha, Shategabri, strahmeipomisliti, USB, zagorski i 216 gostiju.