Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22
#nekatraje
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Pito Cvijanovića da ga dira dole, ovaj odbio, pa mu se nije svidjelo.
Glory Glory Man United
- OldFashioned
- Kontakt:
KANTURINO!!!!!!!!
Vettel5 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 11:21Joj likova Bože sačuvaj. Digli se ko da su osvojili nešto. Okej sa finansijskog aspekta jeste uspjeh veliki. Ali rezultatski je to samo jedna obična pobjeda ako ne izbacite AEK. A sumnjam da će se to desiti. Zašto sam švabo i zašto odmah prozivke i uvrede? Ja nikoga nisam uvrijedio. Napišem što mislim i to ti je. Svako ima pravo da se raduje, čemu i kome god hoće. Ja se na vašem mjestu ne bih radovao jer slijedi prizemljenje. Onda će biti igrači lopovi prevaranti, ne trude se dovoljno, ovaj lopata onaj krampa, Dudić ubleha. I tako dalje. Tipično naški što bi se reklo. I nisam nigdje napisao da mrzim Velež, nemam nikakva osjećanja prema njima. Ali im svejedno želim sreću jer ne može neki grčki tim nama iz BiH biti draži od našeg kluba bez obzira iz kojeg je ko grada i za koga navija. Tako bar razumne osobe trebaju misliti. A vi uvrede ostavite za sebe. Ne blatite grad i klub svojim prostačkim navijačkim pristupom. Svako dobro.
Vettel5 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 10:58Care ne zanima me mali klub kao što je Velež najiskrenije. Samo sam realan po pitanju naših klubova. To nije nikakva ljubomora ili zavist, ništa Velež još nije ostvario, ako prođu AEK i Elfsborg moći će se o nekom uspjehu pričati. Ali naravno da je to navijačima klubova na bh.sceni veliki uspjeh jer na bolje nisu ni navikli. Šteta što će se ova euforija raspasti kad AEK uvali tricu u Atini.
Vettel5 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 02:35Sami ste sebe iznenadili. No, to se neće ponoviti u Grčkoj. Tamo će AEK pokazati ko je i šta je. Velež će se usrati do 30' minute, očekujem opsadu njihovog gola i barem dvije lopte u mreži. Tada ćete svi ovdje pisati kako su vam fudbaleri lopovi, kako se ne trude i šta sve ne. Fino je slaviti ali u mjerama. Nije ni čudo što nam nijedan klub nema zapažen rezultat u Evropi kada se radujemo ovako malim stvarima. 50% posla nije odrađeno, a već se planira doček nakon Grčke zar ne?
Vettel5 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 00:13Ne razumijem iskreno zašto bih ja ili neko drugi trebao biti zavidan na pobjedi u kvalifikacijama konferencijske lige? Daleko je to još od nekog velikog uspjeha, AEK pa Elfsborg. Tek tada bi se moglo slaviti. Ne podržavam apsolutno niti jedan klub iz naše države, samo kažem da smo mala nacija u nogometu baš jer slavimo ovakve rezultate.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
U sred Sarajeva trube ljudi njih brinu neki trollerski komentari poput mog koji je ocito pesimistican s razlogom jer znam historiju prvo mog kluba drugo klubova u evropi iz ove države.f0rest1946 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 00:24beka23 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 00:11Pojedinci iz vaseg tabora pisu bas one najljigavije, hinjske komentare koje vjerovatno ne bi pisali ni da je Siroki prosao. Fkt ne kontam. Cak su i Zrinjevci u vecini gospoda ispali ili ne pisu nikakof0rest1946 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:57
Ma ovaj sky9 navija za Slobodu.
Sarajevo samo sebe izbacilo tu, nisu prosli pripreme, igraci malo bolji kasnili s dolascima itd itd.
Da je sve bilo kako treba 5-0 bi one botove dobili al eto.
Sto nam je tesko pao jesi dobar ti![]()
![]()
Ti neki pojedinci ne vole ni nase Sarajevo, forum je nebitan trebao si biti u Sarajevu da vidis kako se bodri Velez![]()
![]()

- egzodus1946
- Kontakt:
Kebo vas aek i mi smo genka prosli koji je veci klub deset puta. Dabogda vam svedjani sedmicu uvalili pa da vas malo prizemlje
Trenutno je naša liga 34. u Evropi i uz malo sreće do kraja ovih kvalifikacija, tu bi mogla i ostati. Inače, 35. mjesto je dovoljno da osvajač kupa takmičenje u ECL počinje od 2. pretkola. Ne znam koliko nam to godi, jer to znači manje utakmica i šansi za skupljanje bodova, ali eto
Od liga ispod nas, u nekom narednom periodu, djeluje da Kosovo i Latvija imaju rast. Svi ostali su slabiji za sada. Od liga iznad naše, Litvanija posustaje i vjerovatno ćemo je naredne godine prestići. Bjelorusija također ima užasan trend.

Od liga ispod nas, u nekom narednom periodu, djeluje da Kosovo i Latvija imaju rast. Svi ostali su slabiji za sada. Od liga iznad naše, Litvanija posustaje i vjerovatno ćemo je naredne godine prestići. Bjelorusija također ima užasan trend.
egzodus1946 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 00:36Kebo vas aek i mi smo genka prosli koji je veci klub deset puta. Dabogda vam svedjani sedmicu uvalili pa da vas malo prizemlje

Zadnja izmjena: Alminjo99, dana/u 30 jul 2021, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- OldFashioned
- Kontakt:
egzodus1946 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 00:36Kebo vas aek i mi smo genka prosli koji je veci klub deset puta. Dabogda vam svedjani sedmicu uvalili pa da vas malo prizemlje

Genk
1998–99, in 2001–02, in 2010–11 and in 2018–19.
AEK
1939, 1940, 1963, 1968, 1971, 1978, 1979, 1989, 1992, 1993, 1994, 2018
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Jesu veći, ali u kuglanju moždaegzodus1946 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 00:36Kebo vas aek i mi smo genka prosli koji je veci klub deset puta. Dabogda vam svedjani sedmicu uvalili pa da vas malo prizemlje

Bijedni ste s takvim komentarima.
- feniksptica
- Kontakt:
Opusteno tek je 2. krug zavrsio.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Onaj enigma se citira ocigledno nema pojma da su sad šveđani protiv kojih ce isto ovoliko biti teško kao protiv AEK-a, a nakon toga dolazi još jaci duplo.
Hahaha
Strašno
Hahaha
Strašno
Usa majmune. Placi od muke. Lijepo je ovo viditi. Zar ne. Kmecavacegzodus1946 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 00:36Kebo vas aek i mi smo genka prosli koji je veci klub deset puta. Dabogda vam svedjani sedmicu uvalili pa da vas malo prizemlje
- OldFashioned
- Kontakt:
Ja da sam ti ne bih više od blamaže komentarisao.
Ali s obzirom da je nedostatak obraza u pitanju, ti nastavljaš još jače iako si promašio svaku svoju bijednu najavu.
Ali s obzirom da je nedostatak obraza u pitanju, ti nastavljaš još jače iako si promašio svaku svoju bijednu najavu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
citam komentare navijaca AEK-a, vecinom se zale na sudiju, da ih ostetio nekim odlukama i da se igraci Veleza bili odlicni glumci i kradljivci vremena 

Don't believe the hype.
U ovom trenutku Elfsborg je mnogo ozbiljnija ekipa od AEK-a.
Uigrani su,već su odavno počeli sezonu,zadnje 4 godine imaju istog trenera.
Jako stabilna ekipa.
Za razliku od AEK-a čiji trener je tu došao prije par sedmica,tim jedva da je prošao pripreme.
Očekujem da Elfsborg opravda ulogu favorita.
Uigrani su,već su odavno počeli sezonu,zadnje 4 godine imaju istog trenera.
Jako stabilna ekipa.
Za razliku od AEK-a čiji trener je tu došao prije par sedmica,tim jedva da je prošao pripreme.
Očekujem da Elfsborg opravda ulogu favorita.
- OldFashioned
- Kontakt:
Pa i treba da se žale.
Produžio im utakmicu dok nisu dali gol i kad su imali psihološku prednost, a s obzirom na naš mentalitet to je već pobjeda u rukavu suparnika, izgubiše u penal završnici gdje su također imali prednost!
Produžio im utakmicu dok nisu dali gol i kad su imali psihološku prednost, a s obzirom na naš mentalitet to je već pobjeda u rukavu suparnika, izgubiše u penal završnici gdje su također imali prednost!
- feniksptica
- Kontakt:
Kakav nas mentalitet. To je samo izgovor za neuspjeh...Il znas i jesi il ne znas i nis zasluzio i to je to.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Moze se i Elfsborg proci pa nisu Malmo! Sarajevo je ne tako davno izbacivalo Helsinborg i Orebro..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ja citato 100 postova i nisam to vidio. Zale se uglavnom na gazdu i kapitena.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 00:45citam komentare navijaca AEK-a, vecinom se zale na sudiju, da ih ostetio nekim odlukama i da se igraci Veleza bili odlicni glumci i kradljivci vremena![]()
Max Allegri
- akisarajevo92
- Kontakt:
Elfsborg prosle sezone zavrsio drugi, 9 bodova iza Malmoa, imali samo 3 poraza za cijelu sezonu
Ove sezone vec imaju 4 poraza u 13 utakmica i nisu u puno boljoj takmicarskoj formi (kao sto se ovdje pise) od Veleza jer je njima prvenstvo nastavljeno pocetkom jula nakon skoro 2 mjeseca pauze
Ove sezone vec imaju 4 poraza u 13 utakmica i nisu u puno boljoj takmicarskoj formi (kao sto se ovdje pise) od Veleza jer je njima prvenstvo nastavljeno pocetkom jula nakon skoro 2 mjeseca pauze
na instagramu, prvih par komentara sa najvise lajkovaMig_Mig je napisao/la: ↑30 jul 2021, 00:53Ja citato 100 postova i nisam to vidio. Zale se uglavnom na gazdu i kapitena.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 00:45citam komentare navijaca AEK-a, vecinom se zale na sudiju, da ih ostetio nekim odlukama i da se igraci Veleza bili odlicni glumci i kradljivci vremena![]()
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 30 jul 2021, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hajdeee, svrakino1921 i 18 gostiju.