Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Čist penal nije sviran za AEK, Velež je prošao nezasluženo.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Koji jal i zavist.Spahic98 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 00:46U ovom trenutku Elfsborg je mnogo ozbiljnija ekipa od AEK-a.
Uigrani su,već su odavno počeli sezonu,zadnje 4 godine imaju istog trenera.
Jako stabilna ekipa.
Za razliku od AEK-a čiji trener je tu došao prije par sedmica,tim jedva da je prošao pripreme.
Očekujem da Elfsborg opravda ulogu favorita.
- OldFashioned
- Kontakt:
True, i bila je prekratka nadoknada u produžetku.
Nadam se da će svaki put kada Velež prođe nekog EU predstavnika to biti upravo kao što kažeš, nezasluženo.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nek su i nas sudije jednom pogurale. Bez obzira na sve mislim da Velež ima realne šanse za prolaz u playoff.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Treba biti oprezan, znam da je sarajevo jedne sezone izbacilo jakog protivnika iu nareenoj rundi dos oslabiji po rejtingu i izgube, ne mogu se sjetit ko je bio, mozda genk al znam da se ocekivao prolaz i na kraju nista, znaci rodjeni bez zalijetanja i hajpanja, samo hladne glave i polako.bodi123 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:46Popili 5 komada od ekipe koja vrijedi 65 miliona eura, koja je redovan učesnik grupnih faza i barem 3 puta igrački kvalitetnija.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:40Sinoc jedni dosli u takmicarskoj formi u Beograd - popili 5 komada, a mogli su jos toliko.
To prijatelju vazi na samom startu! Ovako - ne. Velez je prosao pripreme! Ima vec dva meca u Evropi protiv protivnika protiv kojeg je morao da sparta 210 minuta na maksimalnom nivou zahteva (trka, pozrtvovnost, koncentracija, takticka disciplina). Pre toga takodje dva meca. Ima i utakmicu u prvenstvu. Do prvog meca sa Svedjanima ce imati jos jednu. Dovoljno je to i za Velezovu takmicarsku formu.
Sta trebaju, odigrati 20 utakmica da bi usli u formu? Jos 10-15 i kraj sezone (tom logikom).
Elfsborg je i kvalitetniji i spremniji trenutno od Veleža. Vidjet ćemo, ne letite pred rudu kao što ste letili s AEK-om i 5 komada u uzvratu, isto tako sada će bit jako teško sa ovima, nek se bore ko večeras pa šta bude.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- Felixians4
- Kontakt:
Čuj očekivao se prolaz protiv Genka. To samo govori o onima koji su očekivali. Nerealni do bola
Nisam u potpunosti zadovoljan jer nam je zločinac u crnom sa svojih luđačkih 9 minuta nadoknade prekinuo niz bez poraza, ali ok, i ovo je solidno dobro. Ima nekog šmeka i u prolazu na penale.
Yebiga, s razlogom smo top2 najuspješniji BH klub u evropskim takmičenjima, ovo je dobar prolaz koji usput pokazuje koji je najboljim tim u državi prošle sezone bio.
Yebiga, s razlogom smo top2 najuspješniji BH klub u evropskim takmičenjima, ovo je dobar prolaz koji usput pokazuje koji je najboljim tim u državi prošle sezone bio.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Izbacili Levskog pa ispali od Zete, koja je u narednoj rundi primila 9 komada u Eindhovenuqaa18 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 01:03Treba biti oprezan, znam da je sarajevo jedne sezone izbacilo jakog protivnika iu nareenoj rundi dos oslabiji po rejtingu i izgube, ne mogu se sjetit ko je bio, mozda genk al znam da se ocekivao prolaz i na kraju nista, znaci rodjeni bez zalijetanja i hajpanja, samo hladne glave i polako.bodi123 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:46Popili 5 komada od ekipe koja vrijedi 65 miliona eura, koja je redovan učesnik grupnih faza i barem 3 puta igrački kvalitetnija.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:40Sinoc jedni dosli u takmicarskoj formi u Beograd - popili 5 komada, a mogli su jos toliko.
To prijatelju vazi na samom startu! Ovako - ne. Velez je prosao pripreme! Ima vec dva meca u Evropi protiv protivnika protiv kojeg je morao da sparta 210 minuta na maksimalnom nivou zahteva (trka, pozrtvovnost, koncentracija, takticka disciplina). Pre toga takodje dva meca. Ima i utakmicu u prvenstvu. Do prvog meca sa Svedjanima ce imati jos jednu. Dovoljno je to i za Velezovu takmicarsku formu.
Sta trebaju, odigrati 20 utakmica da bi usli u formu? Jos 10-15 i kraj sezone (tom logikom).
Elfsborg je i kvalitetniji i spremniji trenutno od Veleža. Vidjet ćemo, ne letite pred rudu kao što ste letili s AEK-om i 5 komada u uzvratu, isto tako sada će bit jako teško sa ovima, nek se bore ko večeras pa šta bude.
a nakon Genka je bio Dynamo Kiev, ako se dobro sjecam
Don't believe the hype.
Ma ne sjecam se zaista, al to je to vjv, levski je bio i osto jaci rival i ime od zete, zato sam rekao ocekivao se prolaz jer je vec izbacen jaci tim, sto je logicno, al sta je bilo i kako, znam da je bilo razocarenje.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 01:16Izbacili Levskog pa ispali od Zete, koja je u narednoj rundi primila 9 komada u Eindhovenuqaa18 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 01:03Treba biti oprezan, znam da je sarajevo jedne sezone izbacilo jakog protivnika iu nareenoj rundi dos oslabiji po rejtingu i izgube, ne mogu se sjetit ko je bio, mozda genk al znam da se ocekivao prolaz i na kraju nista, znaci rodjeni bez zalijetanja i hajpanja, samo hladne glave i polako.bodi123 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:46
Popili 5 komada od ekipe koja vrijedi 65 miliona eura, koja je redovan učesnik grupnih faza i barem 3 puta igrački kvalitetnija.
a nakon Genka je bio Dynamo Kiev, ako se dobro sjecam
#20 DJ
#20 DJ
Pa jedne aezone je izbacen mozda gent, ne znam davno je bilo, mozda nije ta sezona,al ono izbacis bayerna a onda izgubis od augsburga, na tom levelu je bilo, yebatga.Felixians4 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 01:11Čuj očekivao se prolaz protiv Genka. To samo govori o onima koji su očekivali. Nerealni do bola
#20 DJ
#20 DJ
- akisarajevo92
- Kontakt:
pa nema sta drugo biti nego Levski -> Zeta, nisu tako cesto nasi klubovi izbacivali vece klubove da se tesko sjetit' 
Levski, Genk, Ferencvaros, Utrecht i AEK
a protivnici nakon njih su bili Zeta, Dynamo K, Standard, APOEL i Elfsborg

Don't believe the hype.
To je ta, jedina gdje je takav odnos, hvala drugar.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 01:30pa nema sta drugo biti nego Levski -> Zeta, nisu tako cesto nasi klubovi izbacivali vece klubove da se tesko sjetit'
P.s. yebga imam ja godina, nekad sam sluso prenose na radiju iz sfrj, bosne prve, bosne federalne , bosne cijele, nakupilo se brate .
Zadnja izmjena: qaa18, dana/u 30 jul 2021, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
#20 DJ
#20 DJ
- Fareus1921
- Kontakt:
ps. Malmo je stigao nakon Utrechtaakisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 01:30pa nema sta drugo biti nego Levski -> Zeta, nisu tako cesto nasi klubovi izbacivali vece klubove da se tesko sjetit'
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
- Felixians4
- Kontakt:
pa što, to se dogodi svaki tjedan maltene ta situacija u nekom kupu ili prvenstvu dobije zadnji prvog pa ispuši od predzanjeg. ako si izbacio bayern, ne znači da si bolji od njih niti da si preuzeo njihovu kvalitetu i sad si favorit protiv nekog slabijeg imenaqaa18 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 01:25Pa jedne aezone je izbacen mozda gent, ne znam davno je bilo, mozda nije ta sezona,al ono izbacis bayerna a onda izgubis od augsburga, na tom levelu je bilo, yebatga.Felixians4 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 01:11Čuj očekivao se prolaz protiv Genka. To samo govori o onima koji su očekivali. Nerealni do bola
ako je zeta, da, tu jesi favorit, al ne neki ogromni,jbg. kiks i šteta jest, al da je preveliko iznenađenje,nije.
- akisarajevo92
- Kontakt:
a da, to je 2019., Zrinjski ih cak pobjedio na PecariFareus1921 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 01:33ps. Malmo je stigao nakon Utrechtaakisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 01:30pa nema sta drugo biti nego Levski -> Zeta, nisu tako cesto nasi klubovi izbacivali vece klubove da se tesko sjetit'
Apoel je sezonu kasnije i ispadanje na penale
Don't believe the hype.
Velež Mostar ! Velež Mostar ! Velež Mostar !

Bravo Rođeni !
Bravo za golmana !
Iiiiiiiii bravo za Feđu Dudića !!!
Idemo dalje, Elfsborg se može proći
Koja će ludnica biti na Grbavici, uf jedva čekam ako Bog da
Da mi je neko rek'o da će se u Sarajevu slaviti pobjeda, a nisu ni Sarajevo ni Željo u pitanju

P.S. kad stiže ekipa u Mostar? Negdje sam pročitao večeras kasno?

Bravo za golmana !

Iiiiiiiii bravo za Feđu Dudića !!!

Idemo dalje, Elfsborg se može proći

Koja će ludnica biti na Grbavici, uf jedva čekam ako Bog da

Da mi je neko rek'o da će se u Sarajevu slaviti pobjeda, a nisu ni Sarajevo ni Željo u pitanju
P.S. kad stiže ekipa u Mostar? Negdje sam pročitao večeras kasno?
Zadnja izmjena: Elddar, dana/u 30 jul 2021, 01:55, ukupno mijenjano 1 put.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Trolla vas lik vi se ložite

Hahahahahahahaha šta lik svega nasra, hoće li moći sve pojest?OldFashioned je napisao/la: ↑30 jul 2021, 01:55Imaj obzira prema njemu, to nam je buduća KANTURINA foruma.
Vettel5 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 11:21I nisam nigdje napisao da mrzim Velež, nemam nikakva osjećanja prema njima. Ali im svejedno želim sreću jer ne može neki grčki tim nama iz BiH biti draži od našeg kluba bez obzira iz kojeg je ko grada i za koga navija. Tako bar razumne osobe trebaju misliti. A vi uvrede ostavite za sebe. Ne blatite grad i klub svojim prostačkim navijačkim pristupom. Svako dobro.
...................
Vettel5 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 10:58Care ne zanima me mali klub kao što je Velež najiskrenije. Samo sam realan po pitanju naših klubova. To nije nikakva ljubomora ili zavist, ništa Velež još nije ostvario, ako prođu AEK i Elfsborg moći će se o nekom uspjehu pričati. Ali naravno da je to navijačima klubova na bh.sceni veliki uspjeh jer na bolje nisu ni navikli. Šteta što će se ova euforija raspasti kad AEK uvali tricu u Atini.Vettel5 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 02:35Sami ste sebe iznenadili. No, to se neće ponoviti u Grčkoj. Tamo će AEK pokazati ko je i šta je. Velež će se usrati do 30' minute, očekujem opsadu njihovog gola i barem dvije lopte u mreži. Tada ćete svi ovdje pisati kako su vam fudbaleri lopovi, kako se ne trude i šta sve ne. Fino je slaviti ali u mjerama. Nije ni čudo što nam nijedan klub nema zapažen rezultat u Evropi kada se radujemo ovako malim stvarima. 50% posla nije odrađeno, a već se planira doček nakon Grčke zar ne?Vettel5 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 00:13Ne razumijem iskreno zašto bih ja ili neko drugi trebao biti zavidan na pobjedi u kvalifikacijama konferencijske lige? Daleko je to još od nekog velikog uspjeha, AEK pa Elfsborg. Tek tada bi se moglo slaviti. Ne podržavam apsolutno niti jedan klub iz naše države, samo kažem da smo mala nacija u nogometu baš jer slavimo ovakve rezultate.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2, Orjuna i 14 gostiju.