Lijepo,potpisali reprogram i otplacuju na rate
Nasi potpisali pa slagali
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tim u klubu ne pase ni tih 3000 i to je njima punobordobijeli je napisao/la: ↑30 jul 2021, 17:58Prije 4-5 godina utakmice protiv zrinjskog hladno dolazilo 6-7000 sad nece biti vise od 3000. Sto je najgore ljude u klubu to nije ni briga, oni samo svoje tešu.
Mislim da on nikad nije igrao na krilnim pozicijama.23 sata do utakmice, nemamo pojma jel nam najbolji igrac ima ili nema pravo nastupa
Oni ovo sve rade da bi otjerali navijače.. Cijene su trebale biti 2 KM, 4 KM i 6 KM, a forumaši 1,50 KM. Nema veze, kako god, otiće jedan po jedan!BjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑30 jul 2021, 21:43Sad prica da bi nas na Kosevu bilo 15 milja svaku utakmicu, ali eto uprava to ne zeli.
Stavili cijene karti...
Nekad je zapad bio 12, pa 15 km... Sada 10 i eto, uprava ne zeli navijace.
Nekad je istok bio 10, 12 km, sada 8... Itd...
Preyebali ste srbe i njihovu mitomaniju![]()
Ko to brani ikome da dodje na utakmicu?
Doci ce ko je navikao da dolazi, a shupci ce traziti izgovor da ne dodju na stadion.
Trener vjerovatno zna i to je najvažnije.Historicar je napisao/la: ↑30 jul 2021, 21:53Mislim da on nikad nije igrao na krilnim pozicijama.23 sata do utakmice, nemamo pojma jel nam najbolji igrac ima ili nema pravo nastupa![]()
Nije problem cijena karata, problem je sto nema hemije, sinergije izmedju navijaca i kluba. Nema pozitivne price, dobrog marketinga, dobre igre, sve to dovodi publiku mi trenutno nemamo nista,jednostavno neka apatija.BjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑30 jul 2021, 21:43Sad prica da bi nas na Kosevu bilo 15 milja svaku utakmicu, ali eto uprava to ne zeli.
Stavili cijene karti...
Nekad je zapad bio 12, pa 15 km... Sada 10 i eto, uprava ne zeli navijace.
Nekad je istok bio 10, 12 km, sada 8... Itd...
Preyebali ste srbe i njihovu mitomaniju![]()
Ko to brani ikome da dodje na utakmicu?
Doci ce ko je navikao da dolazi, a shupci ce traziti izgovor da ne dodju na stadion.
Zvezda bila dužna 50 miliona pa se nije ugasila, to je poenta posta, ne znači da može Sabra još. Ko spominje Vučića i njegove pare, kad sam rekao bila dužna 50 miliona.obiteljskicovjek je napisao/la: ↑30 jul 2021, 16:55
Ma sta kazes pametnice.
Prvo u postu je hipoteticki napisano, sta su u stanju uraditi od kluba, svi smo vidjeli sta su do sada uradili.
Da si pazljivo procitao, sada bi ti bilo jasno da je tvoje citiranje, nepotrebno ustvari samo sebi svrha.
U REKORDNOM ROKU od najperspektivnijeg kluba sa investitorom, novcem, svim preduslovima za dalje napredovanje rava nas je svela u ravan sa klubovima koji su duzni milione.
Ti znas koliko je ko duzan![]()
Sta rece, Zvezda 50 miliona - znaci moze Sabra jos, ima fore Vucic ce namaknut pare![]()
Kad mogu kone sa 12 mozemo i mi, nema veze![]()
Yebes 4 milke, udri Sabro!
Super ti je rezonovanje,![]()
Sto je najgore neki jos uvijek vjeruju da to ima veze sa cijenom ulaznice.Dal je 10 ili 8 kmovabordobijeli je napisao/la: ↑30 jul 2021, 22:20Pa to ti još vise govori u kakvom su stanju navijaci Sarajeva. Doveli su nas da mrtvi zeljo bude pozitivniji od nas i da ima vise publike.
A zna li trener šta je s njim samim prvo i kad će biti uz aut liniju a ne pored tunela da stoji?fks74 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 22:00Trener vjerovatno zna i to je najvažnije.Historicar je napisao/la: ↑30 jul 2021, 21:53Mislim da on nikad nije igrao na krilnim pozicijama.23 sata do utakmice, nemamo pojma jel nam najbolji igrac ima ili nema pravo nastupa![]()
![]()
Veze nemašElCartel11 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 23:05Bagaric - Cmiljanic - Fanimo
..................Bodul
Djokanovic -------- Palic
Bit ce.PeakyBlinders je napisao/la: ↑30 jul 2021, 22:53Da se nadovežem da je Muzur, bolesnik FK Sarajevo. Kao i Srle. Đaba ti kad para nemaš.
Samo zamjeniti mjesta Cmiljaniću i Bagariću.Kako god, nadam se da ce dovesti klasično lijevo krilo u narednim danima.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 23:05Bagaric - Cmiljanic - Fanimo
..................Bodul
Djokanovic -------- Palic