FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
41
21%
2. Borbu za Evropu
93
47%
3. Sredinu tabele
37
19%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 198

Muki15
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Muki15 » 08 avg 2021, 22:56

Jedan piše da bi gledao evropski nogomet
Drugi bi tjerao Ivkovića
Treći isto Ivkovića.....

Ovdje se tako piše kao da smo izgubili od Radnika na sred Grbavice 0:10 a ne u gostima proriv ekipe koja će se sigurno boriti za titulu.

Podrška Tomo !
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 08 avg 2021, 23:02

mavi je napisao/la:
08 avg 2021, 11:46
Nama je dodatni problem što su se i menadžeri uključili da hajruju u Želji.
Ivkovića je doveo menadžer Igor iz Dubrovnika, preko Handzara.
Igrači iz Hrvatske su došli preko njega. Njihov kvalitet je, blago rečeno, upitan.
Duraković je nauštrb njih zapostavljen, mladi igrači se uslovljavaju da potpišu ugovor preko Igora.
Prošle sedmice je i Boju rečeno da neće igrati ako mu Igor ne bude menadžer. Nažalost, ovo je istina i stvari koje se više i ne kriju.
Nadati se najboljem...
Lazes. Ivkovica su doveli ozbiljni ljudi, a nakon prvih razgovora i on se dobrano zainteresirao i pokazao veliku zelju da ovdje radi. Igraci iz Hrvatske, Zdunic, Crncevic i Vistica su dosli. To su tri igraca. Crncevic je vec pokazao da ce nam dobro doci, samo mu treba kontinuitet igara. Zdunic je protiv Zrinjskog pokazao nesto sto nismo vidjeli od Mire Stevanovica. Vistica je jedini “slabiji”, ali ne igra i niko ne trpi zbog njega.
Boji nista nije receno i to isto lazes. Bojo sutra moze otici ako to zeli jer mu plivamo puno plata. I njemu i svima ostalima. Bojo je covjek, ostao je jer zeli pomoci i boriti se za svoje mjesto, a mjesto nije izgubio jer je Tomo doveo nekog nego zbog nekih taktickih promjena. Ljudi zaboravljaju sta nas sve u sezoni ceka pa su bezobrazni.
Nazalost to je sve laz sto si napisao, a najveca istina je da se treba nadati najboljem. Nadati se najboljem u ovom trenutku znaci da nas Amar i njegova ekipa nece uskoro tuziti, da se nece pojaviti novi Senad i da ce nas zaobici povratnici poput Zeca i Stilica. Vama botovima daleko kuca od Grbavice bila

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 08 avg 2021, 23:04

Raja ovo je Željo naredni period, budite svjesni da smo krenuli u oporavak. Bitan korak se desio tjeranjem ove skupštine i lešinara iz iste. Krenuli su sponzori, pregovara se sa potencijalnim, rezultati će varirati dok naša podrška ne smije.

Pošto, svi predpostavljamo, za mjesec gore dole, opet se vraćaju ove restrikcije, već sada treba vidjeti kako pomoći klubu i pripremiti neke aktivnosti, mislim da ovaj forum ima pametnih glava i da predložimo klubu zvanično neke zamisli, neka to iz odlazak na utakmice i Shop, bude naša zadaća.

Od mene je svaki trener i UO imao podršku, imaju je i ovi.

Samo naprijed Tomo i Marenzi.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 avg 2021, 23:16

ZileZile je napisao/la:
08 avg 2021, 22:55
Sljedeca 3-4 kola su nam itekako bitna za miran nastavak prvenstva.
U sljedeca tri kola ne smijemo nijednom izgubiti. 7 bodova je minimum jer Slobodi lezi Grbavica. Jaci kad smo bili patnja sa njima je bila kuci, lakse ih rijesiti na Tusnju. Rudar i Radnik se moraju pobijediti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

ZileZile
Kontakt:

Post Postao/la ZileZile » 08 avg 2021, 23:27

LjoZee je napisao/la:
08 avg 2021, 23:16
ZileZile je napisao/la:
08 avg 2021, 22:55
Sljedeca 3-4 kola su nam itekako bitna za miran nastavak prvenstva.
U sljedeca tri kola ne smijemo nijednom izgubiti. 7 bodova je minimum jer Slobodi lezi Grbavica. Jaci kad smo bili patnja sa njima je bila kuci, lakse ih rijesiti na Tusnju. Rudar i Radnik se moraju pobijediti.
Racunam i Siroki kao cetvrto kolo, bitno je i tu izvuci bod(ove). Nisu ni oni nista posebno pokazali do sada.
Bitno je podrsku dati momcima i nadamo se da ce biti sve dobro. Tezak period.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 avg 2021, 23:30

ZileZile je napisao/la:
08 avg 2021, 23:27
Racunam i Siroki kao cetvrto kolo, bitno je i tu izvuci bod(ove). Nisu ni oni nista posebno pokazali do sada.
Bitno je podrsku dati momcima i nadamo se da ce biti sve dobro. Tezak period.
Njih sam izostavio jer pred tu utakmicu je ona pauza za reprezentaciju cini mi se. Do tada ce oni imenovati trenera pa cemo vidjeti. Oko njihovog kluba sve mi je enigma trenutno. Nekako su tajanstveni, ne zna covjek ni sta se desava ni sta da ocekuje.

A za naredna tri kola nema izgovora ako zelimo mirnije luke.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

frkt
Kontakt:

Post Postao/la frkt » 08 avg 2021, 23:33

Prvi gol Vrhovac ne prati loptu na vrijeme, drugi Drina, a treci Kosoric, sva tri stopera iste greske rade i sva tri gola primljena iz ubacaja.... Rudar, Sloboda, Radnik moraju pasti obavezno! Jug mora biti pun u ponedeljak!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 avg 2021, 00:50

jointunija je napisao/la:
08 avg 2021, 20:13
LjoZee je napisao/la:
08 avg 2021, 19:42
lijevapolutka je napisao/la:
08 avg 2021, 19:32
Pa moj LjoZee Aco je sinoć direktan krivac za 3 gol
Bolje i on nego da ostavis Drinu ni na nebu ni na zemlji. Dijete traume od sinoc ima.
A prisustvo gostujucih zavisi od mjera odredjenog grada, kantona. U Posusje mogu gostujuci.
Dejan1921 je napisao/la:
08 avg 2021, 19:23
Bitno je da mi na utakmicama držimo prosjek kao protiv Borca i Posušja i da podrška bude kao u ta dva meča. Dok traje utakmica igrači i stručni štab moraju imati maksimalnu podršku. To je najbitnije. Ono što će ovdje neko iznijeti normalnu kritiku sa obrazloženjem ne treba nikome da smeta. Samo treba svima biti jasno da smo mi ekipa kojoj je jedini cilj opstanak u ligi, ne sanjajte Evropu a pogotovo trofeje.
Tesko cemo zadrzati sad taj prosjek protiv Rudara zbog termina. Vidjet cemo kako ce se snaci na Grbavici sa manjim brojem nasih navijaca. Ako ko ne moze doci bilo bi dobro ako moze samo da kupi ulaznicu i tako se pomogne klubu. Sutra ce nam dati rokove za Memica i Erica i njihove dugove. Mora se to rijesiti da bismo mogli igrati protiv Rudara ili Radnika, a plus stici ce kazne za pirotehniku prethodna dva kola.

Na zvanicnoj su stavili da je Maja sad generalni sekretar umjesto Brkovica.
Zar nije otišla iz kluba na bolje.
E jadna nam majka sa generalnim sekretarom,i novim sazivom skupštine :crazy:
I ko će odgovarati što nećemo dobiti naknadu za treniranje od Eldara Šehića?

Ja mislim da je on potpisao sa željom profesionalni ugovor i automatski ubuduće prestaje to pravo za naknadu. Jedino ostaje solidarnost kao za dzeku npr kada ga budući timovi budu prodavali
nema potpisa

NAPADAJ
Kontakt:

Post Postao/la NAPADAJ » 09 avg 2021, 04:38

E ovakve treba prvo banovati pa maljem udarati. Kukumače a jos nisu ni izabrani :crazy:

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 09 avg 2021, 07:26

Ide Džeko u Inter, jel mi oko 60 000 eura dobijamo od transfera?

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 09 avg 2021, 08:47

NAPADAJ je napisao/la:
09 avg 2021, 04:38

E ovakve treba prvo banovati pa maljem udarati. Kukumače a jos nisu ni izabrani :crazy:
Tačno je ovo za Eldara,neko je napravio kardinalnu grešku,namjerno ili ne,vidjet ćemo.
Što se tiče saziva skupštine,ljudi su izabrani i obavješteni putem maila.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Cunami87

Post Postao/la Cunami87 » 09 avg 2021, 09:09

frkt je napisao/la:
08 avg 2021, 23:33

Prvi gol Vrhovac ne prati loptu na vrijeme, drugi Drina, a treci Kosoric, sva tri stopera iste greske rade i sva tri gola primljena iz ubacaja.... Rudar, Sloboda, Radnik moraju pasti obavezno! Jug mora biti pun u ponedeljak!!
Ne mogu ni ispratiti kad nasa krila i bekovi dopustaju 20-25 centarsuteva po utakmici.
Da je Posusje imalo Bilbiju isti bi epilog bio.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 09 avg 2021, 09:38

Cuj naknada za treniranje? Eldar je potpiso profesionalni ugovor sa Zeljom, nakon tog nema nikakvih naknada za treniranje, ostaje samo fond solidarnosti. Ne lazite i ne lozite raju koja se malo manje razumije u to.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 09 avg 2021, 10:33

MrkiMedo je napisao/la:
08 avg 2021, 23:02
mavi je napisao/la:
08 avg 2021, 11:46
Nama je dodatni problem što su se i menadžeri uključili da hajruju u Želji.
Ivkovića je doveo menadžer Igor iz Dubrovnika, preko Handzara.
Igrači iz Hrvatske su došli preko njega. Njihov kvalitet je, blago rečeno, upitan.
Duraković je nauštrb njih zapostavljen, mladi igrači se uslovljavaju da potpišu ugovor preko Igora.
Prošle sedmice je i Boju rečeno da neće igrati ako mu Igor ne bude menadžer. Nažalost, ovo je istina i stvari koje se više i ne kriju.
Nadati se najboljem...
Lazes. Ivkovica su doveli ozbiljni ljudi, a nakon prvih razgovora i on se dobrano zainteresirao i pokazao veliku zelju da ovdje radi. Igraci iz Hrvatske, Zdunic, Crncevic i Vistica su dosli. To su tri igraca. Crncevic je vec pokazao da ce nam dobro doci, samo mu treba kontinuitet igara. Zdunic je protiv Zrinjskog pokazao nesto sto nismo vidjeli od Mire Stevanovica. Vistica je jedini “slabiji”, ali ne igra i niko ne trpi zbog njega.
Boji nista nije receno i to isto lazes. Bojo sutra moze otici ako to zeli jer mu plivamo puno plata. I njemu i svima ostalima. Bojo je covjek, ostao je jer zeli pomoci i boriti se za svoje mjesto, a mjesto nije izgubio jer je Tomo doveo nekog nego zbog nekih taktickih promjena. Ljudi zaboravljaju sta nas sve u sezoni ceka pa su bezobrazni.
Nazalost to je sve laz sto si napisao, a najveca istina je da se treba nadati najboljem. Nadati se najboljem u ovom trenutku znaci da nas Amar i njegova ekipa nece uskoro tuziti, da se nece pojaviti novi Senad i da ce nas zaobici povratnici poput Zeca i Stilica. Vama botovima daleko kuca od Grbavice bila
Ma, ja....

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 09 avg 2021, 10:35

Admir74 je napisao/la:
08 avg 2021, 23:04
Raja ovo je Željo naredni period, budite svjesni da smo krenuli u oporavak. Bitan korak se desio tjeranjem ove skupštine i lešinara iz iste. Krenuli su sponzori, pregovara se sa potencijalnim, rezultati će varirati dok naša podrška ne smije.

Pošto, svi predpostavljamo, za mjesec gore dole, opet se vraćaju ove restrikcije, već sada treba vidjeti kako pomoći klubu i pripremiti neke aktivnosti, mislim da ovaj forum ima pametnih glava i da predložimo klubu zvanično neke zamisli, neka to iz odlazak na utakmice i Shop, bude naša zadaća.

Od mene je svaki trener i UO imao podršku, imaju je i ovi.

Samo naprijed Tomo i Marenzi.
Druže o čemu ti ba pises? Od kakvih sponzora je kod nas u državi neki kolektiv izašao iz dugova? O čemu vi mlatit praznu slamu o stabilizaciji? Od čijih para?

Mi pare možemo zaraditi prodajom igraca, i igranjem Evrope? Budemo li na dnu tabele neces prodati nikoga a igrači ti imaju ugovor na godinu. Evropu ne igras ni iduće godine?

O kakvoj stabilizaciji, kojim parama pojasni narodu da zna?

Mi imamo dug preko 5 miliona, on pise o Shopu i prodaji majice od 20 maraka. Presmijesno priča svake godine.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 09 avg 2021, 10:49

Vrte se po klubu ko kakve kurve jedni te isti ljudi. Ode Maja, došla Maja, ode Nurko, eto njega nova pozicija izmišljena itd. I svi zajedno nisu za klub nista uradili. Plate idu, ako ne ima sud. Boli njih k... Nisu popunili uplatnice kako treba a i dalje su u klubu. 3,4 milje plate u padze gospođa. Godišnje nas. Direktor izadje 100 milja kaže stabilizacija kluba, očistili šatro klub 🤣🤣

Imas Mozarta 500 milja za 3 godine, a direktor te za 3 godine izadje nesto manje od 300.000 koji ne radi ništa pod milim Bogom. Kaze idemo u stabilizaciju,lagano..
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 09 avg 2021, 11:04

Tebi pod hitno treba uputnica za doktora
moSa ljoŽe

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 09 avg 2021, 11:13

Ima li treninga danas?
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 09 avg 2021, 11:25

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
09 avg 2021, 11:13
Ima li treninga danas?
Jutros je bila kondicija. Ne znam za popodne.
Željezničar za život cijeli!

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 09 avg 2021, 11:39

SudoHusika je napisao/la:
09 avg 2021, 11:25
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
09 avg 2021, 11:13
Ima li treninga danas?
Jutros je bila kondicija. Ne znam za popodne.
Hvala drug, ako neko zna za popodne nek javi.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.