Nit su Velež digli zbog 2 pretkola nit je nama to o čemu govoriš postalo rutina. Velež su digli zbog izbacivanja AEKa, a ne zbog 2 pretkola, i to jeste podvig i čudo. A mi koliko smo imali tih vanserijskih skalpova isto toliko smo imali i brukanja.holyman je napisao/la: ↑23 avg 2021, 00:19Ovaj dudic idalje po naslovnicama.
Ja sam zaprepasten koliko su ljudi ali i mediji digli velez sto je prosao 2 faking pretkola faking konferencijske tek osnovane lige. Malo vracam film unazad, pa drugo pretkolo je prakticno ispadanje iz prvog pretkola evropa lige, to je za nas blamaza, a citavoj BiH ocigledno neki historijski uspjeh sad. Mi navikli na playoff, na dovodjenje velikana u nasu zemlju od 2015, to nam postala rutina, a niko nikada nas ovako nije dizao u nebo. U inat svima majku vam yebem!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Ramic je svaku utakmicu do poluvremena bio tanak, a u durugom je bio sjajan. Ima momak potencijal, ne mozemo ocekivati od momka sa 18 godina da u prvim utakmicama igra sjajno svih 90 minuta.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 01:32Gledam sad baš ponovo utakmicu, i vidim oni što mnogi od nas zaboravljaju. Ramić je u prvom poluvremenu protiv Slobode strašno griješio, previše puta. Protiv Milsamija, Radnika i Rudara je bio užasan realno, mislim da ga prerano dižemo u zvijezde. Drugo poluvrijeme protiv Slobode vrlo dobro, gol uz veliku sreću, obećava momak ali već u sljedećih par utakmica ćemo vidjeti ima li šta od njega. Čini mi se da se napokon riješio tog pritiska, ako sad ne proigra neće nikad. Meni se čini i da je Pidro malo došao sebi, prvi sam ga pljuvao i bio za to da radije igramo sa 10 igrača nego s njim, ali treba pohvaliti ovo dizanje. Još je to sitno i nedovoljno, međutim treba od nečega početi.
Odlican igrac, svaka utakmica daje i njemu a i nama bgmi materijala da budemo sto sretniji i da se radujemo njegovim igrama.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Na osnovu čega dr.kate na ovog Kapića i smatrate da vrijedi više od 4-5k? Kad je zadnji put odigrao neku ozbiljnu polusezonu? Kod nas prije 3 godine uspio odigrati jedno normalno poluvrijeme za cijelih 6 mjeseci i kaže daj mu 10 milja. Hahahahah.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 avg 2021, 08:07E cuj
"Moze traziti toliko jer je bio clan Bundesligasa"![]()
![]()
![]()
Mogu i ja samo formalno biti clan Reala ali na osnovu cega da trazim astronomsku platu kad nisam minute tamo zabiljezio?
Bodul,Velkoski,Ramic,Varesanovic,Kobiljar,Djokanovic,Palic,Sevelj
Na pozicijama zadnjeg veznog smo malo je reci pretrpani
Na ofanzivnom veznom sigurno nece imati prednost ispred Bodula i Kobiljara
Bio bi nam dobar u 4-3-3 "attack" formaciji na poziciji tog centralnog veznog
Ali 20k+ KM sigurno nece dobiti
Jer to je ludo previse
Mozda prije godinu-dvije ne bi bio problem da mu se to obeca ali sada trenutno cener-13 k KM najvise sto mozemo ponuditi
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nikakav, igra jer je zasticeno godiste, a oni imaju s tim problem, realno zato su ga i trazili.Sanchez1987 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 23:36Jel neko gledo tekmu Veleza,kakav je Salcin bio i na kojoj poziciji je igrao?
ne lupajte gluposti...kakvih 20-25 hiljada
tako ste i za tinu pricali da ima 30 milja...prestanite lupati cifre
tako ste i za tinu pricali da ima 30 milja...prestanite lupati cifre
- Shategabri
- Kontakt:
Koliko god, ne treba nam sad.
Mi imam pozadi probleme, što je još gore, imamo igrače ali nisu registrovani
Mi imam pozadi probleme, što je još gore, imamo igrače ali nisu registrovani

Koševo Zapad
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Ne znam za Kapica, ali Tino je imao 15.000 eura sto je ekvivalent toj tvojoj cifri za koju mislis da je neko lupio. Kako god bilo, mislim da je naknadno pristao i na smanjenje.
P.S. Kad smo kod Susica, je li on prekrizen za sva vremena ili postoji neki dogovor izmedju Sablica i njega? Dobro bi nam dosao u ovom mecu umjesto Djokanovica.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- Shategabri
- Kontakt:
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Njih dobijamo ko od sale 3-0 oni se samo branit znaju
Maroon Brothers 1946
- Shategabri
- Kontakt:
Baš zato ne valja, nama sad treba da se lože da mogu dobiti.hotonjskimaher je napisao/la: ↑23 avg 2021, 10:09Njih dobijamo ko od sale 3-0 oni se samo branit znaju
Al teško da će oni doći tako, em nije domaća em su svjesni svog (ne)kvaliteta.
Koševo Zapad
Cuj 25 000 plata za Kapica,po meni taj lik to ne zasluzuje ni blizu
U Bundesligi nije imao toliko ali trazi od Sarajeva. ne znam sto narod mora glupost pisati.
- ElCartel11
- Kontakt:
Protiv Širokog Hebib na beku.
Malo je u defanzivi slab ali je zato u napadu jos gori.
Malo je u defanzivi slab ali je zato u napadu jos gori.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Očekivana cifra za Kapića, ima Bundesligu u CVu, a i očekivano je da će tražiti klub vani, pa tek onda mi. Nakon završetka kvalifikacija će situacija biti jasnija. Naravno ukoliko dođe kod nas, valjda će se naši dogovoriti za manju cifru.
Prvo trebate shvatiti da mi više ne igramo u 4231 formaciji, nama je glavni sistem 3142, tako stojimo i u odbrani, a i u napadu, naravno u napadu dolaze određene promjene mjesta. Dakle, nemamo krila, već wing-bekove ili bočne vezne. Kapić je osmica i ići će na tu poziciju. A nakon što je Sablić odstranio Sušića iz ekipe, potreban je igrač na toj poziciji.
Nadam se da će Imamović startati na lijevom wing-beku protiv Širokog. Ovo što je do sada sa klupe igrao bilo je korektno i zaslužio je šansu od prve minute. A kada je on bio na terenu, na mjestu lijevog wing-beka, a ne Hebibović i Pidro je mnogo bolje igrao. Vjerovatno registrovanjem Lazića, Ševelja, povratkom Dupovca, otvorit će se pozicija da se Pidro isproba i na mjestu wing-beka, što mislim da bi mogao biti pogodak. Pidro je u zadnjih par utakmica dosta dobar u ofanzivnom dijelu, dobro je iznosio loptu, a i prije je znao dosta dobar u ofanzivnom dijelu bio.
Prvo trebate shvatiti da mi više ne igramo u 4231 formaciji, nama je glavni sistem 3142, tako stojimo i u odbrani, a i u napadu, naravno u napadu dolaze određene promjene mjesta. Dakle, nemamo krila, već wing-bekove ili bočne vezne. Kapić je osmica i ići će na tu poziciju. A nakon što je Sablić odstranio Sušića iz ekipe, potreban je igrač na toj poziciji.
Nadam se da će Imamović startati na lijevom wing-beku protiv Širokog. Ovo što je do sada sa klupe igrao bilo je korektno i zaslužio je šansu od prve minute. A kada je on bio na terenu, na mjestu lijevog wing-beka, a ne Hebibović i Pidro je mnogo bolje igrao. Vjerovatno registrovanjem Lazića, Ševelja, povratkom Dupovca, otvorit će se pozicija da se Pidro isproba i na mjestu wing-beka, što mislim da bi mogao biti pogodak. Pidro je u zadnjih par utakmica dosta dobar u ofanzivnom dijelu, dobro je iznosio loptu, a i prije je znao dosta dobar u ofanzivnom dijelu bio.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 23 avg 2021, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- napoleon72
- Kontakt:
Ne bi nam dobro dosao ni u kom slucaju. Em ne mogu on i Ramic igrat skupa, obojica su plejmejkeri, nijedan nije sirovina, em je Tino uzasan i u ovom trenurku sigurno slabiji od Ramica, kojem ce sad (nadam se) samopouzdanje skocit. Minutaza je majka uspjeha, u prve 3-4 utakmice su pogubljeni bili i Kovacevic i Djokanovic, pa i stariji igraci kao Adukor. Tek poslije pokazu bas kvalitet. Ramic bi se mogao isprofilisat kao jeftinija i mladja verzija Crepulje.Napapijri je napisao/la: ↑23 avg 2021, 10:03Ne znam za Kapica, ali Tino je imao 15.000 eura sto je ekvivalent toj tvojoj cifri za koju mislis da je neko lupio. Kako god bilo, mislim da je naknadno pristao i na smanjenje.
P.S. Kad smo kod Susica, je li on prekrizen za sva vremena ili postoji neki dogovor izmedju Sablica i njega? Dobro bi nam dosao u ovom mecu umjesto Djokanovica.
A Djokanovica ce 99% mijenjat Palic jer su isti tip veznjaka
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Tino nema 30k ni 15ke
Tino je zavrsio sa fks
A kapicu se ne nude te cifre koje lupate. Ne znam sta je cilj.
Tino je zavrsio sa fks
A kapicu se ne nude te cifre koje lupate. Ne znam sta je cilj.
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 23 avg 2021, 11:01, ukupno mijenjano 5 puta.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Da li bi cjenjenim forumasima odgovaralo da Kapic dodje i igra za dz ?
Nije bitno sta mislis ili zelis, postoji trziste i cjena na istom. A Sto se tice CV Kapic je vrlo iskusan i opravdano trazi pare, ako ih uopste trszi, jer ko je sve "insajder" i kakve se gluposti pisu ne bih vjerovao ni da kazu da je nebo plavo.
Drugi par cipela je to jel on nama potreban sa tim parama ili nije.
Nije bitno sta mislis ili zelis, postoji trziste i cjena na istom. A Sto se tice CV Kapic je vrlo iskusan i opravdano trazi pare, ako ih uopste trszi, jer ko je sve "insajder" i kakve se gluposti pisu ne bih vjerovao ni da kazu da je nebo plavo.
Drugi par cipela je to jel on nama potreban sa tim parama ili nije.
Trenutno korisnika/ca: mire971, misstianopenaldo, ubipara i 23 gosta.