napoleon72 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 12:39
Joj i ti vala malo peres s tom akademijom. Postujem te jer si stariji covjek al stvaras kontraefekat. Cuj bolje treci nego prvi. Eto probali smo uc u sezonu sa Dalom, Salcinom, Dervisagicem, pa corak. Dok nisu dosli Bodul i Bagaric, nismo meda mogli. Izbaci za Siroki Bodula i Bagarica iz ekipe i necemo im do gola doci. Slazem se da je Kapic nepotreban i da Ramicu tu treba pruzit priliku, al ne treba nazor trpat djecu i gdje mogu i gdje ne mogu. Nama je ogroman plus sto ne moramo izmjenu radit u 20. minuti jer uvijek imamo dva dobra mlada igraca na terenu i to je to. Ubacivat nazor 6-7 omladinaca samo et jer su nasi je samoubistvo. A to za prvo i trece mjesto, isto kad roditelji tjese djecu u skoli da je bolja jaka cetvorka nego slaba petica. E nije bolje, slaba petica upise fakultet i ostvari nesta, a jaka cetvorka ide u Njemacku guzove prat. Prvo mjesto sa 35togodisnjacima donosi koeficijent i pare, trece mjesto sa akademcima ne donosi nista, cak ih ne mozes ni prodat jer nece igrat Ligu sampiona, ne idu na najjace trziste. Cilj je titula, a sredstvo do cilja nije vazno.
Hvala na postovanju i ja ovdje postujem sve. Nije problem reci da sam kontraproduktivan, strkelja, metuzalem i sl. , samo ne psujte, sve ostalo ok.
Evo mojih argumenata:
- Igrali PO EL, zaradili 1,5 mil.€ i sta sad imamo od toga ? Dug boli glava. Na taj 1,5 mil.€ potonulu 5 mil.€
- Bodula i Bagarica je transfer Kovacevica doveo i sjajna konekcija sa igracima Sablica.
- Tih 1,5 mil.€ su na plate i ugovore potrosili isluzeni igraci i pijavice tipa TSS,Krle,Ahmo,Hebib.., po 10 kKM u prosjeku i 70% doprinosa je 820 kKM na godinu, a gdje su ugovori, a gdje su jos dvije godine ugovora. Ovi sto osvojise 12 bodova nece potrositi (svih 20) za 2 god.
- Nisu Dal,Salcin,Dervisagic prosuli +13, nego najiskusniji i najp(l)aceniji, a i za 1,5 mil€ trebamo zahvaliti Rahmanu i D.D. kao sto cemo aBd zahvaljivati SABLJICU, Bodulu,Bagaricu,Palicu,Kobiljaru & Akademcima.
- Ako grijesim na moju dusu, ovo je samo moje najdobronamjernije razmisljane.
- Znam ja bit ce i poraza koji ce se pripisivati tome sto Kapic,Beciraj,Ibisevic,Hajrovic i na da sve Tino Sven Susic nisu potpisani.
- Dvije prilike smo propustili(Jesic,Ibrakovic), sada (Hadzic, Sabrina), trecu ako dobijemo ne smijemo, ne radi mene, Vi ostajete, a ja putujem
- Imas moje postovanje jer ne psujes, a bujrum protivrjeci.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.