Samo da budemo stabilni a u zimskom prijelaznom roku makar pokušati zaganjati 2 malo bolja igrača pa da se potučemo za titulu, tu smo mi negdje pri vrhu ali realno nemamo kvalitet za prvo mjesto.MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:28Boli me čundara sad i za Sabrinu i Kasuma, samo da ne doživimo nikad više ono što smo doživjeli zadnjih mjeseci.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jel istina da su Sancheza prikopačali na malina respiratore?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- LutakSutko
- Kontakt:
Mene je samo Azmira strah. On je namirisao krv u ovoj sezoni jer smo i mi i Borac u kur.cu, a ni Zrinjski evo ne blista. Ima para na bacanje, bit će tu i mučki i namještanja i kupovanja utakmica... samo da do zime ostanemo na do 5-6 bodova za njima pa ćemo se onda krpit.MortemHz je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:31Samo da budemo stabilni a u zimskom prijelaznom roku makar pokušati zaganjati 2 malo bolja igrača pa da se potučemo za titulu, tu smo mi negdje pri vrhu ali realno nemamo kvalitet za prvo mjesto.MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:28Boli me čundara sad i za Sabrinu i Kasuma, samo da ne doživimo nikad više ono što smo doživjeli zadnjih mjeseci.
Husref ima paklenu ekipu, a sposoban je itekako uzet titulu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- SedrenikHz
- Kontakt:
Morel Avatar Sabrin kakav momcevi, ZASLUZILA je
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Po meni su i Zrinjski i Tuzla iznad nas trenutno ali je mala razlika. Zamisli da imaš 3 Bodulabodi123 je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:34Mene je samo Azmira strah. On je namirisao krv u ovoj sezoni jer smo i mi i Borac u kur.cu, a ni Zrinjski evo ne blista. Ima para na bacanje, bit će tu i mučki i namještanja i kupovanja utakmica... samo da do zime ostanemo na do 5-6 bodova za njima pa ćemo se onda krpit.MortemHz je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:31Samo da budemo stabilni a u zimskom prijelaznom roku makar pokušati zaganjati 2 malo bolja igrača pa da se potučemo za titulu, tu smo mi negdje pri vrhu ali realno nemamo kvalitet za prvo mjesto.MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:28Boli me čundara sad i za Sabrinu i Kasuma, samo da ne doživimo nikad više ono što smo doživjeli zadnjih mjeseci.
Husref ima paklenu ekipu, a sposoban je itekako uzet titulu.

Sto manje para to bolje. Ko god da bude direktor/ica, pare ce da dijeli i sakom i kapom, ko' sto je do sad bilo. Sto manje para, vise rade i vise se trude da urade nesto u interesu kluba. Onako su davali kako je ko zatrazio a Bodul vise uradi za mjesec nego oni zajedno za godinu/dvije.bodi123 je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:22Džaba vizija brate ako nema para. Možemo se mi lagati i postavljati neke ciljeve, akademija, mladi igrači... ali ako se u prvi tim i igrački kadar ne ulažu pare i ne osvajaju trofeji i ovo ostalo će sve propast.
Nek on nama dovede 5-6 igrača Bodulovog kvaliteta, a za ostalo ćemo lahko![]()
Sve mi znamo.
-
- Kontakt:
Samo još malo širine i sve će to biti super. Recimo da se još dovede centralni vezni i lijevi bek, sa ovim strancima bi to već ličilo na nešto.MortemHz je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:31Samo da budemo stabilni a u zimskom prijelaznom roku makar pokušati zaganjati 2 malo bolja igrača pa da se potučemo za titulu, tu smo mi negdje pri vrhu ali realno nemamo kvalitet za prvo mjesto.MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:28Boli me čundara sad i za Sabrinu i Kasuma, samo da ne doživimo nikad više ono što smo doživjeli zadnjih mjeseci.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Samo to brate, samo stabilnost. Što se tiče titule, glasao sam za drugu opciju, nemam nekih ličnih aspiracija za više s obzirom na dosadašnje stanje u klubu. A ako izleti i titula, provjerio sam, ima dovoljno stentova na KCUSMortemHz je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:31Samo da budemo stabilni a u zimskom prijelaznom roku makar pokušati zaganjati 2 malo bolja igrača pa da se potučemo za titulu, tu smo mi negdje pri vrhu ali realno nemamo kvalitet za prvo mjesto.MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:28Boli me čundara sad i za Sabrinu i Kasuma, samo da ne doživimo nikad više ono što smo doživjeli zadnjih mjeseci.

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Tan je navijačima Sarajeva dobro poznato lice jer je s dosta uspjeha predvodio klub s Koševa i vratio je klub na sami vrh bh. fudbala, a potom je početkom 2019. godine odlučio da se povuče sa pozicije većinskog vlasnika.
No, nakon što je bordo klub pao u krizu Tan je odlučio da se vrati i pomogne. Ipak, on neće ovaj put biti sam jer će s njim u klubu sada biti i američki biznismen Ismir Mirvić.
Sportska javnost ne zna mnogo o Mirviću koji je zajedno s Tanom danas obećao navijačima Sarajeva da je stigla nova era u ovaj klub, a samim tim i bolji dani.
Što se tiče Mirvića on živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama, ali je porijeklom iz Bosne i Hercegovine. Mirvić je godinama radio u Tanovoj grupaciji gdje je stekao poznanstvo sa većinskim vlasnikom Sarajeva.
Iz FK Sarajevo su nedavno objavili da Mirvić posjeduje dionice u nekoliko NBA franšiza, te da je riječ o veoma uspješnom biznismenu.
Mivić ima dionice i u Los Angeles FC gdje je i upoznao Tana jer su zajedno radili na projektima vezanim za ovaj klub iz američkom MLS-a. U vrijeme dok se formirao Los Angeles FC Mirvić je čestvovao u uspostavljanju njegovih temelja i strategije, a jedan od osnivača kluba je i njegov poslovni partner u projektima Co-Defend i Co-Protect.
Također, vrijedi istaći da je novi investitor Sarajeva i idejno tvorac i vlasnik navedenih kompanija Co-Defend i Co-Protect koje se bave proizvodnjom i distribucijom medicinske i zaštitne opreme, a posebno se to odnosi na sportiste.
Ove kompanije doživjele su procvat tokom pandemije koronavirusa i trenutno imaju potpisanu saradnju s nekoliko sportskih liga u SAD-u, a tu se izdvajaju NBA, MLB i MLS.
Mirvić je prethodnih godina kroz svoj posao ostvario veliki broj poznanstava širom svijeta što će sigurno pomoći FK Sarajevo u narednom periodu.
U narednih nekoliko sedmica slijedi period tranzicije u FK Sarajevo, a nakon toga će Tan i Mirvić podijeliti svoje poslovne planove i dugoročnu viziju koju imaju kao investitori bordo kluba.
No, nakon što je bordo klub pao u krizu Tan je odlučio da se vrati i pomogne. Ipak, on neće ovaj put biti sam jer će s njim u klubu sada biti i američki biznismen Ismir Mirvić.
Sportska javnost ne zna mnogo o Mirviću koji je zajedno s Tanom danas obećao navijačima Sarajeva da je stigla nova era u ovaj klub, a samim tim i bolji dani.
Što se tiče Mirvića on živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama, ali je porijeklom iz Bosne i Hercegovine. Mirvić je godinama radio u Tanovoj grupaciji gdje je stekao poznanstvo sa većinskim vlasnikom Sarajeva.
Iz FK Sarajevo su nedavno objavili da Mirvić posjeduje dionice u nekoliko NBA franšiza, te da je riječ o veoma uspješnom biznismenu.
Mivić ima dionice i u Los Angeles FC gdje je i upoznao Tana jer su zajedno radili na projektima vezanim za ovaj klub iz američkom MLS-a. U vrijeme dok se formirao Los Angeles FC Mirvić je čestvovao u uspostavljanju njegovih temelja i strategije, a jedan od osnivača kluba je i njegov poslovni partner u projektima Co-Defend i Co-Protect.
Također, vrijedi istaći da je novi investitor Sarajeva i idejno tvorac i vlasnik navedenih kompanija Co-Defend i Co-Protect koje se bave proizvodnjom i distribucijom medicinske i zaštitne opreme, a posebno se to odnosi na sportiste.
Ove kompanije doživjele su procvat tokom pandemije koronavirusa i trenutno imaju potpisanu saradnju s nekoliko sportskih liga u SAD-u, a tu se izdvajaju NBA, MLB i MLS.
Mirvić je prethodnih godina kroz svoj posao ostvario veliki broj poznanstava širom svijeta što će sigurno pomoći FK Sarajevo u narednom periodu.
U narednih nekoliko sedmica slijedi period tranzicije u FK Sarajevo, a nakon toga će Tan i Mirvić podijeliti svoje poslovne planove i dugoročnu viziju koju imaju kao investitori bordo kluba.
-
- Kontakt:
Ovo je treci pocetak od kako imamo investitora, nadam se da ce biti pametniji i znati kako izdici klub na jedan veci nivo, da i mi dočekamo te grupne faze. Sretno nam al nisam u euforiji, moraju nam pokazati da znaju i da hoce bolje od ovog do sad sto su radili.
Ovo je prvi pocetak jer se tek papirologija završila.bordobijeli je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:43Ovo je treci pocetak od kako imamo investitora, nadam se da ce biti pametniji i znati kako izdici klub na jedan veci nivo, da i mi dočekamo te grupne faze. Sretno nam al nisam u euforiji, moraju nam pokazati da znaju i da hoce bolje od ovog do sad sto su radili.
Ovo ostalo je bilo kupovanje vremena Sabrine znala je ona da ce potrajati par mjeseci.
-
- Kontakt:
Mislio sam od 2016 kad je došao Tan, pa Nam, sad opet Tan na to sam mislio da je novi početak.90minut je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:43Ovo je prvi pocetak jer se tek papirologija završila.bordobijeli je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:43Ovo je treci pocetak od kako imamo investitora, nadam se da ce biti pametniji i znati kako izdici klub na jedan veci nivo, da i mi dočekamo te grupne faze. Sretno nam al nisam u euforiji, moraju nam pokazati da znaju i da hoce bolje od ovog do sad sto su radili.
Ovo ostalo je bilo kupovanje vremena Sabrine znala je ona da ce potrajati par mjeseci.
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Ubrzano dize, znoji se, ne osjeca se dobro.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:32Jel istina da su Sancheza prikopačali na malina respiratore?
Neki bi rekli trenutno simptomi svakog navijaca zeljA.
Zadnja izmjena: SjevernaKoreja, dana/u 31 avg 2021, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja sam glasao za drugu opciju jer je najrealnija zasad. Kao što je neko prije napisao, ostani na 5-6 bodova zaostatka za vodećim. Ne bi bilo loše s obzirom na okolnosti. Ako ne dovedemo jedno 2 kvalitetna igrača na pauzi nisam optimističan što se tiče titule ali daleko je to.MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:38Samo to brate, samo stabilnost. Što se tiče titule, glasao sam za drugu opciju, nemam nekih ličnih aspiracija za više s obzirom na dosadašnje stanje u klubu. A ako izleti i titula, provjerio sam, ima dovoljno stentova na KCUSMortemHz je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:31Samo da budemo stabilni a u zimskom prijelaznom roku makar pokušati zaganjati 2 malo bolja igrača pa da se potučemo za titulu, tu smo mi negdje pri vrhu ali realno nemamo kvalitet za prvo mjesto.MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:28Boli me čundara sad i za Sabrinu i Kasuma, samo da ne doživimo nikad više ono što smo doživjeli zadnjih mjeseci.![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovo nam dodje nesto kao treca sreca sa investitorima.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma ovaj Nam je siromah u poređenju dobro je ovo sve jer Tan može do mile volje ulagati ovoliko para koliko je Nam jer je lik skoro ili je milijarder bice ovo top sve opet barem narednih 5 godina.bordobijeli je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:45Mislio sam od 2016 kad je došao Tan, pa Nam, sad opet Tan na to sam mislio da je novi početak.90minut je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:43Ovo je prvi pocetak jer se tek papirologija završila.bordobijeli je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:43Ovo je treci pocetak od kako imamo investitora, nadam se da ce biti pametniji i znati kako izdici klub na jedan veci nivo, da i mi dočekamo te grupne faze. Sretno nam al nisam u euforiji, moraju nam pokazati da znaju i da hoce bolje od ovog do sad sto su radili.
Tačno, ali isto tako i manje ambicija, lošiji rezultati...

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Igrači će odmah na trening.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tan je došao krajem 2013. godine ako se dobro sjećambordobijeli je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:45Mislio sam od 2016 kad je došao Tan, pa Nam, sad opet Tan na to sam mislio da je novi početak.90minut je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:43Ovo je prvi pocetak jer se tek papirologija završila.bordobijeli je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:43Ovo je treci pocetak od kako imamo investitora, nadam se da ce biti pametniji i znati kako izdici klub na jedan veci nivo, da i mi dočekamo te grupne faze. Sretno nam al nisam u euforiji, moraju nam pokazati da znaju i da hoce bolje od ovog do sad sto su radili.