BH fudbal je puno vise od boda protiv Francuske sto ce se nazalost i pokazati
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sergej je gospodin, nema kod njega guranja, a ti nastavi se truditi da te admin prepozna, pa mozda jednog dana postanes i dopisnik snsdsportsport portala.harden je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:18Sjajan kontra argument onom sto sam ja napisao. Mozda bi ti mogao progurati koga svog u Sergejevu repku pa ti on bolji.
Ovo je jadno i nikakav nacin za borbu protiv saveza. Mogao je i na forum doci i prozivati, da mu se nesto radi zasukao bi rukave i pripremio se za repku, a ovako lik voda samo kerove po parku.
poveli protiv j3benog Kuvajta i odmah svi ismijavaju Begovica i Barbareza, kako ih je lako kupiti
Ne valja Asmir, ne valja Sergej, valja Vico i menadzerska repka koja na okupljanima nosi poklone porodicama i prijateljima.
Hajde eto kad se zadovoljamo da ono sto Saasa radi i zna i kad to smatramo odlicnim OKE. Koji rad Saveza..napisao sam vec iskorstio sliku stadiona i slabu popunjenost kojoj je ipak glavni uzrok nesto drugo i to je to.killafrommanilla je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:17Sasa vjerovatno kad zaboravi sve sto zna o bh. fudbalu i fudbalu uopce, ce znati vise od tebe. U sustini, zar nije novinarski posao ukazivati na ovakav rad Saveza?feniksptica je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:09Stavljajuci an staranu Begovica sad..ja ne znam ko Sasi Ibrulju slaga da je on bitan i neki faktor. Covjek misli da je Tito za fudbal a qurcu ne valja
Druga stvar je sto je on tebi mrzak, to je tvoj licni stav. Svaki podcast su on i Ica odlicno odradili, i puno stvari bi mogao nauciti kad bi samo malo slusao.
Pa nadam se da ne mislis kako on nije mogao tu upasti isto tako, samo sto nece. Da je dosao rekao dajte mi bilo koju mladju selekciju da vodim dobio bi je naredni dan, samo sto lik hoce odmah da bude selektor A repke sto je meni jadno.
Eh kad smo se ložili da će nam ga Hrvati ukrasti, eto i njega u m:tel ligu brzo
Gdje sam ja to rekao?
Najboljih 11 koje je Petev izveo u Francuskoj i on bi izveo isti sastav i to je to. Moze on sad psiat sta hoce al to je jedina istina
Vrančić, Prcić, Jajalo, Šarić i za golmana Kovačević.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.