Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Sve sto raspršuje virus ne moze na stadion,oduzmite i pomocnicima zastavice 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
N.N. pocinitelj? Reci u koju stranu treba puhatiDrFilgud je napisao/la: ↑06 sep 2021, 16:57Bježi ba, nemoj da te majoriziram pa ćeš plakat![]()
🔹
Pa možda bi bilo neke fajde, kad bi mi ovdje na forumu barem, uspjeli da ostvarimo konsenzus oko apsolutno elementarnih pitanja.Unofficialpage je napisao/la: ↑06 sep 2021, 17:00A inače će da procvijetaju ruže ako mi izgubimo sutra i ne odemo na SP. Ništa se neće desiti osim što mi nećemo otići na SP a ovi će nastaviti da uništavaju savez, repku, ligu... Ovdje je savez posljedica a ne uzrok problema, pravi problem je država. Nama komplet država ne funkcioniše i kako da onda očekuemo da savez radi. Na čelu KSBIH je legenda bh košarke, Teletović, i šta se opet dešava? Ništa, sve je isto. Prosto, ovako će biti sve dok država ne krene da funkcioniše u pravom smislu pa će onda i sport da bude ono što treba.
Ovo je najjači sastavi koji možemo imati, jedina zamjera je Kovačević koji je morao biti a svi ostali su isti ko i ovi što su sada.
Recimo da je selektor kome se dokaže da učestvuje u korupcijskim aferama, nije poželjan.
Kad bi se oko toga složili, naš glas bi možda imao snagu. možda bi tribine bile prazne u svakoj utakmici, dok ne shvate da moraju nešto mijenjat.
Oni i manipulišu jer nas mogu podijelit i posvađat.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najgora pogan koja postoji, za stoju bi majku prod'o
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Al gledajte kako se ovdje informacije i lazi sire.
Neki forumasi su hebeni mahalasi i lazljivci, isfrustrirani svojim zivotom i samo da je da nesto oni kao psuju itd.
Znaci ovo sa zastavom je najocigledniji primjer a zamislite koliko lazi se ovdje prosulo samo da bi se neko ocrnio.
Kao Vico zabranio zastavu sa ljiljanima u po Zenice.
Patriota Bosnjo nas ljepi.
Barbarez, Asmir i Dzeko su sa njim isto surovali, ljubili i grlili se.
Patriote nase, legende BiH fudbala.
- Beduin
- Kontakt:
Ti si "pišao" reprezentaciju, a ne samo Vicu i kompaniju. Zato ti i pisem sve ovo jer sad morapises, a narocito pljujes jednog Barbareza i Begovica, a i sam si isto pisao.avenija je napisao/la: ↑06 sep 2021, 16:52Poserem Vicu opet evo sada, popišam ga isto ko i Begica ali ljudi bolan pisu Vico ne da ljiljane unijeti..Sto se tu ne javis i ne kazes balavurdiji VICO SE O LJILJANIMA NA BP pita isto kao beduin i avenija. Pisu mediji skinuta zastava sa ograde ljiljani protiv Kuvajta. Ja sa prozora gledam od kako je okacio krajisnik Ljiljane do zadnje minute nije skinuta sa ograde. Znaci sve cisti populizam.Beduin je napisao/la: ↑06 sep 2021, 16:44Drug moj, nekad smo imali slicna misljenja, nekad razlicita, nekad se krvili na temi PLBiH, nekad prcali druge, ali i ti postade prevrtljiv i cinican.avenija je napisao/la: ↑06 sep 2021, 15:41Tuzno je vidjeti da ce i Bosnjaci nakon Srba i Hrvata navijati kontra svoje reprezentacije barem ovi sa foruma ali boze moj ako su tu Dzeko i reprezentacija zasluzili onda ok ali ja licno ne mogu nikada navijati za Kazahstan kao dijasporci sa foruma, Barbarez, Asmir itd.
Zasto to kazem? Pa npr. evo kako si pisao neko vrijeme o nasoj reprezentaciji, zarad licnih interesa:
Sta ima ljudi kako ste.
Begicu Pilavu Dzemidzicu **** vam Arkan Banjalucki sve redom. Sagnite se bosnjacki kmetovi popusite mu qrac da vas ne dira sa funkcije.Popisam se po savezu i reprezentaciji a po selektoru cu na utakmici odmah iza kucica ako ikada dodju vise u Zenicu igrati.Dodjite u trening kamp ili na Bilino popisam vam se po reprezentaciji.Necemo dalje, samo kazem da ne moralises pretjerano drugima, naglasavajuci dijasporce, kad niko od nas nije nista bolji. Previse sad Vici u dupence se uvlacis, tj. istomisljenicima na strani cetnika Vicevlakanje je napisao/la: ↑07 maj 2020, 13:27
Definisi ironiju:
Opet "zahvaljujuci Borcu" Celik bi mogao da ostane u ligi
Inshallah
Avenija je napisao/la: ↑07 maj 2020:
Moze li se u Federaciji glasati za SNSD ?
PS. Idemo uzeti Kazahstan![]()
Evo i mediji glavnog upitase sto je zabranio sa kriznim stabom i njega treba kritikovati za te probleme a Vicu za sto je on odgovoran pišaj ga.
“Sve što raspršuje virus jasno je da ne treba unositi u stadion. Ovo je respiratorna, a ne dermatološka bolest. Trube, pjevanje i zastave mogu djelovati ka povećanom izbacivanju virusa”, objasnio nam Čerkez.
Maloprije sam pisao to za rekvizite, da se trebaju kompetentni i prozvani pitati i razjasniti jer je Savez sa sebe skinuo to breme.
Znaci nema navijanja, nema rekvizita da se ne razboli neko, samo sutnja. Koja nelogicnost Cerkeza i ostalih govana koji pojma nemaju sta rade. Kamo srece da se mogu neke tuzbe protiv njih pokrenuti, jer kako sve to se smije u ligi, a sad za reprezentaciju ne smije. Otkud bas sad kad se digla ova hajka.
Kako se u buticima smije isprobati odjeca i ista vratiti na svoje mjesto pa neko drugi to isproba, i tako u nedogled. Ili kako kafane i uzivo muzika su dozvoljeni, a na stadionu se ne smije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa pisao kad je repka se preselila u glavni grad. Ali sad se vratila u "Zmajevo gnijezdo" i tako se i ploca mijenja.
Sto bi rekao Combe, logicno.

Sto bi rekao Combe, logicno.

@igrajlopte 🐦
Jos su jaci ovi sto su napravili transparent i odnjeli ispred saveza zbog zastave kao i ova grupa ljuti krajisnici. Umjesto pred federalno ministarstvo oni bum pred savez.
Pokazuju da je vecina navijaca neobrazovana bagra.
Pokazuju da je vecina navijaca neobrazovana bagra.
-
- Kontakt:
Ovo stanje uma je ko kad pop ili hodza cini blud nad djetetom, a roditelj okrece glavu i kaze kad sam ja mogao pusiti mu ga mozes i ti sine....DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 sep 2021, 16:16Nikad regularnija reprezentacija što se spiska i igrača tiče.
Mnogi silovito navijaju za poraze i neuspjehe.
Kao da ova ekipa ionako nije limitirana i deficitarna.
Ja ne sumnjam u pobjedu protiv Kazakhstana![]()
Ja kontao da je ovaj avenija normalan lik.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Devetomjesto
- Kontakt:
Prodao se vici za par kanti kreca.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ja sam kontao da je u priliku normalan.
Zayebah se.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la: ↑06 sep 2021, 17:00A inače će da procvijetaju ruže ako mi izgubimo sutra i ne odemo na SP. Ništa se neće desiti osim što mi nećemo otići na SP a ovi će nastaviti da uništavaju savez, repku, ligu... Ovdje je savez posljedica a ne uzrok problema, pravi problem je država. Nama komplet država ne funkcioniše i kako da onda očekuemo da savez radi. Na čelu KSBIH je legenda bh košarke, Teletović, i šta se opet dešava? Ništa, sve je isto. Prosto, ovako će biti sve dok država ne krene da funkcioniše u pravom smislu pa će onda i sport da bude ono što treba.
Ovo je najjači sastavi koji možemo imati, jedina zamjera je Kovačević koji je morao biti a svi ostali su isti ko i ovi što su sada.

Ljudima izgleda treba crtati, svaka čast na komentaru.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Bolje da idemo na SP. da mogu opet pare ukrasti od SP.
+ onda mi rekli da smo u pravu bili treba nastaviti taj posao.

Šta kaže sportsport... Narušena atmosfera?
Majko mila novinarstva...
Majko mila novinarstva...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
- Kontakt:
Hoće li se prekidati utakmica ?
Ja ni na drugim utakmicama nisam vidio zastave. Ispravite me ako grijesim. Znaci ne odlucuje savez nego se moraju postovati mjere. Ko i svugdje.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.