Premijer liga BiH - aktuelno

Azzuri
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Azzuri » 22 sep 2021, 14:29

Shategabri je napisao/la:
22 sep 2021, 14:23
Azzuri je napisao/la:
22 sep 2021, 14:16
22 sep 2021, 13:56

Baš je strah, ne znaš odakle veća opasnost prijeti, Juričić, Bojo, Mujezinović...a ako oni zakažu, ide džoker s klupe Bekrić da nas potopi :think:
Nemoj se praviti budala..mi igraci nikad losiji i sve osim poraza je uspijeh. Ali sjeti se zadnjeg naseg izdanja na kosevu i vase sramote na sjeveru :rol: a i izdanja prije toga nisu vam bas nesto za pohvalu, lako je naci slike i uporediti...e toga vas je strah, zato ste i dali 1500 karti i zato hajcate i djelite dzabe ulaz. Valjda ce pogurati taj dzabaluk u posjeti malo :salut:
Koliko znam, 1500 karti je dogovor dva kluba. Sve ispoštovano. Nismo tu odluku donijeli jednostrano. Dakle nisi upućen kako stoje stvari.
Posjeta jeste loša, generalno je slaba atmosfera, tu ima dosta mjesta za kritiku.
Tu ste trenutno ispred bar što se tiče navijačke strane, pogoduju vam dešavanja, godišnjica, pa i hajc oko svega toga mobiliše i one koji bi možda bili u dilemi da li da dođu na stadion.
Mi igrački dosta bolje stojimo, samo što je to sve još neuigrano, neki tek sad imaju priliku igrati, a prošlo već praktično trećina prvenstva :mrgreen:
Obzirom na sve i kakav je teren, ja očekujem neku dosadnu mrtvu nulu kojom bi vi bili zadovoljniji. Kakve god tribine bile, ne vidim da će to nešto puno uticati na teren. Nema ni na koga realno.
Da ste htjeli dati vise sigurno ste mogli, jug koseva je ogroman i nebitan naspram naseg sjevera, pa taj dogovor i nema logike da dobijemo i vi i mi isto karti a vas stadion puno veci...al prica o kartama je davno prozvakana da se ne raspravljamo, govorim o tome da vas je nasih 100 godina potaknulo da se mobilizirate, pa zato dzaba ulazi, htio ti to priznat ili ne.
Sto se tice tekme prizeljkujemo x, ali realnost je puno drugacija ipak individualni kvalitet ce lako presuditi..ma da sigurno ce biti klasicni izbij nabij derbi..

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 22 sep 2021, 14:31

HasicuVratiSe je napisao/la:
22 sep 2021, 14:27
22 sep 2021, 14:25
22 sep 2021, 14:20

možda radi sukoba interesa? Platiš filete usput i dobiješ odličnu ocjenu, ybt internet i ko ga sve ima
A?

Bjež ba dosta mi zakona i MRS-ova, još da čitam i pravilnike N/FS :mrgreen:
Common sense, doduse kod nas je nomrlano da kandidat za posao i predsjednik komisije skupa piju kafu tik po okoncanju procedure :D
Ne, ima fakat smisla, ja sam otišao na sudiju i pomoćnog da su zajedno, naravno izgleda logično da ne idu sudija i kontrolor zajedno :D
Lapsus jbg, površno sam čitao.
Kod nas je normalno mnogo šta, a ovo i ako ispadne problem na kraju će ispasti da su išli zajedno, al ga ovaj pratio svojim autom :mrgreen:
Koševo Zapad

FirstDown
Kontakt:

Post Postao/la FirstDown » 22 sep 2021, 14:31

Al ljudi još misle da je Alispahić bio u ulozi posmatrača sinoć :rol:

Yebemu jel teško otvoriti stranicu Saveza i vidjeti da nije.

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 22 sep 2021, 14:33

FirstDown je napisao/la:
22 sep 2021, 14:31

Kakve veze to ima je li bio ili nije ? NIje sinoć, bit će idući put
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim

Devils021
Kontakt:

Post Postao/la Devils021 » 22 sep 2021, 14:35

VeteranSA je napisao/la:
22 sep 2021, 14:18
Devils021 je napisao/la:
22 sep 2021, 14:04
Ovako to radi GOSPODSKI klub kada je neki divljak nezadovljan sudjenjem bacio kamen na sudiju:
https://fkborac.net/saop%C5%A1tenje-za- ... 05/04/2012

Procitajte ovo, a onda ove izjave iz veleza, shvaticete razliku.
Ima li gdje da taj gospodski klub da izavu oko skandiranja rantim zločincima? Transparentima i parolama na utakmici protiv Širokog? i sramnim skandiranjima gdje se spominje Srebrenica? Nešto ne viđoh da se kurchite, i da ste i tada bilo gospoda kako kažeš...
Ovdje se prica o sportskim stvarima ljudino i napadima na sudiju.

A nemoj mi pricati o politickim transparentima i parolama, aktivno pratim nasu ligu 17-18 godina, pritom prosao X puta stadione po federaciji, znam vrlo dobro da je stanje isto na sve tri strane!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 22 sep 2021, 14:35

Azzuri je napisao/la:
22 sep 2021, 14:29
22 sep 2021, 14:23
Azzuri je napisao/la:
22 sep 2021, 14:16

Nemoj se praviti budala..mi igraci nikad losiji i sve osim poraza je uspijeh. Ali sjeti se zadnjeg naseg izdanja na kosevu i vase sramote na sjeveru :rol: a i izdanja prije toga nisu vam bas nesto za pohvalu, lako je naci slike i uporediti...e toga vas je strah, zato ste i dali 1500 karti i zato hajcate i djelite dzabe ulaz. Valjda ce pogurati taj dzabaluk u posjeti malo :salut:
Koliko znam, 1500 karti je dogovor dva kluba. Sve ispoštovano. Nismo tu odluku donijeli jednostrano. Dakle nisi upućen kako stoje stvari.
Posjeta jeste loša, generalno je slaba atmosfera, tu ima dosta mjesta za kritiku.
Tu ste trenutno ispred bar što se tiče navijačke strane, pogoduju vam dešavanja, godišnjica, pa i hajc oko svega toga mobiliše i one koji bi možda bili u dilemi da li da dođu na stadion.
Mi igrački dosta bolje stojimo, samo što je to sve još neuigrano, neki tek sad imaju priliku igrati, a prošlo već praktično trećina prvenstva :mrgreen:
Obzirom na sve i kakav je teren, ja očekujem neku dosadnu mrtvu nulu kojom bi vi bili zadovoljniji. Kakve god tribine bile, ne vidim da će to nešto puno uticati na teren. Nema ni na koga realno.
Da ste htjeli dati vise sigurno ste mogli, jug koseva je ogroman i nebitan naspram naseg sjevera, pa taj dogovor i nema logike da dobijemo i vi i mi isto karti a vas stadion puno veci...al prica o kartama je davno prozvakana da se ne raspravljamo, govorim o tome da vas je nasih 100 godina potaknulo da se mobilizirate, pa zato dzaba ulazi, htio ti to priznat ili ne.
Sto se tice tekme prizeljkujemo x, ali realnost je puno drugacija ipak individualni kvalitet ce lako presuditi..ma da sigurno ce biti klasicni izbij nabij derbi..
Sigurno jedan od motiva.
I svakako i posljednja dešavanja u klubu su dovela do promjena, novi ljudi su u strukturama, pa tako i što se marketinga tiče, a svakako su navijači dio toga. Kao što rekoh to je prilično zapustano, treba poraditi na tome i animirati ''vatrene'' navijače koje radije sjede ispred TV-a ili ispijaju kafe po lokalima.
Pitanje je šta ćete dogodine slaviti, dokad će vas držati ova euforija, činjenica je da klub ne stoji dobro i čim nema nekih dešavanja, euforije, tribine počinju kopniti.
Koševo Zapad

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 sep 2021, 14:36

“Savez nek radi šta hoće, mi nemamo nikakve mehanizme kao klub da pregovaramo s donosiocima odluka. Onaj ko ti konstatuje neku nepravilnost, taj te i kažnjava. Nek nam donesu neku drakonsku kaznu, mi nemamo mehanizme da se odbranimo, ali se stalno pitamo kakvi su to ljudi da im neke sile iznad njih isključe moral i da ih vodaju kako žele“, zaključio je Hasić

Dakle, i sam Hasic priznaje da su nasi klubovi i njihove Uprave nemocni u borbi protiv kriminala i regularnosti te da ne postoji ucinkovit mehanizam u toj borbi.
Indirektno receno, 4R ne vrijedi ni po cvonjka.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 22 sep 2021, 14:37

Sinoc se hvalili kako su heroji zapalili auto kace slike i smiju se lafo huligani ali danas nova teorija da napada nije ni bilo hahahhahahahahaha.znaci ja bolesnijih ljudi nisam vidio oni su kolektivno nenormalni.svaki dan nesto novo

ajoj kako ce vico tek da vas kara niste svjesni.pogotovo ovu staru olinjalu komunjaru hasica.zvaljavac

FirstDown
Kontakt:

Post Postao/la FirstDown » 22 sep 2021, 14:38

22 sep 2021, 14:33
FirstDown je napisao/la:

Pobogu neće i ne može biti posmatrač sugrađaninu, ako nije na službenoj dužnosti što ne bi smio biti s njim.

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 22 sep 2021, 14:41

FirstDown je napisao/la:
22 sep 2021, 14:38
22 sep 2021, 14:33
FirstDown je napisao/la:

Pobogu neće i ne može biti posmatrač sugrađaninu, ako nije na službenoj dužnosti što ne bi smio biti s njim.
Tako je, što i Gigović ne bi sudio Borcu, nema veze što je Banjalučanin, ima prebivaliste u Prijedoru ili gdje vec, slažem se, sve je to jedna velika sretna familija
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 22 sep 2021, 14:41

MaroonBjelave je napisao/la:
Spavaš li mirno radioaktivna pogani? Hoće li Vico kupiti novu C klasu, prevrnuo se s njom u Vrselju dabogda.
https://balkans.aljazeera.net/news/balk ... ad-svijeta

Vama je bolje zaliti, ode vam sretni sudija..

slika

LP.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 sep 2021, 14:42

Beduin je napisao/la:
22 sep 2021, 14:36
“Savez nek radi šta hoće, mi nemamo nikakve mehanizme kao klub da pregovaramo s donosiocima odluka. Onaj ko ti konstatuje neku nepravilnost, taj te i kažnjava. Nek nam donesu neku drakonsku kaznu, mi nemamo mehanizme da se odbranimo, ali se stalno pitamo kakvi su to ljudi da im neke sile iznad njih isključe moral i da ih vodaju kako žele“, zaključio je Hasić

Dakle, i sam Hasic priznaje da su nasi klubovi i njihove Uprave nemocni u borbi protiv kriminala i regularnosti te da ne postoji ucinkovit mehanizam u toj borbi.
Uvijek ima nacina, od bojkota, autogolova, pocetak utakmice i svi sjednu itd.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 sep 2021, 14:42

Beduin je napisao/la:
22 sep 2021, 14:36

Pa ne može manjina ništa jbg, svi klubovi trebaju biti ujedinjeni.

Da se imalo pameti pa prošle godine aktivnije radilo na borbi sa savezom, tad si imao u ligi Mladost, Olimpik, Želju, Sarajevo, Slobodu, Velež + Tuzla City.

Ujedinjeni zaprijetiti istupanjem iz lige pa onda će se za glavu hvatati, nakon toga se uključuju navijači ovih klubova + simpatizeri repke (tj. pola države) i nema tu šta onda ni Vico ni Vicin Vico.

Ovako neartikulisano i neujedinjeno ne možeš ništa, strovališe Mladost, Olimpik istupi iz lige to niko nije ni doživio jer je u pitanju Olimpik i nisi dobio ništa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 22 sep 2021, 14:42

jubitubi je napisao/la:
22 sep 2021, 14:37
Sinoc se hvalili kako su heroji zapalili auto kace slike i smiju se lafo huligani ali danas nova teorija da napada nije ni bilo hahahhahahahahaha.znaci ja bolesnijih ljudi nisam vidio oni su kolektivno nenormalni.svaki dan nesto novo

ajoj kako ce vico tek da vas kara niste svjesni.pogotovo ovu staru olinjalu komunjaru hasica.zvaljavac
Sve cemo vidjeti, ko ce koga karati, multimilioner protiv prigradskog kriminalca :kafa:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 22 sep 2021, 14:44

Znači savez ima namjeru kazniti Hasića iako čovjek nema apsolutno nikakve veze sa događima sinoć. Sjedio čovjek i gledao utakmicu.

jozospricalo
Kontakt:

Post Postao/la jozospricalo » 22 sep 2021, 14:45

obrijanopile je napisao/la:
22 sep 2021, 14:27

Hvala ti sto primjećuješ moju moć zapažanja. Uzet ćemo u obzir i to sa cigarama, ali opet ostaje to da je majstor onaj ko je izrezirao sve ovo. Ubaciti baklju u vožnji, moze samo
Barun Münchhausen. Mada primjećujem da ti možda i poznaješ aktere, posto kažeš da su krezubi. Hmm
Ne, dovoljno je da pogledam utakmicu na TV-u, na 3 tribine 4 zuba ukupno. :rol:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 22 sep 2021, 14:45

Gicu zeljkovića treba kazniti i odstraniti karcinom BH fudbala!!!!!! Dok se nije sve raspalo, razrješit ga dužnosti predsjednika saveza i udaljiti doživotno iz BH fudbala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zadnja izmjena: ledesma, dana/u 22 sep 2021, 14:47, ukupno mijenjano 2 puta.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 22 sep 2021, 14:46

killafrommanilla je napisao/la:
22 sep 2021, 14:42
jubitubi je napisao/la:
22 sep 2021, 14:37

Sve cemo vidjeti, ko ce koga karati, multimilioner protiv prigradskog kriminalca :kafa:
za pocetak smo mi vas sinoc iskarali onako na grubo.granicilo je sa sadizmom

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 22 sep 2021, 14:48

bordobijeli je napisao/la:
22 sep 2021, 11:08
Nikad Sarajevo nije vladalo savezom i sudijama kako ovi sad rade ni bilo ko drugi. Jednostavan je razlog, nikad nisi imao vlast kao Vico. Sarajevo je moglo mozda potkupiti odredjene sudije al nikad nismo vladali, nismo mogli zato sto ima zeljo, sloboda, velez i nikad nisi imao vlast ni u bosnjackom djelu a kamo li na drzavnom. A ovi su sve pomeli i apsolutno vladaju nad savezom.
Pa slazem se, i napisao sam da nikad nije ovako bilo guranje nekog kluba da protivnika čak i kolo prije spremaju sa žutim.
Isto tako sam ti napisao iz persketive mene kao navijača Slobode da pamtim i mnogo brutalnije kradje protiv Slobode nego sad na utakmicama Slobode i Borca. Sto ne znaci da se ne bi krenulo brutalnije da je Sloboda jaci tim.
Svaki klub ima svojih aferima i to podobrih, a zbog načina do kojeg se dolazilo do toga, jer niko nije bio jak u savezu kao Borac sad, može se reći da ovo nije ništa novo samo su sad direktive isključivo preko saveza a ne preko punca.
Ako cemo to podržavati onda je jasno - došao je red na Borac i istrpite jbg, kao što su i drugi vas trpili.
Ako necemo podržavati nema smisla priča rušenje saveza, države, Dodik jer su se i prije gadne stvari radile, princip je isti sve su ostalo nijanse.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 22 sep 2021, 14:49

zenicanin je napisao/la:
22 sep 2021, 14:41
MaroonBjelave je napisao/la:
Spavaš li mirno radioaktivna pogani? Hoće li Vico kupiti novu C klasu, prevrnuo se s njom u Vrselju dabogda.
https://balkans.aljazeera.net/news/balk ... ad-svijeta

Vama je bolje zaliti, ode vam sretni sudija..

slika

LP.
Gdje ce? Dobit ce najvisu mogucu ocjenu za sudjenje.

Sad dosta Veleza, cekamo FKS i Zelju veceras valjda bude zanimljiva utakmica bez pokusaja ubistva i prekida.

Ustvari siguran sam da hoce Sarajevo je civilizacija za divljake iz Hercegovine
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: goGlobal, JimmyPage, Kaunas i 21 gost.