Da ste htjeli dati vise sigurno ste mogli, jug koseva je ogroman i nebitan naspram naseg sjevera, pa taj dogovor i nema logike da dobijemo i vi i mi isto karti a vas stadion puno veci...al prica o kartama je davno prozvakana da se ne raspravljamo, govorim o tome da vas je nasih 100 godina potaknulo da se mobilizirate, pa zato dzaba ulazi, htio ti to priznat ili ne.Shategabri je napisao/la: ↑22 sep 2021, 14:23Koliko znam, 1500 karti je dogovor dva kluba. Sve ispoštovano. Nismo tu odluku donijeli jednostrano. Dakle nisi upućen kako stoje stvari.Azzuri je napisao/la: ↑22 sep 2021, 14:16Nemoj se praviti budala..mi igraci nikad losiji i sve osim poraza je uspijeh. Ali sjeti se zadnjeg naseg izdanja na kosevu i vase sramote na sjeveruShategabri je napisao/la: ↑22 sep 2021, 13:56
Baš je strah, ne znaš odakle veća opasnost prijeti, Juričić, Bojo, Mujezinović...a ako oni zakažu, ide džoker s klupe Bekrić da nas potopi![]()
a i izdanja prije toga nisu vam bas nesto za pohvalu, lako je naci slike i uporediti...e toga vas je strah, zato ste i dali 1500 karti i zato hajcate i djelite dzabe ulaz. Valjda ce pogurati taj dzabaluk u posjeti malo
![]()
Posjeta jeste loša, generalno je slaba atmosfera, tu ima dosta mjesta za kritiku.
Tu ste trenutno ispred bar što se tiče navijačke strane, pogoduju vam dešavanja, godišnjica, pa i hajc oko svega toga mobiliše i one koji bi možda bili u dilemi da li da dođu na stadion.
Mi igrački dosta bolje stojimo, samo što je to sve još neuigrano, neki tek sad imaju priliku igrati, a prošlo već praktično trećina prvenstva![]()
Obzirom na sve i kakav je teren, ja očekujem neku dosadnu mrtvu nulu kojom bi vi bili zadovoljniji. Kakve god tribine bile, ne vidim da će to nešto puno uticati na teren. Nema ni na koga realno.
Sto se tice tekme prizeljkujemo x, ali realnost je puno drugacija ipak individualni kvalitet ce lako presuditi..ma da sigurno ce biti klasicni izbij nabij derbi..