Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovo je bila muka veceras,nijeda nisam ocekivo bunker al eto,sramota ko je nas treniro.
Pobili se trener i igrac - Zenca Ćelk! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Samo da se još jednom najebem mile majke kompletnom sazivu n/f saveza BiH a posebno se ovo odnosi na balijske izdajnike džemiđića i pilava. Na lijekove pare trošili do kraja života!!!!!
Željezničar za život cijeli!
Evo sve, al da i u mladjim kategorijama sudija mesetari jednu ekipu i navlaci za drugu je neukusno. Ovo je bas bolescina, pogotovo ovaj Gigovic, vidim vec 3 utakmicu zaredom pravi lakrdiju u juniorima, alo juniorima.
Kakvi su to bolesni tipovi.
Kakvi su to bolesni tipovi.
- svrakino1921
- Kontakt:
Jesam li ja tebi pricao pricu o najperspektivnijem stadionu u regionuavenija je napisao/la: ↑26 sep 2021, 23:18Nek si ti ovo poletio staviti a sto je vise publike bilo nego naprimjer u premijerligaskoj utakmici Zrinjskog i Slobode neces. Nemoj tako prijatelju, kvaris nam ugled a trebamo zasjesti na čelo tabele ubrzo.svrakino1921 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 21:24Na poluvremenu utakmice sedmog kola Druge lige Federacije BiH između Čelika i Mošćanice došlo je do tučnjave u redovima domaćeg tima u kojoj su učestvovali pomoćni trener Adis Nurković i iskusni defanzivac Aladin Isaković.
Incident se dogodio tokom odlaska u svlačionicu nakon kraja prvog poluvremena, a u tunelu su svoj obračun imali pomoćni trener Čelika Adis Nurković i iskusni defanzivac Aladin Isaković.
Glavni sudija Semir Balić iz Tešnja vidio je šta se dogodilo u tunelu te je obojici pokazao crveni karton, pa je tim iz Zenice zbog ovog bizarnog razloga u drugom poluvremenu igrao s igračem manje.
Na kraju je Čelik pobijedio rezultatom 1:0, a jedini gol postigao je Mahmutović u 31. minuti utakmice i to nakon što je glavom bio precizan.
Čelik nakon prvih sedam kola ima 14 osvojenih bodova, odnosno četiri pobjede, dva remija i jedan poraz. Trenutno je prva Stupčanica iz Olova koja ima 18 bodova, dok Bosna iz Visokog ima 16 bodova.
- Shategabri
- Kontakt:
Nije brz, al zato loše centriraspezial je napisao/la: ↑26 sep 2021, 22:47Iskreno, jedan od najgorih igraca koji je posljednjih godina prosao kroz FKS... nema snage, nema ni neke pretjerane brzine, nikoga ne moze proci, ima slab sut i nepostojeci centarsut.
To je moj sud o njemu po ovome sto je kod nas pokazao, ali mozda se kod vas snadje...
Mada mislim da ces se nakon nekoliko partija sloziti sa mnom u svemu sto sam naveo![]()

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Doduše, kako vas nema u PL niko ne gađa staklenim bocama sa tribinaavenija je napisao/la: ↑26 sep 2021, 23:18Nek si ti ovo poletio staviti a sto je vise publike bilo nego naprimjer u premijerligaskoj utakmici Zrinjskog i Slobode neces. Nemoj tako prijatelju, kvaris nam ugled a trebamo zasjesti na čelo tabele ubrzo.svrakino1921 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 21:24Na poluvremenu utakmice sedmog kola Druge lige Federacije BiH između Čelika i Mošćanice došlo je do tučnjave u redovima domaćeg tima u kojoj su učestvovali pomoćni trener Adis Nurković i iskusni defanzivac Aladin Isaković.
Incident se dogodio tokom odlaska u svlačionicu nakon kraja prvog poluvremena, a u tunelu su svoj obračun imali pomoćni trener Čelika Adis Nurković i iskusni defanzivac Aladin Isaković.
Glavni sudija Semir Balić iz Tešnja vidio je šta se dogodilo u tunelu te je obojici pokazao crveni karton, pa je tim iz Zenice zbog ovog bizarnog razloga u drugom poluvremenu igrao s igračem manje.
Na kraju je Čelik pobijedio rezultatom 1:0, a jedini gol postigao je Mahmutović u 31. minuti utakmice i to nakon što je glavom bio precizan.
Čelik nakon prvih sedam kola ima 14 osvojenih bodova, odnosno četiri pobjede, dva remija i jedan poraz. Trenutno je prva Stupčanica iz Olova koja ima 18 bodova, dok Bosna iz Visokog ima 16 bodova.

Sad samo kamenjem

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
steta sto morate sutit na sve to, suze mi niz ledja idu
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Odlično sudi? Smiješan sudac ali dobro zna se čiji je.
Ono na Blagaicu sumnjivo, izgleda da je čist gol u prvom poluvremenu Širokom poništio, prije toga sviraju nam zaleđe u opasnoj situaciji a nema veze sa zaledjem. Smijesan lik treba ga suspendirati
Baniraj se sam061657451 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 17:42Ti si i gluh,osim sto si slijep. Trenar Posusja je jasno rekao. Izmisljen penal za Siroki. Ali nema sta ni reci,jasno se vidi da je izmisljotina od penala.Ali nista neobicno, Musa je sudac koji navija za Siroki.
https://prnt.sc/1tqyix9
Ne smijem stavit slike Tuzla City na TM sto Tuzla City nema pravo na svoje slike?
moram Arenasport pitati smijem ili ne. 

Posušje odlicno s obzirom da u tom mjestu zivi ja mislim oko 20K ljudiPremijer liga BiH, 11. kolo:
Rudar P. – Radnik 2:0 (500 gledalaca)
Tuzla City – Velež 2:1 (1.000 gledalaca)
Borac – Sarajevo 1:0 (8.000 gledalaca)
Posušje – Široki Brijeg 2:2 (3.600 gledalaca)
Željezničar – Leotar 1:0 (2.625 gledalaca)
Zrinjski – Sloboda 1:0 (1.700 gledalaca )

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Željezničar – Leotar mozda 2.625 ociju gledalo utakmicumiky_hz je napisao/la: ↑27 sep 2021, 11:00Posušje odlicno s obzirom da u tom mjestu zivi ja mislim oko 20K ljudiPremijer liga BiH, 11. kolo:
Zrinjski – Sloboda 1:0 (1.700 gledalaca )![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Znači pala već ćuna od proslave.
A kad kažeš da ih je standardno 2-3 milje, onda se uvrijede

A kad kažeš da ih je standardno 2-3 milje, onda se uvrijede

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Hebo majku, pa ja ne vjerujem dokle to ide i dokle je to spremno ici. Pa citava drzava vidi da nije 2000 ljudi ukupno moglo biti nema sanse, oni hladno izbace 2.625 na stadionu. I onda kazu imaju vecu posjetu. Pa Vico je zlatan za ove.miky_hz je napisao/la: ↑27 sep 2021, 11:00Posušje odlicno s obzirom da u tom mjestu zivi ja mislim oko 20K ljudiPremijer liga BiH, 11. kolo:
-
- Kontakt:
OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 sep 2021, 11:11Hebo majku, pa ja ne vjerujem dokle to ide i dokle je to spremno ici. Pa citava drzava vidi da nije 2000 ljudi ukupno moglo biti nema sanse, oni hladno izbace 2.625 na stadionu. I onda kazu imaju vecu posjetu. Pa Vico je zlatan za ove.miky_hz je napisao/la: ↑27 sep 2021, 11:00Posušje odlicno s obzirom da u tom mjestu zivi ja mislim oko 20K ljudiPremijer liga BiH, 11. kolo:

gledaj cirkusazeljovac21 je napisao/la: ↑27 sep 2021, 11:14OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 sep 2021, 11:11Hebo majku, pa ja ne vjerujem dokle to ide i dokle je to spremno ici. Pa citava drzava vidi da nije 2000 ljudi ukupno moglo biti nema sanse, oni hladno izbace 2.625 na stadionu. I onda kazu imaju vecu posjetu. Pa Vico je zlatan za ove.![]()

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Bordo10, MostarReds22 i 13 gostiju.