FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Predsjednik samo u kost,nikakve najave euforicne, kerefeke,fazoni,loziona,samo direktno dovidjenja prijatno 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Jedan je Amir Rizvanovic !
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Baljak zbogom, ti si i najlosija karika
Najljepsi dan u zivotu rijesimo se skota

Najljepsi dan u zivotu rijesimo se skota

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
“Ništa vam konkretnije ne mogu reći. Sve će biti jasnije sutra u toku dana. Samo ću reći da se radi o kvalitetnom igraču-strancu. On bi trebao biti vrhunsko pojačanje,jer smo dobili vrhunske preporuke. U svakom slučaju taj igrač ne dolazi na probu. Sutra ću nastaviti razgovore i sa ostalim igračima”, rekao nam je Hadžialagić.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
promijeni potpisMourinhokilledbarca je napisao/la:ovo je samo pocetak onoga sto slijedi dusmanima najveceg kluba u BiH![]()
![]()

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ovo je nacin da me usrece
.Hvala Bogu da smo se i Zvaljka rijesili,a u cetvrtak cemo ako Bog da dobiti i prva pojacanja
,svaki dan sve pozitivnije,svaka cast predsjednice.

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ostao ti jos samo Alihodzicpadobranac1978 je napisao/la:promijeni potpisMourinhokilledbarca je napisao/la:ovo je samo pocetak onoga sto slijedi dusmanima najveceg kluba u BiH![]()
![]()

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Ljudi Alihodzic nije zasposlenik kluba, on samo drzi nas racun ali Rizvanovic ce to rijesiti na drugi nacin, a Alihodzicu cemo ostaviti onaj blokirani racun haha neka ga u grob ponese

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
miky_hz je napisao/la:“Ništa vam konkretnije ne mogu reći. Sve će biti jasnije sutra u toku dana. Samo ću reći da se radi o kvalitetnom igraču-strancu. On bi trebao biti vrhunsko pojačanje,jer smo dobili vrhunske preporuke. U svakom slučaju taj igrač ne dolazi na probu. Sutra ću nastaviti razgovore i sa ostalim igračima”, rekao nam je Hadžialagić.
da nije Daliba ?
![]()
![]()
paaaaaaaa HVALAAAAAAAAAAAAA BOGU VISE !!!
jooooooj srece ljudi moji gazimo krupnim i sigurnim koracima naprijed !!!
Sad jos ove igrace fino dovesti i srediti ekipu pa u Antaliji se maximalno spremiti da pregazimo ove sezone sve !
Iako ako zavrsimo na mjesto koje vodi u Europu i nije lose ... samo da krenemo fino.
Sad ostaje velik zal za bodovima na Kosevu protiv Drine (-2), Borac mogli smo minimalno uzeti bod (-1)
a, od gostovanja ... Gradacac (-2), Prijedor (-2) ... to je 7 sigurni bodova izgubljeni
šteta al sta je tu je ...
U NOVIIII BOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
jooooooj srece ljudi moji gazimo krupnim i sigurnim koracima naprijed !!!
Sad jos ove igrace fino dovesti i srediti ekipu pa u Antaliji se maximalno spremiti da pregazimo ove sezone sve !
Iako ako zavrsimo na mjesto koje vodi u Europu i nije lose ... samo da krenemo fino.
Sad ostaje velik zal za bodovima na Kosevu protiv Drine (-2), Borac mogli smo minimalno uzeti bod (-1)
a, od gostovanja ... Gradacac (-2), Prijedor (-2) ... to je 7 sigurni bodova izgubljeni

U NOVIIII BOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
Uh ako ovo bude tacno za pojacanje kako se prica ima da se pojedincima pripisa opasno 

dug je 4 miliona km ... a, ako se dobije ti 10 miliona ... ostaje znaci 6, a sa tim parama u ovoj futavoj ligi moze svasta uraditi
jos uz pojacanje akd PETICA uletiDirk je napisao/la:Uh ako ovo bude tacno za pojacanje kako se prica ima da se pojedincima pripisa opasno

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
- Kontakt:
e dobro,fino smo se nasalili na nasem forumuDirk je napisao/la:Uh ako ovo bude tacno za pojacanje kako se prica ima da se pojedincima pripisa opasno

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
Uostalom ne trebaju nam pojacanja , BALJAK DOBIO NOGU
Vec se nazire invazija Hordi u zenicu

Vec se nazire invazija Hordi u zenicu

- molotovljev
Ne radujte se previse kazu da je Baljak vec uplatio kurs engleskog jezika da bi se mogao prijaviti na ovaj konkurs

Utorak kad je otiš'o Baljak !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Hajmo svi danas nam je divan dan, divan dan,divan dan Nihad Baljak otjeran, otjeran, otjeran 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.