Serije (sve o serijama na jednom mjestu)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

90minut
Kontakt:

Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)

Post Postao/la 90minut » 25 okt 2021, 10:02

Celtic je napisao/la:
25 okt 2021, 08:47
enobarca je napisao/la:
25 okt 2021, 07:14
Kad ovaj ozark postane zanimljiv, ja na osmoj epizodi, doslovno se tjeram da gledam jer sam toliko hvalospjeva cuo na racun serije.
Serija nije loša ali ja sam odustao na drugoj sezoni i to na početku negdje, jer mi je ona mala frčkava išla na nerve i njeno nabrijavanje i pr3seravanje. :crazy:
Uvijek si mi bili gotivni likovi poput tebe što im je dovoljno da ih jedna glumica ili glumac odvrati od cijele serije. :D

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 25 okt 2021, 10:52

Nastavio sam ipak, evo na drugoj sezoni, malo je zanimljivije postalo :mrgreen: a mala frckava jest iritantna, ali gori od nje 100 puta mi je onaj fbi agent

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 25 okt 2021, 10:54

You već na drugoj sezoni postala smor za gledati.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 25 okt 2021, 14:29

Prestao gledati Ozark nakon trece epizode druge sezone, nisam pregledao neki veliki broj serija ali ovo je ubjedljivo najdosadnija koju sam ikad gledao :mrgreen: Vecina je hvali ali ja nisam za ovakvih sporih serija, kad bi htio nekoga muciti zatvorio bi ga u sobu i natjerao ga da pregleda sve sezone bez prestanka, mislim da bi se ubio.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 25 okt 2021, 14:44

Ja sam Ozark pregledao u rekordnom roku, fantastična serija.
Don't hate what you don't understand.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 25 okt 2021, 14:50

Evo pregledao sam i ja, nasao na youtubeu u 25 minuta citavu seriju

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 okt 2021, 15:06

enobarca je napisao/la:
25 okt 2021, 14:29
Prestao gledati Ozark nakon trece epizode druge sezone, nisam pregledao neki veliki broj serija ali ovo je ubjedljivo najdosadnija koju sam ikad gledao :mrgreen: Vecina je hvali ali ja nisam za ovakvih sporih serija, kad bi htio nekoga muciti zatvorio bi ga u sobu i natjerao ga da pregleda sve sezone bez prestanka, mislim da bi se ubio.
Ozark spora :shock:

Šta bi onda rekao za Sopranose ili BCS :think:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 25 okt 2021, 15:14

rio_Ferdy88 je napisao/la:
25 okt 2021, 15:06
enobarca je napisao/la:
25 okt 2021, 14:29
Ozark spora :shock:

Šta bi onda rekao za Sopranose ili BCS :think:
Ma dosadna mi serija do bola, tjerao sam se koliko sam mogao ali vise nisam mogao.Ne bi nista rekao jer ih nisam gledao nit planiram :mrgreen: Meni je i BB u pocetku bila predosadna, natjerao sam se da je pregledam ipak citavu i dobra mi je na kraju ispala, mozda bi takav slucaj bio i sa ozarkom da je dogledam ali ne ide jednostavno.Sad cu poceti gledati ovu seriju You, valjda mi ova bude zanimljivija.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 25 okt 2021, 15:14

Ja evo privodim Sopranose kraju konačno. Nije toliko ni spora koliko je depresivna. Ako od nečega ne očekujem depresiju i letargiju, to je od mafijaškog žanra. Ali u tome je i veličina ove serije.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 25 okt 2021, 15:28

The Chestnut Man, skandinavci, dobra serija. Vrijedi pogledati.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 25 okt 2021, 15:35

Koliko su mi jaki ovi sto uvijek nakon svake serije ili filma pisu kako je sve bilo predvidivo :rol:

Bilo bi lijepo da sledeci put prije gledanja napisu sta ce se desavati, pa da onda revidiramo tu "predvidivost". Kao npr:
Da je djed organizator tog takmicenja, da ce sa klikerima igrati jedni protiv drugih a ne zajedno, da ce se onaj u finalu na kraju ubiti, a prije toga izj*bati Indijca, itd, itd..
To su

PS - Squid game je dobar za gledanja, lagan, drzi paznju. Za mene je malo bolja od prosjecne serije, ali ni blizu lose kao sto je za neke ovdje. Kao i u svakoj seriji tog tipa, logicno je da ce glavni glumci proziviti duze nego neki statisti.. a oni Ameri u seriju su bas transfer blama i za mene najveci minus te serije. I tu ne mislim na glumu, nego cisto da onaj narativ i njihovu pricu pomocu koje su se bas potrudili da ih predstave kao neke bogate snobove, pa su ispali ko retardirani.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 okt 2021, 17:32

dscile je napisao/la:
25 okt 2021, 15:35
Koliko su mi jaki ovi sto uvijek nakon svake serije ili filma pisu kako je sve bilo predvidivo :rol:

Bilo bi lijepo da sledeci put prije gledanja napisu sta ce se desavati, pa da onda revidiramo tu "predvidivost". Kao npr:
Da je djed organizator tog takmicenja, da ce sa klikerima igrati jedni protiv drugih a ne zajedno, da ce se onaj u finalu na kraju ubiti, a prije toga izj*bati Indijca, itd, itd..
To su

PS - Squid game je dobar za gledanja, lagan, drzi paznju. Za mene je malo bolja od prosjecne serije, ali ni blizu lose kao sto je za neke ovdje. Kao i u svakoj seriji tog tipa, logicno je da ce glavni glumci proziviti duze nego neki statisti.. a oni Ameri u seriju su bas transfer blama i za mene najveci minus te serije. I tu ne mislim na glumu, nego cisto da onaj narativ i njihovu pricu pomocu koje su se bas potrudili da ih predstave kao neke bogate snobove, pa su ispali ko retardirani.
Za djeda se moglo pretpostaviti nakon klikera kad nisu prikazali njegovu smrt na ekranu. Vala, ko je god pogledao ista i obraćao malo pažnje na kameru mogao je skontat da nije umro i onda je na kraju te epizode polu reveal onog glavnog pod maskom dao još više naslutiti na djeda
Serija je zabavna, ali nije masterpiece. Dobar kišni vikend flick.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 okt 2021, 17:40

Squid Game top serija jedva čekam drugu sezonu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 25 okt 2021, 18:13

Saurman je napisao/la:
25 okt 2021, 17:40
Squid Game top serija jedva čekam drugu sezonu.
:thumbup:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 okt 2021, 18:56

Finn je napisao/la:
25 okt 2021, 15:14
Ja evo privodim Sopranose kraju konačno. Nije toliko ni spora koliko je depresivna. Ako od nečega ne očekujem depresiju i letargiju, to je od mafijaškog žanra. Ali u tome je i veličina ove serije.
Ne ide Tony bez razloga kod one psihologinje :mrgreen:

Najjace napisana serija i lik ikad :salut:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Alfabeta
Kontakt:

Post Postao/la Alfabeta » 25 okt 2021, 21:37

S games meni je dobra. Iznad prosjeka ali vala da je neki Master, nije. Mozda jer sam old school, pa ne idem u tom modernom fazonu, drzi paznju, ima finu radnju i finu ideju, nije razvučena previše. Imam osjećaj da ce ako bude, druga sezona biti bolja jer sigurno i scenarista ima sad vise ideja i vidio je sta prolazi

Ps. Ja npr s nestrpljenjem čekam tu novu sezonu Dextera ... Kakva je to meni serija bila vrhunska :ljepota: posebno ona glumica na kraju, plavka, sto ju je taslačio :ljepota:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 25 okt 2021, 21:54

Izašle dvije epizode do sada, zanimljiva, Kojo kao i uvijek odličan! :kafa:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 25 okt 2021, 22:07

Ima l sta kvalitetno domace kod komsija ? Od tolike hiperprodukcije trebali bi nesto ubost. Cekam Senke 3 sezonu al kontam nesto pogledat do tad novo.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 25 okt 2021, 23:50

Mocvara

Under
Kontakt:

Post Postao/la Under » 25 okt 2021, 23:56

Finn je napisao/la:
25 okt 2021, 23:50
Mocvara
Odlična, Goran Bogdan fenomenalan :salut: :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, NeRi_K i 50 gostiju.