Uvijek si mi bili gotivni likovi poput tebe što im je dovoljno da ih jedna glumica ili glumac odvrati od cijele serije.
Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Nastavio sam ipak, evo na drugoj sezoni, malo je zanimljivije postalo
a mala frckava jest iritantna, ali gori od nje 100 puta mi je onaj fbi agent
You već na drugoj sezoni postala smor za gledati.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Prestao gledati Ozark nakon trece epizode druge sezone, nisam pregledao neki veliki broj serija ali ovo je ubjedljivo najdosadnija koju sam ikad gledao
Vecina je hvali ali ja nisam za ovakvih sporih serija, kad bi htio nekoga muciti zatvorio bi ga u sobu i natjerao ga da pregleda sve sezone bez prestanka, mislim da bi se ubio.
Ja sam Ozark pregledao u rekordnom roku, fantastična serija.
Don't hate what you don't understand.
Evo pregledao sam i ja, nasao na youtubeu u 25 minuta citavu seriju
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ozark sporaenobarca je napisao/la: ↑25 okt 2021, 14:29Prestao gledati Ozark nakon trece epizode druge sezone, nisam pregledao neki veliki broj serija ali ovo je ubjedljivo najdosadnija koju sam ikad gledaoVecina je hvali ali ja nisam za ovakvih sporih serija, kad bi htio nekoga muciti zatvorio bi ga u sobu i natjerao ga da pregleda sve sezone bez prestanka, mislim da bi se ubio.
Šta bi onda rekao za Sopranose ili BCS
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma dosadna mi serija do bola, tjerao sam se koliko sam mogao ali vise nisam mogao.Ne bi nista rekao jer ih nisam gledao nit planiramrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 okt 2021, 15:06Ozark sporaenobarca je napisao/la: ↑25 okt 2021, 14:29Prestao gledati Ozark nakon trece epizode druge sezone, nisam pregledao neki veliki broj serija ali ovo je ubjedljivo najdosadnija koju sam ikad gledaoVecina je hvali ali ja nisam za ovakvih sporih serija, kad bi htio nekoga muciti zatvorio bi ga u sobu i natjerao ga da pregleda sve sezone bez prestanka, mislim da bi se ubio.
![]()
Šta bi onda rekao za Sopranose ili BCS![]()
Ja evo privodim Sopranose kraju konačno. Nije toliko ni spora koliko je depresivna. Ako od nečega ne očekujem depresiju i letargiju, to je od mafijaškog žanra. Ali u tome je i veličina ove serije.
The Chestnut Man, skandinavci, dobra serija. Vrijedi pogledati.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Koliko su mi jaki ovi sto uvijek nakon svake serije ili filma pisu kako je sve bilo predvidivo
Bilo bi lijepo da sledeci put prije gledanja napisu sta ce se desavati, pa da onda revidiramo tu "predvidivost". Kao npr:
To su
PS - Squid game je dobar za gledanja, lagan, drzi paznju. Za mene je malo bolja od prosjecne serije, ali ni blizu lose kao sto je za neke ovdje. Kao i u svakoj seriji tog tipa, logicno je da ce glavni glumci proziviti duze nego neki statisti.. a oni Ameri u seriju su bas transfer blama i za mene najveci minus te serije. I tu ne mislim na glumu, nego cisto da onaj narativ i njihovu pricu pomocu koje su se bas potrudili da ih predstave kao neke bogate snobove, pa su ispali ko retardirani.
Bilo bi lijepo da sledeci put prije gledanja napisu sta ce se desavati, pa da onda revidiramo tu "predvidivost". Kao npr:
PS - Squid game je dobar za gledanja, lagan, drzi paznju. Za mene je malo bolja od prosjecne serije, ali ni blizu lose kao sto je za neke ovdje. Kao i u svakoj seriji tog tipa, logicno je da ce glavni glumci proziviti duze nego neki statisti.. a oni Ameri u seriju su bas transfer blama i za mene najveci minus te serije. I tu ne mislim na glumu, nego cisto da onaj narativ i njihovu pricu pomocu koje su se bas potrudili da ih predstave kao neke bogate snobove, pa su ispali ko retardirani.
dscile je napisao/la: ↑25 okt 2021, 15:35Koliko su mi jaki ovi sto uvijek nakon svake serije ili filma pisu kako je sve bilo predvidivo![]()
Bilo bi lijepo da sledeci put prije gledanja napisu sta ce se desavati, pa da onda revidiramo tu "predvidivost". Kao npr:To su
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Squid Game top serija jedva čekam drugu sezonu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Ozymandias
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne ide Tony bez razloga kod one psihologinje
Najjace napisana serija i lik ikad
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
S games meni je dobra. Iznad prosjeka ali vala da je neki Master, nije. Mozda jer sam old school, pa ne idem u tom modernom fazonu, drzi paznju, ima finu radnju i finu ideju, nije razvučena previše. Imam osjećaj da ce ako bude, druga sezona biti bolja jer sigurno i scenarista ima sad vise ideja i vidio je sta prolazi
Ps. Ja npr s nestrpljenjem čekam tu novu sezonu Dextera ... Kakva je to meni serija bila vrhunska
posebno ona glumica na kraju, plavka, sto ju je taslačio 
Ps. Ja npr s nestrpljenjem čekam tu novu sezonu Dextera ... Kakva je to meni serija bila vrhunska
Izašle dvije epizode do sada, zanimljiva, Kojo kao i uvijek odličan!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- feniksptica
- Kontakt:
Ima l sta kvalitetno domace kod komsija ? Od tolike hiperprodukcije trebali bi nesto ubost. Cekam Senke 3 sezonu al kontam nesto pogledat do tad novo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.