Uvijek si mi bili gotivni likovi poput tebe što im je dovoljno da ih jedna glumica ili glumac odvrati od cijele serije.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Uvijek si mi bili gotivni likovi poput tebe što im je dovoljno da ih jedna glumica ili glumac odvrati od cijele serije.
Ozark sporaenobarca je napisao/la: ↑25 okt 2021, 14:29Prestao gledati Ozark nakon trece epizode druge sezone, nisam pregledao neki veliki broj serija ali ovo je ubjedljivo najdosadnija koju sam ikad gledaoVecina je hvali ali ja nisam za ovakvih sporih serija, kad bi htio nekoga muciti zatvorio bi ga u sobu i natjerao ga da pregleda sve sezone bez prestanka, mislim da bi se ubio.
Ma dosadna mi serija do bola, tjerao sam se koliko sam mogao ali vise nisam mogao.Ne bi nista rekao jer ih nisam gledao nit planiramrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 okt 2021, 15:06Ozark sporaenobarca je napisao/la: ↑25 okt 2021, 14:29Prestao gledati Ozark nakon trece epizode druge sezone, nisam pregledao neki veliki broj serija ali ovo je ubjedljivo najdosadnija koju sam ikad gledaoVecina je hvali ali ja nisam za ovakvih sporih serija, kad bi htio nekoga muciti zatvorio bi ga u sobu i natjerao ga da pregleda sve sezone bez prestanka, mislim da bi se ubio.
![]()
Šta bi onda rekao za Sopranose ili BCS![]()
dscile je napisao/la: ↑25 okt 2021, 15:35Koliko su mi jaki ovi sto uvijek nakon svake serije ili filma pisu kako je sve bilo predvidivo![]()
Bilo bi lijepo da sledeci put prije gledanja napisu sta ce se desavati, pa da onda revidiramo tu "predvidivost". Kao npr:To su
PS - Squid game je dobar za gledanja, lagan, drzi paznju. Za mene je malo bolja od prosjecne serije, ali ni blizu lose kao sto je za neke ovdje. Kao i u svakoj seriji tog tipa, logicno je da ce glavni glumci proziviti duze nego neki statisti.. a oni Ameri u seriju su bas transfer blama i za mene najveci minus te serije. I tu ne mislim na glumu, nego cisto da onaj narativ i njihovu pricu pomocu koje su se bas potrudili da ih predstave kao neke bogate snobove, pa su ispali ko retardirani.
Ne ide Tony bez razloga kod one psihologinje
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 9 gostiju.