FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
41
30%
Darko Milanič
28
20%
Miodrag Božović
1
1%
Fedja Dudić
19
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
13
9%
Samo stranac
35
26%

Ukupno glasova: 137

Antikloc
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Antikloc » 30 okt 2021, 21:43

MortemHz je napisao/la:
30 okt 2021, 21:26
MaroonBjelave je napisao/la:
30 okt 2021, 20:59
Historicar je napisao/la:
30 okt 2021, 20:55
Ja ne mogu da vjerujem, da ima još ljudi koji nakon svega od Milsamija do veceras, žele da Sablić ostane :facepalm:
Ako je samo do njega, nabijati na nogom u g.uzicu od Sarajeva do GP Kamensko. Ali avaj...
Tako nekako. Čovjeku su najbolji igrači odlazili svakog dana ali tada nismo imali ni zamjene ni išta drugo. Ja sam prvi napisao da je dolazak Gorana bruka pored živog Brune ali za ovu situaciju nije samo on kriv. Plate, neregistrovani igrači, nije mogao voditi klub sa klupe itd. Poslije Milsamija su došli solidni igrači ali ko je od njih prošao pripreme? Pa nismo ih ni imali :oops:
Uglavnom ja njega krivim djelomično ali ne mogu reći da je najgori ikad ili nešto slično kada mu ništa nismo obezbjedili, treba biti realan i priznati to.
Kada/ako prođe pripreme pojačani sa 2-3 igrača onda mu trebati suditi, ovako teško. Najlakše je ba spucati otkaz ali šta će Dženo uraditi bolje od njega u ovoj situaciji? Ako budemo imali neko provjereno ime još bolje ali otkaze dijeliti a imamo par utakmica do pauze? Ne znam, po meni to nije neko rješenje.
Drago mi je što je priznao kako je predstava naših ''igrača'' bila za šamarčine protiv Ljubića i da ga je stid ali ovo danas je sve osim dobrog.
Poredis ovoga dalmatinskog uhljupa sa jednm od najtrofejnih trenera Sarajeva i BH lige ,sa Dzenanom, Dzenom Uscuplicem ! :shock: :shock:
Ovom tovaru se svlacionica ujebala i otela kontroli. U zavadi je sa pola tima,nema autoriteta. Protiv Ljubica ,dali gol pred kraj utakmice za prolaz,sa klupe se niko ni pomako nije.
Tako ne moze ekipa funkcionisati,sto se i vidi.
Ovog treba tjerati sto prije. Bolje da igraci sami dogovaraju ,kako ce igrati,bice bolje ,nego s ovim necovjekom !!

Akta
Kontakt:

Post Postao/la Akta » 30 okt 2021, 21:44

Podrska za Sablica

Definitivno ima i njegove krivice, ali covjel je tu dosao kad nismo imali feninga pokazao postovsnje prema klubu, sjedio pored terena pola prvenstva, i sad bi on da daje otkaz jer je ekipa kriminalna.

Umjesto da mu damo podrsku da otjera ove zvijezde, mi ooet idemo linijom manjeg otpora.

Igraci su pichke, mrrve im yebem. Najmilije. Noge polomili svi do jednog, pa nam juniori igrali. Majku vam yebem.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 30 okt 2021, 21:44

Zukanovic je napisao/la:
slika
Osim Uščuplića, koji je znao da ostaje samo kratko kao privremeno rješenje, svi ispod njega su otišli zbog katastrofalnih rezultata i blamaža epskih razmjera.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 30 okt 2021, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 okt 2021, 21:45

robertkosar je napisao/la:
30 okt 2021, 21:25
Neces ovog kvazi trenera ni heklerom otjerat sa klupe :mrgreen:
Pa nije lud da sam ode,nema u ugovoru nikakvu uslovljenost rezultatom,a ako ga otjeras moras mu isplatiti sve do kraja ugovora.
Naucio od 'legende' nase kako se radi ;)

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 30 okt 2021, 21:48

miky_hz je napisao/la:
30 okt 2021, 21:17
Odigrali smo odlicnu utakmicu
Rijeci Gorana Sablica

slika

Vidi majstore,sve mi možes pricati ali nemozes nas praviti slijepim pored ociju.Nemozes da si Asim Ferhatovic Hase licno a ne Sablic Goran.Nemožes ljudima inteligenciju vrijedjat sa time da je ovo odlicna utakmica.

Niko ti nije do sada u tvojoj trenerskoj karijeri dao duži period da vodis ekipu e pa necemo ni mi!
Razumijem covjeka, problemi, ovo, ono.
Sve stoji, jeo vnago itd.
Ali ovo, nakon par samara koje smo dozivjeli, nazvati odlicnom utakmicom, moze samo trener cija je ambicija goli opstanak.
Gorane pa nismo djeca, kompromituje sam sebe a navijace smatra naivnim.
Na dobrom je putu, za Split.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 30 okt 2021, 21:50

miky_hz je napisao/la:
30 okt 2021, 21:36
Zukanovic je napisao/la:
slika
Sve negativne rekorde je oborio sto da ne i ovaj.Gledaj imena Ješic,Hurtic svi bolji bili od mister "ovi"
I jedan i drugi na pripremama u Antaliji, Sloveniji itd. Dok je ovaj imao pripreme na moru u Butmiru, samo ybg, plaža im bila daleko. Mada ovi dorati nisu zaslužili da se pripremaju ni na Bentbaši.
Edit koliko je futavi Hurtić uhvatio igrača da cuclaju klipače i ko je tu jedini pop.ušio? Takav se igrač više nikad neće vidjeti na našim terenima.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 30 okt 2021, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 okt 2021, 21:54

Antikloc je napisao/la:
30 okt 2021, 21:43
MortemHz je napisao/la:
MaroonBjelave je napisao/la:
30 okt 2021, 20:59

Ako je samo do njega, nabijati na nogom u g.uzicu od Sarajeva do GP Kamensko. Ali avaj...
Tako nekako. Čovjeku su najbolji igrači odlazili svakog dana ali tada nismo imali ni zamjene ni išta drugo. Ja sam prvi napisao da je dolazak Gorana bruka pored živog Brune ali za ovu situaciju nije samo on kriv. Plate, neregistrovani igrači, nije mogao voditi klub sa klupe itd. Poslije Milsamija su došli solidni igrači ali ko je od njih prošao pripreme? Pa nismo ih ni imali :oops:
Uglavnom ja njega krivim djelomično ali ne mogu reći da je najgori ikad ili nešto slično kada mu ništa nismo obezbjedili, treba biti realan i priznati to.
Kada/ako prođe pripreme pojačani sa 2-3 igrača onda mu trebati suditi, ovako teško. Najlakše je ba spucati otkaz ali šta će Dženo uraditi bolje od njega u ovoj situaciji? Ako budemo imali neko provjereno ime još bolje ali otkaze dijeliti a imamo par utakmica do pauze? Ne znam, po meni to nije neko rješenje.
Drago mi je što je priznao kako je predstava naših ''igrača'' bila za šamarčine protiv Ljubića i da ga je stid ali ovo danas je sve osim dobrog.
Poredis ovoga dalmatinskog uhljupa sa jednm od najtrofejnih trenera Sarajeva i BH lige ,sa Dzenanom, Dzenom Uscuplicem ! :shock: :shock:
Ovom tovaru se svlacionica ujebala i otela kontroli. U zavadi je sa pola tima,nema autoriteta. Protiv Ljubica ,dali gol pred kraj utakmice za prolaz,sa klupe se niko ni pomako nije.
Ovog treba tjerati sto prije. Bolje da igraci sami dogovaraju ,kako ce igrati,bice bolje ,nego s ovim necovjekom !!
Uopšte ne poredim, samo sam napisao kako ne bi Dženo (on bi tu bio kao privremeno rješenje) donio ništa novo u ovih par kola kao što smo i vidjeli nakon što je Vinko otišao, sve isto bilo. Provjereno ime a ne Dženo 2-3 kola i onda opet neko poput Gorana i sličnih.
Od danas ne bi više smjeli računati na Fanima, pa nismo Željezničar da biraš hoćeš li igrati ili nećeš.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 30 okt 2021, 21:55

Prvo. ONAJ KO KAZE DA JE DO SABLICA NEKK NABROJI IGRACE KOJI CE IGRAT BOLJE KAD ON ODE I ZA SVAOKG IGRACA ZA KOJEG BUDU U PRAVU JA DAJEM PO 50 KM

Drugo.. Zukanovicu jarane dosadan si si TM. Mislim svaka cast sto to radis i vodis al nebitan portal. Od cijena igraca koje nemaju veze s vezom kad se prodaje i pregovara do daljneg. HUS nije i necee doc da nema para il najbolju ekipu npr. Tako da ne mozes uporedjivat
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Akta
Kontakt:

Post Postao/la Akta » 30 okt 2021, 21:56

Klub mora stati iza Sablica.

Ovakav odnos prema klubu od strane igraca je sramotan. Mrtve im yebem.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 30 okt 2021, 21:59

Ovo što je rekao za Fanima ako je istina a nema razloga da laže, već ujutro ispisnicu **** dati pa nek se vraća u englesku petu ligu.

Pun mi je ku.rac više njega i njegovih "povreda", još na ljeto kad je odugovlačio s dolaskom u BiH je postalo jasno da on više ne želi za nas igrati. Nabiti nogom čim prije to bolje.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 30 okt 2021, 21:59

MortemHz je napisao/la:
30 okt 2021, 21:54
Antikloc je napisao/la:
30 okt 2021, 21:43
MortemHz je napisao/la:

Uopšte ne poredim, samo sam napisao kako ne bi Dženo (on bi tu bio kao privremeno rješenje) donio ništa novo u ovih par kola kao što smo i vidjeli nakon što je Vinko otišao, sve isto bilo. Provjereno ime a ne Dženo 2-3 kola i onda opet neko poput Gorana i sličnih.
Od danas ne bi više smjeli računati na Fanima, pa nismo Željezničar da biraš hoćeš li igrati ili nećeš.
Bi donio,uglavnom je donosio promjenu i poboljsanje. Poslije odlaska tovara,igraci bi zivnuli,dobili polet i energiju,to bio bio skroz novi tim. Ocito je da su poremeceni medjuljudski odnosi najveci problem a to bi se odlaskom odmah popravilo,pa ko god da dodje umjesto. A Djenina najjaca strana i jeste sto zna s ljudima. Ljudi ga postuju i vole !!
A ako treba birati izmedzu Fanima i Gorana,pa tu stvarno nema dileme ! Apsolutno Fanimo top,Goran flop !! :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 okt 2021, 22:02

feniksptica je napisao/la:
30 okt 2021, 21:55
Prvo. ONAJ KO KAZE DA JE DO SABLICA NEKK NABROJI IGRACE KOJI CE IGRAT BOLJE KAD ON ODE I ZA SVAOKG IGRACA ZA KOJEG BUDU U PRAVU JA DAJEM PO 50 KM

Drugo.. Zukanovicu jarane dosadan si si TM. Mislim svaka cast sto to radis i vodis al nebitan portal. Od cijena igraca koje nemaju veze s vezom kad se prodaje i pregovara do daljneg. HUS nije i necee doc da nema para il najbolju ekipu npr. Tako da ne mozes uporedjivat
Stavi 50 maraka ja cu isto 50 prve dvije naredne utakmice kada ode, ako odemo ispod 1/2 suta kolko nam je sad prosjek(danas smo ga premašili sa 2 cak udarca )u okvir gola ja cu tebi poslat,ako odemo na vise u jednoj od te dvije ti meni pošalji. Eto mislim da je pošteno.

Iduci bar nece pocinjati sa 7 defanzivaca eto to je promjena svih promjena za pocetak
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 30 okt 2021, 22:02

Molio bih ove sto od pocetka Sablicevog mandata kroje taktike ,formacije i pricaju kako ce biti bolje da vise ne pisu po forumu .
Pa gdje ima da se trener zali novinarima ,ako igrac hlumi virozu,posalji ga u Bosnu visocku ,posalji ih 20 ali kazi zasto,a ne kad izgubis pricas kao kakvq pi*ka odajes neke info iz kluba,samo sebe peres i priznas kako nemas hemiju u timu,nisi djabe u svakom klubu na polusezoni letio .Svi krivi samo on Guardiola,jos govori nemq kvalitete,daj Uscuplicu ovu ekipu ako ne bi dobio Ljubic Rudar i Posusje ja bih se sam sebi po faci popisao
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Akta
Kontakt:

Post Postao/la Akta » 30 okt 2021, 22:05

Ljudi misle da je ovo Soker :tokralju:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 30 okt 2021, 22:07

Izgleda da imamo novog SDa.
Kepčija viđen u društvu Ismira u VIP danas, navodno :kafa:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 okt 2021, 22:07

Meni se cini da ovdje ima mnogo laznih navijaca naseg kluba, jer prosto drugacije ne mogu razumjeti da pravi navijaci mogu podrzavati ovaj otpad od trenera.

Podrzavati lika koji nema pojma sta mu koji igrac igra, koji nema pojma da uspostavi vezni red. Koji nema pojma da postavi ekipu koja zna prenijeti loptu iz faze odbrane u napad.
Lik se muci sa drugorazrednim ekipama. Yebem vam sunce zlobno pa da li ste vi normalni?
Hejjjj lik gubi od Leotara na domacem terenu, muci se sa nekom usranom ekipom u kupu , ne znam ni kako se zovu. Gubi bodove na domacem terenu od Rudara. Ma fuj ba. Vi navijaci Sarajeva?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 30 okt 2021, 22:08

Historicar je napisao/la:
30 okt 2021, 21:44
Zukanovic je napisao/la:
slika
Osim Uščuplića, koji je znao da ostaje samo kratko kao privremeno rješenje, svi ispod njega su otišli zbog katastrofalnih rezultata i blamaža epskih razmjera.
Kakvu je to epsku blamažu klubu Vinko donio?

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 30 okt 2021, 22:12

Ne mogu da vjerujem da neki podržavaju bojkot igrača s ciljem da se otjera trener. Kakvu poruku dobijaju igrači, kako ovi tako i svi oni koji će doći u budućnosti?

Ako glavna klapa upadne u krizu i klupira te trener, samo sabotiraš, izmišljaš viroze dok ne dobije nogu i onda hajmo ponovo ispočetka. Pa to je kriminalno rezenovanje , nikad mi nećemo odskočiti iz ove žabokrečine sa tim pristupom.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 30 okt 2021, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 30 okt 2021, 22:12

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
30 okt 2021, 22:07
Izgleda da imamo novog SDa.
Kepčija viđen u društvu Ismira u VIP danas, navodno :kafa:
:pray: :pray: :pray:
Bar nesto pozitivno danas!Valjda se nece sta predomisliti poslije vidjenja sa cime raspolazemo na terenu :D
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Akta
Kontakt:

Post Postao/la Akta » 30 okt 2021, 22:13

emir79 je napisao/la:
30 okt 2021, 22:07
Meni se cini da ovdje ima mnogo laznih navijaca naseg kluba, jer prosto drugacije ne mogu razumjeti da pravi navijaci mogu podrzavati ovaj otpad od trenera.

Podrzavati lika koji nema pojma sta mu koji igrac igra, koji nema pojma da uspostavi vezni red. Koji nema pojma da postavi ekipu koja zna prenijeti loptu iz faze odbrane u napad.
Lik se muci sa drugorazrednim ekipama. Yebem vam sunce zlobno pa da li ste vi normalni?
Hejjjj lik gubi od Leotara na domacem terenu, muci se sa nekom usranom ekipom u kupu , ne znam ni kako se zovu. Gubi bodove na domacem terenu od Rudara. Ma fuj ba. Vi navijaci Sarajeva?
Da li si pricao o husrefu tako poslije Goska i drugih ekipa na Kosevu?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, bvsic, gh0stHZ, keli, mnon46, N3R3D, Tatamata1946 i 82 gosta.