izdzezveubrazil je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:15Pa nije CV sve u životu, iako naravno nije istina to da ima CV Osima mlađeg. On je jako respektabilno ime u Japanu i Kini, što Osim mlađi nije. Piksija je Wenger svojevremeno preporučivao Arsenalu kao svog budućeg nasljednika.Swanfilter je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:09Piksi ima, mozda, malo bolji trenerski CV od Osima mlađeg. Ipak, iz prve uradi za Srbiju ogromno ...
Mozda Barbarez nije ni vrtic trenirao, al pod njim bi igraci igrali kao u Cirin vakat. Ili bi makar pokusao ...
Koliko se Petev pokazao, i uprkos svemu, sinoc je pao, ne ispit, nego godinu ...
Vidio si da smo nikakvi i ti ne radis nista po pitanju Civica. Jos kad se Kolasinac povrijedi. Morao je znati, da cemo biti jos gori ...
Ne znam zasto Dzeko nije makar bio na klupi i da nije mogao igrati?
Malo da protivniku ipak ne olaksas.
Mogu zamisliti Fince kad su vidjeli da je na tribinama. Lakse im bilo za 20-30%.
Sta ja znam, vise razocaran nakon Irske, jer Dzeke vjerovatno nece vise biti. Sto znaci da stvarno slijedi period prije Cire. Znaci, decenija situacije kakvu imamo zadnje vrijeme ...
Znam da je vise trenirao nego Osim, ne mislim bukvalno. Al, govorimo o Japanu i Kini, ipak ...
I, ne kazem da je Piksi levat, imao srece ili slicno.
Sto hocu reci, treba nama neko, ko ce kandzijom i bicem cekati igrace na aerodromu i pravac kamp Zenica ...