Ma kup ove sezone ganjaju ove ekipe kojima lošije ide u glavnom takmičenju a to je liga, možda Velež uzme kupOnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 21:57Sa Fukarom sigurno mozete kup osvojitisimonknows je napisao/la: ↑17 nov 2021, 21:56Nadam se da će se i RA dignuti, valja podržati klub u borbi za opstanak!OnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 21:55
Ove sezone ste dokazali zasto ste broj 1 na nasoj sceni![]()
![]()
Kako je ove sezone grmilo
Ko ne skace Tuzlak nije...
Premijer liga BiH - aktuelno
-
simonknows
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
GradKamena2
- Kontakt:
Vau koliko ti je trebalo da ovo smislis,svaka cast.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 21:42Moj Fenikse kako te nije stid. On navija za Dinamo. Zato ti je napisao Hajduk?GradKamena2 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 21:39Hajduk?feniksptica je napisao/la: ↑17 nov 2021, 21:36
Tacno je zajeban klub s nestrpljivim navijacima, isto ko tvoj Hajduk.
- Beduin
- Kontakt:
Hajmo iskreno, ono sto je normalno u svijetu fudbala kod nas je odstupanje, navlacenje, disbalans, teorija zavjere, muljaza, nazovi kako god zelis. U momentu kad protivnik ganja rezultat i utakmica s onolikim nabojem ti odugovlacis onako ofirno i neces da izvedes aut, sto komotno moze biti zuti karton i ne znam sta je tu pogresno. To sto je to bio drugi zuti je stvar igraca.feniksptica je napisao/la: ↑17 nov 2021, 21:39Nije neka utakmica da se hvalim i pricam da sam bio..zadesio se. Zbog Borca, da vidim to sudijsko guranje uzivo, koje vam je opet vise smetalo protiv FKS..a kojeg tad nije bilo uopste za razliku od Borca. ( Znam da se neces slozit, al samo se sjeti crvenog za ans, nikad nikome nije dat drugi zuti zbog toga )Beduin je napisao/la: ↑17 nov 2021, 20:21Hvala ti za kupljenu ulaznicu, tako se bodri klub sa tvog kantona i klub za kojeg ti otac, dajdza i mahom stariji muski clanovi navijaju :*feniksptica je napisao/la: ↑17 nov 2021, 16:35
Dolazio sam ja protiv Borca u septembru..i to domaca vasa odmah poslije zadnje domace protiv Sarajeva. Nije tacnos to pricas. Psovali ste vi i njima al sve se zavrsi u fazonu **** vas vico i mi vi..Nista konkretno. Dok spominjanje Sarajeva kao grada i psovanje svega sto ima veze s istim je bilo konstantno od 1 do 90 min utakmicu prije
Mada, mislim da nisi bio sad protiv Borca, samo malo lagis, da bi ispao upuceniji. Volite vi dole blize Doboju malo maslati.![]()
Da ti pojasnim, sjeti se situacije u Bijeljini kad je Slobodi ponovljen penal, sasvim opravdano i po svim fudbalskim pravilima, a ovdje se pisalo o navlacenju Slobodi, sudijskoj mafiji. Znaci, presedan u nasem fudbalu da sudija odradi takvo nesto po pravilima i primjeti to, a kod nas je nesto nevjerovatno. Sve i da je sudija htio to uraditi u inat protiv Radnika, to je uradio po pravilu i nije kaznjen za tu odluku.
Protiv Borca je Sloboda vodila i dobila crveni zbog gluposti i nesmotrenosti samog igraca, po meni relativno opravdano, kasnije jedva zadrzali X, Borac napadao i kasnije bio bolji, nakon crvenog, ali se i tad dosta sa tribina negodovalo i psovalo, ako si bio onda znas da ne lazem.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Velez i Sloboda su igrali 39 sezona u istoj ligi (Republicka Liga BiH, Prva liga Jugoslavije, Premier Liga BiH)
Velez je 26 puta zavrsio iznad Slobode, dok je Sloboda 13 u historiji zavrsila iznad Veleza
Velez je 26 puta zavrsio iznad Slobode, dok je Sloboda 13 u historiji zavrsila iznad Veleza
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
simonknows
- Kontakt:
Sjajan podatak koji može koristiti da se prisjećate slavnih vremena dok budete trčali po kaljugama federalne ligeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 22:10Velez i Sloboda su igrali 39 sezona u istoj ligi (Republicka Liga BiH, Prva liga Jugoslavije, Premier Liga BiH)
Velez je 26 puta zavrsio prije Slobode, dok je Sloboda 13 u historiji zavrsila prije Veleza![]()
Tako je, dok cemo se mi boriti za opstanak u drugoj ligi vi idete na duplu krunu kao i svake godine ovih zadnjih 100+ godinasimonknows je napisao/la: ↑17 nov 2021, 22:15Sjajan podatak koji može koristiti da se prisjećate slavnih vremena dok budete trčali po kaljugama federalne ligeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 22:10Velez i Sloboda su igrali 39 sezona u istoj ligi (Republicka Liga BiH, Prva liga Jugoslavije, Premier Liga BiH)
Velez je 26 puta zavrsio prije Slobode, dok je Sloboda 13 u historiji zavrsila prije Veleza![]()
![]()
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
simonknows
- Kontakt:
Argument malo jači od Veleža ove sezoneOnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 22:18Tako je, dok cemo se mi boriti za opstanak u drugoj ligi vi idete na duplu krunu kao i svake godine ovih zadnjih 100+ godinasimonknows je napisao/la: ↑17 nov 2021, 22:15Sjajan podatak koji može koristiti da se prisjećate slavnih vremena dok budete trčali po kaljugama federalne ligeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 22:10Velez i Sloboda su igrali 39 sezona u istoj ligi (Republicka Liga BiH, Prva liga Jugoslavije, Premier Liga BiH)
![]()
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Sta je ovo Bog te svi se registruju pa pisu o Velezu, svasta
onaj jedan se cak registrovao zbog famoznog Alena i ispisa 5 stranica o imaginarnom covjeku 
Moj Morteme, evo opet i danas koja stranica o Velezu
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
opalaopala
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Pa kad ste najveca smijurija ove sezone, naravno da ce vas najvise spominjati i ismijavati. Nakon 30 godina izasli u Evropu i vec prvi kandidati za titulu, a ono back to basic.
075 ❤
075 ❤
Taj legendarni trenutak
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Pa s onim igrama koje su pruzali protiv aeka i elsfborga kako da ne pomislis na titulu? Mi smo najmanje pisali o tituli, ali se svak naravno potajno nadao istoj. Drugo je to sto su oni ginuli u evropskim utakmicama da bi se prodali, pa kad nisu uspjeli otici negdje poceli bojkotovat Dudica i gubili utakmice od levata i sad smo tu gdje smo, zato ce ti isti pojedinci letiti aBd na zimu i na kraju sezone pa ce igrat za Igman
-
killafrommanilla
- Kontakt:
back to basic bi bilo da ne znamo kako cemo dalje, da nemamo marke ko i svih ovih godina dosad, da nam je buducnost kluba neizvjesna kao vama recimo ili Zeljeznicaru
a ovo je samo losija sezona od ocekivanog, a i takva ce, po avatar, bit bolja od ove Slobodine
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
jolicnikola
- Kontakt:
joj samo nek ste vi tovare uzeli u ustaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 21:42Moj Fenikse kako te nije stid. On navija za Dinamo. Zato ti je napisao Hajduk?GradKamena2 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 21:39Hajduk?feniksptica je napisao/la: ↑17 nov 2021, 21:36
Tacno je zajeban klub s nestrpljivim navijacima, isto ko tvoj Hajduk.
- Beduin
- Kontakt:
Zato je sad ocekivana i ovakva reakcija protivnickih navijaca, ako cemo realno.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 22:37Pa s onim igrama koje su pruzali protiv aeka i elsfborga kako da ne pomislis na titulu? Mi smo najmanje pisali o tituli, ali se svak naravno potajno nadao istoj. Drugo je to sto su oni ginuli u evropskim utakmicama da bi se prodali, pa kad nisu uspjeli otici negdje poceli bojkotovat Dudica i gubili utakmice od levata i sad smo tu gdje smo, zato ce ti isti pojedinci letiti aBd na zimu i na kraju sezone pa ce igrat za Igman
Nesto kao i Divovi, pisanje po konkurenciji, bosanski Dinamo i ti fazoni.
Svugdje u svijetu sporta protivnicki navijaci jedva cekaju tudju "nevolju" da se nasladjuju. To je tako.
075 ❤
075 ❤
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Velež >> Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Back to basic po pitanju dosadasnjih sezona u zajednickoj ligi, na to sam asocirao. Malo ironija, malo zajebancija druze, no hard feelings.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 nov 2021, 22:38back to basic bi bilo da ne znamo kako cemo dalje, da nemamo marke ko i svih ovih godina dosad, da nam je buducnost kluba neizvjesna kao vama recimo ili Zeljeznicaru
a ovo je samo losija sezona od ocekivanog, a i takva ce, po avatar, bit bolja od ove Slobodine![]()
E jesi fukara, u avatar bi se kladio, 100KM ili nista.
Ne bih dozvolio da mi neko ucera sa avatarom drugog kluba ili ismijavanju mog, na-aa. Ne igram se tako.
075 ❤
075 ❤
-
killafrommanilla
- Kontakt:
ne bih te puno unakazio, gurnuo bih ti jedno 6 mjeseci komsije tuzlaca na avatar 
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Velež ima više utakmica u Evropi od ove tre ekipe zajedno.
PONOS DRŽAVE!
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 16 gostiju.