Ma nema to veze sa glupošću, ali ima sa sveopštom nervozom i PTSP-om. Narod je izluđen svim i svačim, okidači su postali labavi. Vjerujem da se sad stidi svog ponašanja, ali treba se znati kontrolisati u datom momentu. U suštini ga žalim.Kaunas je napisao/la: ↑30 dec 2021, 07:57Al kako je lik glup to ne mogu da shvatim... pa sve i da se sleti u Bg, saceka se tu u avionu pola sata-sat i picis nazad za Tuzlu, bez izlaska iz aviona u Bg a kamoli prelaska granice i pasoske kontrole. Treba ovome 50k eura kazne i zabrana letenja dozivotna.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
ko je lik sto je sinoc pucao u All In-u na Malti tj.ispred teretane?
sreca ne odoh sinoc
evo prilike za Marsala
https://www.klix.ba/biznis/zelite-li-bi ... /211229004

sreca ne odoh sinoc
evo prilike za Marsala
-
- Kontakt:
RoninX je napisao/la: ↑30 dec 2021, 09:13ko je lik sto je sinoc pucao u All In-u na Malti tj.ispred teretane?![]()
sreca ne odoh sinoc
evo prilike za Marsala
Ne boj se , nije đavo još došao po svoje

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Nisi upućen , već sam napisao da imaš dvije opcije , ideš autobusom za Tuzlu znači prelaziš granicu i naravno da je pasoška kontrola ili istim avionom nazad za Dansku .Kaunas je napisao/la: ↑30 dec 2021, 07:57Al kako je lik glup to ne mogu da shvatim... pa sve i da se sleti u Bg, saceka se tu u avionu pola sata-sat i picis nazad za Tuzlu, bez izlaska iz aviona u Bg a kamoli prelaska granice i pasoske kontrole. Treba ovome 50k eura kazne i zabrana letenja dozivotna.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- huntingseason
- Kontakt:
Kako ste povezali Bosnjake i jelku da mi je znati? Bosnjak moze i hrast, jelu, bukvu ako hoce u kuci imati ako mu je cejf pa i jelku. Musliman ne.gruezi je napisao/la: ↑29 dec 2021, 16:47O kojim bosnjacima govoris? Etnickim Ili alijnim? Nisu ni bradetine, nindza kornjace I odjevanje u stilu pustinjskog covjeka dio tradicije bosne ni bosnjaka...ArtVandelay je napisao/la: ↑29 dec 2021, 16:11I nije dio naše izvorne i iskonske bošnjačke tradicije. Dedu mraza je nametnuo zločinački komunistički režim, a božić i sav komercijalizam oko njega, globalističke snage.
Ovi paradzemati inace leglo umobolnika neki Dan cini mi se da je pezic bio otvoreno pozivaju na legalizaciju ropstva u bih... ovo vam je braco sda veleizdajnicka falanga uvezla 93ce godine....
Bosnjak ne mora znaciti musliman

Isto tako, Bosnjak moze imati bradu, burku ili nikab odijevati se kako hoce. Jer je to pravo svakog covjeka da se oblaci kako hoce. Nit mi smeta jelka nit mi smeta burka, nikab i brada.
To sto je BHS nametnuto pa se Bosnjaci striktno povezuju s Islamom je greska svih nas, jer biti Bosnjak je oduvijek znacilo biti iz Bosne i Hercegovine a ne biti musliman iz Bosne i Hercegovine.
zašto neko ko je musliman ne može imati okićenu jelku u kući o.Ohuntingseason je napisao/la: ↑30 dec 2021, 09:24Kako ste povezali Bosnjake i jelku da mi je znati? Bosnjak moze i hrast, jelu, bukvu ako hoce u kuci imati ako mu je cejf pa i jelku. Musliman ne.gruezi je napisao/la: ↑29 dec 2021, 16:47O kojim bosnjacima govoris? Etnickim Ili alijnim? Nisu ni bradetine, nindza kornjace I odjevanje u stilu pustinjskog covjeka dio tradicije bosne ni bosnjaka...ArtVandelay je napisao/la: ↑29 dec 2021, 16:11I nije dio naše izvorne i iskonske bošnjačke tradicije. Dedu mraza je nametnuo zločinački komunistički režim, a božić i sav komercijalizam oko njega, globalističke snage.
Ovi paradzemati inace leglo umobolnika neki Dan cini mi se da je pezic bio otvoreno pozivaju na legalizaciju ropstva u bih... ovo vam je braco sda veleizdajnicka falanga uvezla 93ce godine....
Bosnjak ne mora znaciti musliman
Isto tako, Bosnjak moze imati bradu, burku ili nikab odijevati se kako hoce. Jer je to pravo svakog covjeka da se oblaci kako hoce. Nit mi smeta jelka nit mi smeta burka, nikab i brada.
To sto je BHS nametnuto pa se Bosnjaci striktno povezuju s Islamom je greska svih nas, jer biti Bosnjak je oduvijek znacilo biti iz Bosne i Hercegovine a ne biti musliman iz Bosne i Hercegovine.
ovo isto ko da slušam ove iz nekih zabiti iz RSa kojima je ispan mozak, ne slave novu godinu, deda mraz ne posotji već samo sv. Nikola, ne kite jelku jer je jel de sve to katoličko.......
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kad je prespavaš nije važno kakvo je vrijeme. 
Ne znam, ja sam ljetos iz Stuttgarta letio za Sarajevo i zbog nevremena nismo mogli sletiti, isli za Zagreb, tamo se zadrzali 40ak minuta i gas nazad. Tih 40 minuta sjedili u avionu i cekali, nikakvih kontrola logicno. Mislim da je aviokompanija duzna da te dovede na konacno odrediste, kakvi busevi, nije niko kupio bus kartu.bombaysaphire je napisao/la: ↑30 dec 2021, 09:19Nisi upućen , već sam napisao da imaš dvije opcije , ideš autobusom za Tuzlu znači prelaziš granicu i naravno da je pasoška kontrola ili istim avionom nazad za Dansku .Kaunas je napisao/la: ↑30 dec 2021, 07:57Al kako je lik glup to ne mogu da shvatim... pa sve i da se sleti u Bg, saceka se tu u avionu pola sata-sat i picis nazad za Tuzlu, bez izlaska iz aviona u Bg a kamoli prelaska granice i pasoske kontrole. Treba ovome 50k eura kazne i zabrana letenja dozivotna.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne pamtim kad je gora zima bila od ove.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Valjda mislis nikad bolja
15.10.2013.
Sta fali? Bolje nego smrzavat se ako si vani na nekom javnom doceku.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Lagano trenerkica i setnja na +17 dan pred Novu Godinu nevjerovatno.
Večeras Zeljko Samardžić..laganica, kulturica klima kao u Maroku.
Večeras Zeljko Samardžić..laganica, kulturica klima kao u Maroku.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Postoji opcija i povratka nazad tj.na prvobitno planiranu destinaciju istim avionom u slucaju poboljsanja vremenskih uslova. Ne bombay bombayebombaysaphire je napisao/la: ↑30 dec 2021, 09:19Nisi upućen , već sam napisao da imaš dvije opcije , ideš autobusom za Tuzlu znači prelaziš granicu i naravno da je pasoška kontrola ili istim avionom nazad za Dansku .Kaunas je napisao/la: ↑30 dec 2021, 07:57Al kako je lik glup to ne mogu da shvatim... pa sve i da se sleti u Bg, saceka se tu u avionu pola sata-sat i picis nazad za Tuzlu, bez izlaska iz aviona u Bg a kamoli prelaska granice i pasoske kontrole. Treba ovome 50k eura kazne i zabrana letenja dozivotna.

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Što je najgore neće biti javnih dočeka

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Gdje nece, u Kladusi vec postavljena bina 

Ima i u Gradačcu
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Realno ne treba generalizirati ljude. Osim ako su u pitanju četnici kao dscile.
Kad te proziva lik koji smatra da su Djed Mraz i jelka zlo, da zena ne smije proviriti iz kuhinje, da je muzika govor djavola i da su zakoni razlicitih pustinjskih vukoj*bina,u kojem zive bradonje koji vjerovatno i dezodorans smatraju sejtanovom rabotom, sasvim prilicni za danasnje vrijeme.. pa recimo da onda radim nesto kako treba.
Compliment accepted.
Compliment accepted.

- ArtemisFowl
- Kontakt:
Kako me lagano optuži da sam islamski radikal, a doslovno dobio 2 bana zbog pljuvanja po toj religiji.dscile je napisao/la: ↑30 dec 2021, 15:43Kad te proziva lik koji smatra da su Djed Mraz i jelka zlo, da zena ne smije proviriti iz kuhinje, da je muzika govor djavola i da su zakoni razlicitih pustinjskih vukoj*bina,u kojem zive bradonje koji vjerovatno i dezodorans smatraju sejtanovom rabotom, sasvim prilicni za danasnje vrijeme.. pa recimo da onda radim nesto kako treba.
Compliment accepted.![]()
Živi u uvjerenju da ljudi zbog djeda mraza dožive živčani slom kada im kažu da će sletjeti u Srbiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.