Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

dscile
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la dscile » 30 dec 2021, 15:57

ArtemisFowl je napisao/la:
30 dec 2021, 15:54
dscile je napisao/la:
30 dec 2021, 15:43
Kad te proziva lik koji smatra da su Djed Mraz i jelka zlo, da zena ne smije proviriti iz kuhinje, da je muzika govor djavola i da su zakoni razlicitih pustinjskih vukoj*bina,u kojem zive bradonje koji vjerovatno i dezodorans smatraju sejtanovom rabotom, sasvim prilicni za danasnje vrijeme.. pa recimo da onda radim nesto kako treba.

Compliment accepted. :salut:
Kako me lagano optuži da sam islamski radikal, a doslovno dobio 2 bana zbog pljuvanja po toj religiji.
Živi u uvjerenju da ljudi zbog djeda mraza dožive živčani slom kada im kažu da će sletjeti u Srbiju.
Uh, ne dozive to zbog djeda mraza, nego zato sto su mentalno poremecene osobe. Kao i svi oni kojima je ono normalno.

Da ne zbuni tvoj mozgic, isto bih rekao i za Srbina koji j*be mater balijsku i pokusava otvoriti vrata od aviona zato sto su ga preusmjerili za Sarajevo. Bolest ne bira, vidimo to cesto i na ovom forumu.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 30 dec 2021, 16:03

Uh, ne dozive to zbog djeda mraza, nego zato sto su mentalno poremecene osobe. Kao i svi oni kojima je ono normalno.

Da ne zbuni tvoj mozgic, isto bih rekao i za Srbina koji j*be mater balijsku i pokusava otvoriti vrata od aviona zato sto su ga preusmjerili za Sarajevo. Bolest ne bira, vidimo to cesto i na ovom forumu.
Zašto si onda prvotno to povezao sa islamskim radikalizmom, bilbordom i djedom mrazom?

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 30 dec 2021, 16:04

30 dec 2021, 16:03

Zašto si onda prvotno to povezao sa islamskim radikalizmom, bilbordom i djedom mrazom?
Zato sto je isti mentalni kapacitet osobe A koja dozivi nervni slom zbog slijetanja u Beograd i pri tome j*be svojoj zeni i djetetu majku i osobe B koja smatra djeda mraza djavolom

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 30 dec 2021, 16:11

dscile je napisao/la:
30 dec 2021, 16:04
30 dec 2021, 16:03

Zato sto je isti mentalni kapacitet osobe A koja dozivi nervni slom zbog slijetanja u Beograd i pri tome j*be svojoj zeni i djetetu majku i osobe B koja smatra djeda mraza djavolom
Ne bih se složio. Jedni su ludi, drugi glupi.

litijum
Kontakt:

Post Postao/la litijum » 30 dec 2021, 16:42

dscile je napisao/la:
30 dec 2021, 15:57
30 dec 2021, 15:54
dscile je napisao/la:
30 dec 2021, 15:43
Kad te proziva lik koji smatra da su Djed Mraz i jelka zlo, da zena ne smije proviriti iz kuhinje, da je muzika govor djavola i da su zakoni razlicitih pustinjskih vukoj*bina,u kojem zive bradonje koji vjerovatno i dezodorans smatraju sejtanovom rabotom, sasvim prilicni za danasnje vrijeme.. pa recimo da onda radim nesto kako treba.

Compliment accepted. :salut:
Kako me lagano optuži da sam islamski radikal, a doslovno dobio 2 bana zbog pljuvanja po toj religiji.
Živi u uvjerenju da ljudi zbog djeda mraza dožive živčani slom kada im kažu da će sletjeti u Srbiju.

I haj ti ista ostvari i napreduj onda s takvim likovima u drzavi. Sreca pa smo bili pod AU vlasti, i sad bi se fijakeri vozali ovdje i na konjima novac prenosio da nismo.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 30 dec 2021, 17:02

Srbija se nije pomakla ni pedlja od politike iz devedesetih. Mentalno oštećene ljude (zbog iste te politike devedesetih)
se upoređuje sa najglupljim slojem društva. Pa kad se usudiš reći da su ono što jesu , a to su četnici, postaneš islamski radikal.
I onda dođe ljubitelj AU i povjeruje ovom ljubitelju Gavrila Principa da sam ja islamski radikal.

litijum
Kontakt:

Post Postao/la litijum » 30 dec 2021, 17:06

30 dec 2021, 17:02
Srbija se nije pomakla ni pedlja od politike iz devedesetih. Mentalno oštećene ljude (zbog iste te politike devedesetih)
se upoređuje sa najglupljim slojem društva. Pa kad se usudiš reći da su ono što jesu , a to su četnici, postaneš islamski radikal.
I onda dođe ljubitelj AU i povjeruje ovom ljubitelju Gavrila Principa da sam ja islamski radikal.
Jok, eto nasi su se pomakli s mrtve tacke. :urnebes:

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 30 dec 2021, 17:10

litijum je napisao/la:
30 dec 2021, 17:06

Jok, eto nasi su se pomakli s mrtve tacke. :urnebes:
Nisu, ali to je druga tema skroz.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 30 dec 2021, 17:14

Svaka cast ss za clanak o najvecem svih vremena. :tokralju:

Manje o Amri i Wandi a vise ovakvih clanaka u buduce.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 30 dec 2021, 17:18

Apolon je napisao/la:
30 dec 2021, 13:56
bombaysaphire je napisao/la:
30 dec 2021, 09:19
Kaunas je napisao/la:
30 dec 2021, 07:57
Al kako je lik glup to ne mogu da shvatim... pa sve i da se sleti u Bg, saceka se tu u avionu pola sata-sat i picis nazad za Tuzlu, bez izlaska iz aviona u Bg a kamoli prelaska granice i pasoske kontrole. Treba ovome 50k eura kazne i zabrana letenja dozivotna.
Nisi upućen , već sam napisao da imaš dvije opcije , ideš autobusom za Tuzlu znači prelaziš granicu i naravno da je pasoška kontrola ili istim avionom nazad za Dansku .
Postoji opcija i povratka nazad tj.na prvobitno planiranu destinaciju istim avionom u slucaju poboljsanja vremenskih uslova. Ne bombay bombaye :yawn:
Ma pričam ti kada je noćni let i magla u pitanju , teško da će se magla povući ... Drugo je kada je vjetar , onda se zna sačekati na drugoj lokaciji i opet uzletjeti .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

litijum
Kontakt:

Post Postao/la litijum » 30 dec 2021, 17:44

30 dec 2021, 17:18
Apolon je napisao/la:
30 dec 2021, 13:56
30 dec 2021, 09:19

Nisi upućen , već sam napisao da imaš dvije opcije , ideš autobusom za Tuzlu znači prelaziš granicu i naravno da je pasoška kontrola ili istim avionom nazad za Dansku .
Postoji opcija i povratka nazad tj.na prvobitno planiranu destinaciju istim avionom u slucaju poboljsanja vremenskih uslova. Ne bombay bombaye :yawn:
Ma pričam ti kada je noćni let i magla u pitanju , teško da će se magla povući ... Drugo je kada je vjetar , onda se zna sačekati na drugoj lokaciji i opet uzletjeti .
On je tipican primjer zatucanog bosnje. Totalno neobrazovano i nepismeno stanovnistvo. Zivot u strahu i tako. Tako je, 50K eura mu spucat nek otplacuje 20 godina, i da vise nos ne smije promolit ne u avionu, nego 2 km od aerodroma.
Zadnja izmjena: litijum, dana/u 30 dec 2021, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 30 dec 2021, 17:44

Zamisli 21. stoljece a aerodrom bez ILSa
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Kristijan
Kontakt:

Post Postao/la Kristijan » 30 dec 2021, 17:48

Zatucani radikal iz dijaspore. Neki su njegovu zatucanost i sovinizam pokusali pravdati laznim vijestima da je bio u logoru i slicno... Na cast. Sto manje ovako zatucanih idiota, to zdravije drustvo.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 30 dec 2021, 18:08

slika
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 dec 2021, 21:21

Nikad nisam gledao neki intervju da je neko nekoga uništio argumentima kao u ovome.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 dec 2021, 21:27

Doktor. Pratim ga godinama, od podcasta, predavanja, imam i ove zadnje knjige njegove.

Inače, za ove neupućene, ne postoji islamski ili krscanski radikalizam, radikalni mogu biti ljudi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 dec 2021, 21:50

Pogba je napisao/la:
30 dec 2021, 21:27
Doktor. Pratim ga godinama, od podcasta, predavanja, imam i ove zadnje knjige njegove.

Inače, za ove neupućene, ne postoji islamski ili krscanski radikalizam, radikalni mogu biti ljudi.
Prijatelj ga odavno prati, pogledo je mislim sve što postoji na yt od intervjua, stalno mi je govorio za njega i hvalio ga, rekoh, hajde da pročitam knjigu i pogledam par intervjua. Apsolutno uništavanje argumentima svakoga ko ga uopće napadne sa nečim što on uopće nije rekao iako ga citiraju, a zapravo nisu razumjeli šta je htio reći :rol:

Ne troši vrijeme na to drugo, isto kao što ja ne trošim vrijeme na historiju ovdje. Ipak ljudi imaju svoju percepciju svijeta koja je u njihovim umovima jedina istina, a svako drugo mišljenje, iako tačno, zasnovano na argumentima je za njih neprihvatljivo. Čitajući ovo pisanje oko besmislenih tema forumske kreme, natjerao me na čitanje dvije knjige u kratkom vremenskom periodu, samo da aktiviram opet mozak koji je u stand by-u nakon zaključaka, nazovimo ih "ljudi". Prilikom čitanja svake rečenice tih "ljudi", sjetim se onog citata : "Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam siguran".

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 30 dec 2021, 21:56

Neutral je napisao/la:
30 dec 2021, 21:21

Nikad nisam gledao neki intervju da je neko nekoga uništio argumentima kao u ovome.
Ima talent da baca šupljake. Jedini čovjek na svijetu koji može ubijedit osobu koja nikad nije pročitala knjigu da se osjeća kao pametni knjiški moljac koji razumije svijet.

Ako već želite čuti nekog zaista pametnog poslušajte Christophera Hitchensa.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 30 dec 2021, 21:59

Gotivio sam Petersona ispocetka ali me vremenom totalno razocarao, trebao se drzati polja u kojem je dobar dok danas iskace ko Nestorovic u sve zivo se petlja. Uz to ima pretoksicnu incel vojsku pratitelja koji su to sve jos vise srozali. 12 tips for life ima stvarno dobrih i brutalno iskrenih savjeta za zivot u drustvu u kojem zivimo mada mi je kompletna ta poveznica sa jastogom meh.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 dec 2021, 22:12

@Marsal

Zar nije pretesko reci za nekoga ko je predavao na Harvardu a sada u Torontu da je supljak. Na osnovu ceka si zakljucio da je supljak i ovdje govorim samo o njegovim knjigama i intervjuu kojeg sam postavio a ti citirao. Tu je nesto pogresno rekao? U knjizi nesto pogresno napisao? (knjiga koju sam postavio na temu knjizevnost).

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.