Moze li Solšer ?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pojma nemam, cisto sumnjam da mirvic razmislja u tom smijeru. Pod nas, mislim da se podrazumjeva da nije stranac. Sad ne mora biti tacan info koji imam.
Para nema za razbacivanje, a dobri i kvalitetni treneri nece ovamo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
A sta je to Toplak wow postigo u karijeri da ne bi radio u BiH? Vrhunac karijere lokomotiva zagreb par mjeseci.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja sam za opciju trener iz BiH, a kao favorit mi je Almir Hurtic, da zavede malo reda u svlacionici i provjeri ko pije pivu, da ga odmah nogira.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Nerealno gledamo na dolazak trenera. Kvalitetni treneri koji imaju CV ne mozemo dovesti, jako tesko. Skupi su, ne zele u nasu ligu to je svakom korak nazad u karijeri i to je tako, nazalost ali tako je. Naša prilika su mladi treneri kao ovaj Makedonac pa i Sablić to je realnost. Eh sad treba naći pravog trenera koji nama CV a da od nas krene i napravi rezultat pa sutra bude vrhunski.
Joj jeste djeca ocam.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
- napoleon72
- Kontakt:
Tesko je dovest neko aman ime u ovu ligu jer ekipe nemaju ni mrvicu profesionalnosti. Jel Kodro tjerao na treninge poslije tekmi, objasnjavao neke takticke zamisli koje su igraci ismijavali, pa ga bojkotovase? Svabo trazio dronove da snima i prati treninge, ismijali ga i odbili. Svabo, hej, on je rodjen s radnom disciplinom. Hari Vukas nadigra Utrehta pa dodje na nepokosen teren u Bijeljinu da igra svoju filozofiju pas igre kojom je igrao sa Holandjanima bez po muke. A npr, godinama je radio sa odlicnim Tudorom, moze se reci da je naucio dosta od njega i da je dobar trener.
Dok infrastruktura u ligi ne bude na vrhunskom nivou, dok igraci ne budu barem donekle profesionalni i poslusni, neces moc dovest nijednog ni prosjecnog trenera iz HNL, a kamoli vrhunskog. Zamisli da si vrhunski programer koji radi sa savremenom opremom, modernim i brzim racunarima i programskim jezicima i ima dobar tim radnika oko sebe, i da te zovne neki kvaziprivatnik u Bosni da mu radis na pentiumu III sa informaticki nepismenim saradnicima. U ovo blato treba dovodit motivatore koji ce nahajcat ove invalide da daju 150% od sebe, yebo taktiku, to ganjat nekad kad bude uslova za to.
Dok infrastruktura u ligi ne bude na vrhunskom nivou, dok igraci ne budu barem donekle profesionalni i poslusni, neces moc dovest nijednog ni prosjecnog trenera iz HNL, a kamoli vrhunskog. Zamisli da si vrhunski programer koji radi sa savremenom opremom, modernim i brzim racunarima i programskim jezicima i ima dobar tim radnika oko sebe, i da te zovne neki kvaziprivatnik u Bosni da mu radis na pentiumu III sa informaticki nepismenim saradnicima. U ovo blato treba dovodit motivatore koji ce nahajcat ove invalide da daju 150% od sebe, yebo taktiku, to ganjat nekad kad bude uslova za to.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kad bih mogao birati generalno, prvi izbor bi mi bio Zlatan Bajramović. Njemu bih dao sve ovlasti oko ekipe.
Druga stvar, opet se vraćamo na ono staro, sve dok ne budu dolazili iole kvalitetni igrači ala Rahman, nijedan trener ne može napraviti nikakve bajke kakve očekujemo.
Od ovih ostalih imena, Akrapovića bih najviše volio.
Drago mi je da vidim da se radilo od pauze, pa tako izgleda imamo tri nova igrača pred pripreme, te ubrzo trenera. Kritikovao sam to da se odužilo, ali izgleda da se čekao dolazak Mirvića i da se zajedno s njim sve to aminuje.
Druga stvar, opet se vraćamo na ono staro, sve dok ne budu dolazili iole kvalitetni igrači ala Rahman, nijedan trener ne može napraviti nikakve bajke kakve očekujemo.
Od ovih ostalih imena, Akrapovića bih najviše volio.
Drago mi je da vidim da se radilo od pauze, pa tako izgleda imamo tri nova igrača pred pripreme, te ubrzo trenera. Kritikovao sam to da se odužilo, ali izgleda da se čekao dolazak Mirvića i da se zajedno s njim sve to aminuje.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zasto mislis da bi zlatan koji je vec petu godinu u Karlsrueu i ima ugovor jos kako vidim so 2025, napustio njemacku u kojoj se rodio, proveo igracku karijeru, pa i trenersku 10 god gradi dosao u Sarajevo???GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 jan 2022, 00:50Kad bih mogao birati generalno, prvi izbor bi mi bio Zlatan Bajramović.
De malo logike ljudi. Malo samo eto.
Mislim zbog vas, ja necu biti nezadovoljan i Mirza i Dzeno da nas preuzmu, jer sagledam realno neke stvari i ne ocekujem toliko, a ovdje bome neki su u glavi zacrtali sve ispod Akrapovica, Bajramovica, Susica je uzas. Jos i Halilhodzica stavite na spisak
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mislim da je zato i naglasio ovo "kad bih mogao birati", u prevodu da može da uperi prstom na trenera i on dođe.JavierBosnia je napisao/la: ↑05 jan 2022, 01:15Zasto mislis da bi zlatan koji je vec petu godinu u Karlsrueu i ima ugovor jos kako vidim so 2025, napustio njemacku u kojoj se rodio, proveo igracku karijeru, pa i trenersku 10 god gradi dosao u Sarajevo???GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 jan 2022, 00:50Kad bih mogao birati generalno, prvi izbor bi mi bio Zlatan Bajramović.
Mislim zbog vas, ja necu biti nezadovoljan i Mirza i Dzeno da nas preuzmu, jer sagledam realno neke stvari i ne ocekujem toliko, a ovdje bome neki su u glavi zacrtali sve ispod Akrapovica, Bajramovica, Susica je uzas. Jos i Halilhodzica stavite na spisak
Bit će sad zanimljivo narednih dana, zvanična za trenera, aBd za Nihada i šejtana, Hošić šef akademije.. Pa eto nadati se da bi i Topić mogao postati SD..
Uglavnom, izgleda da se čekao Mirvić da se finaliziraju ove stvari, bar se nadam

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Da je tako kao sto pricas nikad nam ne bi dosli ni Benko, Jajalo , Delac i ostali.. jednostavno ako imas kesa da ponudis mozes i ocekivati neka imena. A valjda mi imamo neka 2 investitora i mozda je realno ocekivati nesto vise od mirze.JavierBosnia je napisao/la: ↑05 jan 2022, 01:15Zasto mislis da bi zlatan koji je vec petu godinu u Karlsrueu i ima ugovor jos kako vidim so 2025, napustio njemacku u kojoj se rodio, proveo igracku karijeru, pa i trenersku 10 god gradi dosao u Sarajevo???GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 jan 2022, 00:50Kad bih mogao birati generalno, prvi izbor bi mi bio Zlatan Bajramović.
Samo neko ko voli klub vise od zivota moze biti trener.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Skloni to iz potpisa, otišao je i taj smećar iz kluba

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Vidiš šta sam napisao, generalno kad bih mogao birati, Zlatan mi je želja. Nisam napisao ni da će, ni da ga očekujem. Nemoj letiti pred rudu, pročitaj dva puta.JavierBosnia je napisao/la: ↑05 jan 2022, 01:15Zasto mislis da bi zlatan koji je vec petu godinu u Karlsrueu i ima ugovor jos kako vidim so 2025, napustio njemacku u kojoj se rodio, proveo igracku karijeru, pa i trenersku 10 god gradi dosao u Sarajevo???GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 jan 2022, 00:50Kad bih mogao birati generalno, prvi izbor bi mi bio Zlatan Bajramović.
Kako mi je to promakloGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jan 2022, 01:40Skloni to iz potpisa, otišao je i taj smećar iz kluba![]()

Meho Kodro
Vinja marinovic
Husref suske musemic
Fedja duduc
Odabraobi KODRA
Vinja marinovic
Husref suske musemic
Fedja duduc
Odabraobi KODRA
Može i Slavko Petrović 

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Al' ovi što ismijavaju Husrefa su mi najjači!!! Pa zar vas nije stid imalo čovjek je više uradio za ovaj klub nego što će iko od vas ikad uradit? Kladim se da i jedan i drugi pratite utakmice preko moje tv i mrsko vam je svake sedmice bilo otići i podržati klub bar na taj način. Kakvi smo mi tako nam se i piše a vjerujem da će se za minimalno godinu dana psovat i Mirviću ako ne uspijemo nešto uradit u 2022. Jednostavno su navijači najveći tumor ovog kluba.
Ne trudi se druze, takvi odu 1 ili 2 puta godisnje na kosevo kada je evropska tekma sa nekim jacim klubom i onda narednih 365 dana kukaju kako nista ne valjaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑05 jan 2022, 09:13Al' ovi što ismijavaju Husrefa su mi najjači!!! Pa zar vas nije stid imalo čovjek je više uradio za ovaj klub nego što će iko od vas ikad uradit? Kladim se da i jedan i drugi pratite utakmice preko moje tv i mrsko vam je svake sedmice bilo otići i podržati klub bar na taj način. Kakvi smo mi tako nam se i piše a vjerujem da će se za minimalno godinu dana psovat i Mirviću ako ne uspijemo nešto uradit u 2022. Jednostavno su navijači najveći tumor ovog kluba.zagorski je napisao/la: ↑05 jan 2022, 02:24Kako mi je to promakloGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jan 2022, 01:40
Skloni to iz potpisa, otišao je i taj smećar iz kluba![]()
![]()
Do smrti odani!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, BarbareZeljin, benko21, Hajdeee, Lecler, N3R3D, nedimmmm1337, propoklopac, Rodman, ShofaII i 125 gostiju.