Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Vidjecemo da li ce Mo ostati - ne zelim sad da ga se nogira jer nama to nije bitno (on nam nije bitan), ali nekako u dubini duse (a znajuci njega i to kako misli o sebi i drugim klubovima) imam osjecaj da folira bas Pereza najvise. Necu reci navijace Reala jer se oni toliko i ne pitaju. Imam osjecaj da Mo kad se osami samo se nasmije onako aroganto i prebroji jos jedan dan kako mnoge voza za nos. E tu je najbolji. Zasto najavljuje ostanak u Realu godinama a vec sutra govori o Engleskoj - taj karakter nije OK. No mozda se ja varam - vidjecemo.... Mutan je i u tome najbolji...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Hvala Mourinho,i hvala Perezu sto te je doveo u Spaniju,sretno u nastavku 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Madridista_23
- Kontakt:
Portillo je napisao/la:Ma ne brinem ja za to, mogu mislit kakve su oni imali frustracije od Reala onda kada smo bili daleko najjaci klub na svijetu, u periodu od 97-me pa do negdje 2004. Proci ce vrijeme i ove Barce, bit cemo mi opet onaj stari Real, ali bit je u tome sto mi mozemo sa ovom ekipom, trenerom i imamo sve preduslove da budemo prvaci, ali jednostavno ne ide sa onim idiotima u upravi, pa i u prvom mandatu trajali smo toliko godina, i mogli jos toliko i postati uvjerljivo najbolji tim koji je ikada igrao lopte, ali smo na tome putu sami sebe unistili.
upravo tako, imali smo ekipu iz snova, ali nas je Perez uništio prodajom najvažnijih igrača i kupovinom "zvijezda" koje zarađuju novce prodajom dresova i reklamiranjem parfema...
Gledam Moratu u zadnjoj tekmi, ponovo zabio gol... on je igrač koji bi dostojno zamijenio Pipitu.. ali opet taj Perez, dovodi Adebayora umjesto da da priliku mladom momku...
Više bih volio da su njemu dali šansu do kraja sezone, pa makar i ne osvojili ligu...
za iduću sezonu bi bio extra..
-7 bodova je velik zaostatak, ali se nikad ne zna u fudbalu.. svašta se može desiti, da bude na kraju i -27, a može i da bude +7 za nas, vrijeme će pokazati..
Očekivano jbg
Dobra je stvar što se nisam puno iznervirao dosad mi je pola života otišlo na stres nakon tekmi u Bilbau i Pamploni
I ima li još neko da kaže nešto za Pipitu sa njim nismo imali nijednog poraza,imali smo bolji napad od Barce...
Dobra je stvar što se nisam puno iznervirao dosad mi je pola života otišlo na stres nakon tekmi u Bilbau i Pamploni
I ima li još neko da kaže nešto za Pipitu sa njim nismo imali nijednog poraza,imali smo bolji napad od Barce...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
...bolji napad od barce????LBJ MVP je napisao/la:Očekivano jbg![]()
Mislim da su atda imali više golova postignutih nego Barcaenobarca je napisao/la:...bolji napad od barce????LBJ MVP je napisao/la:Očekivano jbg![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
...mozda i jesu ne sjecam se....LBJ MVP je napisao/la:Mislim da su atda imali više golova postignutih nego Barcaenobarca je napisao/la:...bolji napad od barce????LBJ MVP je napisao/la:Očekivano jbg![]()
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Gubimo ligu ali ima jos 17tekmi vrijedi to odigrati do kraja posteno, netreba da bude -20b, tj. samo su oni nama znali da gledaju u ledja -20tak bodova..
Sada misija plasman u finale Kupa Spanije, 90 minuta je jako dugo jaka Sevilla ceka nista tu nije gotovo
Uvezi tekme u Pamploni
Mou: "Nemam sta da zamijerim svojim igracima"
Camacho: "Ova sreca nam je trebala i u drugim tekmama"
Sada misija plasman u finale Kupa Spanije, 90 minuta je jako dugo jaka Sevilla ceka nista tu nije gotovo
Uvezi tekme u Pamploni
Mou: "Nemam sta da zamijerim svojim igracima"
Camacho: "Ova sreca nam je trebala i u drugim tekmama"
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ma ja sad se svi izvlace,jedini Portillo je ovde pravi navijac.I kad je gubio i kad su vodili Portillo je uvjek bio na strani Reala.I nikad nije reko ma boli me k*** sto su izgubili ili ja nako gledam tekme samo da uzivam itd.
Mislim da nema potrebe da sada cestitam, uradio sam to u prvom kolu. Zasluzeno.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Imate 16 pobjeda i 2 poraza i opet kukate i pljujete po svojim igracima kao da ispadate iz lige
zaboravljate da igrate u ligi u kojoj igra i Barca koja igra dosad neviđen fudbal
, inace da igrate u nekoj drugoj ligi bili bi prvi, vjerovatno...naravno da to nece priznati niti jedan navijac Reala, ali to je tako...nešto sad kukate i opraštate se od titule, a zaboravljate da ima još 17 kola do kraja, a ne 2-3
vidim koliko vjerujete svom timu.
Razmaženi navijaci, sramota...cast izuzecima samo.
Razmaženi navijaci, sramota...cast izuzecima samo.
Sta rade igraci Reala kad osvoje titulu?
Ugase Play Station...Fazon star ko Biblija no uvijek mi ga je drago spominjati kada je Real u pitanju jer je to klub pe-dera i pakasa...
Ugase Play Station...Fazon star ko Biblija no uvijek mi ga je drago spominjati kada je Real u pitanju jer je to klub pe-dera i pakasa...
- majestic24
- Kontakt:
Hajd mogu sve razumijeti al kad pocne se poljuvati po Ronaldu to nemogu nikako shvatiti. Jedini on vrijedi u Realu i izvlaci vas iz g.ovana i nakon 2-3 losije utakmice odmah je sebican,umisljen itd...a kad je davao po 3-4 gola po utakmici,sam pravio preokrete i sl onda nije bio sebican. Nadam se da ce rastanak Reala i Ronalda uskoro da se desi jer ako igra zbog titula,onda ih tu moze samo sanjati jer protiv Barce definitivno nemozete.
Anything You Can Do I Can Do Better
Anything You Can Do I Can Do Better
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- red devil88
- Kontakt:
Najlakse je sad srati po Ronaldo nevalja ovo nevalja ono ali cinjenica je da je on vas najbolji igrac. A da ne valja nebi dao ovoliko golova za sezonu i po.
Glory Glory Man United !!! 
Što je netko spomenuo u prijašnjem postu, stiže nas umor.. A kao što znamo za manje od mjesec dana dolazi i LP, tako da se ustvari borimo sami sa sobom - da uhvatimo pravi ritam. Moramo se trgnuti sad kad je najpotrebnije, liga je skoro pa izgubljena, krivo nam je svima al' šta ćeš. Još su 2 natjecanja u igri 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Ooooo Toxi ma smijesno je da tako sto i pomislite. Kakav ba umor - tek je polusezona prosla. Real ima trenutno preko 100 svojih fudbalera u Realu ili na posudbi u drugim klubovima, a vi o umoru. Bez zeze ali prije da ce to biti jos teski mahmurluk do (daBogda otreznjenja) od one petice protiv nas. A cevapcija ce ponovo uskoro da navrati u vas grad ... Gadno je to.Toxicity je napisao/la:Što je netko spomenuo u prijašnjem postu, stiže nas umor.. A kao što znamo za manje od mjesec dana dolazi i LP, tako da se ustvari borimo sami sa sobom - da uhvatimo pravi ritam. Moramo se trgnuti sad kad je najpotrebnije, liga je skoro pa izgubljena, krivo nam je svima al' šta ćeš. Još su 2 natjecanja u igri
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Pa ako malo promisliš puno smo prvi dio sezone igrali s istih 11 igrača, čak u kupu su igrali skoro svi prvotimci.. vidiš da je tek sad počeo Mou. rotirat al džaba..bparena je napisao/la:Ooooo Toxi ma smijesno je da tako sto i pomislite. Kakav ba umor - tek je polusezona prosla. Real ima trenutno preko 100 svojih fudbalera u Realu ili na posudbi u drugim klubovima, a vi o umoru. Bez zeze ali prije da ce to biti jos teski mahmurluk do (daBogda otreznjenja) od one petice protiv nas. A cevapcija ce ponovo uskoro da navrati u vas grad ... Gadno je to.Toxicity je napisao/la:Što je netko spomenuo u prijašnjem postu, stiže nas umor.. A kao što znamo za manje od mjesec dana dolazi i LP, tako da se ustvari borimo sami sa sobom - da uhvatimo pravi ritam. Moramo se trgnuti sad kad je najpotrebnije, liga je skoro pa izgubljena, krivo nam je svima al' šta ćeš. Još su 2 natjecanja u igri
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Prevarant je vasa najveca greska - dok se on namlati para otice on i vas ce krenut. Vjerovatno se sad negdje u nekom tunelu do neke svlacionice arogantno smije i misli. E moj Perez glupi....
Pa mou koji god tim je vodio je uvijek forsirao tu fizicku snagu... vjerujem da je tako i u realu samo i on sada tek konta da je to samo grupa umsiljenih zvijezdica i glumaca i da ce biti teze nego sto je mislio... Sezona jos ni priblizno nije gotova, sve se da promijenit al ovakvoj Barci, real realno ne moze jos dugo parirati...
sto volim kad ove kvazinavijace tim poput osasune spusti tamo gdje im je mjesto... cast izuzecima
sto volim kad ove kvazinavijace tim poput osasune spusti tamo gdje im je mjesto... cast izuzecima
Izjave igraca nakon utakmice:
Jose Mourinho se pojavio u pres sali nakon izgubljene utakmice sa Osasunom i izjavio sledece
'' Mi smo izgubili vrlo vazna tri boda,protivnik je bio na razini i zasluzio je ovaj ishod.Sudija je uradio sjajan posao.Moji igraci nisu mogli preokrenuti utakmicu u svoju koris ''
Valdano:'' Ovo nije klub koji lako odustaje ''
'' Ima jos puno utakmica ispred nas,a ovaj tim je poznat po tome sto se uvjek bori i nikad neodustaje '' Rekao je direktor Real Madrida.
'' Real nije mogao da uzme tri boda Osasuni ali jos nista nije gotovo pred nama je skoro jos pola sezone i mozemo sve stici ''
'' Utakmcie je bila teska od prve minute,rezultat je veoma bolan,ali nije konacan za nas u ligi, ne moze se reci da je liga gotova u pola sezone idemo do kraja ''
'' Tacno je da su rezultati neocekivani,ali moramo se boriti i mislim da moze uzeti sve tri titule ''
Xabi Alonso:'' Moramo da se borimo do kraja ''
'' Znamo da nije lako ali moramo da nastavimo da radimo jako i dobro ''
Razocaran ishodom,kako bi to bilo drugacije,ali vec razmislja o buducnosti,Xabi Alonso.Alonso je danas zbog gripe propustio prvo poluvrijeme u utakmici protiv Osasune, u drugom poluvremenu je ipak morao uci na teren.
'' Uprkoss zaostatku,nista jos nije gotovo,trebamo nasaviti raditi jako i dobro,moramo gledati naprijed prema drugim utakmicama,sada je pred nama utakmica polu finala Kupa Kralja prema kojoj se moramo posvetiti ''
Jose Mourinho se pojavio u pres sali nakon izgubljene utakmice sa Osasunom i izjavio sledece
'' Mi smo izgubili vrlo vazna tri boda,protivnik je bio na razini i zasluzio je ovaj ishod.Sudija je uradio sjajan posao.Moji igraci nisu mogli preokrenuti utakmicu u svoju koris ''
Valdano:'' Ovo nije klub koji lako odustaje ''
'' Ima jos puno utakmica ispred nas,a ovaj tim je poznat po tome sto se uvjek bori i nikad neodustaje '' Rekao je direktor Real Madrida.
'' Real nije mogao da uzme tri boda Osasuni ali jos nista nije gotovo pred nama je skoro jos pola sezone i mozemo sve stici ''
'' Utakmcie je bila teska od prve minute,rezultat je veoma bolan,ali nije konacan za nas u ligi, ne moze se reci da je liga gotova u pola sezone idemo do kraja ''
'' Tacno je da su rezultati neocekivani,ali moramo se boriti i mislim da moze uzeti sve tri titule ''
Xabi Alonso:'' Moramo da se borimo do kraja ''
'' Znamo da nije lako ali moramo da nastavimo da radimo jako i dobro ''
Razocaran ishodom,kako bi to bilo drugacije,ali vec razmislja o buducnosti,Xabi Alonso.Alonso je danas zbog gripe propustio prvo poluvrijeme u utakmici protiv Osasune, u drugom poluvremenu je ipak morao uci na teren.
'' Uprkoss zaostatku,nista jos nije gotovo,trebamo nasaviti raditi jako i dobro,moramo gledati naprijed prema drugim utakmicama,sada je pred nama utakmica polu finala Kupa Kralja prema kojoj se moramo posvetiti ''
BHF Bosanska Krajina!
- Engleski nogomet, dok sam bio u njemu kao trener Chelseaja, je bio posebno iskustvo za mene. Mogu biti iskren i reći da sam se zaljubio u njega, u sve što ga okružuje - rekao je Mourinho u razgovoru za Mirror dodavši potom:
- Je, rekao sam sebi da ću se vratiti u Premiership. Sada mogu reći da bi se to moglo dogoditi i prije očekivanog.
Na upit koliko brzo Mourinho je ostao bez odgovora.
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_spa_news
- Je, rekao sam sebi da ću se vratiti u Premiership. Sada mogu reći da bi se to moglo dogoditi i prije očekivanog.
Na upit koliko brzo Mourinho je ostao bez odgovora.
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_spa_news
BHF Bosanska Krajina!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.