Dobra je stvar što se nisam puno iznervirao dosad mi je pola života otišlo na stres nakon tekmi u Bilbau i Pamploni
I ima li još neko da kaže nešto za Pipitu sa njim nismo imali nijednog poraza,imali smo bolji napad od Barce...
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
...bolji napad od barce????LBJ MVP je napisao/la:Očekivano jbg![]()
Dobra je stvar što se nisam puno iznervirao dosad mi je pola života otišlo na stres nakon tekmi u Bilbau i Pamploni
I ima li još neko da kaže nešto za Pipitu sa njim nismo imali nijednog poraza,imali smo bolji napad od Barce...
Mislim da su atda imali više golova postignutih nego Barcaenobarca je napisao/la:...bolji napad od barce????LBJ MVP je napisao/la:Očekivano jbg![]()
...mozda i jesu ne sjecam se....LBJ MVP je napisao/la:Mislim da su atda imali više golova postignutih nego Barcaenobarca je napisao/la:...bolji napad od barce????LBJ MVP je napisao/la:Očekivano jbg![]()
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ma ja sad se svi izvlace,jedini Portillo je ovde pravi navijac.I kad je gubio i kad su vodili Portillo je uvjek bio na strani Reala.I nikad nije reko ma boli me k*** sto su izgubili ili ja nako gledam tekme samo da uzivam itd.
Mislim da nema potrebe da sada cestitam, uradio sam to u prvom kolu. Zasluzeno.
Ooooo Toxi ma smijesno je da tako sto i pomislite. Kakav ba umor - tek je polusezona prosla. Real ima trenutno preko 100 svojih fudbalera u Realu ili na posudbi u drugim klubovima, a vi o umoru. Bez zeze ali prije da ce to biti jos teski mahmurluk do (daBogda otreznjenja) od one petice protiv nas. A cevapcija ce ponovo uskoro da navrati u vas grad ... Gadno je to.Toxicity je napisao/la:Što je netko spomenuo u prijašnjem postu, stiže nas umor.. A kao što znamo za manje od mjesec dana dolazi i LP, tako da se ustvari borimo sami sa sobom - da uhvatimo pravi ritam. Moramo se trgnuti sad kad je najpotrebnije, liga je skoro pa izgubljena, krivo nam je svima al' šta ćeš. Još su 2 natjecanja u igri
Pa ako malo promisliš puno smo prvi dio sezone igrali s istih 11 igrača, čak u kupu su igrali skoro svi prvotimci.. vidiš da je tek sad počeo Mou. rotirat al džaba..bparena je napisao/la:Ooooo Toxi ma smijesno je da tako sto i pomislite. Kakav ba umor - tek je polusezona prosla. Real ima trenutno preko 100 svojih fudbalera u Realu ili na posudbi u drugim klubovima, a vi o umoru. Bez zeze ali prije da ce to biti jos teski mahmurluk do (daBogda otreznjenja) od one petice protiv nas. A cevapcija ce ponovo uskoro da navrati u vas grad ... Gadno je to.Toxicity je napisao/la:Što je netko spomenuo u prijašnjem postu, stiže nas umor.. A kao što znamo za manje od mjesec dana dolazi i LP, tako da se ustvari borimo sami sa sobom - da uhvatimo pravi ritam. Moramo se trgnuti sad kad je najpotrebnije, liga je skoro pa izgubljena, krivo nam je svima al' šta ćeš. Još su 2 natjecanja u igri
Raul je najveći i mogu oni igrati kolko hoće on je legenda reala i Španskog fudbalabparena je napisao/la:Raul je veci od Ronalda - to ce vrijeme pokazatScof1eld je napisao/la:to "olako" je kostalo oslobadjanja broja 7, prodaje novih miliona dresova ronalda... *ebe se njima za tituleOTNYS_YNWA je napisao/la:Ola`ko pustiti jednu legendu kakav je Raul, pa taj covjek bi sigurno bolje odigrao od Benzeme, novog pojacanja
Adebayora...
Toxicity je napisao/la:A dobro, nije to baš tako.. Znate i sami da bi ste "crkli" od dragosti da uzmemo LP i još kup.. Pitao bih vas jeli svejedno i jel vam se hebe za to.. Tako i porazi moraju bit neugodni iako mi nemamo ništa od toga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.