Mandrak je napisao/la:Toxicity je napisao/la:A dobro, nije to baš tako.. Znate i sami da bi ste "crkli" od dragosti da uzmemo LP i još kup.. Pitao bih vas jeli svejedno i jel vam se hebe za to.. Tako i porazi moraju bit neugodni iako mi nemamo ništa od toga..

kad se izgube šanse za titulu ,onda se potegne prica **** mi se za titule kad igrace ne zanima...to je klasicna šuplja prica i racionalizacija....prvi ovaj @legenda reala nebi to pisao da Real uzme titulu, vec bi se ovdje qurcio i slavio titulu...najlakše se sad praviti lud i to pisati

šta ti pričaš ,ja bi se qurčio nebi ,jer nisam takav tip ,i kad sam išo u školu nisam nikad nikog zajebavo iako je Real tad bio najači ,a Barsa manja od makovog zrna (a vi se qurčite sad )
Kažem dok sam bio mlađi da ,ali sad mi je postalo svejedno ,a vi to shvatite kako hoćete ,za tebe ne znam možda još ideš u školu pa ti je bitno ,ali meni više nije
Blancos kad je bila bomba igrali smo sa Sosiedadom bilo 0:0 .i utakmica se nastavila drugi put i Zidan dao go za pobijedu (mislim da je prekinuta negdje oko 70 minute )tad smo preuzeli prvo mjesto od Sosiedada i osvojili titulu mislim da je to ta sezona bila
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.