Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

legenda reala
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la legenda reala » 31 jan 2011, 13:29

bparena je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ola`ko pustiti jednu legendu kakav je Raul, pa taj covjek bi sigurno bolje odigrao od Benzeme, novog pojacanja
Adebayora...
to "olako" je kostalo oslobadjanja broja 7, prodaje novih miliona dresova ronalda... *ebe se njima za titule ;)
Raul je veci od Ronalda - to ce vrijeme pokazat ;)
Raul je najveći i mogu oni igrati kolko hoće on je legenda reala i Španskog fudbala ;)

A, yebe se i meni za titule kad njih nije briga ,što će biti mene ,pa jel bogati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 31 jan 2011, 15:03

A dobro, nije to baš tako.. Znate i sami da bi ste "crkli" od dragosti da uzmemo LP i još kup.. Pitao bih vas jeli svejedno i jel vam se hebe za to.. Tako i porazi moraju bit neugodni iako mi nemamo ništa od toga.. ;)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 31 jan 2011, 15:06

Toxicity je napisao/la:A dobro, nije to baš tako.. Znate i sami da bi ste "crkli" od dragosti da uzmemo LP i još kup.. Pitao bih vas jeli svejedno i jel vam se hebe za to.. Tako i porazi moraju bit neugodni iako mi nemamo ništa od toga.. ;)
;) kad se izgube šanse za titulu ,onda se potegne prica **** mi se za titule kad igrace ne zanima...to je klasicna šuplja prica i racionalizacija....prvi ovaj @legenda reala nebi to pisao da Real uzme titulu, vec bi se ovdje qurcio i slavio titulu...najlakše se sad praviti lud i to pisati ;)

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 31 jan 2011, 15:12

@ Mandrak.. To ti govorim, sjećam se prije dok sam u srednju išao, bilo nas je 4, jedan za Man. U navijao, drugi za Milan, treći za Juve.. Kad ti klub dobije (pogotovo jednog od navedenih), glavni si mjesec dana, slaviš ovo ono.. Al zato kad ti voljeni klub popuši ima da pogneš glavom i slušaš vrijeđanja.. Tako je to, budi ponosan i u pobjedi i u porazu ;)

Real Madrid

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 31 jan 2011, 15:18

Toxicity je napisao/la:@ Mandrak.. To ti govorim, sjećam se prije dok sam u srednju išao, bilo nas je 4, jedan za Man. U navijao, drugi za Milan, treći za Juve.. Kad ti klub dobije (pogotovo jednog od navedenih), glavni si mjesec dana, slaviš ovo ono.. Al zato kad ti voljeni klub popuši ima da pogneš glavom i slušaš vrijeđanja.. Tako je to, budi ponosan i u pobjedi i u porazu ;)
Jao kad se sjetim toga u srednjoj to mi je bilo nesta najljepse i u isto vrijeme najgore u zivotu :D
Glory Glory Man United !!! :D

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 31 jan 2011, 15:36

kod mene je jako zanimljiva situacija sto se toga tice, 80% razreda i najbolji prijatelj navijaju za real :) tako da je strah pred tekmu visestruko uvecan, jer znam da ako barca izgubi slijedi mi 6 mjeseci pakla, a ako pobjedi suprotno, sve do sljedeceg clasica. sjecam se u prvom razredu kad je real pobjedio 4:1 nisam isao cijelu sedmicu u skolu. zadnji el clasico je sto se tih stvari tice bio najljepsi, sobzirom da sam tekmu pratio sa najboljim jaranom, i to po prvi put :oops:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 31 jan 2011, 16:10

Toxicity je napisao/la:@ Mandrak.. To ti govorim, sjećam se prije dok sam u srednju išao, bilo nas je 4, jedan za Man. U navijao, drugi za Milan, treći za Juve.. Kad ti klub dobije (pogotovo jednog od navedenih), glavni si mjesec dana, slaviš ovo ono.. Al zato kad ti voljeni klub popuši ima da pogneš glavom i slušaš vrijeđanja.. Tako je to, budi ponosan i u pobjedi i u porazu ;)
:lol: jeste jeste bili su to dani, mene su skolski ujutru npr.znali cekati ispred ulaza skole da me docekaju ako izgubi npr. El Clasico o tekmu u LP, ebo te koda sam menadzer kluba J.Valdano :mrgreen: (3 bavarca, 2 M.U, 1 Barca) jedan je skolski isto bio za RM..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 31 jan 2011, 16:25

Ništa mi nije bilo gore nego onda kad je Real izgubio kući od Mallorce 1 - 5.. Uf, al sam tad nahebao :mrgreen:

Real Madrid

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 31 jan 2011, 16:28

Slično i kod mene je bilo. Mi smo se pred školom skupljali pola sata prije početka nastave (7:30), ako bi FCB izgubio, ne bi došao na to skupljanje, nego bi došao ravno na nastavu u 8h. :mrgreen: Kod mene su većina navijali za Barçu i AC Milan. ;)
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 31 jan 2011, 16:36

Toxicity je napisao/la:Ništa mi nije bilo gore nego onda kad je Real izgubio kući od Mallorce 1 - 5.. Uf, al sam tad nahebao :mrgreen:
Dobro to je vec bilo vrijeme kad je krenulo ga dole Quirez bio trener i imao onaj niz od 7,8 poraza zaredom u zadnjih 7,8 kola prvnst..sijecam se toga :lol:
Sijecas li se kad je kofol bila Bomba na ESB :mrgreen: e tu je bilo zajebavanja posle pobijede RM, mislim da je bilo protiv R.Sociedada?
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 jan 2011, 16:47

E sad ste poceli pisat kako treba i kako vam dolikuje - ono .....

sjecas li se kad smo .... sjecas li se .. itd.

nekih stvari se jos malo pa necete ni sjecat :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 31 jan 2011, 16:51

bparena je napisao/la:E sad ste poceli pisat kako treba i kako vam dolikuje - ono .....

Pa vidiš da se sjećamo loših stvari većinom :mrgreen:

@ los blanos2, mislim da je bilo 1 - 4 ako se ne varam?

Real Madrid

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 jan 2011, 17:12

Toxicity je napisao/la:
bparena je napisao/la:E sad ste poceli pisat kako treba i kako vam dolikuje - ono .....

Pa vidiš da se sjećamo loših stvari većinom :mrgreen:

@ los blanos2, mislim da je bilo 1 - 4 ako se ne varam?

toxi i blankos pozdrav - napokon ste skontali da se zezam :)
naravno lahko je kad moj klub pobjedzuje... :roll:
pozz jos jednom
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 31 jan 2011, 21:15

slika
Koja ironija...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 jan 2011, 21:25

Mandrak je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:A dobro, nije to baš tako.. Znate i sami da bi ste "crkli" od dragosti da uzmemo LP i još kup.. Pitao bih vas jeli svejedno i jel vam se hebe za to.. Tako i porazi moraju bit neugodni iako mi nemamo ništa od toga.. ;)
;) kad se izgube šanse za titulu ,onda se potegne prica **** mi se za titule kad igrace ne zanima...to je klasicna šuplja prica i racionalizacija....prvi ovaj @legenda reala nebi to pisao da Real uzme titulu, vec bi se ovdje qurcio i slavio titulu...najlakše se sad praviti lud i to pisati ;)

šta ti pričaš ,ja bi se qurčio nebi ,jer nisam takav tip ,i kad sam išo u školu nisam nikad nikog zajebavo iako je Real tad bio najači ,a Barsa manja od makovog zrna (a vi se qurčite sad )
Kažem dok sam bio mlađi da ,ali sad mi je postalo svejedno ,a vi to shvatite kako hoćete ,za tebe ne znam možda još ideš u školu pa ti je bitno ,ali meni više nije

Blancos kad je bila bomba igrali smo sa Sosiedadom bilo 0:0 .i utakmica se nastavila drugi put i Zidan dao go za pobijedu (mislim da je prekinuta negdje oko 70 minute )tad smo preuzeli prvo mjesto od Sosiedada i osvojili titulu mislim da je to ta sezona bila
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 31 jan 2011, 22:16

Real osvaja tri titule ove sezone ;)

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 31 jan 2011, 22:18

a nemojte se brinut,posrnuce barca negdje,vi ce te ih dobit kuci i eto stigli ste ih :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

RsehaA
Kontakt:

Post Postao/la RsehaA » 31 jan 2011, 22:53

Brnjoo je napisao/la:Real osvaja tri titule ove sezone ;)
Koje bola 3 titule :lol: :lol:
Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 jan 2011, 23:00

RsehaA je napisao/la:
Viceprvak Evrope,Viceprvak Primere i Viceprvak Kupa Kralja :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 31 jan 2011, 23:00

RsehaA je napisao/la:
Santiago Bernabeu Trofej, Franz Beckenbauer Trofej i Copa del Rey.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.